7:ברסה ממשיכה לשחק נהדר ולנצח,ריאל לשחק רע ולנצח

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Oct 5, 2007.

1. xavi6 Member

על יעקובי זה בסדר, הבחור אידיוט. אבל באמת, מזה משנה?
    ועל בוחאן...אני קורא לו בוחאן, לא בויאן ולא בוז'אן, ושיזדיי* יעקובי.

Last edited: Oct 7, 2007
  2. REAL MADRID Member

סביליה - דפורטיבו לה קורוניה

http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/sevilla.Xxx VS http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/deportivo.Xxx

ראשון, 17:00

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/sevilla.Xxx

בסביליה נושמים לרווחה. האנדלוסים שנקלעו לרצף הפסדים משפיל במלהכו ספגו 10 שערים וכבשו 3 בלבד מודים לאל ההגרלות שסידר להם שני משחקים שככל הנראה מחזירים את סביליה למרכז הבמה.
    ביום שלישי האחרון אירחה סביליה את סלביה פראג ופירקה אותה עם רביעייה, נכון שהיא גם ספגה שני שערים, שני שערים שסביליה בשיאה לא הייתה סופגת, אבל העיקר שסביליה התחילה לצאת מהמשבר.
    קאנוטה עם שער ושני בישולים הנהיג את סביליה, ומחר נגד דפורטיבו החלשה הוא צפוי לעשות זאת שוב וסביליה חוזרת לדרך המלך.
    נכון שהנקודות שאיבדה סביליה ממקמות אותה במקום ה-13 עם 6 נקודות, אך הניצחון הצפוי מחר על דפור עשוי להחזיר את סביליה עד למקום 7 בטבלה, אך תסריט זה דורש הפסדים ותוצאות תיקו של המון קבוצות. סביליה תנסה לטפס בערך 2 מקומות קדימה לפני היציאה לפגרה.
    במשחק מחר נגד דפור לואיס פביאנו שכבש גם הוא נגד סלביה פראג יפתח בהרכב בתקווה להמשיך את יכולתו הטובה מאז החזרה מהפציעה. פביאנו יפתח כאמור לצידו של קאנוטה בחוד ההתפקה כשבאגפים יפתחו אדריאנו, וחסוס נבאס. בקישור האחורי יפתחו ככל הנראה קייטה ופאולסן. הרבעייה האחורית תורכב מדניאל אלבס, בולהארוז, אסקודה שכבש את השער השלישי נגד סלביה פרג ודראגוטינוביץ'.
    פאציו ומוסקוורה מחוץ לסגל, רנאטו, דיאגו קאפל וקונה שכבש את השער הרביעי נגד סלביה פראג יפתחו על הספסל.

הרכב משוער: פאלופ, אלבס, בולהארוז, אסקודה, דראגוטינוביץ', קייטה, פאולסן, אדריאנו, נבאס, פביאנו וקאנוטה.

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/deportivo.Xxx

מנגד נמצאים דפורטיבו לה קורוניה. קבוצתו של דודו אוואט ממוקדמת מתחת לקו האדום עם 5 נקודות בלבד לאחר 6 מחזורים, לה קורוניה ניצחה עד כה משחק אחד בלבד, שער של אנדרס גוארדדו שהגיע בתור הרכש הגדול ביותר של הקבוצה הקיץ סידר לדפור ניצחון 1:0 על בטיס. דפורטיבו יודעת שלצבור נקודות עכשיו יהיה קשה מאוד, לאחר הפגרה דפור תארח את ולנסיה ומיד לאחר מכן הם יוצאים לסנטיאגו ברנבאו.
    במשחק מחר נגד סביליה תפתח הקבוצה של מיגל אנחל לוטינה שהחליף את חואקין קאפרוס שעזב לאתלטיק בילבאו עם שינוי אחד בלבד מההרכב שפתח בהפסד 1:0 לאספניול במחזור האחרון. חואן רודריגס יפתח בקישור במקומו של לפיטה. כריסטיאן ולופו הפצוע נשארו בבית ולא יצאו עם הקבוצה לפיחואן.
    בדפור יודעים שסביליה מאוד פגיעה ולא יציבה אך מצד שני תוקפנית מאוד, ולכן לה קורוניה תצא להתקפות מתפרצות כשאותן גוורדדו, חואן רודריגס, ורדו וצ'יסקו ינסו לסיים ברשת של פאלופ.
    המטרה של דפור תהיה ככל הנראה להוציא תיקו, אך גם הפסד מינימלי עשוי לספק את אוואט וחבריו.

