6 : נצחון דחוק לריאל , שלושער להנרי ב1-4 של בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 28, 2007.

1. REAL MADRID Member

ולדאס שוער בינוני +, אני לא אומר שהוא שוער מזעזע אבל הוא לא ברמה של קסיאס ואף פעם לא יהיה. תשווה בין המשחקים הגרועים של שני השוערים, כשולדאס רע ברצלונה מפסידה, גם כשקסיאס רע הוא מספיק טוב בשביל לשמור על ספיגות מינימליות. מבחינתי ולדאס לא השוער השני ברמתו בספרד וגם לא השלישי..

2. Bensh Member

רונאלדיניו הביא לך שתי אליפויות, ליגת אלופות ועשרות משחקים בלתי נשכחים - כוסאמק כל התארים, הוא נתן לך 3-0 בברנבאו על ריאל מדריד!!!!!!!! אז מה זה הזלזול הזה באחד השחקנים האדירים שידע המועדון?

3. xavi6 Member

כי הוא שנה וחצי לא עושה פאקינג כלום חוץ מליבעוט פנדלים, ועדיין ממשיכים להאשים את ואלדס בכל פיפס קטן, אבל על רונלדיניו יגידו "הוא המלך" גם אחרי משחק הכי גרוע שלו ויהיו לצידו תמיד.
    עזוב תארים, הוא הביא לי לחימה? הוא הביא לי הקרבה? הוא הביא לי בקשה למשכורת יותר גבוהה, יותר נכון האח המציק שלו. ואלדז זה שחקן שנאמן למועדון ולא יוצא כל שני וחמישי למועדונים.
    רונלדיניו כבודו במקומו מונח, שחקן ענק, אחד הטובים שברצלונה אי פעם ראתה, אין ספק בכלל ואני מעריץ ענק שלו, אבל בוא נסתכל על התמונה הגדולה-יש דברים שרונלדיניו בחיים לא יביא לנו, ולמרות שהוא הביא לנו 3-0 בברנבאו, באותו משחק גם מארקז ופויול נתנו משחק ענק, גם מסי היה גדול, גם אטו, גם דקו, לא רק רונלדיניו!

תהרוג אותי בן, אני פשוט לא אוהב ששחקנים שלא יעשו עונה שלמה כלום יקבלו תישבוחות על חצי פס שהם יתנו מ-11 מטר, ושחקנים שלא נוצצים כמוהם יקבלו גידופים והאשמות על טעות שבכלל של המגן\הבלם. זה חוזר אוביקטיביות מוחלטת.

4. Bensh Member

עזוב נאמנות לסמל, עזוב הקרבה והשקעה, אני מכיר בכל הדברים האלה ואם תעבור על ההודעות שלי בקשר לנושא תראה שגם שיבחתי את ואלדז בין השורות... אבל בחיאת, זה לא שואלדז הוא שוער עצום שכל משחק מציל אותנו ואנחנו יורקים לו בפרצוף

5. RubberSoul Member

השנה היא השנה האחרונה של אלברט ג'ורקרה פורטיה בברצלונה.
    החוזה נגמר ב2008.
    אני מקווה שעדיין יש מצב שיביאו את אוסטרי,כי עוד מזמן ברצלונה גיששה אצלו,וכל מה שקשור לאוואט,אם הוא יהיה בברצלונה,הוא ישחק רק במשחקי גביע.

6. Bensh Member

בשביל מה צריך שוער מחליף ברמה כזאת? ז'ורקרה מצויין

7. xavi6 Member

נכון, אבל מצד שני רונלדיניו יורק לנו בפרצוף ואנחנו מנשקים לו את התחת כי קוראים לו רונלדיניו ולא ואלדז. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
    שוב, מדהים איך שאנשים רואים דברים בצורה שונה לגבי כל שחקן. ואלדז יציג יכולת טובה-תמיד יזכרו לו את אותה טעות מול ולנסיה, רונלדיניו 10 משחקים יהיה נכה גמור-תמיד יזכרו לו את המשחק מול ריאל. מה אני מצפה, ככה אלה האוהדים היום, זיכרון פועל מתי שנוח להם.

גו'רקרה שוער מצוין, ואני הייתי שמח בישבילו אם הוא היה עוזב, וחבל שהוא החליט להישאר בברסה. שוערים שניים אסור להם להישאר באותה קבוצה, בימיוחד אם הם יכולים לשחק בקבוצה בהרכב הראשון. ג'רוקרה היה צריך לעזוב, לא פעם ולא פעמיים ראינו שוערים שניים שעוזבים קבוצות גדולות ונהפכים לשוערים בכירים בקבוצות פחות גדולות ששואפות להגיע לטופ. פאלופ דוגמא מושלמת, ואם אני לא טועה גם קניזארס היה שוער שני איפשהו.

Last edited: Oct 4, 2007
  8. RubberSoul Member

לא קראת,נגמר לו החוזה.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מניח שג'ורקרה די מוכשר בשביל להיות שוער ראשון , בדיוק כמו שלא זכינו לראות הרבה את פאלופ משחק ואז התברר שהוא שוער פנטסטי ככה התחושה שלי לגבי ג'ורקרה.

במשחקי גביע שהוא משחק רואים שיש לו את זה , אני מקווה בשבילו שהוא ימצא קבוצה בליגה הראשונה בשנה הבאה ושברצלונה תמצא שוער ברמה שלו לפחות.