6 : נצחון דחוק לריאל , שלושער להנרי ב1-4 של בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Sep 28, 2007.

1. Dimitar Berbatov Member

מה שבארסה עושה ללבאנטה...
    הכי חשוב מבארסה, מלבד הנצחון, הוא השלושער של הנרי. עכשיו, יחזור להנרי הבטחון, היום ראו שבניגוד לסראגוסה ולסביליה שנגדם הכדור לא נכנס, הכל נכנס להנרי. אל תחשבו לא נכון, גם נגד סראגוסה וסביליה הנרי היה נהדר, אבל עכשיו כשלהנרי חוזר הבטחון והוא כובש הוא יחזור להיות הנרי של ארסנל.
    יהיה מעניין לראות מה יקרה כשרונאלדיניו יחזור. השלישיה בקישור: יא-יא טורה, דקו וצ'אבי נראים מצוין ביחד, ועם חזרתו של רונאלדיניו אינייסטה ידחק החוצה ולרייקארד יהיה כאב ראש גדול, וזה עוד שאטו פצוע... מה שנקרא צרות של עשירים.

מילה על לבאנטה, קבוצה שאני עד היום לא מבין מה היא עושה בליגה הספרדית. בשנה שעברה הגיע לה לרדת, אבל היא תפסה רצף של 3-4 משחקים טובים בסוף העונה ונשארה בליגה על חשבון סוסיאדד שתמיד הוסיפה צבע לליגה. כמו שדור אמר, היא קבוצת ליגה שנייה לא יותר מזה. היום ברצלונה קטשה אותה, ואם לא השופט שפסל שאער חוקי של בארסה ובארסה עצמה שהורידה הילוך בחצי השני זה היה נגמר בתבוסה.

2. SkiMan Member

מהמשחק הזה, מעבר ללקח הבנאלי של ניצחון חוץ ואנרי גדול (השער השני שלו היה אנרי קלאסי, בעיטה עדינה ומסובבת בניגוד לכיוון התנועה של השוער), אני אקח את חילופי המקום המוצלחים בין השלישייה הקידמית שפירקו את לבאנטה לחלוטין. אחרי השער הראשון שלנו, רייקארד החליף במיקומים של השלישייה הקידמית. לכאורה מעשה שיגרתי של פרנקי, אלא שלהבדיל מהחילופים האלו עונה שעברה, שהיו סתמיים עם רונאלדיניו, הפעם זה עבד וחיסל את לבאנטה, וזה קרה פשוט כי מסי גם בחילופי מקום כאלו טוב באמצע, בניגוד לרונאלדיניו. מוקדם לומר האם מסי יתמודד טוב באמצע מול כל קבוצה, שהרי לבאנטה דיי גרועה ואפאטית, אבל זה נראה טוב. נראה שהוא מסוגל להתמודד עם מעברי מקום לאמצע ואם זה כך - הרווחנו. עונה שעברה, כמה שרייקארד ניסה את זה הרבה עם רונאלדיניו, הוא לא שיחק טוב גם שם.

מעבר לכך, דווקא בניגוד למה שחלק אומרים כאן דקו נתן משחק דיי בינוני ונתן לצ'אבי לעשות את העבודה באמצע. נקווה שהוא רק לקח מנוחה לקראת שטוטגרט. צ'אבי היה טוב מאד, וההורדה למסי בראש בשער הראשון היתה דליקטס. על ההגנה אין הרבה מה לומר מול קבוצה שכזאת אשר לא מסכנת את השער, אבל טורה כרגיל עשה את (מעט) העבודה שהיתה, ואילו תוראם לא הרשים אותי יותר מידי.

גודיונסן היה צריך לעלות כחילוף שלישי ולא סילביניו, כיוון שנראה שהוא הולך ממש להירקב ביציע \ ספסל העונה. היה מתאים לתת לו כאן דקות, וקשה לי להבין כיצד רייקארד יכול להסתכל לו בעיניים אחרי משחק מול יריבה שכזאת כשגם מולה הוא לא נכנס. אם לא היום - אז כנארה אף פעם. אני שמח שג'יו עשה את השטות ובעט לשער אחרי הנבדל ואז התווכח על כך עם הבלם של לבאנטה. ההידבקות של בלם לבאנטה והניסיון שלו "לחנך" אותו על כך יעזרו לג'יו מאד בעתיד, שהרי הוא יצטרך להתמודד עם זה הרבה. הפציעה של טורה מניסיון עבר כואב שלנו לצערי, נראית דיי חמורה. באותה צורה ירד זאמברוטה במשחק ברביעי (צליעה קלה). הפציעות האלו שמגיעות מכלום הן הפציעות הכי מפחידות וחמורות.

