AC מילאן אלופת אירופה לעונת 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏21/5/07.

1. Landon Donovan Member

בגדול מילאן הייתה אחת מהטובות באירופה בשנים האחרונות, אבל בוודאי שלא הכי טובה, לא משנה כמה פעמים היא זכתה בליגת האלופות.
    אינטר נמצאת בסוגריים כי למרות שיש לה יותר אליפויות, אי אפשר להגיד שהיא טובה ממילאן בשנים האחרונות

2. ACBenb Member

2003 זכיה בצ'מפיונס
    2004 אליפות
    2005 אם לא קנית השופטים לך תדע איפה היינו אבל תסתכל על זה שהשגנו 79 נק' וזה יותר ממה שברצלונה וריאל השיגו (היינו יכולים יותר אבל זילזלנו במשחקים האחרונים אבל אני לא בט בטענות בעיה שלנו).
    2006 חצי גמר צ'מפיונס ו88 נק' יותר מברצלונה וממנצ'סטר ואם לא קנית השופטים (כן, שוב. תזכרו איך השופט הוסיף 80 דקות תוספת זמן ליובה נגד קאלירי ועם הגול של קאנאברו שרק לסיום, יש עוד...) היינו גם לוקחים אליפות.
    ככה שאני לא אומר שאנחנו אשמים שיש לנו מכונת אליפויות כמו יובה בליגה, אבל ברצלונה וכל מי שתביא לא השיגה יותר נק'.

אני בטוח. ואני גם בטוח ששנה הבאה אנחנו נזכה באליפות ואינטר לא יהיו אפילו מקום שני (וזה מוקלט נכון?).

נתחיל בזה שהעפנו אותכם פעמיים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
    וחוץ מזה, זה מראה על יציבות ועל ניסיון. תמיד מילאן מגיע לשלבים המאוחרים וזה כבר לא עניין של מזל, זה עניין של יכולת ואופי.

3. FelaKaT Member

שוב, העונה היא לא מדד לכלום, מילאן לא הביאה רכש כתוצאה ישירה של הפרשייה.
    אגב, נתעלם לרגע מהזכיה בגביע, עונה אחת זה לא "טווח רחוק".

גם אני חשבתי כמוך, עד שפגשתי את יובנטוס של קאפלו.

אז תבדוק לפני שאתה עונה, תחזור לדיון של 2 המשחקים ותראה בעצמך.

ברור, הבאת את לאציו, רומא ופיורנטינה כקבוצות שיכלו לקחת מאינטר את האליפות או לכל הפחות להתחרות מולה, המשכת עם התירוצים להדחתה של אינטר מהאלופות(ולנסיה עלתה עם הרכב מלא?). אין כמוך. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

ואהבתי שאתה לא קורא לפני שאתה מגיב-אמרתי שמילאן הייתה טובה יותר אילולא העונש.
    אילולא העונש, קאקא לא היה לבדו.

כן, כבר 5 שנים שהמזל לצידה של מילאן בדיוק כמו שהמזל היה לצידה של מילאן כאשר היא הבקיעה אין ספור שערים אחרי הדקה ה90.
    תגיד לי אתה, למה המזל הזה מעדיף להיות בצד של מילאן ולא של אינטר, למשל?

היא הייתה הקבוצה היציבה ביותר בשנים האחרונות, אני לא רואה מועמדת טובה יותר ממנה.

בכל מקרה, אני מאוד מקווה שהיית ציני לגבי ה"יותר אליפויות של אינטר".

4. Landon Donovan Member

אני לא רוצה לשמוע על מה שהיה יכול לקרות, וליגת האלופות היא לא מדד. אליפות אחת בלבד באיטליה לא מספיקה בשביל להיות הקבוצה הטובה באירופה בשנים האחרונות
    כלומר, אתה טוען שמילאן הייתה משיגה עוד 28 נקודות אם היא לא הייתה מתחילה במינוס שמונה נקודות? מצטער, אבל אתה הוזה לגמרי, אינטר סיימה את העונה עם 97 נקודות, מילאן הנוכחית לא מסוגלת להגיע לכמות נקודות כזאת.

גם טוטנהאם יציבה ומסיימת במקום שמוליך לגביע אופ"א כל עונה...
    יציבות זה לא מספיק, צריך גם אליפויות בשביל להיחשב כטובה באירופה. עם כל הכבוד לשני גביעי אירופה של מילאן, ליגת האלופות לא מעידה על רמת הקבוצה ביחס לאחרות, בעוד שהליגה כן.

וכן, הזכרתי את אינטר בציניות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/5/07
  5. Jose Mourinho Member

לא, הבאתי את הקבוצות האלה( + מילאן) כדוגמה לקבוצות איכותיות שהיו מתברגות בצמרת הגבוהה של כל ליגה בעולם ובכל זאת אינטר דרסה את כל הליגה כולל אותן עד הבטחת התואר.
    שוב, זה שרומא, מילאן והשאר לא הצליחו להגיע לרמה של אינטר, לא מוריד מערך העונה של אינטר. שיא כל הזמנים של 97 נקודות ליגה מתוך 114, פשוט אי אפשר להתחרות עם זה ולא משנה איזו מתחרה הייתה מנסה.

ואין מה להשוות בכלל בין החיסורים של ולנסיה לאלה של אינטר, ובכל זאת אינטר הייתה יותר טובה ב2 המפגשים.

אני לא אומר שמילאן לא הציגה יכולת טובה במשחקים הנתונים הללו, אבל זה עדיין מצב נתון ומילאן נעזרה הרבה מאוד פעמים במזל, זה ממש לא מצביע על איכות יחסית לקבוצות אחרות.
    ולגבי השאלה - מזל, לך תבין.

6. מיכל3 Member

אני מניחה שהוא התכוון שהעונש פגע במילאן לא רק מבחינת הורדת הנקודות עצמה, אלא גם מבחינה מוראלית (ויגידו מה שיגידו אוהדי אינטר שזה לא נכון, אבל זה כן) ובקניית רכש. יש צדק בדברים האלה אבל עדיין, אנצ'לוטי אמר מלכתחילה שהוא מתרכז בצ'מפיונס ליג ושהתואר הזה יותר חשוב לו מהסקודטו. אני מאמינה שאינטר בכל זאת הייתה אלופה השנה, מילאן לא הייתה מסוגלת לעשות את הריצה המטורפת שאינטר עשתה וגם ללכת עד הסוף בצ'מפיונס. נדיר שקבוצה זוכה גם בליגה המקומית שלה וגם בצ'מפיונס, זה קרה רק עם בארסה בשנים האחרונות ועם יונייטד באותו טרבל מפורסם.

7. FelaKaT Member

לא דרסתם אף אחד מהקבוצות האלה-ניצחתם אותם בשיניים ולאחת מהן אפילו יש מאזן טוב יותר במפגשים בינכם.
    אבל שוב, אם אליפות בליגה כל כך חלשה עושה לך את זה, שיבושם לך. אני לא מתכוון לחזור לדיונים על האליפות הזאת.

למה לא? בראחה לא עלה לשחק פצוע וגם נפצע במשחק עצמו?
    לפחות לאינטר יש סגל רחב והיא יכולה במידת מה לכפר על החסרונות, לולנסיה בקושי יש את זה

היא לא, ולנסיה הייתה טובה יותר בבית ואינטר בביתה שלה.
    אגב, אם אני לא טועה, אינטר אפילו נהנתה מטעויות שיפוט.

מצטער, אבל אני לא קונה את זה.
    יכול להיות שלקבוצה יש משחק מזל, 2 משחקים מזל או טורניר שלם מזל(לראיה:פורטו, מונאקו ויוון), מי שלא איכותית מספיק לא תשרוד כל כך הרבה שנים ותגיע לשלבים המאוחרים של הטורניר רק בגלל מזל.
    צריך להיות מאוד תמים בשביל להאמין לזה. מילאן עקבית בגלל היכולת שלה, לא בגלל אלילת המזל.

הדבר היחידי שטוטנהאם יציבה בו זה האי יציבות שלה.
    לפי החשבון שלך-ליון הקבוצה הטובה ביותר בעולם.

8. Jose Mourinho Member

רק את רומא באולימפיקו ניצחנו בשיניים. את כל השאר ניצחנו בצורה משכנעת. 3-2 בחוץ על פיורנטינה לאחר הובלה של 3-0, 4-1 על מילאן בדרבי הראשון עד לאדום המגוחך של מטראצי, 2-0 בעשרה שחקנים על לאציו באולימפיקו, 1-3 משכנע על פיורנטינה בבית, 1-2 על מילאן בדרבי השני בשליטה מוחלטת של אינטר. ואני ארשה לעצמי להוסיף גם את הניצחון בחוץ 2-1 על פאלרמו, שאז הייתה במקום השני ובכושר שיא אחרי ניצחונות חוץ על מילאן ופיורנטינה.

ולנסיה התחילה לשחק במסטאייה רק שאינטר כבר שלחה את כל הקבוצה קדימה.

בראחה אל מול כל מי שציינתי?

אבל זה הופך לבעיה שגם המחליפים של שחקני ההרכב לא כשירים.

אתה טועה.

ליון לא משחקת באחת מ4 הליגות הטובות בעולם, כך שלא.

9. Landon Donovan Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    אתה אמרת שמילאן היא הקבוצה היציבה באירופה. גם לסיים מקום חמישי כל שנה זה יציבות, יציבות לא הופכת קבוצה לטובה בעולם. העובדות מדברות בעד עצמן - למילאן יש אליפות אחת בלבד בשנים האחרונות. לברצלונה וצ'לסי יש שתיים (וברצלונה גם עשתה את ההישג המרשים של דאבל). אני לא מבין איך אתה מגיע לזה שמילאן הקבוצה הטובה באירופה בשנים האחרונות.
    ליון משחקת בליגה שהרמה בה נמוכה בהרבה מאנגליה, ספרד ואיטליה - אני לא מבין איך הצלחת להכניס אותה לדיון, אבל אתה גם החלטת שמילאן היא הקבוצה הטובה בעולם בשנים האחרונות, אז...

10. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

טווח ארוך נמדד לפי מרחק לא לפי אורך הזמן שאליו מכוונים. שנית, אני שוב מטיל ספק בתירוץ שמילאן לא הביאה רכש מהפרשייה בעוד שאתה מתייחס לזה כעובדה גמורה. השחקן היחידי שכנראה לא הגיע למילאן בגלל הקאלצ'יופולי הוא קרספו וגם זה נתון לויכוח כי אף אחד מאתינו כמובן לא היה זבוב על הקיר.

יובנטוס של קאפלו הייתה קבוצה, אלא אם לדעתך הטקטיקה של מילאן הייתה "קאקא יעשה שני הברקות ויבקיע", אין פה מקום להשוואה.

11. objective Member

בוא נבהיר פה משהו פשוט :

כדורגל הוא לא תחרות יופי , ככה שמי שמשחק יפה לא זוכה בתואר חביב הקהל או משהו , אני קורא פה דיון ארוך מאוד על מילאן ואנשים שמברכים אותם אומרים שהגיע לנו אבל כדרך אגב עוקצים כאילו "בתיחכום" .
    ואני יודע חברים שחס וחלילה אף אחד פה לא מדבר מקנאה ברור שאם הקבוצה שלכם הייתה זוכה בדרך של מילאן הייתם מרכינים ראש .
    אבל תבינו משהו חשוב זה ממש לא משנה מי אתם חושבים שהקבוצה הכי טובה בעולם, הכדורגל נמדד בעיקר בהישגיים עד שיעשו תחרות יופי , מילאן הקבוצה הכי מצליחה בעולם ב5 השנים האחרונות (זה נתון שקצת בעייתי להתווכח איתו) , אז נכון שהעונה בניגוד לכל הציפיות ועם כדורגל די בינוני חוץ מכמה התעלויות (ותאמינו לי שמשחק הגומלין מול מנצ'סטר היה בית ספר לכדורגל) לא הברקנו , אבל זה הרבה פחות משפיע עלי משנים קודמות ואתם יודעים למה ?
    כי בעונת 2003-2004 מילאן הגיעה ללה קורוניה עם יתרון 4-1 מילאן , היא הייתה אז הקבוצה בכושר הכי מדהים באירופה שיחקה כדורגל פשוט מדהים בין הטובים שראיתי בחיים שלי ואז הגיע משחק אחד שהרס הכול , וככה גם קרה בגמר ב2005 רק ששם זה בערך 10 דקות שהרסו הכול , ובאותן עונות מילאן הציגה כדורגל נפלא האם זה עזר למישהו - ממש לא ומפה תבינו למה התואר הזה היה מתוק כל כך .

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/07
  12. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכן גם הויכוח כאן הוא לא ההצלחה של מילאן אלא על הדרך שבה היא עושה את זה. עובדה, היא הוכיחה שהיא יכולה גם אחרת, וזה מה שאותי אישית הכי מרגיז בקבוצות כמו מילאן ודומותיה. מעולם לא אערער על זכותן של נבחרות כמו יוון להגיע לפורטוגל ולשחק בונקר מול המארחת - זה לגיטימי למרות שזה לא יפה. אבל שחקן בינוני מעיף כדורים ליציע זה דבר אחד, ושחקן שמרוויח משכורת עתק ויש לו גם לא מעט כדורגל ברגליים זה דבר אחר לגמרי. מה גם שאמרת נכון כבר בהתחלה - הכדורגל הוא לא תחרות יופי, הכדורגל הוא בידור ספורטיבי. וגם זה לא נמדד בהצלחות, לפחות ברובו המוחלט.

13. Andrea21 Member

אתם מדברים כאילו מילאן היא איזה הפועל יהוד של שנות ה70 שמעיפה כדורים ליציע מתחילתו של המשחק במטרה לסחוט תיקו...

ב5 שנים האחרונות מילאן אף פעם לא שיחקה בונקר,אולי משחק אחד שתיים בגלל הנסיבות,זה לא הופך אותה לקבוצה בונקריסטית ומגעילה.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה היו הנסיבות בסאן סירו מול איינדהובן? אבל בגדול השנה בהחלט לא היה בונקר, סתם כדורגל רע עד סלטיק כולל +הגמר. כדורגל טוב יותר מול באיירן, משחק עם הרבה מזל כאמור באולד טראפורד והצגה אחת בגומלין. זה הספיק.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהנינו מטעויות שיפוט????? בגלל השער של קמביאסו שהיה בנבדל???????, הכדור של זלאטן עבר את הקו ואחרי זה קמביאסו נגח מעמדת נבדל אבל זה שער כי הכדור של זלאטן עבר את הקו?????, ואם צפית במשחק שלנו במסטיה השופט לא נתן לאינטר פנדל של 100%.