6 : נצחון דחוק לריאל , שלושער להנרי ב1-4 של בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 28, 2007.

1. xavi6 Member

כמה שטויות אוף, שוער של הצלות גדולות....שוערים גדולים של של הצלות גדולות!!! זה ההבדל בין שוער של הצלות "קטנות" שלא מכירים אותו להצלות "גדולות" שהופכות שוער לשוער גדול! לכל שחקן, לכל שוער, לכל בנאדם זה עניין של ימים, ולעפמים של עונות. גם קאן היה בתקופה חלשה אחרי המונדיאל, גם לו ברחו כדורים בין הידיים, גם קסיאס בזמן האחרון לא מזכיר את קסיאס הישן והיו לו משחקים לא טובים, אז מה גם הם שוערים של ימים? תפסיקו, לואלדז יש עוד הרבה מה לתת, ויחסית לגילו במושגים של שוער-הוא ענק, הוא תותח, וכשהוא יגיע לשיאו-אני לא יתפלא אם הוא יעקוף את קסיאס. היו לו משחקים ענקיים, מדהימים, יש לו הצלות שאני לא מבין מאיפה הן באות. אם לא אותו משחק מול ולנסיה, אף אחד פה לא היה מקרקר סביב היכולת העלק חלשה שלו.

Last edited: Oct 3, 2007
  2. REAL MADRID Member

חוסר יציבות הפך לדבר קבוע אצלו, כלומר יציב.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. Bensh Member

אם, אבל הוא היה
    ואת סוף העונה שעברה הוא חירבן לנו כמעט לבדו (התיקו מול בטיס שלקח לנו את האליפות? אז הוא)

4. Raulito Madridista

ירדן,
    אתה המשווה את קסיאס לליצן שיש לכם בשער?
    אני כבר לא יודע איך להתמודד איתך... תעזור לי...
    איקר קסיאס גם שהוא בימים פחות טובים הוא שוער ענק ושוער מדהים, כל שנה ושנה הוא מציל אותנו מחדש ומבחינתי הוא חתום בריאל מדריד לעד.
    איקר בינתיים בעונה טובה. גם שנה שעברה באו בטענות אליו בהתחלה, כי רגילים שקסיאס הוא לא 'טוב' אלא 'מצויין'.
    אם וואלדז שוער צעיר, אז גם איקר קסיאס, כולה שנה מבדילה בין השניים.
    מה שמונע מברצלונה של השנה להיות קבוצה מושלמת זהו השוער.
    שוער ענק צריך להיות שוער שמביא נקודות. ההפרש בין כמות הנקודות שוואלדז מציל לבין כמות הנקודות שהוא מאבד לברצלונה הוא לא גבוה, בכלל לא.
    אתה לא זוכר מי חירבן לכם שנה שעברה את ליגת האלופות עם השער המטופש שספג בקאמפ-נואו?

Last edited: Oct 3, 2007
  5. Sergio Ramos Member

או נו, ירדן, תפסיק לדבר שטויות מה אתה משווה? קאסיאס, אוליבר קאן וכל השאר זה שוערים שקנו את עולמם. הוכיחה יציבות למשך שנים , נהפכו לאגדה.
    ואלדס הוא שוער של ימים, פשוט וקל. למשל אתמול במשחק של שטוטגארט האו היה נהדר. מחשק הבא הכדור יברח לו בין הרגליים. הוא שוער לא יציב ובקיצור הוא לא ממש לרמה של בארסה.

6. Gooner Member

קסיאס הוא פשוט בדיחה,אבל מצד שני קרויף תמיד אמר שקבוצה גדולה לא צריכה שוער גדול.

7. George Best Member

קסיאס בדיחה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    אחד השוערים הטובים בעולם..

8. Sergio Ramos Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

להגיד שקאסיאס בדיחה, זה בעצם בדיחה.

9. xavi6 Member

בוא'נה אתם חסרי הבנה קריאה בסיסית, צריך לקחת את כולכם לתור, איפה שאלוהים מחלק מוח, או בעצם להוריד אותך 10 כיתות. אמרתי שעוד כמה שנים, כאשר הוא יהיה עם יותר ניסיון, הוא יעלה על קסיאס. בשיא של ואלדז, כשהוא יגיע, וזה יקרה עוד כמה שנים טובות, יש סיכוי לא רע שהוא יעלה עליו. מישהו השווה? אני אמרתי שעכשיו הוא יותר טוב ממנו? אתם אוהבים להצחיק את עצמכם, זה מדהים.
    ארז שולח לי הודעה פרטית להפסיק להביך את עצמי, אני מתבייש בכם שאתם לא יודעים ליקרוא.

והנה, שתפסיקו ליצחוק ותפסיקו לקרקר לי במוח ולשלוח לי הודעות פרטיות, תלמדו ליקרוא-

אתה לא מסוגל להיתמודד איתי דורו'ש, אתה תמיד מסיים ב"אני את הוויכוח הזה סיימתי, תהנו לכם" ובורח חזרה מאחורי המקלדת כי אתה פוחד באמת להיתמודד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

אוי בחייאת זומזום, תפסיק לדבר שטויות אם אתה לא רואה משחקים! זה פשוט חוסר אוביקטיביות מובהקת, היו לו משחקים שכולו, אבל כולו, במו ידיו, רגליו, ופרצופו וכול איבר מזורגג בגוף שלו הביא את ה-3 נקודות אחרי שרונלדיניו\אטו\דקו\ג'ולי\מסי לא עשו כלום בהתקפה, ובצד השני בלאטי ואוליגר עשו חורים, ג'יו היה עסוק בפאולים שלא נדבר על מארקז, ופויול היה היחיד שנורמלי, ורק ואלדס הביא לנו נקודות. אני זוכר 3 משחקים ברצף, שבילעדיו היינו מאבדים 9 נקודות, 9! פשוט תראה משחקים ותראה איזה הצלות מדהימות יש לו.

