http://realmadrid-futbol.com/L-recre.Xxx רקראטיבו הואלבה - וולנסיה http://realmadrid-futbol.com/L-valencia.Xxx תאריך המשחק: 26.10.08 - יום ראשון; שעת המשחק: 18:00; מקום המשחק:'הקולומביני, הואלבה; ברקראטיבו חולמים על ניצחון ראשון לאחר שישה משחקים, כאשר לוקאס אלקארז המאמן החדש יערוך הופעת בכורה על הקווים במשחק ביתי, אך היריבה היא וולנסיה של אמארי - מוליכת הטבלה שנמצאת בכושר מצויין וניצחה בחמשת המחזורים האחרונים. העטלפים ייקבלו בחזרה את רובן בראחה ששב מפציעה ארוכה, ובמידה ויינצחו גם היום יירשמו את פתיחת העונה הטובה ביותר בהיסטוריה. רקראטיבו תיאלץ להסתדר ללא סיסי המוכשר שנפצע בשבוע שעבר, אבל לשמחתה המגן מוריס התאושש מכאבים וייפתח בהרכב. המשחק הראשון של לוקאס אלקארז שהחליף את זאמבראנו שפוטר עקב התבוסה הביתית למאלגה במחזור השישי, על הקווים של רקראטיבו הסתיים באכזבה, כאשר הקבוצה הובילה במשך מחצית שלמה אך ספגה את השיוויון ממש בדקה האחרונה ויצאה רק עם נקודה מויאדוליד. רקראטיבו לא ניצחה מאז מחזור הפתיחה, אז גברה על בטיס ברואיז דה לופרה, והיא נמצאת כרגע מתחת לקו האדום במחזור ה-18. ברקראטיבו יודעים שהמשחק מחר תלוי בעיקר בוולנסיה, אבל למרות זאת לא מוותרים מראש. "וולנסיה קבוצה נהדרת, היא כובשת המון שערים", מחמיא להם אלקארז לקראת המשחק, אבל גם הוסיף:"אבל אנחנו לא מתעסקים בהם. אני רוצה לראות את השחקנים שלי נותנים הכל על המגרש ומשחקים עם ביטחון למרות זאת, הקהל יבוא לדחוף אותנו. נקווה שנחייך בסיום המשחק". נראה שהקבוצה תשחק נסוג יותר מהרגיל כדי למנוע מהתקפת וולנסיה לעקוץ. למרות המצב הקשה, באימונים האחרונים של רקראטיבו יש לא מעט חיוכים. השחקנים כבר מתים על המאמן החדש ובקבוצה בטוחים שרקראטיבו אכן תצא לדרך חדשה, גם אם היא תתחיל אחרי המשחק מחר. מי שלא יוכל לעזור לקבוצה במשחק הקשה מחר הוא הקשר המוכשר סיסי שנפצע במשחק נגד ויאדוליד וייעדר כשבועיים. קאמוניאס שהחליף אותו אז, ייפתח במקומו בהרכב. מנגד, נאסיף מוריס, בלם הקבוצה, התאושש מכאבים שהפריעו לו וייפתח בהרכב כמתוכנן. למרות שהמאמן לא מרוצה ממשחק ההתקפה של חניכיו, נראה שלא יהיו שינויים בחלק הקדמי. http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/alcaraz_entreno_ES.Xxx לוקה אלקארז מעביר אימון במהלך השבוע. בקבוצה מאמינים בו. רקראטיבו - הרכב משוער: ריאזגו; פול, מוריס, ארזו, בואזון; אייטור, חסוס ואסקז, חואן פואגו, קאמוניאס; חאבי גררו ורובן אם וולנסיה תשיג ניצחון נוסף היא תשיג את פתיחת העונה הטובה ביותר בהיסטוריה שלה, דבר המתאר באופן הטוב ביותר את פתיחת העונה של העטלפים. גם אמירתו של ויסנטה רודריגז במהלך השבוע, לפיה וולנסיה הנוכחית מזכירה לו את הקבוצה של בניטס שזכתה בשתי אליפיות ספרד וגביע אופ"א אחד, מצביעה על המצב המצויין בו נמצאת מוליכת הטבלה, שבשבוע שעבר דילגה בקלילות מעל נומנסיה עם ניצחון 4-0 מוחץ במאסטייה. הקבוצה של אמארי לא השתתפה השבוע במשחקי גביע אופ"א והיה לה דיי הרבה זמן להתכונן למשחק וגם לשקם את הפצועים. הבשורה המרכזית של אוני אמארי לקראת המשחק היא חזרתו של הקפטן רובן בראחה לכשירות מלאה. הקפטן שהושבת לכמעט חודשיים עשוי להיכנס כמחליף לקראת הסיום כדי לחוש שוב את הדשא. חואן מאטה היה בספק למשחק עם בעיות בשרירים, אבל הוא כשיר וייפתח בהרכב כרגיל. בכלל, אמארי לא מתכנן שום שינויים ואותם 11 שהובילו את הקבוצה לחמישה נצחונות רצופים במסגרת הליגה, ימשיכו לקבל את הקרדיט. אחת הסיבות שוולנסיה מוליכת הטבלה על פי חלק מאנשי התקשורת היא לוח המשחקים לה זכתה הקבוצה בפתיחת עונה. אמארי לא אוהב לשמוע את הדברים האלו ואומר:"להגיד שזכינו ללוח משחקים קל זו שטות גדולה. קל לנצח בויאדוליד? אלמרייה קבוצה נחותה מאחרות? מאלגה היר קבוצה שעלתה ליגה ויש לה הרבה מה להוכיח", אמר אמארי שכמעט יצא משלוותו. אמארי ביקש משחקנים ריכוז ודריכות, המרכיבים האמתיים שהוליכו את הקבוצה למקום הראשון על פי דעתו. "אנחנו חייבים להתאמץ בכל משחק, מחר יהיה לא פשוט, זה שאנחנו במקום הראשון זה יפה, אבלז ה לא מבטיח שום דבר לקראת משחקים ספציפים, אסור להיות שאננים", הוסיף המאמן לקראת המשחק. http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_7/val_num/celebracion_villa.Xxx ויאה חוגג עוד שער, הפעם נגד נומנסיה. הוא והקבוצה שלו בכושר נהדר. וולנסיה - הרכב משוער: רנאן; מיגל, אלכסיס, אלביול, מוראטי; אלבלדה, פרננדס, חואקין, מאטה; ויאה ומוריינטס
. . . . . זה מה שיש לי להגיד על המחצית הראשונה רק. שלושער לאטו,במחצית אחת,בכורה לדני אלבס,מחצית אולי טובה יותר מנגד אתלטיקו. ב29.10 יש משחקי גביע.אלבארו נגרדו ירצה את ההרחקה שם או שזה חל גם על הליגה?
נכון, זאת בסך הכל אלמריה, קבוצה שרחוקה מלהיות מאריות אירופה אך מה שברצלונה עושה לה זאת פשוט התעללות. אין לי הרבה מה להוסיף, פשוט להדליק את הטלויזיה ולראות את הכדורגל המדהים הזה. אני לא אתפלא אם במחצית השנייה בארסה תוריד את הגז מהדוושה, אך למרות זאת יהיו שערים נוספים. פשוט תענוג לראות את הקבוצה הזאת, תענוג.
חגיגה בקאמפ נואו. אחרי אתלטיקו זה היה ברור - הקילר אינסטינקט חזר לברסה. למרות שהבמחן שלהם יהיה מול הגדולות ובמשחקי חוץ קשים נגד הקבוצות הקשות, נותר רק להנות מההצגה שהם נותנים. אבידאל פשוט נפלא. צ'אבי השחקן הטוב בעולם כרגע. נ.ב איזה מסירות אמן יש לאלבס. פשוט משאיר במסירות שלו שחקנים באחד על אחד כמעט בכל הזמן שהוא עם הכדור בהתקפה.
קונצרט, פשוט קונצרט. אין מילה אחרת לתאר את המחצית הזאת. האמת שאחרי השלישי של אטו(ולחשוב שפפ רצה לשחרר אותו בתחילת העונה) התחלתי לרחם על אלמריה אבל אז באה הכניסה המלוכלת של נגרדו במארקס ועכשיו אני רוצה עוד 5 במחצית השנייה.
פשוט מטורף, אין לי מילה אחרת. מה שיותר מדהים מה5-0 הזה היא העקביות של ברצלונה בעניין הזה. נגד אתלטיקו 5-0 ב30 דק', נגד באזל 3-0 ב23 דק', ופה 5-0 ב40 דק'. גוארדיולה כנראה חתיכת מוטיבטור, אחרת אין לי הסבר לאש בעיניים שיש לשחקנים של ברצלונה מהרגע הראשון.
אתה אומר להדליק את הטלוויזיה. אני כיביתי את הטלוויזיה. ראיתי את כל המחצית הראשונה וברצלונה נראית מצוין. כל מה שיש לי לכתוב הוא שאני כ"כ שמח שנגרדו בתור שחקן שגדל בריאל מדריד רואה את הקבוצה שלו מתפרקת מול ברצלונה ומחליט להוציא את העצבים על מארקז (דווקא חבל על מארקז, אחד היחידים שאני אוהב בברצלונה). זאת אחת הסיבות שאני שונא לשחק אחרי ברצלונה. זה מעמיד רף ציפיות גבוה. אבל לא נורא, את האליפות תיקח הקבוצה שתמעד הכי מעט פעמים, זה לא משחק שברצלונה אמורה למעוד וגם לא המשחק של ריאל מדריד מחר.
