AC מילאן אלופת אירופה לעונת 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏21/5/07.

1. ACBenb Member

אני תירצתי את זה שגאטוזו יצא אז לא שיחקנו טוב? תבדוק שוב. אני מודה שקבוצה בסדר גודל של מילאן לא צריכה להיות תלויה בשחקן כמו גאטוזו עם כל ההקרבה שלו.
    ובאותה מידה אני יבוא ויגיד לך שמאלדיני לא שיחק בגומלין ובמקומו שיחק קלאדזה האפס. נו אז עדיין הוא נתן הופעה הירואית שלא ביישה אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/07
  2. מרקו ואן באסטן Member

רק בוא נבהיר פה איזה משהו חשוב. גם היונייטד היא ממש לא הקבוצה הטובה באירופה ולא הגיע לה לזכות.

גם אתם נתתם משחק וחצי טוב. הפסדתם לסלטיק בבתים הפסדתם לקופנהאגן,לליל נפסל שער חוקי בצרפת והגול שלכם היה הכי לא ספורטיבי שיצא לי לראות בכדורגל. אפשר להגיד שבקושי עברתם אותם. נגד רומא באולימפיקו הפסדתם ולא שיחקתם טוב. בגומלין התפוצצתם בצורה משכנעת. נגד מילאן נתתם מחצית שנייה מצויינת ובסאן סירו מילאן עשו ממכם צחוק. אתם הקבוצה הטובה באירופה?
    למי עוד אתה טוען שהגיע? לבארסה? שעברה ברגע האחרון את שלב הבתים? לצ'לסי? שלא שחקה משחק אחד נורמלי,חוץ מנגד לבסקי סופיה. לריאל מדריד? לבאיירן? לאינטר? לרומא? לולנסיה?

היחידה שאני יכול באמת לאמר עליה שהגיע לה להגיע לגמר חוץ ממילאן, זאת ליון. כל משחק שלה היה תאווה לעניים.

3. George Best Member

כן, ליון, אותה קבוצה ש180 דקות עבורה לא מספיקות כדי לכבוש מול רומא...

אני לא אתווכח איתך לגבי הנושא הראשון שדיברת עליו.
    כן, גם יונייטד נתנה שני משחקים טובים, בדיוק כמו מילאן למשל, ואף קבוצה אחרת לא נתנה יותר מזה.
    א' - זה לא הופך את מילאן לאלופת אירופה ראויה.
    ב' - זה רק מחזק את הטענה שהמפעל הזה הוא מדד לשום דבר ושום כלום.

4. מרקו ואן באסטן Member

ממתי אלופה היא בהכרח הכי טובה? אני יכול לתת לך אלפי דוגמאות על ליגות לאומיות שהזוכות באליפות שם הם ממש לא בעלות צורת המשחק המלהיבה במדינתם,וממש לא בעלות השחקנים הטכנים והמבריקים ביותר. אך בסופו של דבר הם זכו באליפות. זה הופך אותם לאלופות לא ראויות?
    חוסן מנטלי,רוח לחימה,הקרבה ורצון הם הרבה פעמים הדברים שמכריעים אליפויות,גביעים,גביעי אירופה,מונדיאלים,מאבקי עליה וירידה. מה שתבחר. לא תמיד הכדורגל המלהיב הוא זה שמביא את התוצאות.

5. ACBenb Member

קורה פעם בכמה שנים שהאלופה היא הכי טובה באירופה.
    זה קרה ב99 עם מנצ'סטר, ושנה שעברה עם ברסה ומבחינתי גם ב2002 עם ריאל. מילאן לא הכי טובה באירופה, מכיוון שלא הציגה את אותה יכולת לכל אורך העונה, בחצי האחרון של העונה זה לא מספיק. אבל איזה קבוצות שיחקו יותר טוב. נכון שגם מנצ'סטר ובאיירן וליון הביאו רק 2 משחקים טובים, אבל ככה זה בדרך כלל בנוק אאוט.

6. מרקו ואן באסטן Member

ב2002 ריאל לא הייתה אלופה ראויה. ריאל עובדה שסיימה רק במקום 5 בליגה. היא אמנם הציגה כדורגל יותר טוב מהרבה קבוצות אחרות באירופה,אבל באייר לברקוזן שיחקה את הכדורגל הכי מלהיב והכי טוב בעונה ההיא. באייר לברקוזן של אותה שנה הייתה קבוצה מדהימה,ואם העונה ההיא הייתה נגמרת בזכייה,באייר לברקוזן של 2002 הייתה נחשבת כאחת הקבוצות הגדולות בתולדות המשחק. אבל לבאייר לברקוזן היה חסר את מה שיש לקבוצות כמו מילאן,יונייטד,יובנטוס וריאל, וזה הווינריות ברגע האחרון. היא הייתה הקבוצה הטובה ביותר באירופה באותה שנה אבל הפסידה בגמר לריאל(משער בלתי נשכח של זיזו) הפסידה במחזור האחרון את האליפות לבורוסיה דורטמונד והפסידה בגמר הגביע הגרמני אם אני לא טועה.

