מזל? אתה קורא ליכולת של קסיאס מזל? אתה פשוט קנאי, אין שום דרך אחרת להסביר את זה.. :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
אני האחרון שיפקפק בקסיאס, אבל במשחקים האחרונים הכדורים פוגעים יותר מידי בקורות. גם את זה אתה מכחיש? מה אתה רוצה? מה אתה נקרע מצחוק עוד שניה משתין על הכיסא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ואלדס לא מוערך מספיק, לצד מסירות לדויד וייאה יש לו הצלות מדהימות, שללא ספק מהרמה הגבוהה ביותר. יש שוער בשער, וגם היום הוא הוכיח את זה. שתי הצלות ב-5 שניות, שניה הצלות מדהימות, ועוד אינספור הצלות מרהיבות, אתם יכולים ליטעון עד מחר שהוא לא שוער בגלל החצי מסירה לוייאה, אבל מבחינתי מדובר בשוער ענק שלא מוערך מספיק. בכלל, בעולם של שוער-אוליגר הוא עוד ילדון, שוער מגיע לשיאו בגיל 33+, לואלדס יש עוד 10 שנים להגיע לטופ וכבר עכשיו הוא גבולי בעיני רבים, ובעיני רבים הוא בטופ.
הכדורים פוגעים בקורות מה הקשר לקסיאס? להסתכל מה קורה אם הכדורים היו נכנסים זה טיפשי, כל המשך המשחק היה נראה אחרת ואולי ריאל הייתה עושה מהפך. אתה משווה בין היכולת של קסיאס לשל ולדאס? ולדאס אפילו בשיאו לא ייתקרב למה שקסיאס עכשיו, וקסיאס גם לא בשיאו.
ריאל מנצחת ביכולת לא מרשימה. עם חטאפה תמשיך להראות כמו שהיא נראת אז סיכויה להישאר בליגה קטנים מאוד. לעומת זאת בארסה שוב מראה יכולת מרשימה, ובמיוחד הנרי שכבש שלושער. מסי מראה יכולת מצויינה ולפי דעתי הוא שחקן יותר טוב מרונלדיניו.
שניהם שוערים טובים,ואלדס פשוט צעיר יחסית לשוער,ולפעמים יש לו וילדוזים(סטייל בירטוזים),אבל ממש לפעמים.לואלדס לא שמים לב מי יודע מה,קסיאס לעומתו בולט הרבה. לא ברור לי אבל למה המאמן מזמן את קאניזרס/פאלופ,כשיושב בבית זאמורה וסגן זאמורה... אגב,אף פעם הזאמורה הספרדי נשאר בבית.
קסיאס הוא בין שלושת השוערים הטובים בעולם (המיקום שלו בתוך השלישיה? כל אחד חושב אחרת) בקבוצה שבין הטובות בעולם (אני לא אגיד בין השלוש הטובות בעולם, אבל הבנת את כוונתי). ברסה היא בהחלט בין השלוש הטובות בעולם ויש לה שוער שלא בחמישייה=לא ברמתה. האמת, זה לא שולדס כל כך גרוע. זה פשוט שאחרים טובים יותר.
אני מריח כאן סובייקטיביות קשה... נו באמת, להגיד שזה הכל פוקס? קאסיאס בעונה שעברה סחב את ריאל על הגב שלו, לבד, פשוט לבד. בקיצור קאסיאס הוא מ3 השוערים הטובים בעולם(בופון,צ'ך,קאסיאס) ולהגיד פוקס, אפילו על משק אחד, קצת טיפשי. ואלדס נחשב לחולייה החלשה בבארסה. תמיד אומרים שהוא לא מתאים לסטנדרנטים ולרמה של בארסה. חוסר היציבות הורסת אותו. הוא שורע של הצלות גדולות,צ אבל יש לו הרבה ליקוים .
