AC מילאן אלופת אירופה לעונת 2006/2007

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏21/5/07.

1. ManUtd Fan Member

שוב פעם אתם נותנים לדרך של הקבוצה ששיחקה להביעה את דעתכם. אז ליברפול הציגה כדורגל לא איכותי, אבל יעיל, אז הציגה. זה לא אומר שמגיעה לה פחות ממילאן לזכות בגביע. אתה אומר שהם עברו שתי קבוצות חזקות בדמותם של באיירן ומנצ'סטר יונייטד (וזה בהחלט הישג נהדר), ומה ליברפול עשתה? עברה את ברצלונה וצ'לסי, שתי קבוצות לא פחות טובות מבאיירן ומנצ'סטר.
    אגב, אם מסתמכים על המשחק הזה, ליברפול הגיע ליותר מצבים, שלטה במשחק יותר - משמע, הגיע לה לנצח את המשחק הזה יותר, אבל בכדורגל אין מגיעה וטוב שכך.

2. Maksim88 Member

אין מה להגיד חוץ מ ...

ברכות למילאן !!!!!

3. kukz Member

כול כך לא מגיע למילאן .
    ליברפול הייתה טובה יותר לכול אורך המשחק .
    מילאן פשוט לא עשתה כלום אתמול , שום דבר !

אבל זוהי מילאן , קבוצה אפורה ומשעממת שיודעת לעקוץ ברגעים הנכונים .
    ליברפול היא קבוצה גדולה , הרבה יותר ממילאן לדעתי , ואתמול ראינו את זה .

חבל ... כי לא הגיע למילאן ,הם נתנו אתמול משחק כול כך עלוב .
    מאלדיני ? => חוץ מלאבד כדורים לא עשה אתמול שום דבר .

בכול מקרה , ליברפול אימפריה ,האלופה האמיתית .

4. Maksim88 Member

מסכים בכל מילא !!!

5. ACBenb Member

אין לי כח לריב על זה כי זה ממש כבר לא מעניין אותי.
    אבל אם תשים לב ליברפול הגיעו למצבים שנבעו מטעויות של שחקני מילאן, ובמחצית אנצ'לוטי שטף אותם. כנראה שהזכרונות מ2005 הסתובבו להם בראש והם היו בפאניקה למשך המחצית והשער המקרי (שנכבש עם הגב! של אינזאגי ולא עם היד, בואו בטענות לאגר ולא לשופט) גרם למילאן לביטחון והם איבדו פחות כדורים.
    שים לב שההזדמנויות הגדולות של ג'רארד ופאנאט הגיעו מאיבודים של מאלדיני או אמברוזיני אבל זה לא חשוב עכשיו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. -=Messi=- Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    שהתסכול יעבור אתה תוכל להגיב תגובה אמיתית.
    ליברפול היא זאת שלא עשתה כלום. תגיד לי 2 הזדמנויות משכנעות שליברפול הגיעה אליהן? ההזדמנות של ג'רארד מול השוער, וכמה בעיטות מחוץ לרחבה שאני לא מחשיב בעיטות מחוץ לרחבה. מילאן הגיעה להזדמנות אמיתית של קאקה לבד מול השוער שלא היה בכלל נבדל. אתמול המשחק היה מאוד שווה, מילאן רצתה לזכות בגביע ולא משנה לה איך תהיה הדרך, למילאן הגיע יותר לזכות בגלל הדרך שהיא עשתה עד השלב הזה. ליברפול עברה בחאווה את צ'לסי וברסה, מילאן עשתה בית ספר למניו ולמינכן. בקיצור, כשצריך היא שם.
    ליברפול לא הייתה יותר טובה, פשוט מילאן לא הייתה בשיאה. גמר מאוד משעמם, אפור. שום קבוצה לא הייתה טובה אתמול.

7. AW forever Member

http://images.teamtalk.com/07/05/330/CarloAncelotti_225599.Xxx

איזה תמונה...