הרכב משוער: אוואט, מנואל פאבלו, אדריאן לופז, קולוצ'יני, פליפה, סרחיו, דה גוסמן, חואן רודריגס, גוורדדו, צ'יסקו ו-ורדו

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה גולאסו גדול של ריירה .
    ודבר אחד לא מובן לי , הביאו לולנסיה את האלכסיס הזה רק בשביל שירים את היד לנבדל יסתכל על הקוון ?

הנצחון (אם יבוא) של אספניול הוא מוצדק .

4. REAL MADRID Member

ואכן הניצחון המוצדק הגיע. אספניול מנצחים 2:1.

5. riquelme1 Member

לולנסיה אין אמצע פשוט מאוד, מרצ'נה החוטב עצים הוא בלם בכלל, קיקה עשה לו העברה לקשר, והוא פשוט לא יודע להחזיק כדור, בארחה הוא שחקן גמור ושחוק זה לא אותו קשר אדיר של לפני כמה שנים, ולנסיה רכשה את מנואל פרננדז שעדין פצוע, הוא שחקן שולנסיה כל כך זוקוקה לו, לקבוצה אין פשוט יכולת לייצר משו מהאמצע זה כל כך בולט לעיין.

מורטי הוא חתיכת אנטי כדורגל, למה ולנסיה לא מחפשת מגן שמאלי חדש, טאיו של מארסי כמעט נרכש ע''י ולנסיה בקיץ, אחד המגנים השמאלים הטובים באירופה כיום, חבל שולנסיה לא התאקשה עליו.

אריזמנדי השחקן הכי גרוע בליגה הספרדית.

6. Mehmet Member

במחצית השניה אספניול פשוט הרדימה את המשחק, וניצלה את זה כדי לעקוץ.

ולנסיה פשוט לא שיחקו.

7. RubberSoul Member

התכוונתי לזה שהוא כל הזמן אומר את השם המלא שלו,שיגיד רק מה שכתוב על החולצה.
    תאר לך כל הזמן הוא היה אומר את השם המלא של...רונאלדו.
    "הכדור עכשיו של רונאלדו לואיז נזאריו דה לימה,עדיין רונאלדו לואיז נזאריו דה לימה..."
    מה הבעיה להגיד פשוט...בוז'/י/חאן(בוחאן זה מבטא ספרדי כזה,השם הוא סרבי,לכן אומרים עם ז'),ולא בוז'אן קרקיץ',ולחזור על זה שהוא וג'ובאני לא ממש ספרדי/מכסיקני.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כדי להוסיף קצת לשידור ולא לעשות אותו משעמם כמו שעשה אותו אתמול רמי וייץ שנתן לשדר הספרדי לשדר את רוב המשחק ורק במתפרצות שידר .

9. Sergio Ramos Member

אין לי הרבה זמן פנוי לכתוב ביום-יומיים האחרונים, וגם לא נראה לי שיהיה לי בזמן הקרוב. אז בקצרה על המשחק של ריאל מדריד-רקראטיבו:

רקראטיבו בתקופה לא רעה בכלל מבחינת. היא פתחה את העונה בצורה קצת צולעת לאחר שעשתה שתי תיקו, והפסד. לאחר מכן הגיעו שתי ניצחונות, ובמחזור האחרון האי הפסידה בביתה, 1-0 לעטלפים של קיקה. רקרא משדרת חוסר יציבות, בעיקר ביכולת שלה לעמוד על המגרש.
    אני לא אגיד שאני לא חושש כי זה שקר. ביכולת שהריאל מדריד מציגה, אי אפשר שלא להיות מפוחד ולחשוש מאיזה תוצאה עלובה. אנחנו נראים נורא בשבועות האחרונים. פתחנו עונה טוב, יותר נכון, הניצחונות שהשגנו היו בעלי ערך והייתה להם דרך. במשחקים האחרונים אנחנו מנצחים אך ביכולת זוועה ואפשר לאמר, גם המזל עוזר לנו. במשחק האחרון זה לא שיחק לטובתנו"המזל"ששוסטר דיבר עליו ועשינו תיקו באלופות, גם שם, היכולת הייתה זוועתית.
    כל מה שצריך לאמר, כבר נאמר. שוסטר יצר בלבול גדול ברכשים שלו, המערכים לא מסתדרים לנו ובכל מערך נמצא איזה משהו שיהרוס. המערך האידיאלי ששוסטר משחק הוא ה4-3-3. זה לא עובד עד עכשיו. 43-3 זה מערך שבוא צריך לשחק יצרתי דרך האמצע. אך כשגוטי משוטט כמו תרנגול על המגרש, וסניידר בעצם לא יכול לעשות הכל לבד, זה לא הולך ואין חיבור בין החלוצים והקישור. גם ההגנה במשחק האחרון גילתה פאקים משלה.

אז.........מה נותר לקוות?

ברנד שוסטר, הבאת את הרכשים שלך, קיבלתי את מלוא הכסף לעשות זאת. לפי איך שזה נראה, המאמן הגרמני יצר בלבול רב וחוסר הטקיטה על המגרש בולטת. כמאמן ריאל מדריד, זה זמן ההוכחה ואני מצפה משוסטר שימצא את התמצית הנכונה למשחק, את המערך הנכון, את השילובים הטובים ושנראה הרבה הרבה יותר אקטיבים על המגרש. נקווה לשיפור !

10. Raulito Megico Member

בקשר לולנסיה: לקבוצה הזו יש בעיה קשה מאוד עם משחק דרך המרכז, ויש להם רק 2 פתרונות אפשריים:

1. לשחק אך ורק דרך האגפים ולשם שינוי לתת לחואקין לעשות מה שהוא יודע ולא לבקש ממנו להכנס לאמצע כל הזמן.
    2. להביא איזה קשר אמצע טוב בינואר, דמוי באלאק.

בקשר למשחק של הבלאנקוס:

אני די בטוח שריאל ישיגו את מלוא הנקודות, השאלה היא איך... לדעתי גוטי צריך לרדת לספסל הפעם, הוא לא מספיק טוב בזמן האחרון ואין לו כרגע מקום בהרכב, בכל מקרה יש שני מערכים שעולים לי בראש:

4-3-3, עם ראמוס, קאנא, מצלדר והיינצה בהגנה, גאגו ודיארה כקשרים אחוריים, סניידר והגוואין כשחקני אגף, סביולה קצת מאחוריי החלוץ וראול וRVN בשפיץ.

או

4-4-2, עם אותה הגנה, דיארה כקשר אחורי סניידר כקשר מרכזי, הגוואין ורובן באגפים וראול ורוד בחוד.

אללה מדריד :aaarse:

11. Raulito Madridista

יכולת חלשה מאוד של וולנסיה אתמול, כרגיל פרט למשחק שלה נגד צ'לסי שבו היא גם הפסידה. היא כבר הובילה אבל אספניול עשתה קאמבק יפה. הקבוצה של ואלרדה בלי שנשים לב מנצחת כבר גם במאסטייה וגם בפיחואן, בשניים מהמגרשים הקשים ביותר בספרד, אם רק נגד הקבוצות הקטנות אספניול הייתה עושה אותו דבר, אולי היה אפשר לדבר עלייה בהקשר של צמרת גבוהה לחלוטין.
    גם בלי דלה-פנייה המנוע אספניול מציגה כדורגל טוב וחיובי, גולאסו אדיר אתמול של ריירה שזה שחקן שאני מאוד מעריך.
    וולנסיה פיספסו בגדול שלא החתימו את ראול גארסיה שיכל לשדרג להם את הקישור, פרננדז שהגיע שיחק באגף בהופעה הבודדת שלו נגד ויאדוליד.
    אני לא מבין מדוע אריזמנדי הלא מוצלח משחק כקשר ולמה קיקה עושה רוטציות מוזרות שגם ככה אין לו את ליגת האלופות על הראש או דווקא בזמן רגיעה של פחות משחקים(יוצאים לפגרת נבחרות הרי!)

