מקווה מאוד שלא השער השטותי הזה יכריע את המשחק. אתלטיקו התחילה את המשחק מעולה, לא פחדה מברצלונה ולחצה על ברצלונה בחצי שלה. אתלטיקו הגיעה לעבר השער של ברצלונה מספר פעמים ולא הייתה רחוקה מלהגיע למצב. מקווה שהמשחק השקול הזה לא יוכרע בגלל טעות שוער. אשתקד לאו פראנקו לא שיחק נגד ברצלונה ופיצ'ו השוער המחליף היה איום ונורא והיה אשם בלפחות שלושה שערים מתוך השישייה של ברצלונה, אביאטי בהשמטת כדור מעליבה הייתי אומר, היום. * בינתיים רק שער אחד בשאר משחקי המחזור בספרד: חטאפה עולה להיתרון אצל מאיורקה. פרנסיסקו דויד סוזה מבקיע כבר בדקה השנייה. * ריאל מדריד עדיין ללא שערים ב-18 הדקות הראשונות. לפי הסטט' של אתר ה-AS, אחוזי החזקת הכדור כרגע 71% לטובת ריאל מדריד ו-29% בלבד לרקראטיבו. כמובן שהנתון לא יישאר עוד הרבה זמן, אבל נתון מדהים ואולי מעודד מבחינתי. * אוססונה - ויאריאל 1:1(ג'וזפה רוסי כבש לויאריאל, אוססונה השוותה), ויאריאל שהתה במקום הראשון זמנית אך עד שאוססונה כבשה. ניצחון של ויאריאל יעלה אותה למקום הראשון במידה וריאל תפסיד. עריכה: מסי ממשיך בכושר מצויין, שער שישי שלו העונה, המשחק לטעמי גמור. אבל שוב, חבל מאוד על הטעות של אביאטי, המשחק יכל להתפתח בצורה אחרת וברצלונה בקלות עלתה להיתרון שפגע מנטאלית במשחקי אתלטיקו. כל הכבוד למסי וגם לברצלונה שהשנה פשוט דורסת בקאמפ-נואו ללא הפסקה! קאפלו אמר פעם שהוא לא סומך על קוונים ועל שופטים, לטעמי הגנה ברמה גבוהה לא צריכה לשחק על נבדל.
עד הגול הראשון ששבר את אתלטיקו , היא שיחקה טקטקי נהדר וסגרה את כל המערך של ברצלונה שלא הגיע לשום מצב מסוכן . השער שאביאטי סידר הרס את המשחק והפך אותו לתצוגה עבור ברצלונה.
החלטתי לחזור ללינקים ואני רואה את המשחק של ריאל מדריד. ראיתי רק מהדקה ה-40, ואפשר לראות שריאל נלחצת יותר מידי לאחור, סרחיו ראמוס ביכולת מצויינת מחלץ כדורים ללא הפסקה. רובן הוכשל ברחבה אבל השופט לא שרק. במחצית השנייה השידור בגד בי ולא פעל.. בכל מקרה, ראול מבש לרוד וריאל ביתרון 1:0!
ישששששששששששששש!!!!!!1 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx אראנגוווווווווו!!!כמה שאני אוהב אותך ! זאת כבר הפעם השנייה שזה קורה העונה שאנחנו חוזרים מפיגור של 2-0 ומנצחים אבל הפעם זה שונה.. בהרכב חסר מול קבוצה שחזרה מניצחון בגביע אופ"א, בלי גוויזה ובאיסטרוס וב10 שחקנים ובפיגור(!!)כאשר פריירה מהשחקנים החשובים ביותר שלנו מורחק בצהוב שני אנחנו מצליחים לנצח. מרגישים שהעונה הזאת יש משהו מיוחד במאיורקה. אה ואפילו איבן ראמיס כבש! Visca el Mallorca!