כמו שאמרתי,לפעמים צריך יותר מדרך יפה בשביל לקטוף הצלחות.

7. Andrea21 Member

אתה בעצם אומר שמילאן באולד טרפורד שיחקה כמו מנצ'סטר בסן סירו?

לך תשחק דוקים.

Red Left Winger
    די עם התירוצים,מאלדיני במחצית המשחק באולד טרפורד יצא וגאטוסו בדקה ב60,בסן סירו מאלדיני לא שיחק,אז גם לנו היו חסרים שקנים, הפציעות שלכם עדיין לא מצדיקות את איך שניראיתם בסן סירו.

לגבי נמניה וידיץ',די עם התירוץ של ה"רק חזר מפציעה" אם פרגוסון העלה אותו ב-11,סימן שהוא כשיר לשחק,ניקח אותכם קצת אחורה,שמילאן שיחקה נגד באיירן מינכן בסן סירו נסטה רק חזר מפציעה,מישהו תירץ את זה בשתי השערים שמילאן ספגה?לא,אז במקום לזיין פה תשכל תבואו ותפרגנו לאלופת אירופה הר-א-ו-י-ה.

8. Jose Mourinho Member

מקום 3, ואם אני זוכר טוב היא הייתה במאבק האליפות בליגה עד למחזורי הסיום הממש אחרונים, אבל אז ריאל ראו שולנסיה כבר לא תאבד את המקום הראשון והתרכזו בגמר ליגת האלופות. ממש לא דומה לזכייה של מילאן העונה, לזכייה של מילאן ב2003 או לזו של ליברפול ב2005.

9. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדלים בין מילאן באולד טראפורד למנצ'סטר בסן סירו היו בהגנה, לא בהתקפה, ועל זה אנחנו מדברים. את ההתקפה של מילאן באולד טראפורד אפשר לסכם במילה: קאקא. אולי נספור כמה פעמים רוני, עזוב רוני, אפילו לואי סהה, נגע בכדור במילאנו לעומת ג'ילארדינו בטראפורד?

לגבי ראויה: אלא אם היה לה מזל מטורף לכל אורך הדרך (את מילאן המזל סחב רק עד הרבע) אז כל מי שזוכה ראויה. זה שהיא מגעילה את העולם על הדרך זה כבר משהו אחר. יחד עם זאת אני מסכים עם מישהו שציין פה שזה לא שמנצ'סטר בעצמה הטובה באירופה. אין שום דרך לבדוק את זה אבל אני מאמין שגם צ'לסי וגם ליברפול היו מנצחות בגמר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/07
  10. Diamond Cutter Member

אממ בו נראה מנצ'סטר הבקיעו שלישיה וספגו צמד בגלל הגנת ליצנים מתנגשים,מילאן הבקיע שלישיה אבל לה היית הגנת הראשונה שלה חוץ ממאלידני אבל על החסרון שלו גאטוסו חיפה לגמרי.אז כן אותם משחקים פשוט למנצ'סטר היית הגנה הרבה יותר גרועה.

11. ACBenb Member

בואנה אתם בכיינים, חאלאס עם הבכיינות של השחקנים החסרים.
    יובנטוס הפסידה בגמר 2003 כי נדבד לא שיחק, גרמניה הפסידה לברזיל בגמר 2002 כי באלאק לא שיחק, צ'לסי הפסידה בחצי גמר השנה לליברפול כי באלאק, שבצ'נקו וקארבאליו היו פצועים.
    הם לא מתרצות, ובעוד כמה שנים יזכרו איך מילאן פירקה את מנצ'סטר בחצי ולא יזכרו שפרדיננד לא שיחק ווידיץ' חזר מפציעה של 20 שנה.
    מילאן עברה הרבה השנה, הייתה לה שנה ארוכה מהצפוי, האימונים והמשחקים התחילו כבר בתחילת אוגוסט, היה בעיות חלוצים קשות, אבל היא הוכיחה אופי וגם בעונה כזאת אנחנו אלופי אירופה. מינואר מילאן משחקת הכי יפה באירופה, הכניסה רביעייה לבאיירן (בעונה הכי גרועה שלה? איך היא עברה את ריאל?) וחמישייה ליונייטד ועוד בלי חלוץ (ולמי ששואל למה קאקה מכניס את רוב הגולים, מן הסתם הוא החלוץ שלנו, כמו ששבצ'נקו הכניס את רוב הגולים עונה שעברה).
    תפסיקו עם הקנאה הזאת, זה כבר חסר טעם להתווכח על מה שהיה. הייתם מתים שהקבוצות שלכם יזכו באלופות אפילו אם זה בצורה הכי מגעילה שיכולה להיות.

12. Andrea21 Member

לא מסכים,משחק ההתקפה של מילאן באולד טראפורד היה מצוין במשך שעה,בחצי השעה האחרונה של המשחק עשינו בונקר,לא שהוא עזר ממש.

ג'ילארדינו בכלל לא היה שותף למהלכי ההתקפה,כל ההתקפות הלכו דרך סידורף וקאקא.

לעומת זאת יונייטד בסן סירו פרט לחצי מצב של פלטשר לא סיכנה את השער,פעם אחת לא אמרתי לעצמי "וואו איזה מזל" על החמצה של יונייטד,מחצית ראשונה בכלל לא עברתם תחצי פרט לאיזה בעיטה לא מסוכנת של גיגס שבאה מטעות בהגנה שלנו.

לגבי הטענה שלך שמילאן הגעילה את כולם על הדרך - שטויות!מילאן באה למפגשים מול הקבוצות הגדולות והוכיחה לכל העולם מאיזה חומר היא עשויה.

נתנה לבאיירן 2 באליאס ארינה,(אני בספק אם יש עוד קבוצה באירופה חוץ ממילאן שמסוגלת לנצח במגרש הזה),ואתם במקום להגיד כל הכבוד על ההישג,כי זה בהחלט הישג,מה אתם אומרים?"באיירן חלשה העונה","הגרלה קלה",הבאיירן החלשה הזאת הדיחה את ריאל מדריד שחזק בתמונת האליפות בספרד.

מנצ'סטר באה לסן סירו,קיבלו שיעור בכדורגל,ואתם?"מנצ'סטר עייפה","מנצ'סטר לא שמה זין על הצ'מפיונס","היו פצועים",פשוט די כבר!אנחנו אלופי אירופה בצדק,נקודה.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/07
  13. Diamond Cutter Member

אוקי ככה תקשיבו.
    נניח שמילאן שיחקה מצויין לאורך כל הצ'מפיונס ופירקה כל קבוצה בדרך.עדיין היא מקום רביעי באיטליה(גם אם נוסיף את הנקודות החסרות רומא עדיין מקדמה אותה).היא לא הצליחה להגיע למקומות הראושנים בליגה שלה,לא רצה לאליפות בשום שלב של העונה והקבוצה הזו נקראת אלופת אירופה.אלופת אירופה היא קבוצה הכי טובה באירופה.מצד שני כל מה שמילאן עשתה זה להשקיע רק באלופות וככה הגיע לגמר וניצחה בו באופן מאוד מהולל ובלתי נשכח.היא לא ראוי לתואר כי היא הצליחה רק בעזרת הנוקאאוט.
    בגלל זה כל המפעל נהפך לליגת העלובות.

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

כל כך כל כך לא נכון.
    מילאן (בניגוד לליברפול 07 או 05 לדוגמא) לא השקיעה את המאמצים רק בצ'מפיונס ליג.
    להזכירך, למילאן הורדו 8 נקודות בתחילת העונה בליגה ומכאן שמלכתחילה המאבק על האליפות היה צפוי להיות קשה מאוד עד בלתי אפשרי, כשבמקביל אינטר לא הפסיקה להתחזק בשחקנים חדשים ושיחקה כדורגל מצוין.
    אתה לא יכול לבוא ולהגיד שמילאן השקיעה רק בליגת האלופות ונחה בליגה כי עברה על הקבוצה הזאת עונה קשה מאוד. אל תשכח שהמון שחקני מילאן שיחקו גם את כל המונדיאל והוקפצו באמצע החופשות למשחק בסיבוב המוקדמות השלישי של הצ'מפיונס.

15. HBK Member

איך שגיא כהן פירשן תגמר עם ארבל כשהראו לפני המשחק את זוהר וארבל על המגרש ואמרו שזוהר יפרשן?!
    לאן איציק זוהרנעלם בשידור ומאיפה שגיא הגיע?

בזמן המשחק לא שמתי לב לזה כי היתי לחוץ מהווינר, אבל אמש ראיתי ש.ח. של המשחק וחשבתי שאני חולם שאני שומע את שגיא מפרשן
    מישהו יכול להסביר לי המ קרה פה?!