7:ברסה ממשיכה לשחק נהדר ולנצח,ריאל לשחק רע ולנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/10/07.

1. XabiAlonso Member

תוצאה לא ממש מפתיעה. חבל שאגוארו לא עשה כלום ומוכיח שיש לו עוד הרבה מה ללמוד.
    אתלטיקו הסמרטוטים גם ככה לא ברמה של בארסה, ועוד מדובר במשחק חוץ באיצטדיון הכי ביתי בספרד.

מה שבאמת חשוב, זה שריאל מדריד שומרת על מקומה בראשות הטבלה לאחר ניצחון 0-2 על רקראטיבו העיקשת.

2. RubberSoul Member

אתלטיקו בכלל לא הייתה גרועה.
    פשוט בארסה ידעה איך לנטרל אותה.ככה כל הקבוצות שמפסידות לברצלונה,מה,כולם חלשות?אתלטיקו דווקא בכושר מצוין.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את המשחק רק לקראת סוף המחצית הראשונה. ברצלונה, גם בהילוך שני, הצליחה ליצור המון מצבים. בהילוך ראשון היא כבשה אותם. המשחק של הקטאלונים מתחלק לשלושה שלישים: באחד הם דורסים. בשני הם משחקים. בשלישי הם משתעשעים. כשהם דורסים, מגיעים השערים. כשהם משחקים, יש לכל שחקן הזדמנות להראות את היכולת האישית שלו. כשהם משתעשעים, הם מצליחים להרגיש אותי מאוד עם הנעת הכדור הסתמית הזאת רחוק משער היריב, עד כדי כך שבא לי להחרים באותו שנייה את המשחק ולא לראות אותו.

ברצלונה צריכה להיזהר מאוד בשלב הזה ובהמשך העונה. גם אשתקד היא הייתה הקבוצה הטובה בספרד וזה לא הספיק לה כדי לשמור על הכתר. הרבה בגלל היוהרה שהייתה להם. השחקנים בעצמם דיברו על זה בסיומה של העונה. אם כבר בשלב הזה של העונה השחקנים מתחילים להרגיש שהם יכולים להניע את הכדור קרוב לרחבה שלהם, כשחמישה משחקני אתלטיקו מדריד באים לעברם, אז זה צריך להדליק נורה אדומה לפרנק רייקארד.

4. guyholl Member

סביליה עם עוד הפסד וזה מתחיל להראות כבר כמו קריסה במיוחד שהיריבה שלך היא לה קורוניה.אני לא יודע אם זה יתר הציפיות או המוות של פאורטה הוא הגורם להתמוטטות הזאת אך מה שאני יודע זה שסביליה חייבת להתאושש מהר מאוד אם היא רוצה למצוא את עצמה בקרב על האליפות.

5. RubberSoul Member

ואיך אפשר לסיים משחק בלי צהוב של דקו.
    גודיונסן יכול לחזור לשחק,כקשר,ואני מקווה שזה ילך.אם לא,מר"ק יעלה בהרכב,או שג'ובאני יעלה כקשר.חסרים המון שחקני קישור.

6. Mehmet Member

כמו שזה נראה, כדאי להם להתאושש מהר כדי שלא ימצאו את עצמם במאבקי התחתית. ולסביליה יש מסורת של השתתפות במאבקים כאלה.

4 הפסדי ליגה רצופים זה לא צחוק. וממש לא נראה לי שזה בגלל מותו של פוארטה, כי בחודש שלאחר המוות הקבוצה נראתה נפלא. זה משבר עמוק שדורש זעזוע.

7. REAL MADRID Member

ראיתי בערך 15 דקות מהמשחק והתרשמתי דווקא לטובה (באופן יחסי כמובן), ההגנה הייתה יציבה וזה רק מראה לשוסטר שהוא לא צריך לשנות את ההרכב כל משחק. סניידר וגוטי המשיכו ביכולת האפורה במרכז המגרש כשדיארה עושה את שלו כגרזן אמיתי. ראול במשחק מצוין, הוא בעט לקורה פעם אחת ובישל לרוד במסירה מדהימה.

מרסלו לפי מה שהבנתי מהמארקה היה מצוין. ראמוס ממשיך ביכולתו הטובה.

האלה מדריד.

8. XabiAlonso Member

יש לי הרגשה שהראש של ראמוס נמצא כבר בצפון לונדון...
    ובכלל, ראמוס מיצה את עצמו בסביליה.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראו , גם אוהדי ברצלונה עצמם לא אוהבים את החזקת הכדור הזה אצל הבלמים , אבל לא רק אתם לא אוהבים את זה גם הקבוצה היריבה שמשחקת מול ברצלונה מתוסכלת שהחלק האחורי של ברצלונה נוגע כל כך הרבה בכדור וזה גורם ליריבה לשלוח שחקנים קדימה כדי ללחוץ וכששולחים את השחקנים קדימה חסרים כמה מאחור ושחקנים כמו דקו - צ'אבי ואייניסטה במסירה אחת יכולים להעמיד את החלוצים של בארסה מול השוער , או שבכלל המהירות של מסי יכולה לתפוס את החלק האחורי של היריבה עם המכנסיים למטה ובמצב לא נעים.

תיירי הנרי די מרגיז אותי עם האיטיות שלו ועם הסגנון האלגנטי שלו . סמואל אטו היה חוגג היום שלושער עם כמות ההזדמנויות שהיו לתירי הנרי היום.

אבידאל היה פנטסטי היום וכמו שאמר רמי וייץ בשידור יש שני שחקנים כאלה , אנשים לא יודעים להעריך את התפקיד המגן השמאלי של ברצלונה התפקיד הזה נורא קשה כי אתה צריך להגן על כל צד שמאל שלך כי רונאלדיניו לא עושה הגנה , לעומת זאת בצד השני ראינו שמסי לא מתבייש לרוץ מקו החצי עד קו ה5 של ברצלונה כדי לעשות גליץ' על פרנייה ולמנוע שער .

אין מה להתאכז מקון אגוארו , כל הקבוצה שלו לא שיחקה והוא ניסה להכניס את עצמו למשחק כשהגיע כל פעם עד לקו מחצית המגרש כדי לקבל מסירה ולחוש קצת את הכדור .
    היה לו שם איזה סומבררו קטן על פויול בתוך הרחבה שאני לא משוכנע שלא היה שם פנדל.

10. Sir Alex Las' Killa

אתלטיקו בילבאו מסיימת בתיקו 1-1 מול אלמריה בבית. דל הורנו מוכיח איזה כישרון הוא, ומסיים את תצוגת האימים שלו עם כרטיס אדום עוד במחצית הראשונה.
    אין דבר, יש לתיירי הנרי היסטוריה של משחקים מלאי ''איפוק'' שכאלו.

11. Bensh Member

אבידל פשוט מדהים

12. נעם Member

פשוט מייגע לראות את שיטת המשחק הזאת.
    150 מסירות לרוחב 30-40 מטר מהשער מחקים שהנרי/מסי/גיו יעשו את הפריצה ויקבלו כדור מדוד מדקו/צאבי. כמה שזה יעיל וטוב אני לא מתחבר לזה בכלל.
    בארסה נראת כאילו היא משחקת בהליכה עד שאחד החלוצים יאגור מספיק כוח לפרוץ את קו הנבדל.
    אני מקווה שבליגה ילמדו להגן מהשיטה הזאת (או יעשו לחץ טוב לחליפין).

13. riquelme1 Member

זה הכדורגל הכי טוב שיש, זה שאתה לא אוהב אותו זה בעיה שלך.

לא, אז בטח הכדורגל של ברמן, לקבל שלישייה מאולמפיקוס בבית, ומצד שני לכבוש שמינייה בליגה.

14. Bensh Member

מה כולכם קפצתם? בארסה משחקת כדורגל איטי מאתמול?
    בכל עשרים השנים האחרונות בארסה משחקת בסגנון דומה - המאמנים השתנו, הסגל הוחלף, אבל תמיד נשאר עיקרון הבסיס - משחק איטי ומבוסס מסירות בחלק האחורי

15. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

גם טורבו פריאה לא שיחק. מתקזז.
    מי שהפתיע אותי לטובה אצלנו, והיה אחד כזה, זהו יורקס. גם עבר כמה פעמים את אבידל, גם עצר את הנרי.

זה קאסטרו ייעדר 2-3 שבועות. עוד סיבה לצחוק.