8:בארסה מפציצה שוב,4-4 ענק בין ויאריאל לאתלטיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/10/08.

1. guyholl Member

אולי, אבל אני מסתפק בתיסכולים שאני מקבל בדקות האחרונות מריאל, במשחקים הדרמטיים שיש כמעט בכל מחזור וכמובן בלראות מחזה נדיר כשמסי הולך לחגוג עם הקהל שלנו בדקה ה113 בדרבי. הכל כמובן מבחינת דרמות ומתח.

נערך לאחרונה ב: ‏28/10/08
  2. NUOVA GUARDIA Member

אין ספק הליגה הספרדית אכן דרמטית, אבל בכל הנוגע למהפכים ולשערים בדקות האחרונות זה רק הפריימיר ליג ואין על זה ויכוח.
    הכדורגל הספרדי פשוט בהשתפרות אדירה, המון המון שערים במשחקים וזה פשוט תענוג עד עכשיו.

3. ofir_ka Member

אחי אתה אוהד ברצלונה אז לא אכפת לך כ"כ שריאל תנצח..
    אני אוהד ריאל ואני יכול להגיד לך שכל פעם בדקות הסיום אני חוטף התקף לב מכמות המצבים שהיריבה מגיעה ובמזל לא מכניסה..זה הדבר הכי מלחיץ שיש וכבר היו סיפורים בעבר על אליפויות שהלכו בדקה ה-90(היגוואין,וטאמודו הביאו לריאל אליפות בדקה ה-90 לפני שנתיים)

4. amnon_t Member

אי אפשר לקבוע את הליגה הטובה בעולם! וזהו...
    זה עיניין של דעה אם שמתם לב כל אחד אומר פה זאת הליגה הטובה העולם לא נכון זאת...
    אז דיי זה עיניין של דעה וזהו..(כל אחד ודעתו שלו..)
    המשך יום גשום ונעים..

5. RubberSoul Member

אפשר לקבוע,אבל כל אחד קובע לפי קריטריון אחר.

6. Ohad_Glr Member

אני חושב שאתם מתבלבלים. יש הבדל בין "הליגה שהכי כיף לראות" לבין "הליגה הכי טובה".
    אם שואלים מה הליגה שאתם הכי אוהבים לראות אפשר להתווכח.
    לדעתי כשמדברים על הליגה הכי טובה מדברים על הליגה הכי חזקה, הכי איכותית מבחינת הקבוצות, עם הקבוצות הכי חזקות. בעניין הזה אין ספק לדעתי (ולצערי) שהליגה האנגלית לוקחת.

הליגה שאני הכי אוהב לראות היא כמובן הספרדית, אבל אני מניח שכל אחד מעדיף בנושא הזה את הליגה של הקבוצה שהוא אוהד.

7. ofir_ka Member

הרשה לי לחלוק עלייך.

רב האנשים חושבים שהליגה הכי טובה בעולם היא הליגה הספרדית בגלל ששם הרוב זה טכניקה וכדורגל התקפי יותר ומשם גם באות 2 מ-3 הקבוצות הטובות בעולם (לא לפי הסדר)
    1.ריאל מדריד
    2.ברצלונה
    3.מנצ'סטר\מילאן

והליגה שאני הכי אוהב לראות זאת הליגה הספרדית..גם למרות אהדתי לריאל מדריד אני אוהב שם את כל הקבוצות(פרט לברצלונה ואתלטיקו ואתלטיק) וגם אני אוהב שם נורא את השחקנים

8. yonmu Member

א. רוב האנשים לא חושבים שהליגה הספרדית היא הטובה בעולם (הרבה חושבים שהאנגלית). כדורגל התקפי לא אומר שהליגה טובה יותר. אולי, שהליגה מהנה יותר לצפיה (אם נהנתם לראות את השערים המגוחכים של בארסה נגד אלמריה, כנראה שהלגיה הזאת מתאימה לכם). מבחינת רמה נטו הליגה האנגלית היא הטובה בעולם, כיוון שזה כמעט נגזרת ישירה מכמות הכסף.
    ב. ריאל מדריד, בארסה, מילאן, ומנצ'סטר, הם לא ארבעת (שלושת?!) הקבוצות הטובות בעולם. גם לא עם הכי הרבה תארים. איפה צ'לסי? איפה אינטר? בכל מקרה, זה משתנה משנה לשנה.
    ג. למקרה שלא שמת לב, ראייקארד כבר לא מאמן בארסה, אז אולי הגיע הזמן להחליף חתימה.

9. Mr.Eko Member

כן אה אחי? אז כנראה שריאל לא זכתה ב-9 אליפויות אירופה לעומת צ'לסי שמוצפת בכאלה...

ויכוח באמת טיפשי,הרוב יטענו שהליגה אותה הם אוהדים היא ככל הנראה הטובה ביותר אין מה לעשות,זה כמו לדוגמה ששחקן אהוב מהקבוצה שלכם ישחק בטורניר כדורגל עם הנבחרת שלו ותעדיפו אותו על פני שחקן בכושר טוב יותר... מבחינה אטרקציה לשחקנים ברחבי העולם,כסף,עניין אין ספק בכלל שהאנגלית טובה יותר אבל מבחינת הכדורגל הדעות תמיד יהיו חלוקות.

10. yonmu Member

ולליברפול אין יותר אליפויות אירופה מבארסה? נו באמת.

אני מעדיף לראות כדורגל איטלקי על פני כדורגל אנגלי, אבל אין לי שום בעיה להודות שקבוצות מרכז הטבלה באנגליה חזקרות יותר מקבוצות מרכז הטבלה באיטליה (למרות שזה משתנה קצת).

קצת אובייקטיביות לא תהרוג אף אחד.

11. Gunner_ForeveR Member

אתה יכול לדבר עכשיו אחרי הדרבי בצפון לונדון? :aaa12: