6: נקמה מתוקה ומושלמת של בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by EL Capitan, Oct 11, 2006.

1. Raulito Madridista

קודם כל, ריאל מדריד...ניצחון זקוק לנו כמו אוויר לנשימה מחר, לא טוב להיות מרוחקים מהצמרת כבר אחרי שישה מחזורים בלבד.

אני לא מפחד מחטאפה מה שנקרא, ההגנה שלנו תיהיה בסדר.. גם בגלל שראול בראבו באמת השתפר, הוא לא השחקן האפס של עונת קיירוש שכל חלוץ ליצן עשה ממנו צחוק ועבר אותו, פאבון גם השתפר מאז, אני עדיין מאמין ברוברטו קרלוב שבוודאי לא יעלה יותר מדיי, ואמרסון ייפתח בקישור בוודאי , עם דיארה, ורוב הקבוצה עושה המון הגנה(בקהאם וראול). אם אני מפחד ממישהו בהגנה זה ממחייה שלדעתי מאוד חלש בתור מגן ימני ועדיף כבלם. רק להזכיר לכם שקנבארו לא נתן משחק גדול מאז הגיע לריאל מדריד, לא מזכיר 10% מיכולתו במונדיאל, אני לא סומך עליו בעיניים עצומות, בינתיים.

חשוב לזכור , שעזבו את חטאפה שחקניה המובילים, ולא עומד מולינו איזה חלוץ גדול או קישור אימתני, בטח שזו לא ברצלונה. למרות, ששחקנים שלא כבשו הרבה זמן אוהבים להתעורר נגדינו דווקא(פרננדו באיינו בסביליה אשתקד, כבש רק שער אחד ב-18 המשחקים ששיחק בליגה הספרדית בסיבוב הראשון, ונגדנו בברנבאו כבש).

אני חושב שאם מחר רוביניו לא ייקבל את הצ'אנס שלו בהרכב הפותח(לא ייקבל), אז אין מצב שנראה אותו עולה בהרכב בקלאסיקו או אפילו כמחליף ראשון, קאפלו פשוט לא בוטח בו, אין סיבה שאם הוא לא יישחק מחר, בקלאסיקו פתאום הוא ייהמר עליו, חבל כמובן. גם קאסנו אצילנו הולך לאיבוד, לא נטל חלק כבר כמה משחקים.

מאכזב לשמוע שדיויד בקהאם יהיה זה שייפתח באגף ימין, אני באמת שלא מבין את הבחירה הזו, אבל מבחינת ההגנה אפשר להיות מרוצים כי הוא עושה המון הגנה וגם ראול שיהיה באגף שמאל. לא יודע איך יצליח הצמד רונאלדו וואן ניסטלרוי, אני הייתי מעדיף את ראול חלוץ וקשר אגף אחר, רוביניו\קאסנו, בעמדה שראול אמור להיות מוצב בה מחר.

שיהיה לנו בהצלחה, לדעתי משחק דיי חשוב, ואשמח לנצח בקולוסיאום, לא עשינו את זה בשנתיים האחרונות.

אני מקווה שסביליה תקשה על ברצלונה בקאמפ נואו, אני יהיה מאוד מרוצה מתוצאה של תיקו. אינייסטה יוסיף לברצלונה המון ברק במרכז המגרש, ואני לא אתפלא אם את רונאלדיניו סביליה תשמור כמו שצריך. הפעולה המיוחדת של ברצלונה תבוא ממסי ואינייסטה. אני חושב שברצלונה תעלה למשחק עם יותר מוטיבצייה על מנת לנקום, אבל המשחק נגד צ'לסי יותר מעניין אותם, בקאמפ נואו היא חייבת לנצח כל קבוצה בעולם, אבל עדיף לנצח את צ'לסי מאשר לנצח את סביליה. לסביליה יש שורה של שחקנים מסוכנים, אם זה דניאל אלאבס שעולה להתקפה ותורם, אם זה חסוס נאבאס הקיצוני הנפלא, אם זה קאנוטה, רנאטו, יש לה גם שחקנים כמו פאולסן ומארסקה שמסוגלים לשלוט במגרש, אבל נגד ברצלונה יהיה להם קשה.

