7:ברסה ממשיכה לשחק נהדר ולנצח,ריאל לשחק רע ולנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/10/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לברצלונה ולכדורגל שלה אתמול הדבר שצריך לשים לב אליו בגדול היום זאת סביליה.

הקבוצה שפתחה בסערה את העונה עם שני נצחונות בסופר קאפ על ריאל מדריד מוצאת את עצמה נקודה אחת מעלה הקו האדום ! !

2. Raulito Madridista

ליגת האלופות לא הייתה אמורה להשפיע על סביליה בצורה כזו דרסטית, אבל כנראה שטעינו. לקבוצה חסר משהו, אפקט מסויים, לטעמי דני אלבס הוא מה שחסר לסביליה, אשתקד הוא היה הרבה יותר טוב. קאנוטה וקרז'אקוב פתחו את העונה לא רע, אבל משהו בקישור של סביליה דיי השתבש. חסוס נאבאס תקוע ולא עושה את הפריצה שלו, אדריאנו כל הזמן פצוע ודודה לא מרשים במיוחד, שחקן דיי מוגבל בשליטה בכדור אך עם בעיטות פצצה.
    דפורטיבו לה קורוניה מצליחה לנצח בפיחואן וזה צריך להדליק אור אדום בסביליה, כי דפור קבוצה מאוד חלשה, גם 'הגנת הברזל' שהייתה לה כבר איננה, קפדוויליה ואנדראדה עזבו כל אחד למקום אחר.

ויאריאל פיספסה הזדמנות אדירה להיצמד לברצלונה ולריאל מדריד עם הפסד דיי מפתיע אצל אוססונה. הליגה הספרדית מפתיעה כל פעם מחדש, אי אפשר לדעת מה ייקרה במשחק הזה וכל הניתוחים שווים לתחת. גם שני כרטיסים אדומים לחובתה של אוססונה בדקות האחרונות לא עזרו לויאריאל להינצל מהפסד שני העונה. אוססונה עם 8 נקודות מ-6 משחקים, יש לה משחק חסר נגד סביליה בבית ואולי בכושר הנוכחי של החבורה של ראמוס, היא תוכל לנצח ולהגיע למיקום טוב בטבלה.
    חבל לי מאוד על בילבאו, הם היו צריכים לנצח בבית את העולה החדשה אלמרייה. האם השנה בילבאו כן תרד ליגה? אני בספק, אבל להישאר בטח שלא יהיה לה קל. לפי מה שראיתי באתר ה-AS דווקא האורחת הייתה טובה יותר.
    מבסוט מהניצחון של סראגוסה על לבאנטה. כל קבוצה בספרד שלא מנצחת את לבאנטה שכרגע היא הקבוצה הכי גרועה בליגה, לא יכולה לדרוש להיות בחלק העליון. אוליביירה עם צמד מתחמם.

אני חושב שסגנון המשחק של ברצלונה הוא מצויין. לא כל פעם שקבוצה עוברת את החצי זה אומר שהיא תייצר מצב. ברצלונה משחקת איטי רוב הזמן אבל יודעת להעלות הילוך, הרי אין אף קבוצת כדורגל שמשחקת מהר כל הזמן ודורסת ודורסת ולא מפסיקה לתקוף. שברצלונה תצטרך היא תדע להעלות הילוך, פשוט אתלטיקו אתמול לא הייתה קיימת. חילופי המקום בברצלונה הולכים נהדר והשער השלישי של ברצלונה אתמול היה פשוט קלאסה, יותר מהשני אפילו שרונאלדיניו מסר כדור גדול למסי שלא מפסיק לכבוש.
    מי שבאמת נראה מיותר בינתיים זהו תיירי הנרי.