איך אתה מסוגל לאהוב את העובדה ששחקן יריב, גולש לרגליים של משהו כדי לשבור לו את הרגל. נכון, זאת ברצלונה, ואני בהחלט מבין את המטרה לראות אותה מפסידה, אם זה היה הפוך גם אני הייתי רוצה לראות את ריאל מפסידה וכמה שיותר, אבל זה כבר הרבה מעבר לספורט. כשחקן הולך במטרה לשבור למשהו את הרגל באמת שזה מוגזם כבר.
מישהו קצת נסחף... לדעתי יש תחרות משולשת, ממש עם גיצים מרוב השלמות של ג'רארד, מסי וטורס בתפקידם. אז אולי אני לא 100% אובייקטיבי, אבל אני לא מכיר הרבה שלא יסכימו איתי (אלא אם הם אוהדים את מנצ'סטר יונייטד).
מחצית שנייה צפוייה להיות הרבה הרבה יותר רגועה , בארסה תסתפק כנראה רק בגול אחד וכל המחצית תעבור בכמה מסירות שיעבירו את הזמן , בארסה לא תשפיל את אלמריה בדיוק כמו שלא עשתה לבאזל ולאתלטיקו. ו'אלון חרזי' גם אני הייתי מאוד שמח עם שחקן יריב היה גולש כדי לשבור רגל לשחקן של ריאל מדריד , זה פשוט שנאה קשה להסביר את זה אבל ככה זה .
לבוא במטרה לשבור רגל? לא אוהב את זה בעיקרון. אבל כשזה ברצלונה.. כמו שאמר הראל. אלה דברים שמעל הספורט. מבצע עבירות בשביל להראות שאכפת לא? מאוד אוהב את זה. בדיוק כמו שאטו וצ'אבי(או שזה היה דקו.. לא זוכר כבר) קיבלו צהוב בשביל לא לתת לריאל מדריד כבוד ולמחוא להם כפיים כאות כבוד על האליפות, כך נגרדו בתור שחקן שגדל בריאל מדריד לא יכול לעמוד על המגרש ולראות את ברצלונה רומסת את הקבוצה שלו. אני מבין את זה ואני מסכים איתו. הוא עשה עבירה של אדום.
מה? תגיד, מה אתה רוצה? ג'רארד בכושר טוב? טורס בכלל פצוע! צ'אבי בכושר הנוכחי שלו(ולזה ריקלמה התכוון כשאמר כרגע) לא רואה אף אחד מהם. צא מהבועה שלך.
כרגע צ'אבי בכושר פשוט נפלא וכל משחק הוא סוחב את ברצלונה לכדורגל עילאי והוא עצמו גם נותן תפוקה ושווה בכל משחק כמעט שער ו\או בישול. בכללי הוא לא הכי טוב אבל כרגע הוא נמצא בכושר הכי טוב לדעתי.
תגיד לי איפה אתה חי? ג'ררד במצב גרוע בכלל לא היה ברור עם הוא ישחק מחר נגד הבלוז. טורס פצוע ומסי אתה אומר כי זה בטח השחקן היחיד שאתה מכיר שלא נמצע בליברפול. יש כרגע שחקנים בכושר עילאי שלא נמצאים בקבוצות גדולות. קחו את זאקי למשל
עוד משחק ענק,עוד הצגה ענקית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מה שהכי משמח לעומת העונה הקודמת זה הלחץ הבלתי פוסק של השחקנים על הכדור גם לאחר יתרון של שער או שניים. מה שמדאיג זה זה מה יקרה באמצע העונה,האם השחקנים יוכלו לשמור על קצב שלפחות מתקרב לקצב הנוכחי? אבל לפי דעתי פפ יודע מה הוא עושה עם הרוטציות האלה וגם טוב לדעת שאחרי כל ניצחון כמה אדיר שהוא יהיה הוא מחזיר את השחקנים לקרקע. בקשר למשחק,אינייסטה ממשיך להיות הטוב ביותר על המגרש,בכל מקום נמצא וכמו בכל משחק מחלק את המסירות האלה שאתה פשוט לא מסוגל להבין איך הוא עושה את זהו ולא רק זה,המעבר שלו מהגנה להתקפה מאוד מהיר ומאפשר לשחקנים לרווח שטחים. למרות היעילות שלו באגף השמאלי אני תמיד אעדיף אותו בקישור. אטו מבחינתי עם עוד משחק אופייני,לחץ אדיר על שחקני ההגנה של הקבוצה היריבה עם "תוספת נכבדה" של שלושה שערים(ולחשוב שבהנהלה כל כך התעקשו לשלוח אותו הביתה...). מאוד משמח לראות את אלבס כובש ובכלל לאט לאט הוא מתחיל להראות תפוקה,רק צריך זמן. מה שמאכזב זה שבוז'אן ממעט לקבל דקות ובלי אף שער ליגה אבל אין מה לעשות כשלפניך משחקים כאלה שחקנים... יום שלישי באזל,מקווה שפפ יביא דקות לפיקה ובוסקטס.