אני לא מאמין בוריס שסלטה ויגו יכולה להפתיע את וולנסיה, גג תיקו. עונה שנייה לקבוצה שעלתה ליגה, תמיד יותר קשה מהעונה הראשונה, אני יכול לתת מספר דוגמאות גם. פרט לברצלונה שהיא פגשה אותה בבית, סלטה פגשה 4 קבוצות לא קשות, והיא הייתה חייבת לקחת יותר מאשר 4 נקודות בלבד. אוססונה ניצחה אותה בבלאידוס, היא הפסידה לחימנסטיק בחוץ, לאספניול בחוץ, לא מאמין בסלטה יותר מדיי. וולנסיה גם ניצחון בקאלדרון.

מעניין אותי לראות אם רקראטיבו שעלתה ליגה, הפתעת העונה עד עכשיו עם 10 נקודות מתוך 15 אפשריות(נקודה פחות מריאל), מסוגלת לעשות משהו מיוחדת בקאלדרון של אתלטיקו, שתשחק ללא מקסי שגמר את העונה למעשה. אני חושב שלא.

אני חושב שבטיס יכולה לנצח בבית שלה את לה קורוניה, היא שיחקה נגד קבוצות מעולות ולכן פתיחת העונה שלה, לא ענקית, נקרא לזה ככה. דפורטיבו לה קורוניה רק בינתיים בפיסגה, אני לא מאמין בה יותר מדיי. בבית היא יכולה להיות קבוצה טובה, הריאזור אולי יהיה המבצר שלה, אבל בחוץ, לא רואה אותה עושה דברים מדהימים(3 נקודות ביתיות נגד ריאל מדריד בבית כבר יש לה בטוח, מתי ניצחנו בריאזור? ב92'?). בטיס קבוצה כשרונית עם אודונקור וסוביס ואני מאחל לה בהצלחה.

צמד הבאסקיות מתחת לקו האדום עם סנטאנדר. האם בילבאו מסוגלת לנצח את חימנסטיק בחוץ? האם סוסיסאדד יכולה לנצח את סראגוסה המוכשרת, אבל הלא יציבה.

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עושה בכוונה כדי לעצבן ושוב יתבעו הפסד טכני? (ולא יקבלו)
    הרי גם בקיץ זה היה פויול שלא שותף במשחק נבחרת ופחות מ-5 ימים אחר כך שיחק במדי בארסה בסופר-קופה נגד אספניול...
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

3. Barcik Member

זה בסדר, הוא אמנם החלים אבל מקבל מנוחה. פויול מחוץ לסגל, יחד עם ג'יו.
    התקשורת גורסת שסביולה יפתח במקום גודי, כמו גם ג'יולי באגף. אבל, התקשורת תמיד עושה את זה. סביר להניח שרייקארד לא מתכנן על אותו הרכב ל- 3 משחקים, אך אני לא אתפלא אם הכתבים הקטלונים שוב יתבדו בהשערה הנפוצה שלהם.
    הרכב משוער שלי:
    מסי (ג'יולי) - גודיונסן (סביולה) - רונאלדיניו
    אינייסטה - מוטה - דקו
    זאמברוטה - תוראם - מארקז - סילביניו
    ואלדז

הצמד רונאלדו וואן-ניסטלרוי נראה לי כמו שילוב קטלני. שני חלוצים שיכולים מהרחבה לעשות נזק עצום, ולטעמי השילוב הזה יכבוש הרבה מאוד שערים. השאלה האמיתית היא כמה מהשערים האלה לא היו נכבשים אם רק אחד מהם היה משחק.

