אתה מדבר כל כך הרבה שטיות.קודם כל אנגליה הייתה אחת הנבחרות הששיקחו את הכדורגל הכי טוב במונדיאל 90(הפסידו לגרמניה ה"מבריקה")ב96 הם היו הנבחרת של כל היורו שגם נכשלה לקראת הסוף.אז מה שאמרת זה שטיות.עם אתה מתכוון בכדורגל בונקריסטי לכדורגל העכשווי שלה,הוא לא בונקריסי הוא פשוט לא כדורגל אין שם מאפייין אחד אנגלי הסיבה לכך זה כבר לדיון אחר. ממשיכים,המשחק היחיד של מנצ'סטר שהיה טוב?קודם כל לאן נעלם ה3-2 של נגד מילאן?נכון למנצ'סטר לא היו הרבה משחקים מוצלחים בצ'מפיונס,מצד שני כמה הברקות היו למילאן. ברור גם שלא ראית משחק אחת בליגה האנגלית מילים כמו-"שיטת צ'לסי זה להעיף את הכדורים לדרוגבה" ו"למנצ'סטר לא היו משחקים טובים העונה" לא שווים התייחסות בכלל וגם על ה"נגרים" של ליגה.אז תדבר על הליגה האנגלית עם אתה יודע או עם אתה בכלל ראית משחק אחד. אבל שמע אתה יודע הכי טוב לא?אתה אוהד ליגה איטלקית אתה האליטיסת של ישראל כל השאר טיפשים.
שלום לכולם, שמי נדב ואני מחפש עוד מאוכזבים שקנו חבילה לגמר ליגת האלופות באתונה בין מילאן לליברפול שילמו במיטב כספם ולא קיבלו את המוצר בגלל "עניינים" של החברה. אני מעוניין לבדוק דרכים לקבלת פיצוי הולם מ"איסתא" בגלל עוגמת הנפש הקשה שנגרמה לי ולכל אוהדי הכדורגל שכל כך רצו לטוס למשחק ונשארו בארץ עם הרבה כאב לב ואכזבה. לכל המעוניינים להצטרף למאבק כנגד "איסתא " , אנא פנו למייל: dagon9@gmail.com והצטרפו . ( מי שקנה דרך "וואלה טורס" מוזמן גם הוא כי "וואלה טורס " הם סוכני משנה של איסתא )
בשנות השמונים ליברפול הייתה בין חמשת, או אפילו שלושת הקבוצות הטובות באירופה ובעולם. היא הציגה כדורגל יפה וכיף לראות.
שיחקה הכי טוב? באופן יחסי כמובן. לא אמרתי בונקריסטי,משום שבונקר הוא לא שיטת משחק,בונקר זה מצב שקבוצה נקלעת אליו בנסיבות מסויימות במשחק מסויים,והוא אינו חלק מתוכנית משחק כוללת.צ'לסי לא משחקת באופן נעים לעין,וכל מה שתגידו לי לא ישנה את זה. למנצ'סטר לא היו משחקים גדולים באירופה למעט רומא. לא דיברתי על הליגה. וכן ידידי קבוצות תחתית ואמצע הטבלה נראות איום ונורא. מנצ'סטר סיטי,רדינג שכולם כ"כ משבחים מגעילה אותי כל פעם מחדש,ניוקאסל,מידלסבורו,פולהאם,וויגאן, שלא נדבר על צ'לטון וווטפורד. כולם נראו רע. ווסטהאם,בולטון וטוטנהאם ואולי פורטסמות' הציגו כדורגל טוב,בלי קשר לתוצאות שעשו,לטוב או לרע. אליטיסט? ממש לא. פשוט זה רק מצחיק אותי לשמוע אוהדי כדורגל אנגלי מבקרים בכל הזדמנות כדורגל איטלקי.
ליברפול הייתה בין שלושת הקבוצות המצליחות בעולם. מהכדורגל שלה דווקא ממש לא נהניתי. אין לי בעיה לדבר על קבוצות אנגליות שהציגו כדורגל טוב. יונייטד של שנות ה90,ארסנל ובוודאי של 98 ו2002,גם עונת האליפות של הרוברס הוצגה תחת כדורגל טוב. אבל לא ליברפול,מצטער.
אם היה מגיע בכדורגל אשקלון היית מחזיקת הגביע. הסבר:ליברפול שיחקה יותר טוב ממילאן, ות'כלס הגיעה למצבים בהרבה יותר של מילאן. מילאן ב2 -3 מצבים גמרה את המשחק אז אם היה מגיע בכדורגל ליברפול היית זוכה למרות שאני זכיתי בבקבוק קולה, כי התערבתי עם חבר שמילאן תיקח.
אתה פשוט מרים להנחתה, להגיד על ליברפול שהיא תמיד הייתה קבוצה דוחה, זה גם ליצן לא יגיד, וכל ה"מסביב" וכל מה שאתה אומר - הכל נובע מההצלחה של ליברפול, וממש כמה מילים אחרי אתה אומר שתמיד הקבוצה שהכי שנאת היא ליברפול, אז ממש קשה להבין מאיפה אתה מביא את גיבובי השטויות שלך, סטרטפורד, לא נמאס לך?אני דורש ממך לעבור מייד לפורום האנגלי, תראה עם מי אתה מתווכח, עם בנאדם שאומר שליברפול תמיד הייתה קבוצה דוחה.
ליברפול גם בעונות הכי גדולות שלה לא הציגה את הכדורגל של היונייטד בעונות הגדולות ביותר שלה,לא של ארסנל,לא של מילאן,לא של יובנטוס,לא של ברצלונה,לא של ריאל ולא של אייאקס. הצלחות לא מעידות תמיד על כדורגל יפה. חוץ מזה ,הכל עניין של טעם. כמו שאני אוהב כדורגל איטלקי,אתה אנגלי אני לא אהבתי מעולם את דרך המשחק של ליברפול ואתה כן. מה לעשות. כל אדם וההנאות שלו.
קצת סטטיסטיקות על הליגה האנגלית והאיטלקית: פריימרליג: 931 שערים, 380 משחקים, ממוצע של 2.45 שערים למשחק. סריה א': 930 שערים, 370 משחקים (המחזור האחרון ביום ראשון), ממוצע של 2.51 שערים למשחק.
תראו מי מדבר על כדורגל יפה . האוהד של הקבוצה הכי דוחה ביבשת . מילאן משחקת כדורגל יפה ? או יותר נכון משחקת בכלל כדורגל ? השנה 2 משחקים זכורים לי - נגד מנצ'סטר בבית(שגם שם - בגלל חולשתה של מנצ'סטר ) , ובחוץ מול באיירן (ששם 2 הברקות של סיידורף ושום דבר נוסף ) אז נכון , קורה גם שקבוצה מגעילה תופסת ימים טובים . בסה"כ מילאן לא משחקת בכלל כדורגל יפה . ואתה עוד מדבר על ליברפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx אותה ליברפול שבגמר שיחקה הרבה אבל הרבה יותר טוב ממילאן , והיחידה שבאמת הגיעה לשחק בגמר הזה . ודרך אגב , בן כמה אתה ? 10 ? 12 ? נראה שרק לאחרונה התחלת לצפות בכדורגל (זה גם מסביר למה אתה אוהד של מילאן ) ועוד פעם דרך אגב , ניהיו לנו כאן מאות אוהדיי מילאן , התופעה מתרחשת מאז 2003 , מעניין עד כמה זה יגדל , נקווה ששנה הבאה הם לא יזכו (שוב )
אין לי ספק שזה בדיוק מראה על הבדלי הרמות, איך לא חשבתי על זה קודם? 3 קבוצות אנגליות בחצי גמר, 2 הקבוצות הכי טובות העונה באירופה מגיעות מהליגה האנגלית, הליגה שבה האליפות נקבעת 2 מחזורים לסוף, אחרי אין סוף מתחים ואפשרויות למהפך, העולות לאופ"א נקבעות במחזור האחרון וגם היורדות, מול הליגה האיטלקית שם הכל נקבע לפי מי יותר חזק ולמי יש שם יותר גדול, הליגה הנצפית ביותר בעולם, הליגה האיטלקית - הקהל שם מצביע ברגליים בדיוק כפי שאמר סטרטפורד - פשוט לא מגיע, גם לו נמאס לראות ליגה שהיא מושטחת, קניות משחקים, כדורגל איטי, העיקר שאתה נהנה השנה מהליגה הכי משעממת בתבל!