בארסה ממשכיה להראות שהאי מכונה משומנת ולא עוצרת. ראתי בערך את הדקות האחרונות, ואפשר לאמר שזה נראה כמו עוד משחק בוא בארסה שלטה ולחצה את היריבה עד הסוף ואז, הצליפה בא. כמובן שלא בטוח לא ראיתי את כל המשחק, כך שאני לא יכול לשפוט. אבל שוב, 3-0 לבארסה, לא צריך יותר מידי הסברים, המומנט האדיר, הכושר, החיבור והכל הכל עשו שוב את שלהם ובארסה ממשיכה לדרוס. יופי, ריאל מדריד מנצחת 2-0. לא ראיתי את המשחק לצערי בגלל שהסכסוך המטומטם בהתאחדות הספרדית ממשיך. בכל זאת לא יודע איך הייתה היכולת. עם מישהו ראה, אשמח עם הוא יגיד כיצד נראנו.
משחק שהתחיל טוב ונמשך לא רע אך בסופו של דבר עשינו את העבודה עם 3-0 על אתלטיקו מדריד שעושה רושם שהיא כבר לא ממש הכבשה השחורה שלנו.מסי שוב פעם מראה את הכושר הנהדר שהוא נמצא בו כאשר ב4 דקות הוא מצליח להכניע את אתלטיקו(עם קצת עזרה של אביאטי) ותריך גם לתת מילה טובה לרונלדיניו שהביא היום משחק טוב עם כמה מסירות ומהלכים גדולים ואני מניח שעוד כמה מחזורים רונלדיניו ישחזר את היכולות שלו מעונת הדאבל.
איזה אכזבה. סופר קלאסיקו זעקו המארקה וה-Ass וגם כמה מחברי הפורום, אז אמרתי, נשב נראה את המשחק ונפספס את טוטנהאם-ליברפול וצ'לסי-בולטון. ומה קיבלתי? שידור חוזר של המשחק בשבוע שעבר של בארסה (אם אני לא טועה) נגד לבאנטה. בארסה עשתה מה שהיא רצתה נגד אתלטיקו שנתנה משחק כל-כך חלש, בטח ובטח אחרי מה שציפו ממנה. קון אגוארו איכזב אותי מאוד, הבנתי שהוא פתח מצוין את העונה והיום הוא בקושי הורגש מלבד מצב-שניים טובים. והאמת, אי אפשר להאשים אותו. הקישור של אתלטיקו היה קטסרופה היום ולא ייצר מצב אחד לפורלאן ואגוארו. אולי אם השער הטיפשי שספג אביאטי מדקו לא היה קורה, אז המשחק היה מתפתח אחרת. בכלל אביאטי שוער רע, כמה טעויות בחצי הראשון... ובארסה? מסי - הנרי - רונאדליניו ודקו עשו מה שהם רוצים...
כל מה שיש לי להגיד נגד בארסה היום, זה רק שאני לא מתחבר לסיגנון הזה עם התמסרות סתמית או כאילו סתמית רחוק מהשער. לא התחברתי גם לאייאקס מאותה הסיבה. אבל נגד השיטה ההתקפית של אגירה זה עבד כ"כ טוב שאי אפשר להגיד שאטלטיקו שיחקה התקפי היום. אז אנחנו ניקח נקודות במגרשים אחרים, אביאטי ימשיך להיות אחת השוערים הטובים באיטליה למרות 2 הטעויות היום ושגיא כהן הפך לפרשן/השדר השנוא עליי. גם בגלל הבדיחה על זה קאסטרו.
בארסה כיום בהחלט קבוצה בלתי ניתנת לעצירה באמצעים חוקיים. גם עם חור בהגנה בשם אולגר הצלחנו לנצח את אחת הקבוצות בעלות הסגל המוכשר ביותר בליגה הספרדית בקלות די מפתיעה. עכשיו יותר מדי קשה לי לראות איך אטו נכנס להיררכיה שנוצרה בסגל ובעיקר בחלק ההתקפי. צילמו אותו לאחר השער של צ'אבי והוא היה נראה די רפוי ומבואס, נראה שהוא לוהט לטרוף את המגרש. העתיד נראה זוהר,אבל הרגליים צריכות להיות על הקרקע, לא לשכוח שמול הגדולות שיחקנו עד עתה בבית. בחוץ זו סימפיונה אחרת.