העונה רק התחילה, ובחודש הראשון הוא היה מצטיין... תודה לך אוססונה, למה? כי היא תקפה גלים גלים? כי לא הגיע אדום לשחקן שהכשיל את זלטאן? כי לא הגיע פנדל לברסה? אתה אנטי ברסה לא משנה מה, ואני ריאל לא משנה מה. אתה פשוט מאוהב בקבוצות הבינוניות האלה שמשחקות דוחה על מנת להוציא נקודות מהגדולות. אבל מה אני מתפלא, זה אותו שופט בנזונה שהוציא למונייסה אדום. הוא אידיוט מדרגה ראשונה כשהוא שופט את ברסה.
מישהו יכול לפרסם את ההרכב שעלתה אתלטיקו מדריד היום נגד בילבאו שדרך אגב שממשיכה בכושר העלוב שלה,דקה 45 1-0 לבילבאו-מרטינז.
מחצית כזאת ביזיונית....את כולם עדיף לשלוח הביתה, מההנהלה עד לאחרון השחקנים...פשוט כולם להעיף, לא יכול להיות שהקבוצה הזאת תיראה איך שהיא נראית, אגווארו כבר חושב על הקניות בלונדון וכבר לא דומה לכלום,פורלאן בכלל אחרי שהתאכזב שלא הלך לברצלונה לא פוגע...ההגנה כרגיל כל מצב ניח זה חצי גול, כל כדור עומק ואסנחו נאלץ להציל אותנו פעם אחרי פעם.... הביתה ומהר !!!
א. אין אף קבוצה שתוקפת גלים- גליפ את בארסה, לא צ'לסי, לא מנצ'סטר, לא ריאל, אף קבוצה, היחידה שעשתה את זה העונה, זאת ולנסיה, וגם רק מחצית אחת. אוסאסונה במחצית הראשונה תקפה את בארסה כמו שהרבה קבוצות בעולם לא מסוגלות לתקוף אותה, היא לא תהגוננה ולא נעליים, תקפה אם משחק אגפים מצויין. אתה יכול להתבכיין על השיפוט, שכמעט כל משחק בארסה מקבלת מתנות מהשופטים? כרגיל אתה צבוע ויודע להסתכל רק מהצד שלך, ומה אם הנבדל שלא היה של אראנה שאם לא היה נשאר מול ואלדז? על זה אתה לא מסתכל נכון? אני לא ראיתי אף בן אדם שאמר היום שאוסאוסנה שיחקה דוחה, שיחקה דוחה זה לעשות בונקר, זה לא לנסות לתקוף, אוסאסונה תקפה מתי שיכלה ולא עשתה בונקר במשחק! אה, אבל גיחון זאת שתקפה את בארסה, ספגה 3 שערים, ובעטה פעמיים לשער כל המשחק. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
אני לא רואה את המשחק, אבל מהתגובה שלך אפשר להבין הכל- עצוב ובאמת כואב על מה שקורה לקולצ'נרוס העונה, ואם זה לא ישתפר אתלטיקו עוד יכולה לרדת ליגה, בשיא הרצינות.
רשמתי כאן שאני לא רואה משחק חוץ שאנחנו פייבוריטים בו או שאנחנו באמת ברמה אחת מעל היריבה...בבית עוד אפשר להגיד אבל בחוץ לא רואה סרט לניצחון מוחץ או לפחות לדעת שבסוף הניצחון כנראה יבוא(למרות שזה נדיר אצל אתלטיקו) השנה הזאת נהיית גרועה יותר ממשחק למשחק...
צ'לסי תקפה אותנו בברידג', ריאל תקפה-ולכן קיבלה 6. מנצ'סטר עשו בנו לינץ' עד ששברנו אותם. אנחנו שיחקנו מולם כדורגל, ולכן לקחנו. לכמה מצבים היא הגיע? חוץ כאילו מהבעיטה של חואנפראן? היא תקפה בידיוק כמו שברסה תקפה. מתי לאחרונה קיבלנו פנדל שלא היה? מתי לאחרונה קיבלנו פנדל, נקודה? והיו פנדלים, רק בהפסד לקאזאן היה פנדל דקה ראשונה, וגם במשחק הזה היה פנדל על נגיעת יד. אני צבוע? הרי רק בדיון הזה הגנתי על ריאל! ריאל!!! בנאדם שיש לו קעקוע של ברצלונה, שמגיל 4 רק ברצלונה, שונא ריאל יותר מאשר אוהב ברסה, מגן על ריאל וטוען שהאדום ששחקן ריאל קיבל היה לא מוצדק, כשאוהדי ברצלונה טוענים אחרת. אני הצבוע...או.קי. עוד תכונות אופי אתה רוצה להמציא לי, כמו שאתה ממציא לפיקה ולבויאן? הנבדל לא היה ולא נברא, אבל הנבדל הוא באמת זניח לעומת פנדל ואדום לשחקן שלהם. לפחות שזה היה מתאזן, אבל גם פה ברסה יוצאת "מופסדת". "הפרס הוא על הקבוצה שמנסה", זה שם הטור שקרויף כתב אחרי המשחק מול צ'לסי. אתה תבין לבד או שאני צריך להסביר לך? בעטה פעמיים לשער, וכבשה 1, ושוב-אין לה חצי מהכלים שיש לשאר הקבוצות, לא בהגנה ולא בהתקפה, והיא ספגה רק 3, בזמן שכל שאר הקבוצות שאתה כה אוהב חטפו יותר. סרגוסה חטפה 6, את' 6, ביירן 5, ליון 4, גם בעונות הקודמות הן חטפו מאיתנו שלישיות ורביעיות. גיחון יצאה מכובדת עם 3-1. למה? כי היא ניסתה, מה ששאר הקבוצות לא. גם מול ריאל היא ניסתה העונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
לאסואסונה יש בדיוק אותם כלים שיש לגיחון- מעט מאוד, התקציב שלהם די דומה, היא לא ניסתה לשחק גגד בארסה ולא נעליים, היא לא הגיע למצב אחד, גם אוסאסונה אומם לא הגיע להרבה מצבים אבל ראינו הנעת כדור יפה, ראינו קבוצה שבאה לחפש את השער, קבוצה שנלחמת למרות האמצעים הקטנים שיש לה, אתה אמור לאוהב קבוצות כאלה לא? ההבדל שאוסאסונה לא סופגת כמו גיחון, ומעמידה הגנה יחסית ראוייה, לזכותה של גיחון אפשר להגיד שהיא די שיפרה את ההגנה האיומה מהעונה שעברה, ולא סופגת חמישיות, שישייות ושביעיות מכל קבוצת צמרת שהיא פוגשת. חוראדו נכנס במקום מקסי להציל את המצב, לדעתי הוא רק יהרוס, לפי המארקה ההגנה של אתלטיקו ממשיכה להיות מסננת ורק במזל זה לא נגמר בשלישייה לרשת של אסנחו. אני כבר נמנמע לראות את הזוועה הזאת.
באותו מצב זה יכל וצריך היה להיות שלישיה לטובתנו...אנחנו משחקים גרוע, אבל הגענו לכמות מצבים שכבר לא יודע מה להגיד על הנאחס שיש
אין לה שחקנים כמו חואנפראן או פנדיאני, וגם לא קפטן כמו שלאוססונה יש, ובטח לבטח אין לה את הניסיון שיש לאוססונה. אוססונה משחקת מגעיל, מבוקר, כסחני, לעומתה גיחון משחקת בכל מגרש מול כל קבוצה באותה צורה.
