6: 2-1 לסביליה בפיחואן, משחק ענק של קסיאס לא מספיק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏2/10/09.

1. ValenciaCF Member

משחק כזה מעצבן וכזה משעמם לא ראיתי בחיים שלי!
    השחקנים ניראים גמורים! עייפים לא זזים!!!!!
    וייה נפצע וזיגיץ' נכנס במקומו נישארו עוד 30 דקות לסיום, כניראה ולנסיה הולכת לעוד תיקו או מי יודע הפסד.

2. riquelme1 Member

זיגיץ' פנטסטי, סקורר מדופלם שמנצל את הגובה שלו בצורה מושלמת, אני מת עליו.

מה קורה לויאריאל? הצוללת הצהובה בלי ניצחון אחד העונה ואם יכולת מאכזבת מאוד, ג'וזפה רוסי עדיין בלי שער העונה, נילמאר שהגיע קראק עדיין לא מצא את הרשת, וקאסורלה ממשיך להיות בינוני, ה' יודע למה הוא מועדף על פני נאבאס הפנסטסי בסגל הבנרחץת

לא מת על ההרכב של חימנז נגד ריאל, לא מבין למה דרגו מועדף על פני אסקודה.

עוד שער היום של מוניאן, והרבה זמן לא גדל כשרון כזה בבאסקים, ראיתי אותו נגד ברמן והיום, פנטסטי.

משחק העונה עד כה ללא ספק, סביליה היחידה כרגע שיכולה להתמודד אם ריאל, שיהיה בהצלחה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/10/09
  3. ValenciaCF Member

יש! ניצחון! אפילו שהקבוצה ניראתה עייפה מאוד ולא הרשימה בכלל,
    בדקה ה61 שחקן הגנה של ראסינג מוסר לזיגיץ' (שכח שזיגיץ' כבר לא בסנטנדר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx), זיגיץ' עובר בקלילות את השוער ומגלגל לרשת! 3 נקודות! שסזאר ימשיך לעמוד בשער - ונאמר אמן!
    אה מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה חומרת הפציעה של דויד וייה?? חשוב לי מאוד! תודה

4. riquelme1 Member

מזה החילוף הזה של חימנז, אם סקילצ'י נפצע למה את את נאברו ולא את אסקודה?

פרוטי יא חתיכת ילד חוצפן, עוד לא קראת זוג נעליים, ואתה כבר מרשה לעצמך? במזל השופט לא הוציא לו אדום וגומר לסביליה את המשחק.

בכלל, פרוטי כשרון גדול, אבל היתי מעידף את דייגו קאפל עליו, אם כל הכבוד לארגנטינאי.
    הגול של סביליה היה נהדר, יופי של כניסה של נאבאס. אבל אני מודאג, סקילצ'י הבלם מספר אחד של סביליה יצא, וכרגע קונקו משחק כבלם ואדריאנו מגן ימני, לא אידאלי בכלל.

חסוס נאבאס, אני מאוהב בילד הזה, תצוגה אדירה של השחקן המדהים הזה, אולי גם עכשיו תגידו שאין לו מקום בנבחרת? פשוט בושה וחרפה, הבן אדם נותן תצוגה שבוע אחרי שבוע, שחקן מדהים.

סביליה טובה יותר, אבל ריאל תמיד יכולה לחזור, מפחיד אותי שקונקו שהוא מגן ימני בתפקידו משחק כבלם, מפחיד אותי דרגונטינוביץ', לדעתי צריך להוציא את דרגו ולהכניס את אסקודה בלם אם הרבה ניסיון.

איזה החמצה של רנאטו שיכל לגמור את המשחק הזה.

5. Jesus Navas Member

איזו החמצה של רנאטו בסיום המחצית, 2-0 היה משקף את המחצית. וואו, נבאס, וואו. איזה שחקן, אני נפעל ממנו כ''כ כל פעם מחדש, לנבחרת ומיד!

מחצית מהנה, אני מקווה שלא נספוג בגלל הנאיביות שלנו. שיימשך כך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. איגור .פ. Member

התוצאה היית צריכה להיות 2-0 ,והם אמרו 3-0 מוגזם ,אני לא מסכים אם המחצית היית נגמרת ב3 לטובת סביליה ,זה היה משקף ,החיסרון של רונאלדו מאוד משמעותי.

נאבס במשחק מדהים ,עושה מה שבא לו במרסלו.7-0 בקרנות לסביליה ,ריאל מדריד חייבת להחליף את מרסלו שלמרות הבעיטה שלו לשער ,נותן תחושה שריאל משחקת עם 10 שחקנים היום.

פרוטי הגיע לו אדום על הכניסה בגוטי ,ובכללל כל מה שרה שם היה צריך להסתיים באדומים ,תעשה טוב ההתאחדות אם תשעה את המעורבים שם.

ההחמצה של רנטו ,זה יותר הצלה באינסטקנט של קסיאם.,זה הצמלה שתזכר להרבה זמן.