4. EL Capitan Member

בוריס?

זה לא רק השילוב הבלתי אפשרי של רונאלדו, RVN וראול ביחד (אגב, במארקה מדברים על זה שראול דווקא לא יפתח, ושבקהאם יהיה בין ה11), אלא גם זה שריאל הולכת לזרוק את כל הכלים שלה בהתקפה, מה שישאיר על גוטי בלבד את העול לנסות לחבר בין הקישור להתקפה. אם שוסטר, בדומה לאגירה במחזור הקודם, ינסה לנטרל את גוטי- ריאל יכולה להראות פשוט מגוכחת. בכל מקרה, לחולית ההגנה של חטאפה תהיה הרבה עבודה.

אגב, הלגרה, מסתמן, יפתח.

עוד משו, לא הייתי מציע לכם לזלזל בחטאפה.

Last edited: Oct 14, 2006
  5. Speed Member

פציעה או שמה הרוטציה של ראייקרד מאבדת שליטה?
    מישומה לשם שינוי, לדעתי הקאפלו הפעם צדק. אך! הכל תלוי בגורדו, אם השמן יחליט שוב פעם לרבוץ ברחבה וללכת עם הראש בקיר - הרעיון יקרוס. אם הוא יעשה עבודה וירוץ (כמו מיאטוביץ'?כנראה שלא...) לדעתי, כמו שקודמי אמר, זאת תיהיה התקפה "קטלנית".
    השאלה לא היתה אמרסון או רונאלדו?איך הגענו לבקהאם? (שאגב, לשם שינוי יש לקאפלו סיבה טובה לפתוח איתו - עם "הגנה" כזאת, רצוי עוד שחקן שיעשה הגנה.)
    בכל מקרה, חטאפה (ואני לא מזלזל, אני פשוט מביא את דעתי) לדעתי לא גורם מאיים מספיק, וריאל כרגיל, תראה גדולה על קטנות.
    אגב, ההבדל בין המשחק הזה לקודמו - הפעם אם גוטי לא יצליח לעשות דבר, יהיה את רונאלדו ולא איזה שק תפוחי אדמה שזז כמו זומבי.
    וזאת... בערך תיהיה ההזדמנות האחרונה שלו. עוד נגיחה לעבר השער של קסיאס, או בעיטה לשער של קסיאס והוא על המטוס הראשון בדרך לסאנטאנדר (WHAT GOES AROUND COMES AROUND! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ).

6. Barcik Member

פויול החמיץ את משחק הנבחרת בגלל פציעה. אמנם הוא החלים, אבל מעדיפים לתת לו מנוחה לקראת שבוע עמוס.

הלגרה, אגב, טוב מאמרסון. או כל קשר אחורי אחר שעבר במדריד ב- 3 השנים האחרונות.

7. Speed Member

הלגארה, כרגע, לא יותר טוב מאף אחד... כקשר אחורי אין לי מושג איך הוא, אך אני אנחש שגם כן לא משהו.
    מה שהוא היה בעבר, ומה שקרה לו בהווה זה סיפור אחר. כרגע, לא רק שהוא לא יותר טוב מאמרסון (למרות ש... ששניהם דיי גרועים באותה מידה... ההבדל הוא, אני מניח - שאמרסון לא עושה שטויות של טירון!) אין לו מקום בסגל של ריאל. והוא הראה את זה יפה מאד בסבב המשחקים בקיץ.
    מי יודע אולי בקבוצתו הבאה הוא יחזור לשיא... או שאולי לא.

טוב, אז הלגארה בפנים - מי סופר את השטויות?

8. XabiAlonso Member

ההרכב הרשמי של ריאל להיום נגד חטאפה:

קאסיאס, מחייה, הלגרה, ראול בראבו, ר.קרלוס, דיארה, אמרסון, בקס, גוטי, קסאנו, רודי...