כמו שבירברו על כך שגיא ונדב במהלך השידור, ההחלטה לגבי רונאלדיניו כ"כ קשה. אני ממש בספק שהוא יפתח על הספסל בשלישי למרות שהיה פצוע, ופשוט אין סיכוי שרונאלדיניו יסופסל. מבחינה הגיונית ומבחינת כושר, צ'אבי עד כמה שאני אוהב את הבחור צריך לרדת לספסל, מבחינת רייקארד ולצערי זה כנראה יהיה אינייסטה. בכל אופן, המשחקים הבאים יהיו מבחן קריטי עבור רוני. בלעדיו זה הולך טוב, טוב מאד. דקו נראה הרבה יותר חופשי לנהל את המשחק ופורח, וכך גם השלישייה הקידמית. הקבוצה נארית מאוזנת יותר. אם במשחקים הקרובים עם רונאלדיניו בארסה תחזור להיות אפורה למדיי, יתכן ולא יהיה מנוס מלהסיק את המסקנה הקשה אך מתבקשת.

Last edited: Sep 30, 2007
  3. xavi6 Member

הוא בכושר טוב, כל דבר טוב שקורה בזמן האחרון מתחיל ממנו, למה דווקא הוא צריך לרדת לספסל? איניסטה היה טוב בתור קיצוני, זה לא אומר שהוא יהיה טוב בתור קשר. אני אומר-כל עוד שחקן בכושר טוב בתפקידו, צריך לתת לו להמשיך. ואם לא-רוטציה שווה בין כל השלושה מחר איניסטה יפתח, בעוד יומיים צ'אבי יפתח ועוד 3 ימים דקו יפתח. זה פשוט לא פאייר ששלושה שחקנים בכושר טוב ורק אחד מהם יבלה על הספסל כי הוא פחות "נוצץ". היום נתנו לצ'אבי לנהל יותר-הוא היה פשוט מושלם.

4. Mehmet Member

ההנרי של היום זה בדיוק ההנרי שחיכינו לו. סוף סוף הוא נתן משחק באמת טוב. השאלה היא אם נגד שטוטגרט תהיה לזה המשכיות...

וסביליה במשבר, אין ספק. אם הם לא מתאוששים מול סלביה פראג, הם בצרות...

5. REAL MADRID Member

http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/villareal.Xxx VS http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/bilbao.Xxx

ויאריאל - אתלטיק בילבאו
    אל מדריגל, 17:00

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/villarreal.Xxx

משב רוח מרענן עובר על ויאריאל. הצוללת הצהובה פתחה את העונה בצורה יוצאת מן הכלל, נכון שהניצחון הגדול בחוץ על ויאריאל התחלף במהרה להשפלה בייתית, 5:0 מול ריאל מדריד. ויאריאל שלא ספגה בליגה אף-לא שער אחד מלבד החמישייה נגד ריאל מדריד חזרה לעניינים עם ניצחון חוץ נוסף, 1:0 משער של ניהאט הוותיק על מאיורקה, ניצחון קליל על מורסיה (2:0), ובמחזור האחרון ניצחון חוץ נוסף, עוד 2:0 הפעם על ראסינג סנטאנדר. סתם בשביל למלא עוד שורה אני אציין שאת בניצחון על סנטאנדר כבשו ניהאט ורוסי שהגיע הקיץ ממנצ'סטר יונייטד. ויאריאל היא הקבוצה היחידה עד כה שניצחה את כל משחקי החוץ שלה. לקבוצה של מנואל פלגריני יש עד כה 12 נקודות מתוך 15 אפשריות, ויאריאל יודעים שניצחון על בילבאו היום והפסד של ריאל מדריד עשוי להספיק בשביל בשביל המקום הראשון בטבלה, זה כמובן בתנאי שלונסיה לא תכבוש הרבה שערים נגד רקראטיבו. למאמן הצ'ילאני מנואל פלגריני יש על הראש את משחק גביע אופ"א ביום חמישי נגד בוריסוב, ולכן הוא מתכנן כמה רוטציות. מארקוס סנה, סאנטי קזורלה ורוברט פירס יפתחו בהרכב, כמו כן גם כובשי השערים בניצחון על סנטאנדר, ניהאט ורוסי יפתחו בחוד ההתקפה. תומאסון שהגיע הקיץ משטוטגארט יפתח על הספסל. מאוובה, סוריאנו וריקלמה מחוץ לסגל. לויאריאל יהיה קשה, אבל כשהיא משחקת בבית היא חייבת לקחת את הנקודות.