נקווה למחצית שניה כמו הראשונה

7. GRANDE LAZIO Member

אמרתי כמה כ. רונאלדו חסר. הבנאדם חצי קבוצה, לא מגזים. האיש לוקח כדור ויוזם, יוצר, מייצר, עושה מהלכים, לוקח אחריות. אתה לא רואה אף אחד אחר בריאל מדריד קרוב לעשות את זה, גם לא קאקא וראול שבקושי מקבל כדורים.

ריאל נראיתה אפילו מסכנה בלי כריסטיאנו, ושערים היא תכבוש רק ממצבים נייחים/טעויות בעורף של היריבה.

חסוס נבאס מזה מזכיר לי את ארון לנון מטוטנהאם. סילון, טכניקה, מסירת עומק, בעיטה, הבנת משחק. פשוט ווינגר אדיר. ולסביליה יש חתיכת קהל... רועש ופאנטי. קצב נהדר, אם כי, יכולת לא משו.

8. Jesus Navas Member

ומילה נוספת לגבי הקהל, פשוט תענוג. הגוף פשוט בצמרמורת, ללא צל של ספק, הקהל הטוב ביותר בספרד.

9. איגור .פ. Member

וואי לגבי הקהל בתחילת המשחק חשבתי מדובר בשיר ששמו באיצטדיון ,האוהדים בסביליה מדהימים ,גרם לי לרצות להיות במשחק שלהם.

10. riquelme1 Member

תשאלו אנשים שהיו בפיחואן, זה האיצטדיון אם האווירה הכי טוב בספרד, אין ספק בכלל.

11. Sergio Ramos Member

מה אפשר לאמר? אכזבה גדולה מהמחצית הזאת, היתרון של סביליה מוצדק ואנחנו צריכים להודות לרנאטו ופביאנו שהשחקנים לא ירדו למחצית כשהתוצאה עודמת על 3-0. זה בדיוק התסריט שחששתי ממנו ושאפיין אותנו בשנים האחרונות. סביליה חגגה עלינו במשך 90 דקות וביטלה אותנו לחלוטין. משחק ההתפקה שלה פשוט מושלם - חסוס נאבס שלא במפתיע חוגג על מרסלו, זו הוראה ברורה של חימנס והספרדי שלו לוקח את ההזמדנות שניתנה מול מרשמלו בשתי ידיים.

לא ברור לי הטריו הזה במרכז המגרש - איפה קאקא צריך לשחק? איפה גוטי צריך לשחק? החלק הקידמי שלנו נראה כמו סלט ירקות אחד גדול. זה לא חכם לבוא בטענות לשחק אחד(קאקא), פלגריני חייב ומהר לשנות את המערך חסר הצורה הזה ולבצע לפחות שני חילופים - גונזו וגראנרו פנימה וגוטי וראול החוצה; מבנזמה אני לא מתרשם באופן כללי מתחילת העונה, אך קשה לבוא אליו ולראול בטענות בהיעדר אחזקת כדור של הקישור מאחורה ומחסור כבד במשחקים אגפים. הקושי בלהעביר את הכדור בצורה נורמלית מהגנה להתקפה ולחבר משחק לחץ של יותר מ-2 דקות מזכיר את החודשים השפלים עם פרננדו גאגו ודיארה מהעונה שעברה.

ושמישהו יטיס את פרוטי הזה עם וולה לפרצוף חזרה לארגנטינה, פרובקטור שמוק גמד ומפגר.
    אני חייב להוריד את העצבים על משהו...

12. ValenciaCF Member

גם אני חשבתי ככה! באמת אחלה קהל!

13. Jesus Navas Member

איגור, כאחד שהיה ארבע פעמים בפיחואן, זה פשוט מצמרר. באמת שכל הגוף רועד, משהו בסגנון אנפילד. העונה ככל הנראה אני אהיה שם שוב, במשחק הבית מול בארסה. איזו שירה אדירה של ההימנון בפתיחה, מרגש.

14. M_T_A Member

סביליה משחקת פשוט נהדר, כל הזמן בתנועה ובקצב מטורף ולא פלא שהם מגיעים לשער כ"כ הרבה.
    גם המסירות מדויקות והפעולות של כל אחד מהשחקנים נכונות, פשוט תענוג לראות עבודה כ"כ יפה עם הכדור של השחקנים של סביליה, שזה דבר שלא מובן מאליו גם ברמות האלה.
    ההגנה של ריאל לא כ"כ מסתדרת עם משחק האגפים המושלם הזה(ובמיוחד ראמוס ששוב מוכיח שהוא לא ממש מגן שמאלי).
    זה משחק ראשון העונה שאני רואה של סביליה, אבל אם מוסיפים לזה את המצב המצוין בליגה ובליגת האלופות, זה לא יהיה ניחוש פרוע מדי אם נגיד שסביליה יכולה להיכנס בין ריאל לבארסה ולהפתיע דווקא בעונה שבה כולם מיהרו לסגור את הליגה הספרדית ולקבוע כבר בספטמבר שהיא תהיה ליגה של 2 קבוצות

15. SkiMan Member

לא יאמן קסיאס הזה, פשוט לא יאמן.