8:בארסה מפציצה שוב,4-4 ענק בין ויאריאל לאתלטיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏24/10/08.

1. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

או השופטים הגרועים בעולם

2. RubberSoul Member

לא,זה לא אמיתי.עכשיו אני בטוח,הליגה הספרדית המטורפת בעולם.מה אתם אומרים על 5-5?הולך? מי יודע,אולי נראה פה בטעות מנצחת...

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקום לצאת הכי ווינרים היום פורלאן מנסה למסור...

אני לא חזיר ותיקו בהתאם לנסיבות מקובל...

אם הקבוצה להחזיר את המסורת באלופות היא חייבת להחליף פאסה ולנצח כל משחק ליגה ולקוות לטוב ושאיכשהו נתגנב למקום הרביעי

4. kaz Member

מדהים, פשוט מדהים.

סוף סוף הפגנו קצת אופי של קבוצה לא פראיירית שלא מוכנה לקבל הפסד.

5. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו. אני לא יכול לחכות לתקציר! כל משחק של אתלטיקו מייצר היסטוריה, אחד אחרי השני!

מצטער אם דשתם בזה אתמול, אבל יש לי שאלה תמימה- השער הראשון של ברסה אתמול: כדור עומק לשחקן שלא בנבדל, אטו בנבדל פסיבי. עד כאן העובדות. השאלה היא האם כשהבלם נוגח והכדור מגיע לאטו מול שוער, הוא הפך מפסיבי לאקטיבי או שמדובר במהלך חדש? לצורך העניין, תחשבו שאם זה לא היה הבלם שנגח, אלא השוער שאיגרף, לא היה לכם ספק בכלל.

6. Engonga Member

3-0 זה נחמד ויפה אבל אני לא מתלהב כל כך מניצחון על התוכים המתפרקים. רק עכשיו הם מבינים כמה ריירה וזבאלטה היו חשובים להם. בשבוע הבא בקלדרון הולך להיות משחק באמת קשה.
    ראמיס קיבל ממנזאנו מתנה ליום הולדת 24 מקום בהרכב ולא איכזב. משחק גדול של הבלם הכי טוב מאז נדאל שיצא מהאי. אדוריז מקבל ביטחון ואראנגו סוף סוף התעורר. אגב, הוסלינה של וארלה מומלצת בחום לצפייה!
    ומשהו לגבי אדריאן לופז, אם הוא לא משחק במאלגה בהשאלה אני לא מבין איך בדפור ויתרו על עליו, במיוחד אחרי שצ'יסקו עזב אותם ובמיוחד איך שהם ניראים כרגע. ראיתי אותו בדפור בכמה משחקים ובאליפות העולם עד גיל 20 לפני שנה-שנתיים וזה שחקן שיכול להגיע בקלות לסגל נבחרת ספרד ואני לא מגזים.

7. guyholl Member

אני חושב שלא נשרק לנבדל מכוון ששחקן ההגנה נגח הוא בעצם היה זה "שבישל" לאטו ולא טורה. היה מקרה דומה במשחק של ארסנל נגד באיירן בשמינית גמר הצ'מפיונס לפני כמה שנים.

8. RubberSoul Member

יכול להיות מצב שבו השוער והחלוץ עומדים לבד בחצי משטח המחצית על קו השער,ואז החלוץ מקבל כדור משחקן הגנה,כשאם הוא היה מקבלאותו משחקן שלו זה היה 100000% נבדל.

9. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

הרבה דקות יפות של וייריאל, אבל הכל לשוא. הקהל המקומי לא אוהב כדורגל, הקהל המקומי אוהב את רובר פירס ומלווה אות החילוף שלו במחיאות כפאיים סוערות. האמת, מגיע לו. השופט אכל את כל הצלילות של פירס. אחת מהן עלתה לבנגה בצהוב ראשון.
    אגב, חוץ מזה ואולי כרטיס בצבע לא נכון למרקוס סנה, אין לי טענות לשופט. כל השערים היו חוקיים.
    ובאטלטיקו ראינו את פרניה הרע והישן רק בחגיגת שער השיוויון. צריך להחזיר את אל טאנו לנבחרת.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כמעט בטוח שה 2-2 היה בנבדל... בטלויזיה הראו את זה בזוית לא נוחה אבל לדעתי היה נבדל...

לבאנגה לא הגיע אדום!!! הצהוב השני היה סתם התחזות של עוד זבל מהבית אבות הזה...

שמח שהשתקנו את הקהל המעפן שלהם שלא יודע לעודד את הקבוצה שלהם בכלל...

רק אחרי ה 3-2 הם נזכרו שזה לא קונצרט ואחרי כמה דקות חזרו להיות במצב שקט...

שבוע הבא כל תוצאה חוץ מניצחון בבית על מאיורקה ואגירה צריך לחפש לעצמו קבוצה כי הסבלנות של קרזו (איש מדהים!!) הולכת ומתפקעת...

11. Mr.Eko Member

לא יאומן אתלטיקו ויאריאל... משחק מדהים.

אני אוהב את הליגה הזאת...

12. NUOVA GUARDIA Member

משחק אדיר בסנטיאגו ברנבאו, אחרי ה0-2 של ריאל מדריד כולם חשבו שהולכת להיות תבוסה כמו אתמול מול ברצלונה אבל בדקה ה-35 אצ'בריה, שדיברתי עליו בדיון לפני המשחק שהוא השחקן המסוכן ביותר של בילבאו כובש ומצמק ל1-2. יהיה מעניין לראות איך יתפתח המשחק עכשיו.

13. guyholl Member

:aaa021:
    מצד שני זה כל כך שקוף שריאל הולכת לנצח את זה...

השופטים בספרד פשוט ביזיון, זה לא יאומן איך יש שופטים כאלה לליגה כזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏27/10/08
  14. NUOVA GUARDIA Member

אחי, לא מוקדם קצת לדבר?! 2-2!! איזה משחק חם בסנטיאגו ברנבאו, אתלטיק בילבאו קופחה כאשר מרסלו בעבירה של כרטיס אדום ועוד הרחקה לכמה חודשים מקבל רק צהוב שהשופט במרחק של מטר?! אין לי מה להגיד אני פשוט נהנה מכל רגע ביום הספרדי המטורף הזה אחרי ויאריאל-אתלטיקו מדריד.

15. REAL MADRID Member

אני כל הזמן צוחק על השיפוט בספרד. היום זה כבר נהיה עצוב. פסלו לנו גול חוקי של היגוואין ועכשיו פנדל שלא היה. היינצה שם יד על הפרצוף של השחקן השני, איך זה פנדל בדיוק?

בושה וחרפה. שוסטר גומר לנו את המשחק במאבקי האגו שלו עם ראמוס.

עכשיו מרסלו המפגר סתם נכנס באצ'ברייה. אני מקווה שהאתחדות הספרדית תרחיק אותו לכמה חודשים בשביל שהטיפש יפסיק לפגוע בנו.

אוי ריאל..