הרכב משוער: ויירה, ונטה, פואנטס, סיגן, קאפדווילה, מארקוס סנה, חוסיקו, פירס, קזורלה, ניהאט ורוסי.

http://www.marca.com/futbol/super-cronica/07-08/img/escudos/athletic.Xxx

מנגד מגיעים ה'אריות', אתלטיק בילבאו צריכים את הנקודות ולא יעשו לויאריאל חיים קלים. השחקנים של חואקין קאפרוס צברו עד כה רק 5 נקודות מתוך 15 אפשריות, מה שממקם את בילבאו במקום ה-14 בטבלה. מצד אחד 3 נקודות בלבד שבמקום התשיעי, אך מצד שני 3 נקודות בלבד מבטיס וחטאפה הנמצאות מתחת לקו האדום. אתלטיק בילבאו שבמחזור האחרון הפסידו 2:0 בבית לאתלטיקו מדריד יודעים שאת הניצחון היחיד שלהם עד כה הם השיגו במשחק חוץ, מצד שני זה היה רק 2:1 וזאת הייתה לבאנטה, הקבוצה שלדעת רבים היא הקבוצה החלשה בליגה. השחקנים של קאפרוס באים בשביל להילחם. להרכב הפותח של ה'אריות' יחזרו הקשר אורבאיס והבלם אמורביאטה שנעדרו מההפסד לאתלטיקו מדריד במהלך השבוע. הקשר/חלוץ בן ה-22 ולס מרטינס יפתח גם הוא בהרכב. סוסאטה, אוסטריס ומוניוס יפתחו בספסל לצידם של ארנסוביה, יורנטה וזוביאאורה. מי שנשארו מחוץ לסגל ערב החלטה מקצועית של חואקין קפארוס הם הקשרים קוויר וטיקו, שחקני ההגנה לואיס פריאטו ואקספוסיטו. הפצועים היחידים בסגל של אתלטיק בילבאו הם הקשרים חרמנדיה ויסטה. לאתלטיק בילבאו זה לא יהיה קל, אך אפשרי להוציא תיקו ואפילו להפתיע עם ניצחון. הפסד תהיה אכזבה אך לא באמת יפתיע. האם אתלטיק תצליח להוציא נקודות?

הרכב משוער: איראיסוס, איראולה, אוסיו, אמורביאטה, דל הורנו, חאבי מארטינס, אורבאיס, ד.לופז, ולס, אדוריס ואצ'בריה.

6. Raulito Madridista

חטאפה – ריאל מדריד

http://realmadrid.co.il/images/teams_logos/getafe.Xxx VS http://www.liga.co.il/leaguespic/1041966719real.Xxx

חטאפה. אויי חטאפה. מיכאל לאודרופ שהחליף את שוסטר בקיץ לא ציפה לפתיחת עונה חלשה כזו.
    למרות כדורגל לא רע, הקבוצה מדורגת מתחת לקו האדום כאשר היא עוד לא ניצחה העונה ולה רק 2 נקודות. ההפסדים לוולנסיה החזקה בחוץ ולסביליה בפיחואן מתקבלים על הדעת, אך תוצאות תיקו נגד דפורטיבו לה קורוניה ורקראטיבו לא מתקבלים על הדעת.
    לחטאפה יש בעיות קשות בחלק ההגנתי. לאודרופ ייאלץ להסתדר ללא המגן הימני שלו קוסמין קונטרה והמגן השמאלי סינורינו, אבל הכי חשוב, אבודנזיירי שנתן עונה אדירה אשתקד בליגה הספרדית ולא שיחק נגד וולנסיה בגלל פציעה, ממשיך להיעדר. רובן דה לה רד, אקס ריאל מדריד אשר פתח בהרכב חטאפה בהפסד לוולנסיה במחזור הקודם, לא יכול לשחק נגד ריאל מדריד בגלל אותו הסכם מפורסם שכלל את סולדאדו אשתקד וגם את חואנפראן, ולכן סלסטיני יישחק בייחד עם קאסקרו במרכז המגרש.
    מה יש לחטאפה להציע בכל זאת? הסטט' אומרת שריאל מדריד לא ניצחה בקולוסיאום בשלושת העונות האחרונות מאז חזרה חטאפה לליגה הראשונה, וריאל הפסידה שם פעמיים, אשתקד הפסד זה הביא למפנה בקבוצה של קאפלו, שבאותו משחק בעטה לשער רק 5 פעמים ואפס למסגרת!!!
    אוצ'ה שצחק על קנבארו במפגש בין רקראטיבו לריאל מדריד אשתקד, כאשר כבש צמד, ינסה לשגע שוב את הבלם האיטלקי.

