ואותם שחקנים מוטשים שלא יכלו להראות יציבות לאורך כל העונה דפקו כמה הופעות והופ עוד גביע לארון.מצטער אבל אלופת אירופה צריכה ליוהת טובה ולהרואת יציבות לאורך כל השנים זה שעכשיו קבוצות מנצלות את הנוק אווט כדי לקחת את הגיבע לא הופך אותם להכי טובות,.ובעיקר כאשר קבוצה מוכה כמו מילאן של העונה מצליחה לקחת את הגביע בעזרת כמה הופעות.
תגיד אתה חושב שזה רק 8 נק' וזהו!?!? כמו הילדים המציקים בכיתה שלי. "גם אם תוסיפו 8 נק' זה עדיין 28 נק' מאינטר בלה בלה בלה בלה". השחקנים התחילו את העונה חודש מוקדם בגלל מוקדמות הצ'מפיונס, זה פוגע בשחקנים מוראלית. אסור לקחת בקלות אף משחק ואסור לעשות כמעט רוטציות כי אסור לאבד נק' מכיוון שכבר איבדת 8. מה גם שרכש לא רצה לבוא, כולם הלכו לאינטר כי ראו את המינוס שלל מילאן ואמרו שאינטר בטוח תהיה אלופה אז העדיפו ללכת אליה. אבל לא, אתה בשלך. ועכשיו גם תאמר שכל השנים מילאן מתרכזת רק בצ'מפיונס נכון? נו תאמר את זה.
חודש מוקדם בגלל שני משחקים באוגוסט? נחמד לשמוע. מנצ'סטר אגב, אם כבר הולכים עם ההשוואה הזאת עד הסוף, התחילו את העונה באותו זמן בערך, זה לא פגע בשחקנים מוראלית משום מה. הקטע עם הרכש זה התירוץ הכי עלוב שאפשר למצוא. "כל הרכש" שהלך לאינטר היו זלאטן ו-ויירה, שחקנים שבכלל היו למכירה בגלל הפרשיה הזאת מלכתחילה, זה לא שהם היו באים למילאן אחרת, כי הם היו נשארים מן הסתם ביובנטוס. אז מי דחה את מילאן? אתם מנהלים מדיניות רכש של אלטזעכן כבר חמש שנים והנה, נמצא השעיר לעזאזל, ההתאחדות הזאת שכמו שאר העולם - "נגדיכם". אלופת אירופה היא לא הקבוצה הכי טובה באירופה ובדיוק בגלל זה לא צריך לקחת את הזכייה של מילאן קשה מדי ללב. תנו להם לחגוג אחרי עונה קשה הישג יפה, ושיבושם להם, אם זה מה שמספק את אוהדיה לא נותר אלא לרחם.
ויירה, זאמברו ואיברהימוביץ' לא עברו למילאן רק בגלל שהאחרונה לא ידעה אם היא תשחק באלופות או לא. כן, מילאן היא זאת שמנהלת מדיניות רכש של אלטזעכן בחמש שנים האחרונות, וב5 שנים האלה היא הצליחה לקחת אליפות, 3 סגנויות, 2 גביעי אירופה ועוד הופעה בגמר. לעומתה, אינטר שעושה בית ספר לליגה בכל הקשור לרכש, הצליחה לקחת אליפות מרשימה על קטאניה, רג'ינה והאחיות של קייבו ולסיים פעם אחת בתור סגנית. אחלה בחלה. מעניין מה כל אותם האוהדים שמגמדים את הישגה של מילאן היו אומרים במידה וקבוצתם הייתה זוכה באלופות. בעצם, מעניין הרבה יותר, למה כל אותם אוהדים התבאסו והיו מדוכדכים אחרי שקבוצתם עפה מהמפעל הזה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
סליחה שאנחנו מסופקים באמת. סליחה שזכייה בטורניר הכי יוקרתי ונחשב באירופה משמחת אותנו. באמת,בושה לנו שאנחנו שמחים בגלל שהקבוצה שלנו זכתה בגביע אירופה. L'allagatore אהבתי.
ארמן, חבל שאתה סתם אוהב לקפוץ לפני הרכבת בלי לבדוק אם היא בכלל בדרך לתחנה. ויירה ואיברהימוביץ' לא הגיעו למילאן רק בגלל אי הודאות לגבי ליגת האלופות אתה אומר, אוקיי, גם אם זה נכון ואינטר באמת לא הייתה יעד מספיק אטרקטיבי עבורן (אתה אומר, בהתבסס על משהו מאוד אמין כמו כתבה אחת מגוגל אני מניח), אבל אני טוען שלא היה יכול להיות שרק יובה תיענש, על כן - או שאין עונש לאף אחד או שיש עונש לכולן, ככה שויירה וזלאטן או באינטר או ביובנטוס, תבחר. עוד פעם, מה הקשר בין ההישגים בטווח הקצר של מילאן לבין ההשלכות ארוכות הטווח של אותה מדיניות רכש? אפשר לקנות היום קבוצה של שחקנים מעל גיל 30 בלבד ולזכות איתה בשלושה טריפלים רצופים, זה לא אומר שזה לא יחזור אלייך כמו בומרנג כשהריצה תיגמר. לגבי האליפות של אינטר, אתה סתם מבזבז ארס, אני בעצמי לא מתלהב מהאליפות הזאת, אם כי מסיבות אחרות. ולבסוף, אף אחד לא "מגמד" את ההישג עצמו. מילאן עשתה משהו כשאף אחד לא נתן לה הרבה סיכויים. אבל כן צריך לגמד את כל המסקנות שנוצרות פה ע"י כמה מאוהדיה, שא' - מילאן היא הקבוצה הכי טובה באירופה, ב' - זה איכשהוא מראה משהו על הכדורגל האיטלקי. אותו דבר אפשר לומר גם על נבחרת איטליה. נוקאאוט הוא עניין של חלקית מזל וחלקית התעלות ברגע הנכון. לדעת להתעלות על עצמך כשצריך היא לווא דווקא תכונה של קבוצות גדולות כי "כשצריך" הוא מושג נזיל. מילאן לא התעלתה על עצמה בבליץ בריאזור או אחרי השוק באיסטנבול, האם זה משנה משהו לגביה? לא, כמו שההתעלות בשלבים המתקדמים העונה לא משנה. תן למילאן ולמנצ'סטר לשחק עוד 10 מפגשים כפולים, אני עדיין חושב שמילאן תיקח את הרוב, אבל שים לב - את הרוב, לא את כולם, כי כל דבר שמערב שיטת נוקאאוט כל כך לא יציב, לא משקף ולא עקבי שאי אפשר לקחת ממנו מסקנות כלליות על מה שזה לא יהיה. אז שוב פעם - הישג גדול, ענק אפילו, מגלה לנו משהו חדש? לא. לכן במפעלים כאלה אני אישית ורבים אחרים מייחסים חשיבות עליונה גם לדרך במלואה. ועל זה עצם הויכוח פה, לא על כל הנסיונות לעקוץ שזרקת פה. עדן, בפעם המיליון, חשובה לך רק התוצאה? שיבושם לך. תשמחו עד הגג, אבל אל תהפכו לעיוורים ותשללו כל ביקורת מקבוצתכם. את ההבדלים בינך וביני אתה כבר יודע, דוגמא: כשאינטר עברה את ולנסיה עם קופר התביישתי, לך זה לא היה משנה.
א) זה לא רק שני משחקים, אתה צריך להתחשב בזה שהאימונים התחילו גם חודש מוקדם והשחקנים בכלל לא היו מוכנים לזה. תוסיפו לזה את העייפות של שחקני הנבחרת מהמונדיאל ותקבלו קבוצה עייפה ולא מוכנה. ב) באנגליה לא נהוג לעשות רוטציות ולתת מנוחה גם לפני גמר האלופות, וחוץ מזה שחקני היונייטד רגילים לזה. במילים כאלה או אחרות מנצ'סטר רגילה לזה וזה לא בא לה במפתיע. זלאטן, ויירה, קרספו, אפילו זאמברוטה. תאמין לי שמספיק חלוץ אחד כמו זלאטן או קרספו כדי לקחת גם אליפות (או שמישהו בנה על אוליביירה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx )
ורומא, ומילאן, ופיורנטינה, ולאציו. שמחים מן הסתם, אבל אם זה היה בא על חשבון האליפות, זה היה סוג של אכזבה. אם שניהם היו באים ביחד אז כן, היינו טוענים שאינטר הקבוצה הטובה בעולם העונה, כמו ברצלונה אשתקד. נדיר שקבוצה שזוכה בליגת האלופות ולא לוקחת אליפות בליגה שלה, תהיה במצב שיטענו שהיא הקבוצה הטובה באירופה וראויה לכינוי אלופת אירופה, כמו ריאל מדריד ב2002. מילאן 2003, פורטו 2004, ליברפול 2005 ומילאן 2007 הן ממש לא הקבוצות הטובות באירופה והכינוי הזה ממש לא מגיע להן. אף אחד מאוהדי אינטר לא התבאס כאן יתר על המידה, כי המטרה העיקרית הייתה זכייה באליפות ובזה אינטר עמדה ובגדול. שאר המפעלים היו רק בונוס. ה"דיכדוך" הזה לדבריך היה על הטענות שאחרי ההדחה שאינטר לא אחת מהטובות בעולם העונה( :aaarofl: ), שאינטר נכשלה "במבחן האמיתי" שלה העונה( :aaarofl: ), ושולנסיה התעלתה עליה בשני המשחקים( :aaarofl: ), למרות שאינטר הייתה בלי ויירה ואדריאנו בשני המפגשים, בלי קמביאסו שיצא אחרי חצי שעה במשחק הראשון, עם דאקור וסטאנקוביץ' שפתחו בהרכב בגומלין כאשר הם לא כשירים, ונדמה לי גם עם גרוסו ומאקסוול לא כשירים במשחק הראשון. ובכל זאת אינטר שלטה בשני המשחקים ולא עלתה רק בגלל חוסר מזל בניצול המצבים. ודי כבר עם התירוץ של ה"עונש המנטלי" הזה, פיורנטינה קיבלה עונש נקודות יותר גדול ממילאן, ובכל זאת לקחה יותר נקודות ממנה העונה בליגה. מילאן העונה, מלבד כמה משחקים בודדים בליגה(בזכות רונאלדו) ובצ'מפיונס(מול באיירן בגרמניה ומול מנצ'סטר בסן-סירו) לקראת הסוף, לא הייתה אפילו אחת מ5 הקבוצות הטובות באירופה.