לא ראיתי את המשחק של ריאל מדריד, אלא רק את השערים. מאוד מרוצה מהבישול של ראול רק חבל שהוא לא כבש בעצמו! רוד נכנס לאט לאט לעונה הנוכחית וזהו השער החמישי שלו. שיתוף הפעולה בין ראול לרוד מצויין, הם מאוד מפרגנים אחד לשני. לפי מה שהבנתי אומנם היה שיפור קטן במשחק של ריאל מדריד אבל זה עדיין לא מספיק.
    העיקר התוצאה ואנחנו ממשיכים להוליך את הטבלה, אני חושב שהפגרה של הנבחרת באה בזמן טוב מבחינתו, רק שלא ייפצעו שחקנים. לראול מגיע להיות בנבחרת בגלל כושרו לאחרונה.
    השער של היגואין אתמול היה נהדר, אני מקווה שגונזלו יבקיע בתדירות גבוהה יותר, כי הוא מחמיצן לא קטן בינתיים, אין מה לומר. אם גוטי היה מתעורר לקצת יותר מדקה פה ומסירה שם...

http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0708/recre3.Xxx
    צמד חמד

נערך לאחרונה ב: ‏8/10/07
  3. Ohad_Glr Member

מעניין עד מתי ריאל תצליח לנצח בלי לשחק...

הקטע הוא שאנחנו מנצחים, אני פשוט לא מבין את זה...

4. נעם Member

חבל שאתה יורד פה לפסים אישיים...
    בכל מקרה לא ציפיתי ליותר מהמשתמש הכי שנוא בפורום הגרמני

5. xavi6 Member

ספר לי על זה אוהד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

6. Ohad_Glr Member

תתפלא, אבל נראה לי שאנחנו יכולים לנצח ככה אפילו את ולנסיה או ברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. xavi6 Member

אני לא מתפלא, זאת הקארמה המדרידיסטית המעצבנת שיש לכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/10/07
  8. כחול לנצח! Member

זוהי ריאל מדריד, עונה שעברה הם לא היו ככה? משחקים אשפה ומנצחים דקה 90 בעע

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אז זה היה עם מאמן אחר .

10. Ohad_Glr Member

שנה שעברה היו כמה רגעים מדהימים, 3-1 ל4-3, חזרה של בקאהם מהקבר ועוד כמה דברים.

השנה זאת סתם שינה של משחק שלם עם שני גולים...

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם עם משחקים של 4-0 ריאל שיעממה למרות שזה נשמע לא הגיוני אבל הכל מוכח.

12. Joao Moutinho Member

אתם מדברים על לשחק מגעיל? כבר שכחתם את העונה האחרונה שלכם?

ריאל מדריד בתחילת העונה שעברה באמת שיחקה רע, אבל לאט לאט השתפרה ובחצי השני של העונה כבר שיחקה מאד טוב והיה כיף לראות אותה. אה כן, השערים בדקה ה-90 זה לא מזל, זה רצון.

13. guyholl Member

על מה אתה מדבר?בעונה שעברה שיחקנו פי 2 יותר טוב מכם ורק בגלל שהיינו כאלה לוזרים לא לקחנו אליפות.

14. xavi6 Member

רצון גם היה לסלטה ויגו, רצון גם היה לכל היורדות שנה שעברה, זה לא מה שנתן לכם אליפות. האליפות שלכם הגיע בגלל 2 דברים עיקריים-מזל, ונאיביות מצד ברסה. ברסה פשוט זרקה לפח את מה שהיא הייתה צריכה לקחת. אם מדברים על למי מגיע יותר ליזכות מבין כל השלושה, הייתי אומר סיביליה. אם היו שואלים אותי למי יותר מגיע ליזכות, ברסה או ריאל-הייתי אומר ברסה, כי ברסה הציגה יכולת יותר טובה במשך רוב העונה לעומת ריאל שלא, שהייתה קבוצה של מומנטום נטו והרבה מזל בחלקים האחרונים של הליגה.

15. Joao Moutinho Member

מזל זה בסדר וטוב שזה קורה פעם אחת או פעמיים, אבל שזה קורה פעם אחר פעם בסדרת מהפכים אדירה, זה כבר יותר מזה. זה רצון עז לנצח. אז גם לסלטה היה רצון, אבל לא הייתה לה יכולת, לריאל מדריד כן.

asshole: אני לא מעוניין להפוך את הדיון הזה לדיון מי היה יותר טוב אז אני אומר את דעתי בפעם האחרונה - בארסה של השנה האחרונה לא שיחקה יותר טוב מריאל מדריד במחצית העונה השנייה ולא שיחקה טוב כללי. השחקנים היו כבויים ונראה כאילו הם לא רצו לנצח.