אווירה??? היית פעם בדרבי הרומאי? המילאנזי? מילאן-יובה?אינטר-יובה? הדרבי של טורינו? על מה אתה מדבר בכלל? אין אווירה דומה לאווירה במגרשים באיטליה. המשחקים עצמם כמו שאמרתי כבר,יותר טובים. גם העונה,בליגה חלשה יחסית לעונות קודמות באיטליה ולעונה שנחשבת טובה באנגליה.
לתשובה של סטרטפורד אין מה לענות, איך תסביר את המרגשים הריקים באיטליה בעוד שהמחירי כרטיסים שמה נמוכים בהרבה מאלה של הפרמיר ליג? בכדורגל האיטלקי נכבשים אולי יותר שערים אבל אין כמו המתח והתשוקה האנגלית אבל רגע, אז איך שב99% מהמשחקים בליגה האיטלקית יש קרחות רציניות ביציעים? את זה כנראה, אתה לא יכול להסביר
מישהו פה אמר שמילאן זכתה בגביע האלופות, כאשר הציגה משחק וחצי טוב במשך טורניר שלם. ואני רוצה לשאול אותכם, איזו קבוצה הציגה יותר ממשחק וחצי טוב? ליברפול המגעילה שבזכות הליצנים ואלדז את מארקז עברה את ברסה? מנצ'סטר יונייטד, שחוץ מהבלחה שקוראת פעם בדור ומחצית השניה של המשחק הראשון מול מילאן, לא עשתה שום דבר שיחקק בזכרונינו? צ'לסי, שלא העניקה שום דבר העונה לאוהד כדורגל ממוצע? ריאל מדריד? ברצלונה? באיירן מינכן? ארסנל? מי? מי?
אם תגדיר טוב אולי אצליח למצוא איזושהי תשובה בשבילך. דרמה כל הדרך? מתח? הגנה טובה? קצב טוב? יותר מ 5 שערים? לא יודע מה טוב לך, אבל היה לגמרי לא רע בהרבה מאוד מהמשחקים בכל הנוגע לכל הנתונים הללו.
אלימות,מתקנים מיושנים... בטח לא בגלל הרמה. חוץ מזה לפי מה שאני יודע אתה לא הולך שלושה ימים לפני משחק וקונה כרטיס במחיר רגיל למשחק של יונייטד באולד טראפורד. תקן אותי אם אני טועה כי לא הייתי במגרש באנגליה. זה עובד הרוב על סיסן טיקטס לא? אני לא בטוח אני שואל כי אני לא יודע.
ב2002/2003 היו שלושה קבוצות איטלקיות בחצי הגמר, ושתי מהן היו בגמר (לא כמו האנגלות שבסוף קבוצה אחת הגיעה לגמר), לאיטליה יש 11 זכיות בליגת האלופות לעומת 10 של אנגליה, האליפות של העונה שעברה נקבעה במחזור האחרון לעומת האליפות של צ'לסי שנקבעה לפני הסיום בהרבה, אזה ת תגיד שהליגה האנגלית עולה על האיטלקית בגלל עונה אחת.....
כול אוהדיי הליגה האיטלקית מתחמקים . בואו נעשה את זה בצורה ברורה , בלי למה מי ואיך . איזה ליגה טובה יותר ? האיטלקית או האנגלית . דעתי => ברור שהאנגלית , יש מישהו שלא מסכים איתי ?
מרקו ואן באסטן "אלימות,מתקנים מיושנים... בטח לא בגלל הרמה" לא היתה בעולם אלימות כמו האלימות באנגליה בשנות ה 80, גם המתקנים היו עלובים,זה לא מנע מהמגרשים להיות מפוצצים בכל משחק! אז כן הרמה,אך ורק הרמה, וכי הכדורגל באיטליה זה לא דת כמו שמנסים לצייר כל הזמן, כי תירוץ של מתקן עלוב לזה שלא הולכים לתמוך בקבוצה זה תירוץ עלוב, ואפשר לחשוב שכל האיצטדיונים באיטליה הם כמו האורווה בפ'ת!
כל מה שאתה אומר לא קשור לעניין הרמה. אז הכדורגל באיטליה הוא לא דת ולא קדוש כמו באנגליה,והכמויות העונה הם לא כמו באנגליה,ויש הרבה עניינים מסביב שהם לא כמו באנגליה. אבל מה הקשר? זה עדיין לא קשור לוויכוח על הרמה שמוצגת באיטליה ועל ידי קבוצות איטלקיות והנבחרת לבין הרמה שמוצגת באנגליה...
יודע מה,האנגלית יותר טובה. אבל לא בגלל שהרמה באיטליה נמוכה,בגלל כל מה שמסביב עם המכות והשחיטויות. אתם מדברים פה על בונקרים,תזכיר לי את הפעם האחרונה שבמשחק בין צ'לסי למנצ'סטר הובקע יותר משער אחד?כנ" ליברפול - מנצ'סטר או ליברפול - צ'לסי?(פרט לרביעייה לפני שנתיים) הרי בסופו של דבר,מה שכולנו רוצים זה את ההצלחה,אנחנו,אוהדי הכדורגל האיטלקי,גם אלופי עולם וגם אלופי אירופה. אז כל האנגלים,תנו לנו את הכבוד המגיע לנו.
לתת כבוד על מה ? על ליגה עלובה כמו האיטלקית ? הליגה השלישית באנגליה הרבה יותר מהנה מהסריה א' גם שם - בליגה השלישית , יש אצטדיונים , ואווירה הרבה יותר מאשר באיטליה . ובאמת , שמישהו יביא לכאן את כמות הצופים הממוצע לעונה בליגה השלישית באנגליה , ואותו דבר בסריה א' (ובבקשה להביא קישור למקור ) אני כמעט בטוח שבליגה השלישית יש יותר צופים . איטלקיה = כדורגל אפור , משעמם , בלי מתח , כדורגל בהליכה , לא פלא שקבוצה כמו אינטר מנצחת את כול הקונוסים שם . הליגה האנגלית והספרדית הרבה מעבר לאיטלקית , ולדעתי האישית גם הגרמנית .
די עם הדיון הזה!!!!!! אתם לא מבינים דיון הליגות בחיים לא יסתיים!? כל אחד שאוהד את ריאל-ברסה יגיד ספרדית, אחד שאוהב את מנצ'סטר-ליברפול יגיד אנגלית, ואלה שאוהדי מילאן ואינטר יגידו איטלקית. על טעם ועל ריח אין מה להתכווח. יש כאלה שאוהבים לראות את רוני מבקיע גול ורץ להתחבק עם הקהל ויש כאלהש אוהבים את השדרן האיטלקי והכדורגל האיטלקי עם הנשמה שיש בו. כל אחד וטעמו שלו. אבל מישהו פה אמר שיש למילאן אוהדים רק מ2003. וזה עיצבן. לברצלונה יש פי 2 אוהדים מאז עונת 2006, יודע למה? למנצ'סטר יש פי 2 אוהדים אחרי עונת 99 ואחרי העונה הזאת יודע למה? לריאל יש פי 3 אוהדים אחרי עונת 2002 יודע למה? אין מה לעשות, הצלחה של קבוצה קונה לה אוהדים. זה לא אומר שכשהקבוצה לא תצליח הם יעזבו אותה, היא נכנסה להם ללב בעונה הספציפית הזאתי. אתה לא יכול לקרוא לזה אוהדי הצלחות, פשוט לא.