AC מילאן אלופת אירופה לעונת 2006/2007

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, May 21, 2007.

  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    טוב אומנם קצת באיחור אך אני בכל זאת אתן את הדעה שלי לגבי המשחק אתמול:
    במחצית הראשונה המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, המשחק היה איטי אך אגרסיבי מאוד וכמעט ולא היו מצבים. לאורך המשחק כולו שאלתי את עצמי מדוע זנדן ממשיך לקבל את ההזדמנות בהרכב, אני עד עכשיו שואל את אותה השאלה ותשובה אני לא מוצא. הרבה מאוד אמרו אתמול בשידור כי קאקה במשחק לא טוב, לא בלט ולמרות כל אלו הוא היה זה שבישל את שני השערים של מילאן.
    לא ברור לי למה בניטז חיכה עד הדקה ה- 78 כדי להכניס את קראוצ'. מילא לא להכניס אותו במחצית, בדקה ה- 60 לא הגיע הזמן?
    השער של ליברפול היה מאוחר מידי, אך אני חייב לציין שברגע הבקעת השער שוב עלה לי בראש, ואני מעריך שאני לא היחידי, התסריט שליברפול תשווה.
     
  2. objective Member

    Joined:
    Apr 30, 2005
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    תיכנסו רגע לפרופרציות הגמר של אתמול זה סך הכול משחק אחד , היו משחקים מעולים בחצי בגמר ובגם ברבע הכדורגל ממש לא ירד ברמה למרות שאנשים אוהבים ללכת אחרי העדר לראות משחק אחד ולחרוץ גורלות .

    לגבי אוהדי ליברפול ושונאי מילאן תמשיכו לדבר שטיות תמשיכו להגיד שמילאן אפורה ובלה ובלה , אבל בוא נהיה רגע רצינים - בזמן שאצל מילאן באמת היה אתמול יום חלש שלא ממש אופייני וכן יש לה מאמן טוב אבל עם אופי די פחדני אצל ליברפול זה פילוסופיית חיים , אני ממש לא מתכוון להתנצל על זכייה צר לי שהקבוצות שלכם לא זכו אבל תמיד יהיה מי שיתבכיין כאלה החיים , נדבר עוד כמה שנים ונראה איזה קבוצה מהשתיים תישאר בטופ האירופי ואיזה תיעלם לה ותישכח ...
     
  3. מרקו ואן באסטן Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    584
    Likes Received:
    52
    אני מסכים איתך בהרבה,אבל ליברפול הוא לא מועדון שיעלם וישכח. ליברפול היא אמפריה,לטוב או לרע. היא עדיין הקבוצה הכי מפוארת באנגליה,הקבוצה הבריטית והאנגלית הכי מצליחה באירופה,מסורת,וקהל אדיר. מועדון כזה לא ילך וישכח ובמיוחד עכשיו שקנה אותם המיליארדר האמריקאי שהולך לשים שם המון כסף שהיה חסר.אבל מה שכן קורה זה שליברפול היא הקבוצה הכי פחות מוערכת מכל המועדונים הגדולים כולם:ריאל,מילאן,יובה,בארסה,מנצ'סטר יונייטד,באיירן מינכן,ולנסיה,אינטר,צ'לסי ואפילו ארסנל. זה רק בגלל צורת המשחק המאוד אופיינית לליברפול במהלך השנים.פחות ברק,תחכום,אטרקטיביות ויופי הרבה יותר לחימה,כוח,אמוציות ואגרסיביות. ליברפול לדעתי חייבת לשחק כדורגל אחר.
     
  4. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,766
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    ומי שלא זיהה על מה דיברתי קיבל היום את המאמר של אבי מלר כתגובה. קשה לפרגן לאיטלקיה, אז מה עושים? מלכלכים על הטורניר כולו. הרי אם אנגליה כמו מנצ'סטר היתה זוכה להניף את הגביע הינו עדים לצדק פואטי. המאמר הזה מבחינתי עטוף בשקית רגשות מפלסטיק שנוטפת ממנו סובייקטיביות אנגלופילית. אם טורניר שבסופו מילאן היא הזוכה הצליח מלר לסכם במילים מפרגנות לליברפול (נחישות) ולמנצ'סטר (שלמות מוקדמת מדי) בלבד אז מבחינתי כל המאמר הזה הוא מכבסת מילים אנגלופילית. טכניקה שמטרתה, או לפחות תוצאתה, הבניית תמונה חד צדדית ומעוותת של המציאות. אומנם אין בכוחה של התקשורת לשנות דעה ואכן היא לא תגרום לי ולאחרים כמוני לחשוב אחרת, אבל היא בהחלט תתן כתף תומחת לכל אותם בעלי דיעה דומה שבוודאי חושבים שחוסר צדק נעשה. מלר בחר להכפיש את ההישג הזה של מילאן וניסה לפחות לגרום לו להראות כמשהו חסר חשיבות. "באה, ניצלה את מה שאפשר וניגשה לשולחן המזכירות על מנת להרשם כאלופת אירופה 2007," הוא כתב. על סיידורף שקטף גביע ריביעי ואינאגי שמוכיח בכל פעם במאני טיים שהוא וינר הוא כתב "מקבלים אשראי חינם". "השתלהבות יצרים?" הוא מחפש. אם פרץ הרגשות של פיפו, האהבה לאלוהים של קאקא זה לא פרץ רגות, אז רגשות מהן. כנראה שכל עוד הן לא אנגלוסאקסיות הן חסרות חשיבות. אני לא לוקח את דבריו קשה משום אלה דבריו של החלש, נעום הפסד שכזה, פרץ של תיסכול ולא יותר. אנחנו מנגד לא צריכים להיות חזקים בנאומים אנחנו נענה בתמונות.