ריאל מדריד לא שיכנעה יותר מדיי אבל ניצחה את בטיס במחזור הקודם 2-0 והמשיכה לשמור על המקום הראשון בליגה. ג'וליו בפטיסטה שנכנס כמחליף והבקיע שער אדיר במספרת, הוא השם החם בתקשורת לאחרונה. עקב פציעתו של רוד שגרמה להולנדי להחמיץ את המשחק, בפטיסטה עשוי לקבל צ'אנס בהרכב הפותח בהתקפה לצידו של ראול שהשבוע כבש את שערו ה-190 בליגה הספרדית במדי ריאל מדריד.
    אריאן רובן שנכנס כמחליף במחצית השנייה שינה את המשחק לטובה. שוסטר משוכנע שעדיין לא הגיע הזמן לתת לו לפתוח בהרכב וגם הפעם רובן ייפתח רק על הספסל כאשר רוביניו יישחק בקישור בייחד עם דיארה, סניידר וגוטי. היגואין שקיבל צ'אנס נגד בטיס לא בסגל. שוסטר אמר על ההולנדי:"הזמן שבו רובן ייפתח בהרכב ויישחק 90 דקות הולך ומתקרב".
    מיגל טורס צפוי להמשיך לשחק באגף ימין וראמוס באמצע, עקב אי כשירותם של פפה ומצלדר.
    שוסטר ייחפש ניצחון במגרש הביתי שלו במשך השנתיים האחרונות.
    גיזרת האס -
    שוסטר יינסה מערך מעניין נגד קבוצתו הקודמת - 4-3-3. דיארה ינוח לקראת לאציו ואותי יחליף גאגו. גוטי בחוץ גם הוא ובמקומו דרנתה, לצידו של סניידר, הקשרים הקידמיים יותר. אריאן רובן ייפתח בהרכב בייחד עם רוביניו באגפים וראול בשפיץ.

חטאפה: אוסטארי; קורטס, דיאז, בלנגואר, ליכט; סלסטיני, קאסקרו, פאבלו הרננדז, נאצ'ו; אוצ'ה ודל-מוראל

ריאל מדריד: קסיאס; טורס, קנבארו, ראמוס, היינצה; דיארה, גוטי, סניידר, רוביניו; ראול ובפטיסטה

7. Raulito Madridista

אתלטיקו מדריד – אוססונה

http://www.realmadrid.co.il/images/teams_logos/atletico.Xxx VS http://realmadrid.co.il/images/teams_logos/osasuna.Xxx

אתלטיקו מדריד בכושר נהדר. הקבוצה של אגירה ניצחה את שני המחזורים האחרונים בליגה הספרדית והעלתה את מאזנה ל-8 נקודות מתוך 15 אפשריות. במחזור האחרון ניצחה אתלטיקו 2-0 בקלות את בילבאו החלשה בחוץ. אגווארו המשיך את הכושר הנהדר שלו בשער גדול. פורלהאן שהגיע בקיץ תמורת סכום לא קטן, כבש את הראשון שלו בליגה בבעיטה אדירה לחיבורים ובאתלטיקו מקווים שזה יהיה הסיפתח שלו להמשך. אתלטיקו מדריד תשחק באמצע השבוע בגומלין הסיבוב הראשון בגביע אופ"א נגד ארג'ייספור התורכית, אך לאחר ניצחון של 4-0 היא תגיע לשם כנראה רק בשביל לטייל, אגירה יכול לשחק עם 'כל התותחים' במשחק הנוכחי וזה מה שייקרה.
    חוסה אנטוניו רייס ימשיך להחליף בהרכב את מקסי רודריגז, בעקבות השתפרותו של הספרדי שהגיע בקיץ מריאל מדריד.
    אגווארו אמר לקראת המשחק:"אנחנו בתקופה מצויינת אבל צריכים להמשיך ככה עד הסוף ולא להיעצר".
    ראול גארסיה ייפתח בהרכב במרכז המגרש וייפגוש את קבוצתו לשעבר, אוססונה. גם לאגירה שאימן אשתקד את אוססונה זה מפגש נגד האקסית. פראה פצוע ואותו מחליף זה קאסטרו.