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

9. דקו Member

1.0 לחטאפה
    אני לא יודע מה יותר גרוע כבר
    הגנה של ריאל
    או הקול של השדרנים הסינים

10. MHFC Member

טוב הכנתי פריוויו קצרצר למשחק של אתלטיקו- רקרטיבו.

http://www.marca.com/futbol/estadios_1adiv0607/escudos/atletico.Xxx-http://www.marca.com/futbol/estadios_1adiv0607/escudos/recreativo.Xxx
    אתלטיקו מדריד- רקרטיבו (ויסנטה קלדרון 22:00)

מפגש מאוד מסקרן צפוי לנו כאשר אתלטיקו מדריד תארח את ראקרטיבו המפתיעה עד כה.
    אתלטיקו מדריד מגיעה למשחק לאחר שסיימה בדרבי של מדריד 1-1 שמעמיד את הקולצ'ונרוס במקום ה-5 בטבלה עם 10 נק', 3 נק' מתחת למובילה ברצלונה שאספה עד כה 13 נק'.
    למרות התיקו בסנטיאגו ברנבאו, אתלטיקו לא יכולה להיות מעודדת כלל בגלל שמקסי רודריגס החלוץ המצוין של הקבוצה נפצע בהפסד של ארגנטינה לספרד 2-1 והוא צפוי להיעדר כ-6 חודשים ,מה גם שהוא הכובש המצטיין של הקבוצה, יש במאזנו כ-3 שערים ב-5 מחזורים, טורס ואגוארו הצעיר יצטרכו לחפות על חיסורו של החלוץ המצטיין של הקבוצה עד כה.
    אתלטיקו יכולה להתעודד בכך שאולי בחלון ההעברות בינואר יגיע אליה הקשר בן ה-19 לוקאס שהספיק כבר להיזמן לסגל של נבחרת בזריל.
    מרסלינו וראקרטיבו מפתיעים עד כה, הקבוצה יכולה להיות מאוד מרוצה ממצבה בטבלה, כאשר לעולה החדשה יש 10 נק' (3 ניצ', תיקו והפסד) שמעמידים אותה במקום ה-6 בטבלה.
    במחזור שעבר הצליחה רקרה לנצח 2-0 בדרבי האנדלוסי משערים של פונגול וגררו.

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/marcelino101006_ES.Xxx
    יגנבו נקודות בויסנטה קלדרון? מרסלינו בתמונה.

Last edited by a moderator: Oct 14, 2006
  11. Raulito Madridista

חלום רע

http://www.marca.com/elementosHome/fotosPortada/2006/10/14/madrid.Xxx

חטאפה ניצחה והקבוצה של קאפלו מפסידה בקולוסיאום של חטאפה. רונאלדו ראול ורוביניו נכנסו במחצית השנייה אך עדיין לא בעטנו יותר מ6 בעיטות כל המשחק,
    והנתון המעצבן - 0 בעיטות למסגרת!!!
    שבוע הבא ברצלונה, אסור להופיע לקלאסיקו, להפסיד טכני וזהו.

רגע רגע רגע... דקה 91... אדום לרונאלדו! הברזילאי לא יישחק בקלאסיקו עקב השעייה! האדום הוא צהוב שני!
    לאחר האדום של הברזילאי נשארו עוד 4 דקות תוספת זמן שתמו כמה צפוי בלי שער שיוויון של ריאל מדריד,

שלאחר 3 נצחונות ו2 תוצאות תיקו, סופגת את הפסד הראשון העונה בליגה הספרדית בעידן קאפלו.

חטאפה - ריאל מדריד (דיווח מהאס)

http://www.realmadrid.com/addon/img/d72df6ronaldocalienta288p.Xxx

לא עשו את השינוי הנדרש, והברזילאי עוד קיבל אדום לפני הקלאסיקו!