    http://images.alice.it/sg/sportuni/upload/mil/0002/milan13_v0.Xxx
     
  5. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    13,886
    Likes Received:
    0
    אורי, אם לצאת רגע מהסובייקטיביות, העונה הזאת באמת הייתה יותר חלשה. הקבוצות הגדולות פשוט לא הגיעו, מילאן עצמה הלהיבה בשני משחקים וחצי, משחקים טובים אפשר לספור על יד אחת. קל להיטפל למפסידים ולקרוא להם קנאים.
     
  6. ACBenb Member

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Messages:
    2,868
    Likes Received:
    0
    מה שמעצבן שאם ליברפול הייתה זוכה באותה דרך כמו שמילאן זכתה, מלר לא היה אומר כלום.
    אם מילאן הייתה שולטת במחצית וליברפול היו מכניסים בפוקס מבעיטה חופשית שניה למחצית, והיו נותנים עוד גול דקה 83 אז מלר לא היה פותח ת'פה והיה מדבר על הנחישות וההקרבה של ליברפול.
     
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Messages:
    10,333
    Likes Received:
    2,037
    זה לא העניין... הצביעות שנשפכת בטורים מהסוג הזה פשוט מגעילה. הם כולם משתוקקים לזכייה של הקבוצה האהודה עליהם בטורניר הזה, ואיכשהו כשהם מפסידים, פתאום הטורניר הופך להיות ללא חשוב, חלש ולא משקף. הם לעולם לא יעלו בדעתם שיש אפשרות שהם פשוט לא טובים מספיק. אני אגע שנייה בתיאור הכל כך ילדותי ובכייני הזה של אבי מלר - "עלובת אירופה" - על מה ולמה? כי יצא ובגמר מילאן לא הצליחה לפתח את המשחק ההתקפי שהיא רגילה אליו? מילאן לאורך כל הטורניר שיחקה התקפי, ליברפול לא. אז איך לעזאזל קרה שמאשימים את מילאן בגמר בינוני ולא את ליברפול שמייצגת את הכדורגל השמרני הזה (איטלקי הא...)?
    זה כמעט בלתי אפשרי לתת תצוגה אחר תצוגה בליגת האלופות, לא משנה כמה אתה טוב. ברצלונה של העונה עברה הייתה אדירה ובכל זאת, אתם זוכרים את חצי הגמר מול מילאן? היא שיכנעה שם? לא זוכרים איך היא גנבה 1-0 בסאן-סירו ממהלך גאוני של רונאלדיניו ואת ה0-0 המשמים של 2 הקבוצות בגומלין? לא זוכרים איך היא התקשתה להבקיע מול בנפיקה ברבע (בדומה למילאן וסלטיק)? אבל ככה זה... כשזה בארסה, מותר. כשזה מילאן אז הטורניר כבר לא משקף. גם אם תנסו עכשיו שעתיים, לא תצליחו להוכיח שיש קבוצה אירופית שראויה לתואר הזה יותר ממילאן.
     
    Last edited by a moderator: May 25, 2007
  8. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    4,350
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    אל תתרגש.
    חובבי הכדורגל הישראלים והתקשורת הישראלית במיוחד אנגלופילים בכל איבריהם, והם משתדלים להזכיר זאת בכל מקום.
    מעטים הישראלים שרצו אתמול בהצלחת מילאן, המסמלת את הכדורגל האיטלקי המגעיל והבונקריסטי.