8. תומר22 Member

כמה מפתיע שלא קיבלנו שחזור של הגמר באיסטנבול... זה היה גמר משעמם, שבלוני ומתוכנת. רק שחקן אחד על המגרש היה מסוגל לצאת מהשבלונה ולעשות משהו משלו וזה קאקה. זה היה ברור שרק שער מקרי ישנה את המשחק הזה, וזה רק טבעי שהשער בא מפיליפו אינזאגי. כמה פעמים הוא כבש את השערים המעצבנים האלה.

הגביע מגיע למילאן, בלי קשר לעונה הזו. זה התגמול הראוי לדרך בה המועדון מתנהל, לכבוד לו זוכים השחקנים, ובמיוחד שחקני עבר. מועדון שלא זונח שחקנים, השחקנים לא זונחים אותו, ולראיה, פאולו מאלדיני האגדי.

לגבי המשחק עצמו. מאסימו אודו היה נהדר בצד ימין של ההגנה המילאנזית. רכישה של שחקן ותיק בעמדה אפורה על המגרש שינתה למילאן את כל העונה. במקום אילתורים עם סימיץ', בונרה או קאפו הקשיש, מילאן קיבלה מגן מהשורה הראשונה, שאתמול החזיר לה בריבית דריבית. ועם כבר שחקנים אפורים, מחמאות למאסימו אמברוסיני, שנתן משחק שקט ובטוח כהרגלו.

בליברפול חייבים לציין את מסצ'ראנו. פשוט שחקן מדהים, החילוצי כדור שלו מקאקה היו תענוג לעיניים, כמה קטן ככה גדול. אני מקווה שפארדיו ראה ונהנה...

9. Raulito Madridista

משחק לא מעניין היה לנו אתמול. אפילו לא 10% ממה שהיה לנו לפני שנתיים. אני חושב שמילאן זכתה בצדק למרות המשחק ההגנתי והלא טוב שלה אתמול. אבל, מה שחשוב זה שהיא אלופת אירופה. אני חושב שלאורך כל העונה מילאן הרשימה יותר במפעל מליברפול והיא קבוצה יותר איכותית. ראינו משהו מאוד מדוייק בליברפול מבחינת הסגירה של שחקני מילאן ובזה ליברפול הצליחה מצויין ב-85 הדקות הראשונות כי פרט לפאול על קאקא מילאן לא סיכנה בכלל את השער ומי שהגיעה לחצאי מצבים הייתה ליברפול, אבל כאשר ליברפול הייתה צריכה לעשות משהו מעניין יותר ולשחק יותר התקפי כדי להשיג גול, לא היו לה את הכלים וזו גם אשמתו של בניטס שהוא לא מביא שחקנים מספיק מוכשרים התקפית לקבוצה שהיא קבוצה אפורה.
    זנדן מעבר לשיא לדוגמא ואיך שחקן כזה עולה ב-11 הראשונים של בניטס בקביעות?
    פנאט נתן משחק לא רע אבל לא משחרר את הכדור מספיק מהר. ג'רראד לא היה מעורב. מי שכן היו טובים אלו מסרצ'אנו ואלונסו שהשאירו את פירלו וגאטוסו חסרי עונים לפעמים.
    מדהים לראות את פיפו אינזאגי. בכל המשחק הוא לא עשה שום דבר, אפילו הייתי אומר נפל מהרוח. אבל הוא עשה את התנועה הנכונה לקבל מקאקא את הכדור וסיים כמו גדול. אינזאגי שחקן של מאני טיים, הוא תמיד יקום מהקבר והוא תמיד איום. מי שמסר לו הוא כמובן קאקא שנתן משחק פושר מאוד. מילאן הזכירה בזכייה הזו את עונת 03\2002. ניצול מצבים מקסימלי(אינזאגי באותה עונה היה מדהים!), הגנת ברזל ומשחק נסוג.
    ברכות למילאן ולאנצ'לוטי בכל אופן. הם גמרו את העונה הבינונית שלהם כמו גדולים.

10. Roberto Baggio Member

בוא נעשה "העתק-הדבק" לבוקר שאחרי הגמר ב-2005 (26.5.05):

כול כך לא מגיע ללליברפול .
    מילאן הייתה טובה יותר לכול אורך המשחק .
    ליברפול פשוט לא עשתה כלום אתמול , שום דבר מלבד 6 דקות !