לוולנסיה יש אגפים מצויינים ואני באמת לא מבין מדוע לא מבודדים את הקשרים בצדדים. ויסנטה פצוע אבל גם דוד סילבה שחקן לא רע בכלל והוא מחליף טוב. חואקין אם נגיד את האמת הוא בינוני ביותר מדיי משחקים ובינתיים בוולנסיה הוא לא מרשים, אבל זו השנה השנייה שבה הוא אמור להזכיר איזה שחקן הוא היה ולמה בטיס הצטערה מאוד להיפרד ממנו ומדוע קבוצה כמו ריאל מדריד או ליברפול התעניינה בו.
    ראיתי את המשחק נגד צ'לסי וחואקין עשה שם כאב ראש לאשלי קול, רק חבל שהוא לא ממשיך ככה.

-----------------------------------------

ריאל מדריד - רקראטיבו

ריאל מדריד: קסיאס; ראמוס, קנבארו, היינצה, מרסלו; דיארה, גוטי, סניידר, רובן; ראול וואן ניסטלרוי

שוסטר עוד דיבר על המון שינויים, מאוד מאוכזב מההרכב הנוכחי והאשליה שלי שהיכולת תשתפר ככל הנראה תיעצר כאן, המטרה כעת היא הניצחון.
    רובן וגוטי היו צריכים להיות מסופסלים על המשחק האדיש והמגעיל שלהם נגד לאציו. בעוד רובן עוד קצת ניסה ורץ(כשל בכל-כך הרבה עימותים מול המגן, לא מתאים לו, אחד המשחקים הגרועים שלו בקריירה), גוטי בכלל לא רץ, שיחק בהליכה ובהגנה כרגיל - נאדה.
    אני ציפיתי ששוסטר יבין שכאשר משחקים עם שני קשרים טבעיים באגף יותר קל להגיע למצבים. אפשר 'להתפרע' נגד רקראטיבו ולשחק עם גוטי או סניידר כ-50\50 ולנוכח היכולת גוטי צריך לשבת בחוץ.
    מקווה שלא נצטרך להקים את היגואין מהספסל והוא ייכנס רק כדי להגדיל את התוצאה.
    אני לא שכחתי את הבושה נגד רקראטיבו משנה שעברה, נקווה שהפעם התוצאה תיהיה הפוכה.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורסמו ההרכבים למיני סופר-קלאסיקו בעוד כחצי שעה.

FC BARCELONA
    ואלדז
    אבידאל,פויול,מיליטו,אולגר
    דקו,אינייסטה,צ'אבי
    רונלדיניו,הנרי,מסי

ATLETICO MADRID
    אביאטי
    פרנייה,זה קאסטרו,פאבלו איבנייז,סייטארידיס
    רייס,מאניש,ראול גארסיה,סימאו
    דייגו פורלאן וקון אגוארו

לגבי המשחק של ריאל , אותו הרכב שפתח באולימפיקו מול לאציו יפתח מול רקראטיבו .

13. Sergio Ramos Member

הבעיה בולנסיה היא מעבר ליכולת ולשיטה, אלה המנטליות, הקבוצה הזאת משנה לשנה מוכיחה עד כמה היא לוזרית. קיקה הוא הבעיה הגדולה ואני לא אתפלא שבמקרה באוטיסטה יעשה שינוי ויפטר אותו. כל השיטות האלה, וכל הרוטציות האלו שלו הם כושלות מתמיד, ראיתי חלקים המשחק כי הייתי עסוק אך אפשר לראות את היכולת חלשה ועד כמה ולנסיה חסרת אופי . מה לעשות שאריזמנדי חסר המהירות ואנגולו המסורבל משחקים בצדדים ואין שום מחץ התקפי. או שקיקה יתחיל כבר להבין את הדברים, או שילך הביתה כי ולנסיה ממשיכה להידרדר.

אגב, לגבי אתלטיקו מדריד-בארסה...למה אביאטי פותח בשער ולא לאו פרנקו?

14. RubberSoul Member

את מארק קרוסאס המצפים יראו אותו כנראה בדקות האחרונות,אם יהיה חור בהגנה בקישור,הוא יכנס יותר מוקדם.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעמוד הקודם פרסמתי את הסגל של אתלטיקו ומי הנעדרים . פרנקו פצוע .