    אבל היי, הגביע שלנו. אז למי איכפת?
    :aaarse:


    פורצה מילאן. פורצה איטליה. :aaa15:
     
  9. Wave Member

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    3
    במעריב אבי רצון (האיש וההיפופוטם) נתן טור סובייקטיבי על אהבתו לכדורגל האיטלקי כמובן, אבל שמלר עושה את זה אז זה לא בסדר
     
  10. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    ויגאן -"זה לא העניין... הצביעות שנשפכת בטורים מהסוג הזה פשוט מגעילה. הם כולם משתוקקים לזכייה של הקבוצה האהודה עליהם בטורניר הזה, ואיכשהו כשהם מפסידים, פתאום הטורניר הופך להיות ללא חשוב, חלש ולא משקף. הם לעולם לא יעלו בדעתם שיש אפשרות שהם פשוט לא טובים מספיק. אני אגע שנייה בתיאור הכל כך ילדותי ובכייני הזה של אבי מלר - "עלובת אירופה" -

    הצביעות היא רק בכתיבה שלך , כן ,כן זה פשוט מגעיל שמבלי לקרוא את הטור ,החלטת ככה להכפיש , ואם כן קראת את הטור של מלר (אני בספק) ,ליברפול מואשמת על ידי מלר בדיוק באותה מידה , הבעיה היא איתך ,מכוון שאתה מגיב עם דעה קדומה ,או ילדותית ,שקובעת שמלר הוא אנגלי , רק התעלמת מהעובדה שהוא הכותב הכי אובייקטיבי בארץ!!
    מלר שמזוהה עם האנגלים ,הוא גדול המבקרים של הנבחרת, מלר היה גם הראשון שקפץ והסביר שאין שום עליונות לליגה ששלחה 3 נציגות לחצי הגמר ,בניגוד לחוסר האובייטיביות של נדב יעקבי(ספרד,מסי ,ושנאה מעוררת גועל לאי הבריטי ) ,ואבי רצון האיטלקי .

    מילאן היא אלופת אירופה , אבל אתה לא מפסיק להתגונן ,למה ? במקום להינות אתה כל הזמן מחפש הצדקה , רק חבל שאתה מטיל רפש על האיש הלא נכון .

    אגב ,הטור הזה היה נכתב על ידי מלר ,גם אם ליברפול היתה זוכה בגביע אתמול ,חבל רק שאת זה הוא לא הכניס בכתבה .
     
    Last edited: May 25, 2007
  11. Diamond Cutter Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    230
    Likes Received:
    0
    אבי מלר עוד אמר את זה עוד לפניש מילאן עתה,אחרי שליברפול ניצחה את צ'לסי הוא אמר באולפן שזה סימן שהרבה יותר קל להצליח בצ'מפיונס מאשר בליגה.אז היה עוד סיכוי(וסיכוי לא רע)שהגמר יהיה כל אנגלי ועדיין מלר לא התפער על כמה שהצ'מפיונס נעקית.
     
  12. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    Joined:
    Nov 1, 2003
    Messages:
    4,350
    Likes Received:
    9
    Gender:
    Male
    Wave ו-eastlands,
    בבקשה לא להציג את אבי רצון כנציג הכדורגל האיטלקי בארצנו.
    הבן אדם לא רואה שום דבר מעבר למילאן והנבחרת האיטלקית, הוא סובייקטיבי לחלוטין ולא מייצג אותנו, חובבי הכדורגל האיטלקי בארץ הקודש.
     
  13. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    מלדיני- אני שמח לשמע את דעתך על רצון , הוא באמת חסר תקנה .

    באמת טעות שלי ,להזכיר את רצון האוהד ,בנשימה אחת עם מלר.
     
  14. kukz Member

    Joined:
    May 19, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    בקיצור , באמת ליגת האלופות ירדה ברמה , מטורניר הכי יפה ויוקרתי שיש , הוא הפך לשכנונה , הגרלה טובה , משחק טוב , הופה - אתה בגמר .

    אה כן , וגם את הגמר אתה לוקח בלי יותר מדיי מאמץ .

    בושה .


    לא הגיע לאיטליה המונדיאל , ובטח לא למילאן הגביע .

    אבל ככה זה האיטלקים , אף פעם לא הציגו כדורגל גדול , אף פעם .
    נקווה שיעלמו כמה שיותר מהר כמו שנעלמו ב 98 .
     
  15. Wave Member

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    3
    אני לא בקיא באדם ובהעדפותיו,
    ובכל זאת,
    לא זאת היתה הכוונה שלי,
    הכוונה שלי היתה שאוהדי מילאן מתייחסים רק לטור ה"סובייקטיבי" כביכול של אבי מלר ולא מתייחסים לזה של רצון, הרבה דברים נכתבים בתקשורת, לכאן ולכאן, אבל אתם מביאים רק את הצד שנגדכם, הכי נוח
     
    Last edited: May 25, 2007