אבל זוהי ליברפול , קבוצה אפורה ומשעממת שיודעת לעקוץ ברגעים הנכונים .
    מילאן היא קבוצה גדולה , הרבה יותר מליברפול לדעתי , ואתמול ראינו את זה .

חבל ... כי לא הגיע לליברפול ,הם נתנו אתמול משחק כול כך עלוב ב-114 מתוך 120 הדקות .
    מאלדיני ? => היה ענק ומלבד השער ועבודת ההגנה היה נפלא, החזיק את מילאן ברגעים בקשים .

בכול מקרה , מילאן אימפריה ,האלופה המיתית .

לא ליברפול ולא מילאן שיחקו טוב אתמול. שתי הקבוצות התעלו אחת על השניה לפרקים. אבל לי, כאוהד מילאן, לא היה אכפת איך הקבוצה תשחק - רק שהגביע יגיע למילאנו בוקר למחרת, כי פאק - כל כך מגיע לשחקנים ולמועדון ולאוהדים גם על לפני שנתיים וגם על העונה שלמרות כל החרא שנפל על הקבוצה בתחילת העונה היא הגיעה עד לגמר. אני שמח שגם ליברפול וגם שבצ'נקו ביציע אכלו את הלב על הזכיה וזה ששיחקנו עם הנשק של ליברפול - העוקצנות, גרם לזכיה להיות מתוקה יותר. גם ההתבכיינות של אבי מלר אחרי המשחק הצחיקה אותי.

מילאן אלופת אירופה!

11. ManUtd Fan Member

ACBenb

מה זה משנה איך הם הגיעו למצבים האלה? הם הגיעו למצבים האלה בגלל טעיות של שחקני מילאן, אוקיי, וליברפול הפעילה עליהם לחץ ככה שגם לליברפול יש חלק באיבודי כדור האלה של מילאן.

-=Messi=-

איזה שטויות. אתה לא מחשיב בעיטות מחוץ לרחבה כהזדמנות, אבל אם הם כובשים שער זה נחשב שער? בחייאת, כמו שמשתמש אליו התכוונת בהודעתך דיבר משנאה, גם אתה מדבר משנאה כלפי הקבוצה הזאת.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/07
  12. GUTE Member

אז שוב מילאן מוכיחה את זה, אולי הקבוצה המפוארת בעשורים האחרונים עושה את זה שוב.
    מילאן אלופת אירופה.

משהו לפיקנטריה - מסכנים אוהדי אינטר. עד שאינטר לוקחת סוף סוף אליפות מילאן לוקחת גם את הצ'מפיונס.
    פורצה מילאן!

13. King Kenny Member

הייתה את הבעיטה של פנאנט שדידה הדף. וגם בעיטות מחוץ לרחבה נחשבות, מה זה לא נחשב, זה יכול להיכנס, זה סיכון של השער.

חוץ מהגולים, מילאן לא הגיעה להזדמנות אחת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/5/07
  14. Jose Mourinho Member

כך זה גם היה באליפות האחרונה של אינטר ב89'. אינטר אלופת איטליה, מילאן זוכה בליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

