AC מילאן אלופת אירופה לעונת 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, May 21, 2007.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו יכול להביא לי קישור למאמר של אבי מלר? שעה שאני מחכה שהטור של עמוס אורן הדביל יתחלף בזה שבא אחריו, אבל רק הטור של החמור נשאר. תודה מראש.

2. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

3. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

להפך, אני אישית לא סובל פרשנים לא אובייקטיבים. לא סובל את אבי רצון, לא סובל את נדב יעקבי וליגת הסומבררואים שלו והאמת היא, שעד לאחרונה מאוד הערכתי את אבי מלר. אבל לאחרונה הוא נותן להעדפות שלו במה וזה לא כל-כך במקום כי אז הוא הופך להיות לא פחות גרוע מאבי רצון ונדב יעקבי.

איסטלנדס - תאמין לי שאני נהנה מהגביע הזה והחיוך לא יורד לי מהפנים מאז אתמול. אני רוצה שבכנות תגיד לי אם אתה באמת חושב שזה מתאים רגע אחרי המשחק לקרוא למילאן "עלובת אירופה" כביכול בגלל משחק חלש או עונה חלשה יחסית של המפעל. כמו שכתבתי בהודעות הקודמות שלי בדיון הזה, בכל אחת מהעונות הקודמות לאלופות אירופה היו נפילות בשלבים כאלה ואחרים, ולא זכור לי שמישהו הלך וקרא להן עלובת אירופה רגע אחרי שריקת הסיום.
    ועוד משהו - אני לעולם לא אגיב על משהו שלא קראתי/שמעתי.
    מעניין שאף אחד מהפרשנים האחרים לא הביע כזאת קיצוניות (הרי כולם ראו את אותו גמר וצפו באותם משחקים לאורך העונה). מעניין שדווקא זה שמייצג את הצד שהפסיד הלך וישר קפץ. זה הכל.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינזאגי בתגובה הכי דבילית על השער הראשון : תירגלנו את השער הזה "

נו באמת , אפילו אלון מזרחי לא היה מדבר ככה

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

תתפלא...
    http://www.youtube.com/watch?v=2m1itQzMkFQ

6. Red Left Winger Member

לא הבנתי דבר אחד, למה אבי רצון דחף את הסאקסונים לתמונה? :|

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם תמצא לי 10 מצבים כאלה לפחות (לא מחוייב שיסתיימו בשערים) אני אסכים עם זה .

זה שזה יוצא פעמיים -שלוש לא אומר שמתאמנים על זה באימונים ..

8. uri מנהלים

והיה עוד אחד כזה העונה נגד אמפולי.

אגב עוד דבר שאף אחד פה לא הזכיר. אנחנו שזה פשוט לא עניין אותנו והאנגלים שבחרו להחביא את זה מתחת לשטיח: השער של קאוט היה מנבדל ברור!

9. Andrea21 Member

רק דבר אחד יש לי להגיד לגבי הטור של אבי מלר ותופעת האנגלופיליה בדיון הזה:
    י-מ-ו-ת-ו ה-ק-נ-א-י-ם

וכל אוהדי מילאן/איטליה,אל תתרגשו,הקנאה הורגת.

10. Paolo Maldini שחקן ותיקים

גם אני בהתחלה צחקתי כשראיתי את הציטוט הזה של אינזאגי.
    אבל אז נזכרתי בשער הזה נגד אינטר, וכמו שאורי אומר גם נגד אמפולי נכבש שער דומה.
    אז כנראה שבאמת פירלו ופיפו עובדים על התרגיל המטומטם הזה, ועובדה, זה עובד.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

היופי בכדורגל האיטלקי הוא שממש כמו העם שלו הוא יודע להסתיר כשהכל חרא. לפני חצי הגמר מילאן הייתה משמימה ממש בטורניר וזו רק ההוכחה שלא נדרש כדורגל ברמה גבוהה אלא במחושבות גבוהה כדי לזכות במפעל הזה, שנטחן והפך אוברייטד ע"י פרשנים ופרסומאים למיניהם.
    דווקא אתמול יכל להתפתח למשחק טוב, אבל המשחק כאילו נשאר בהילוך נמוך לכל אורכו ולא הלך קדימה. במקום שמילאן תגיב ללחץ של ליברפול (לא רק לחץ הגנתי ומי שאומר אחרת רואה משהו שאינו כדורגל) היא חיכתה לרגע המתאים ועקצה. זה אמנם מתאים לאנצ'לוטי, אבל התגובה של ליברפול הייתה פשוט רעה ולא מדוייקת. חבל לבזבז אגף שלם על שחקנים כל כך כבדים כמו זנדן וקיואל. מה עם מארק גונזאלס שבניטז כל כך התאמץ להביא?
    בסופו של דבר, קול ענות חלושה ומשחק שאף אחד מאיתנו לא ממש יזכור עוד כמה שנים.

12. מרקו ואן באסטן Member

רק שמדובר בקבוצה איטלקית כולם מרשים לעצמם ללכלך. איטליה אלופת עולם? אז מה הרמה הייתה גרועה במונדיאל.מילאן אלופת אירופה? יונייטד בארסה וצ'לסי יותר טובות. איטליה תיקח את היורו ביולי שנה הבאה? כדורגל לא מעניין יותר,את כולם יתחיל לעניין הוקי קרח. ככה זה אני לא מתרגש מהחוסר הבנה שיש לאנשים בארץ לכדורגל. גם בתחילת שנות ה90 בתקופת הגראנדה מילאן בה הידיעה,אחרי עונה וחצי ללא הפסד ו4:0 על בארסה בגמר,עוד היו דיבורים על זה שהרמה לא טובה בעולם בכללי. אז היו 3 גמרים עם קבוצות אנגליות ברצף... אז מה? בשנות ה90 במשך7 עונות ברציפות היו קבוצות איטלקיות בגמר האלופות
    סמפדוריה פעם אחת,3 פעמים מילאן,3פעמים יובנטוס ואף אחד לא צעק שהכדורגל האיטלקי הוא הטוב בעולם. אין מה להתרגש יותר מדי... האנגלופילים לעולם לא יודו שהם פחות טובים

13. kukz Member

את ליגת האלופות תצערי לא לוקחת הקבוצה הטובה ביותר , גם לא סגניתה , גם לא סגנית סגניתה .
    מילאן קבוצה אפורה וחלשה , תן להם בנוקאוט את ליברפול והם בחוץ , את ברצלונה - והם בחוץ , את ריאל - והם בחוץ , את צ'לסי - והם בחוץ .

14. מרקו ואן באסטן Member

מילאן הוא המועדון המעוטר ביותר באירופה,ולפיכך הוא גם המועדון הגדול ביותר באירופה,וכנראה גם בעולם.
    קבוצות באמת גדולות? רק לאוהדי ריאל מדריד יש זכות להתווכח עם אוהד מילאן על הנושא הזה. אף קבוצה אחרת באירופה. ואף אחד בעולם גם לא מוציא כזאת שטות מהפה,זה רק בארץ.

15. Andrea21 Member

ואן באסטן ידידי,מה אתה בכלל מתווכח איתו,הוא לא שווה תעצבים.