אחד עשר המבזים שלנו: קסיאס; מחייה, הלגרה, ברבאו, קרלוס; אמרסון, דיארה(ראול, 46), בקהאם(רוביניו, 66), קאסנו(רונאלדו, 46), גוטי וואן ניסטלרוי.

לפניכם הסטט':

כובשי השערים: לחטאפה: רואנו אלקסיס(59).
    בעיטות לשער: חטאפה - 14, ריאל מדריד - 5
    בעיטות למסגרת: חטאהפ - 6, ריאל מדריד - 0(!)
    החזקת כדור: חטאפה - 47%, ריאל מדריד - 53%
    פאולים: חטאפה - 22, ריאל מדריד - 21
    כרטיסים צהובים: חטאפה - 2, ריאל מדריד - 5
    כרטיסים אדומים: חטאפה - 0, ריאל מדריד - 1 (רונאלדו, דקה 91).

גם אני מאוד כועס ומאוכזב, לא בעטנו בעיטה אחת למסגרת, כל המשחקים שלנו נגד חטאפה היו זוועה אחת גדולה, זו הייתה זוועה גדולה יותר מאשר המשחק בברנבאו במשחק האחרון של לושמבורגו, הפעם אפילו רונאלדו לא יכל לעזור לנו ולהושיע אותנו בניגוד לשנים קודמות. גם לי מתחיל להימאס מקאפלו ומחבורת הלא יוצלחים האלה. אני מחרים את ריאל מדריד עד למשחק נגד בוקרשט באלופות! חח.
    אני רגיל כבר שאנחנו פותחים את העונה גרוע, את קאפלו לא ייפטרו גם אם נמשיך בחרא כדורגל הזה, מביש איך שאנחנו נראים, אחד משחקי הכדורגל החלשים ביותר שעברה ריאל מדריד בתולדותיה. אתם יודעים מזה לבעוט רק חמש פעמים, בעיטה כל 18 דקות, ואפס בעיטות למסגרת!?!?!?!?!!?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx

Last edited: Oct 14, 2006
  12. Engel Del Madrid Member

אלכסיס? הבלם הבקיע לנו?! טוב עם הגנה כזו מה ציפיתם? שננצח?! פחח
    אבל שרוני יקבל אדום ועוד בדקות כאלו לזה לא ציפיתי. חבורת אפסים ולי מתחיל להימאס מהקאפלו האידיוט הזה . חולה נפש מטומטם. בא לעשות מאיתנו שדה ניסיונות! ואני כל כך הולך לראות איך רונאלדיניו פוטה חוזר לכישרון האדיר שלו בדיוק נגדנו. זונות.

13. EL Capitan Member

נגד צ'לסי עדיף, כי אני מאמין שבקלאסיקו בארסה תוכל להסתדר גם בלי רונאלדיניו במיטבו.

ואל תביאו כתירוץ את ההעדרויות בהגנה, כי גם בהתקפה ריאל לא פגעה. קאפלו לא פתח עם RVN ורונאלדו, שעבר כמה ימים לפני המשחקים שוב אימונים מיוחדים בגלל פציעה, וככל הנראה זאת הסיבה לעליתו מהספסל.

14. EL Capitan Member

תן לי לחדש לך משו, ריאל כבר הרבה זמן לא גדולה על הקטנות. ואגב, גם אם אתה לא רוצה לזלזל, אתה עושה את זה. חטאפה קבוצה לא רעה בכלל, והיא טובה יותר מלא מעט קבוצות בליגה.

15. Quique_Flores Member

אני יודע שזה לא הזמן המתאים כי אתם ממש שבורים עכשיו, אבל אני מאמין שגם אתם לא רוצים לתאר לעצמכם איך תצאו ממגרשים כמו הפיחואן, הקאמפ נואו, המסטאייה, הקלדרון, הריאזור (וזה כבר לא משנה באיזה כושר תהיו, הרי 15 שנה לא ניצחתם שם אם אינני טועה) ביכולת הנוכחית ואפילו ביכולת דומה לה