אינטר, הסכמתי עם הדברים שלך אבל אני רוצה רק להעיר משהו. בדיוק. אינטר בציבה לעצמה מטרה ועמדה בה באופן משכנע. מילאן הציבה לעצמה את ליגת האלופות כי אליפות לא הייתה בראש מתחילת העונה (וגם אם כן היא נעלמה אחרי הדרבי הראשון) והמטרה הייתה הצ'מפיונס. אני גם חושב שזה לא שיקף כלום, וזה לא אומר שולנסיה יותר טובה מאינטר. הרבה אנשים ואפילו פרשנים אמרו שאינטר לקחה אליפות בלי מתחרות רציניות ובלי קבוצות חזקות, אז כדי להוכיח את זה ציפו שתנצח גם את הגדולות באירופה והיא לא הצליחה לעבור את ולנסיה. בגלל זה הרבה אנשים התאכזבו. אני מבטיח שאם אינטר הייתה מגיע לרבע גמר לפחות והיייתה מציגה יכולת טובה אף אחד לא היה בא ואומר שאינטר לקחה אליפות קלה בלי מתחרות. נתחיל בזה שמילאן בשמיטה הרבה נק' במחזורים האחרונים בתיקויים מטופשים בעקבות המשחקים הגורליים בצ'מפיונס, קח את ההפסד לאודינזה והתיקו נגד פיורנטינה עצמה וקטאניה. כרגע פיורה מרחק של 6 נק' ממילאן ואם תוסיף את הנק' של שני הקבוצות פיורה תעקוף את מילאן בנקודה אחת. אבל איבודי הנקודות שציינתי למעלה, שגם ככה לא שינו כלום, הביאו לזה שםיורה תאסוף יותר נק'.
בטח שזה לא היה משנה לי,כי זאת הקבוצה שלי ואני תמיד ירצה בטובתה,יכול להיות שהייתי קצת מתבאס מהדרך,אבל בשורה התחתונה הייתי שמח בדיוק באותה מידה ששמחתי שפירקנו את מנצ'סטר..
כן זה רק שמונה נקודות ולקבוצה איטלקית ווינרית זו לא ממש בעיה.לגבי כל שאר הבכיינות שלא היה רכש והשחקנים היו מוטשים,כאילו תסבירו לי מילאן של אלופות זו קבוצה עם רכש טוב ושחקנים רעננים?אותה קבוצה רק שבאלופות היא מצליחה ובליגה לא. למה?נוקאאוט.
מילאן הצליה באלופות בזמן שבליגה היא לא הצליחה? על מה אתה מדבר בדיוק. במחצית העונה הראשונה מילאן הייתה גרועה בצ'מפיונס ובליגה, במחצית השניה הייתה טובה בצ'מפיונס ובליגה. לא מבין מה הבעיה פה, כגרועים בליגה גם גרועים באלופות. זה שהיה לנו בית קל זה באמת תודה לאלוהים, כי אם היה בית קצת יותר קשה אני מניח שלא היינו עוברים. ושנה הבאה אני גם חושב שמילאן לא תגיע לשלבים גבוהים, גם בגלל שנתרכז יותר בליגה וגם כי בשנים האחרונות האלופה לא עוברת את שמינית הגמר ובטח שלא מגיע לגמר שוב. אבל אחרי עונת הזכייה כל מה שאנחנו רוצים זה אליפות.
מי אמר שהכושר הזה הספיק? בזמן שמילאן דישדשה בליגה היא גם הפסידה לאאק וניצחה את סלטיק בקושי, אבל שהיא נכנסה לכושר היא ניצחה קבוצות בליגה בקצב וניצחה את באיירן ואת מנצ'סטר.