באמת שאפילו אני התעצבנתי הפעם כאשר מקסי רודריגז הוחלף. הוא פתח את החצי השני טוב מאוד עם שתי הזדמנויות ודריבל אחד טוב באגף, והיה השחקן הפעיל ביותר בקבוצה, ובכל-זאת דווקא הוא מפנה את המקום, זה פשוט לא מובן לי. מקסי הפך לשעיר לעזאזל. החילוף של חוראדו היה אמור להתבצע כאשר אסונסאו למשל יפנה את מקומו(הוא לא תורם כלום להתקפה והיה לו כרטיס צהוב), או ראול גארסיה שהציג משחק בינוני. ובחזרה לאתלטיקו מדריד עצמה - היא הציגה מחצית שנייה מצויינת וגם הפעם, אלמנט המזל, שלא נמצא איתה מתחילת העונה - המשיך לבגוד בה. אמש היה אפשר להבין למה סימאו עדיין לא מצא את הרשת העונה. הוא סידר לעצמו מצב כל-כך יפה אחרי שהטעה את איראולה, אבל הבעיטה הייתה כל-כך חלשה ולמרכז. אגווארו לא הציג יכולת טובה אומנם, אבל לפחות עשה הרבה תנועה ונלחם, מה שאי-אפשר להגיד על פורלהאן שנראה כרגע שחקן שבע. יכול להיות שצמד אחד יחזיר לו את כל הביטחון, אבל בינתיים הוא מאכזב. צעקתי אתמול מרוב התלהבות בשיוויון של אוססונה. תפסתי את הראש אחרי השער של קייטה(מדהים איך יש לו כבר שישה שערים, הוא בכושר מטורף), כי בארסה במשחק כלל לא מרשים, בו היא לא הייתה שווה בהכרח יותר מנקודה, שיחקה בסבלנות והשיגה את השער שהיא הייתה צריכה, והעסק נראה גמור. אבל תודות למארקז, שכרגע לא נמצא ברמה המתאימה והוא לא מרוכז, וגם מסי(כמה דקות לפניכן הוא זילזל וניסה להקפיץ מעל ריקארדו ממצב בלתי-אפשרי אפילו לשחקן ברמה שלו) ובטח שפיקה(ככה לא מרחיקים כדור), אוהדי ריאל יצאו מבסוטים. איך שמארקז איבד את הכדור, ידעתי שזה ייגמר בשער. הדבר היחיד שיכול לפגוע בברצלונה השנה זו שאננות. הבישול של פויול אגב היה המהלך ההתקפי הנורמלי היחיד שלו במשחק. במשחק הזה היו שני רגעי מחלוקת רציניים ואני לא סגור לגבי שני המקרים. ייתכן והגיע לאוססונה פנדל. הניצחון של סביליה חשוב מאוד כי היא שומרת על קשר עין עם שתי המוליכות. וולנסיה לא אמורה להתקשות יותר מידי במשחק החוץ שלה במאלגה, האחרונה בטבלה. אין ספק שהקבוצה הביתית תבוא עם סופר-מוטיבצייה, אבל כמעט כל השחקנים שלה נמצאים בכושר גרוע, והבדלי הרמות ברורים בלי קשר. וולנסיה נתנה הצגה במשחק הליגה האחרון שלה ואפילו חואקין כבש גולאסו במשחק הגביע. ניצחון של וולנסיה והיא מעלה את מאזנה ל-18 נקודות, 5 נקודות בלבד מהמקום הראשון. אני מקווה שויאריאל תתחיל לפתח מומנטום ולצאת מהתחתית. חשוב שתיהיה המשכיות לניצחון על דפור בשבוע שעבר. חבל שקאסורלה ואיבאגאזה עדיין פצועים ואליהם מצטרפים גם הקפטן מרקוס סנה ונילמאר. אני מצפה מפירס שייקח את המשחק עליו ושרוסי יזכיר במעט את היכולת שלו מהשנתיים הקודמות.
הבשורה העיקרית מהמחזור היא ההצבה של ארבלואה כמגן שמאלי. סוף סוף פלגריני מכיר בנזק השחור שהסריח לו את המועדון בחודשיים האחרונים, מקווה מאוד שזה סימן שהספרדי שם כדי להשאר. מרסלו כל כך רע, שזה כבר לא מצחיק לרדת עליו.
אספניול סופגת בדקה ה94, 1-1 בין אספניול לויאדלויד. פוצ'טינו מתחיל לעלות לי על העצבים, ההתעלמות שלו מדל-הפנייה ונאקמורה שהגיע בכל תרועה, וכל העונה הוא שחקן ספסל, פוצ'טינו לא סופר אותו, והדבר שהכי הרגיז אותי שלא רשם העונה לסגל שלו את לולה, אחד השחקני םהכי מוכשרים לפני שנתיים בליגה, שחקן נבחרת סרביה. אספניול גם משחקת לא יפה לעיין, בקיצר לא אוהב את המאמן הזה. ויאריאל מביסה 5-0 את טנריפה החלשה, הצוללת יוצאת לדרך חדשה?(בלי קאסורלה). היום גיליתי מי הבלם הכי גרוע בלגיה הספרדית: מאנולו מארטינז בלם טנריפה, הגולים שהקבוצה שלו סופגת בגללו הם שערורייה, כן זה אותו שחקן שבנזמה כבש את הגול הכי מגוכח העונה. גם למריו מחטאפה לא חסר, בקיצר מצב ההגנות והמאמנים בספרד במצב אנוש.