לפי ה"סטטיסטיקה " הזאת , הליגה הגרמנית היא הטובה בעולם ? ( או ההולנדית ?) תחסוך מאיתנו את השטויות האלה . יקח לליגה האיטלקית עוד המון שנים כדיי להגיע לרמה של הליגה האנגלית . אם זה מבחינת מגרשים , אווירה , והמשחקים עצמם . הליגה האנגלית הרבה מעל האיטלקית , ומי שטוען אחרת אוהד מילאן .
ידידי אני בן 28 עוד חודשיים. ומילאן של העונה לא הייתה טובה. אבל היו עונות שהיא הייתה הכי טובה באירופה ולא זכתה. אבל מבין כל הקבוצות. כן למילאן הכי הגיע,אם יש מגיע.
הויכוח הטוב הישן והכי חשוב, העקר. האיטלקים יכולים להביא לכאן נתונים שיש יותר שערים באיטליה מאשר באנגליה, והאנגלים יספרו סיפורים על כדורגל מהיר ו"הוגן". היום הכדורגל נראה דומה כמעט בכל מקום, וכל שנשאר הוא הסטיגמות הישנות שכולם כאן כל כך אוהבים. נו יאללה תתפרקו קצת עוד מעט נכנסת שבת.
טוב, מה נספר? קודם כל, לפני הכל, שזאת היתה תצוגת אוהדים מדהימה. רחובות אתונה נשלטו בידי אוהדי ליברפול שיצרו בהתאגדויות שלהם אווירה מדהימה, פסטיבל אמיתי. כמעט לא ראיתי אוהדי מילאן. אבל באיצטדיון עצמו הם כבר הגיעו ולמרות שהיו פחות אוהדי מילאן מליברפול, העידוד שלהם היה מרשים אפילו יותר. באמת דבר פנטסטי. אווירה שאני לא יודע איך ניתן לשחזר. תשכחו מהכדורגל, תשכחו מהשערים. משחק כזה נוצרים קודם כל בגלל האווירה. הדיבורים על זה שליברפול היתה טובה יותר אז הגיע לה לנצח הם קצת חסרי כל ערך. כדורגל הוא לא משחק שהטובים בו מנצחים בהכרח. ראה איסטנבול 05. אפשר לקרוא לזה צדק פואטי. מסיבות העיתונאים היו די יבשות - כצפוי - עם עיתונאי זר או שניים שמפציץ בשאלה אינפנטילית על הכדורגל שלו (לא יודע למה הבחור היפני חושב שמישהו רוצה לשמוע על הבעיות של הכדורגל היפני במהלך המפגש עם בניטס, אבל שיהיה)... והעיתונאים עצמם? נו טוב, הבה נגיד שנייטרליות היא לא הצד החזק שלהם. היו שם אוהדי ליברפול מדוכאים, וגם אוהדי מילאן מאושרים. ועיתונאי ותיק אחד שפשוט בכה מאושר עם שריקת הסיום. מה נאמר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx ובקשר לאתונה עצמה, עיר נחמדה, מיושנת כצפוי, שפה ושם צצו בה מתקנים חדשים. המתחם האולימפי הענקי כמובן, ורכבת התחתית/חשמלית המצוינת שבאמת פועלת ביעילות מרשימה ומצוינת. אולי יום אחד גם במנצ'סטר היא תהיה כל כך טובה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx הדבר היחיד שהעיב, כרגיל, היה התכנון הבעייתי של היוונים והשיטור. מול תחנת המטרו הקרובה למתחם האולימפי היה שער כניסה, שאם אתה נכנס בו והולך בשביל הנכון אתה מגיע לאיצטדיון תוך עשר דקות. חלק גדול מאוהדי ליברפול הגיעו דרך המטרו, אבל שעתיים וחצי לערך לפני המשחק הם רק צבאו על הגדר. כמעט לא נתנו לאנשים לעבור. מטופש ואינפנטילי. כשעשיתי סיבוב כדי להגיע לתא העיתונות (סיבוב לא קטן), עברתי ליד השערים של אוהדי מילאן וגם שם חסמו את הדרך וכמעט לא נתנו לאנשים לעבור, רק טיפין טיפין. ועד שהגעתי לשער הראשי גם שם לא נתנו לעבור במשך עשר דקות כי הכניסו במכה את כל האח"מים, והשוטרים שם היו ממש בהיסטריה שמזכירה את עם ישראל במיטבו. איך לעזאזל הם אירחו אולימפיאדה?