ולראיה - ראינו אתמול מול שטוטגרט שתי הצלות בלתי נתפסות (הראשונה מהריבאונד של הנגיחה של גומז, כשבמאית שניה הוא קם והציל גול בטוח, והשני מאותו כדור רוחב שכבר נראה בפנים) לצערנו, סביר להניח שכבר במשחק הבא נראה אותו בועט כדור שוער על חלוץ היריבה וצופה בו נכנס לשער
שוב-מדובר בשוער צעיר. בן, תסתכל על שוערים בעולם, כולם, אחד אחד חוץ בבודדים מגיעים לשיאם בגיל 33+. ריינה הרי היה בברצלונה והיה תיסלחו לי על המילה-חתיכת אפס גמור. עכשיו הוא בליברפול אלוף אירופה ואחד השוערים הטובים בעולם, בן כמה הוא? מעל 33 אני בטוח. להאמן מעל גיל 35, קניזארס מעל 33, פאלופ מעל 33 ואן דאר סר כבר עבר נראה לי את מכסת ה-30. יש לנו ילד בשער במושגים של שוערות, והילד הזה שיגיע לגיל 33 לדעתי כבר יעבור את כל התותחים הכבדים, תנו לו זמן. כרגע, הוא מספיק, הוא עדיף מאיזה תורכי מטומטם עם שיער ארוך שהכדורים יעברו לו בין הרגליים כל שני וחמישי, או מאיזה ארגנטינאי שעלה לנו יותר מידי כסף( למי שלא הבין-דיברתי את בונאנו ורושטו, שהיו לפני ואלדס) ויקי הוא שוער ענק, עם קצת חוסר ניסיון, ולכן מגיעות הטעויות פה ושם, אבל לכל שוער יש כאלה טעויות, השאלה מתי וכמה, ואצל ויקי זה קצת יותר בולט. אני מרוצה ממנו, לא הייתי מחליף אותו בשום שוער שבעולם, גם לא בעד קסיאס. הוא עומד בין הקורות האלה! אני מריח פה חוסר הבנה בקריאה. מי אמר שהכל פוקס? אמרתי שבמשחקים האחרונים לקסיאס יש מזל, ושהוא לא ביכולת כזאת טובה. לא טענתי שהכל אצלו פוקס. בוא אני יחדש לך משהו- http://img204.imageshack.us/img204/9065/foto211101casyi7.Xxx זה החוליה החלשה בברצלונה, אבל גם הסיבה הכי טובה ללמה אנחנו יותר מסתם מועדון.
ריינה בן 33?! ריינה בערך בן גילו של ואלדז חביבי קניזארס נמצא מעבר לשיא כבר 3-4 שנים, אז לומר שעכשיו הוא הגיע לשיא זה קצת הזוי תראה, אני לא מצפה ממנו להיות קסיאס, צ'ך או בופון. למעשה, אני מאוד אוהב ומעריך אותו ושמח שהוא אצלנו, כי רושטו באמת היה סיוט. אבל בוא נדבר תכל'ס - שוער גדול הוא לא
פרט לאולגר גם ואלדס הוא לא אחד שנחשב לרמה של בארסה. קבוצה שעומדת בסטנדרטים כמו שלכם, צריכה שוער יציב וברמה יותר גבוהה. אבל בינתיים אין מה להתלונן ואלדס פתח טוב את העונה. אך ספק אם זה ימשיך ככה. כולם מכירים את חוסר היציבות שבוא.
אם אתה יודע שחוסר היציבות יבוא זה אומר שלודאס החוסר יציבות זה יציב. אז בעצם ולאדס יציב בלהיות לא יציב, אבל אם הוא לא יציב לא יציב אז איך הוא יציב?
לא הבנתי כלום? מה ניסיתי לואמר בכל הסבטוחה הזאת? אני יגיד כמו בהתחלה : : : ואדלס שוער של הצלות גדולות ותו לא. הוא שוער של ימים. אצלו הכל יום אסל יום בסל וזה במילה אחת חוסר יציבות.