תפסיק להגיד לי לדבר שטויות כי זה מעצבן, ותפסיק לבלבל לי במוח, לך תלמד ליקרוא.

חביבי, את סוף העונה אנחנו חירבנו בעצמינו, שילשלנו במכנסיים, לא ואלדס ולא בטיח. מה הוא אשם שלא סגרו בפינה?! מה הוא אשם שסאביוס נמצא מולו לבד כי 11 שחקנים לא מסוגלים להגדיל את הראש וליפתוח את העיניים?! מה הוא אשם שרונלדיניו הקפטן והמלך הלבתי מעורער עלק, מקבל אדום מטופש ומרחיק את עצמו ממשחק כזה חשוב כמו אספניול?! מה הוא אשם שאוליגר שובר נבדלים בקצב שפויול מגדל שיער?! מה אתה רוצה ממנו?!?! כל דבר ואלדז אשם? ההגנה שלנו מפשלת ברגעי האמת, וגם ההתקפה שנה שעברה פשלה ברגעי האמת, ואלדס ממש ממש לא אשם באובדן האליפות, ובהרבה משחקים הוא אפילו השאיר לנו סיכוי לאליפות!

Last edited: Oct 4, 2007
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

חשבת על האפשרות שבעוד כמה שנים גם לקסיאס יהיה יותר ניסיון והוא יהיה טוב יותר ? לפי הדברים שלך אני עוד אחשוב כאילו רק ואלדז עוד יכול להשתפר, וקסיאס כבר הגיע לשיאו. קסיאס שוער צעיר, הוא היה טוב יותר מולאדז בעבר, גם בהווה הוא טוב ממנו, וייצטרך לקרות משהו חריג מאוד כדי שבעתיד ואלדז יהיה טוב ממנו.
    לסיכום, אנחנו לא יכולים לדעת מה יהיה בעתיד, ולכן זה דבילי לדון במה יהיה בעוד מספר שנים. כרגע, בהווה קסיאס טוב ממנו.

Last edited by a moderator: Oct 4, 2007
  11. Sergio Ramos Member

להגיד שהוא יעלה על קאסיאס זה דבר תמוהה מאוד. על פי מה אתה אומר שהוא היה כמו קאסיאס? על פי כמה הצלות פה ושם וכמה משחקים טובים. שיוכיח יציבות, שיוכיח שהא ראוי להיות בשורה של הטובים ביותר אז נדבר. נכון שהוא תרם לבארסה, אך האו גם יגע להרוס לה ברגעים הכי חשובים.
    לבוא ולהגיד שהוא יהיה כמו קאסיאס, זה שטותי.

12. xavi6 Member

מ-ס-כ-י-ם

אמרתי לך, תלמד לקרוא, אני לא מתכוון לחזור על אותו דבר 70 פעם.

נכון, בליגת האלופות הוא היה נכה גמור, הנרי סתם החמיץ מולו 3 פעמים. גם מול סיביליה בסופר קאפ כל הגולים באשמתו, גם מול אינטרנציונל בסופר קאפ העולמי הפסדנו בגללו, ההגנה הייתה מעולה וההתקפה כבשה 80 גולים, שלא נדבר על המשחקים מול ריאל שם הוא היה חתיכת אפס גמור וכל גול היה באשמתו המלאה. חלאס לבלבל במוח, חוץ מולנסיה ואלדס הגיע לכל משחק גדול, לא עולה לי בראש משחק אחד מהגדולים שבו ואלדז היה גרוע, שעשה טעויות קריטיות.

13. REAL MADRID Member

כשולדאז יעזור לברצלונה 1/3 ממה שקסיאס עזר לריאל נדבר.. למרות שאני די בטוח שברצלונה תשכיל להביא שוער יותר טוב עד אז.

14. Bensh Member

לא צריך להביא שוער יותר טוב, ואלדז הוא חלק מהקבוצה הזאת וכזה הוא גם ישאר

15. xavi6 Member

תן לי שוער אחד שהיא יכולה להביא יותר טוב.

ארז, מה אני יגיד לך, בא לי להקיא מההגזמות האלה.

זה משהו פשוט מדהים מה שהולך פה, ובהרבה מקומות אחרים. רונלדיניו שנה וחצי, פאקינג שנה וחצי מיסתובב לו על צד שמאל, מטייל שם, מקבל פס-מחזיר, מקבל טיפה בעיטות ברגליים, כובש באיזה פנדל שלפעמים בכלל לא היה ולא נברא(צריך להודות) והוא מיבחינת האוהדים ישאר מלך למרות היכולת החלשה שלו, לעומת זאת ואלדז יעשה פעם ב-10 משחקים טעות קריטית, לצד 20 הצלות מדהימות-מוחקים אותו לעד. גועל נפש, פשוט בא לי להקיא. החוסר הערכה הזאת לשחקנים מסוימים לעומת שחקנים אחרים שמקבלים יותר מידי הערכה משגעת אותי.

Last edited: Oct 4, 2007