15. Dimitar Berbatov Member

איזה גמר רע זה היה. לפני המשחק באמת (ובתמים) חשבתי שנראה כדורגל טוב. בכל זאת גמר ליגת האלופות.
    המשחק עצמו היה חלש מאוד. ליברפול למרות הכל היתה טובה יותר ממילאן. בניטז שהחליט לעלות במערך ה 4-5-1 עם ג'רארד מאחורי קויט לטעמי דווקא הצליח. במחצית הראשונה ראינו את ליברפול מגיע להרבה מצבים מסוכנים הרבה בזכותו של ג'רארד שהנכוחות שלו כמין חלוץ נסוג הפתיע והקשתה על הגנת מילאן. שתי טענות יש לי לראפא בניטז על המשחק אתמול. הראשון למה לעזאזל הוא עלה עם זנדן? ההולנדי הקשיש כבר 10 שנים מעבר לשיאו, או יותר נכון מאז התקופה שלו בבארסה ולמרות זאת בניטז נותן לו קרדיט עצום. במקומו היה יכול הספרדי להציב את ארבלואה כמגן שמאלי וריסה שיש לו בעיטות אדירות מחוץ לרחבה בצד שמאל של הקישור. עוד טענה שיש לי אל בניטז, למה לא הכנסת את קראוץ' כבר במחצית? מה היה לך להפסיד? הקבוצה שלך בפיגור במחצית וקראוץ' עם הגובה שלו יכול היה לעזור מאוד לליברפול. בניטז יכל להוציא את קויט שהיה לו גמר לא משהו ולהכניס את קראוץ' אבל בניטז עד שעשה את החילוף המשחק כבר נגמר.
    ואם נחזור למשחק עצמו, למרות הכל אני נהנתי לראות את ליברפול במחצית הראשונה. מסצ'ראנו שיתק לחלוטין את קאקה (עד שיצא כמובן), צ'אבי אלונסו שיתק את פירלו ולא נתן לו לנהל את המשחק כמו שהוא יודע, וגם היה טוב מאוד מבחינה התקפית וגם כמעט כבש וג'רארד נתן משחק טוב מאוד ולא היה רחוק גם לשלוח את המשחק להארכה (אגב מישהו מוכן להסביר לי מה רצה יורם ארבל מג'רארד בבעיטה הזאת? דידה סגר לו את הפינה כמו שצריך ולג'רארד לא היה מהומה לעשות).
    כל זה נכון עד לשער של פירלו, שמוטט לחלוטין את ליברפול. למחצית השנייה ליברפול לא הגיעה, בניטז איחר בחילוף, השחקנים כאילו נשברו וכבר אז היה ברור שמזה ליברפול לא תחזור.

לגבי מילאן מאוד התאכזבתי מהמילאנזים. ממילאן ציפיתי בניגוד לליברפול למשחק כדורגל טוב. יש לה את כל הכלים, יש לה את סיידרוף שנמאצ בכושר מצוין, יש לה את פירלו שהוא המוסר הטוב בעולם לטעמי, ויש לה את קאקה השחקן הטוב בעולם . מהשחקנים האלה אתה מצפה ליותר. אבל אף אחד מהם, מלבד קאקה (שגם הוא לא נתן משחק גדול אבל תכל'ס היו מעורב בשני השערים) לא פגע. פירלו היה מאוד לא מדויק וסיידרוף בכלל לא הורגש כל המשחק.
    מילאן כאילו הלכה במשחק היום כמה חודשים טובים אחורה והראתה כדורגל שלא אפיין את מילאן של התקופה האחרונה, הגנה חזקה והרבה מזל מהצד השני. היה ברור שמילאן תכבוש רק ממצב נייח וזה בדיוק מה שקרה, בדיוק לפני הבעיטה של פירלו אמרתי לאבא שלי: "זה גול".
    השחקן היחיד אולי שראוי לכל המחמאות שבעולם הוא פיפו אינזאגי. חלוץ מדהים, אחד הטובים בעולם. כמו תמיד פיפו "מאני טיים" אינזאגי הגיע למשחק גדול ועוד איך הגיע. התנועה שלו בשער השני היתה נהדרת, הטיימינג שלו ביציאה לכדור, הסוימת הנהדרת כל אלה מראים איזה חלוץ גדול הוא, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    הדבר היחיד אולי ששימח אותי בזכיה אתמול של מילאן (דווקא לפני המשחק הייתי בעדה אבל איך שהיא נראתה אתמול, בפעם הראשונה בחיי קיוויתי לנצחון של ליברפול) היה קאקה. כל-כך מגיע לשחקן המדהים הזה גביע אירופה. השחקן הטוב בעולם לטעמי, במשחק אתמול הוא לא עשה יותר מידי אבל אחרי שהפסיד עם מילאן לאותה ליברפול ב-2005 אחרי שבאותו משחק נתן מסירת אומן לקרספו, כל-כך הגיע לו התואר הזה.