אוססונה פתחה את העונה בצורה בינונית מאוד. רק במחזור האחרון היא השיגה את הניצחון הראשון שלה, כאשר הביסה 4-1 את לבאנטה האומללה בבית. היא רשמה שתי תוצאות תיקו(תיקו מאופס עם ברצלונה בבית ועוד תיקו עם בילבאו). היא הפסידה לסראגוסה ויש לה עוד משחק חסר כנגד סביליה, משחק שנדחה עקב מותו של פוארטה מסביליה – ז"ל.
    וולטר פנדיאני שהגיע בקיץ מאספניול החל לפרוע שטרות במחזור האחרון כאשר כבש צמד שערים. הוא ופורטיו שאשתקד היה הצלע היחידה בנאסטיק האומללה, שעבדה כמו שצריך, ייפתחו בחוד.
    חואנפראן נמצא בכושר לא רע, בשני המחזורים האחרונים הוא כבש שער. הוא יישחק באגף ימין של הקבוצה. אקס ריאל מדריד נוסף, חאבי גארסיה, יישחק במרכז המגרש בייחד עם פונאל. הוא אמור להיות היורש של ראול גארסיה שעזב לאתלטיקו. הקשר פאלסיל ייפתח באגף שמאל. הקשר הצרפתי דלפורט לא בסגל של זינגה עקב פציעה ככל הנראה.
    "אנחנו מכבדים את אתלטיקו אבל לא מפחדים, בכלל לא. גם לאוססונה יש מטרות", אלו הן המילים של המאמן זינגה לתקשורת.

אתלטיקו מדריד: לאו פראנקו; סייטיארידיס, זה קאסטרו, פאבלו, פרנייה; מאניש, ראול גארסיה, רייס, סימאו; אגווארו ופורלהאן

אוססונה: ריקארדו; איזקארדו, מיגל פלאנו, חוסיקו, קוראלס; חאבי גארסיה, פונאל, חואנפראן, פאלסיל; פנדיאני ופורטיו

8. Sergio Ramos Member

ל-א כוחות- כך אפשר לסכם את המשחק בין בארסה, ללבאנטה. פשוט לא כוחות. 15 ראשונה הייתה משעממת מתמיד, אבל אז תיירי הנרי, כובש את השער הראשון שלו העונה בליגה הספרדית ואז המשחק מתחיל קצת להיפתח. בארסה מזכירה את הימים הטובים שלה, התקפות, לחץ, התמסרויות ומשחק מהיר ומוחץ. הפעם, אתמול יותר נכון, בארסה ממש אבל ממש בלי להתאמץ לקחה את המשחק הזה ופירקה את לבאנטה לגורמים(מה לעזאזל הקבוצה מולנסיה עושה בליגה שלנו?). לבאנטה מהרגע הראשון, משריקת הפתיחה, אמרה לבארסה"קחי את המשחק הוא שלך, אין לנו סיכוי" ונתנה לו אותו. מהשער הראשון התפנית כבר הייתה ברורה לגמרי- בארסה הולכת לפרוק את לבאנטה. מסי כהרגלו עושה מה שבאלו, עובר שחקנים כאילו הם לא היו בכלל ועל זה נאמר כמו במפשט הפתיחה- לא כוחות ! ! מסי פשוט מדהים, האו משאיר שחקנים כאילו הם מים. אומנם הוא לא נתן משחק גדול כמו בסרגוסה אבל עדיין הראה שמה שהוא רוצה הוא עושה.
    ה-דבר של המשחק מבחינת בארסה, זה הנרי. הנרי במשחק אחד כובש 3 שערים, ומוריד מעצמו לחץ כבד ביותר. וכמו שאמר שגיא כהן, שהראשון יכנס כולם יכנסו, וכך היה. הביטחון חזר להנרי וזה יעזור לו לקראת המשך הדרך. המשחק הזה הוא הוכחה שקבוצות קטנות לא מזיזות לבארסה אם היא תמשיך בכושר הזה.
    בארסה כמו שכולם משחק בצורה טובה מאוד, חלק מיזה, זה החזרה של דקו לכושר. הרבה בזכותו. בעונה שעברה, אחת הסיבות ליכולת הירודה של הקאטלונים היא דקו. הבורג שמחבר את הקבוצה. כשהוא טוב זה עוזר בהרבה לכל החלק הקידמי להיראות יותר טובה.

אתלטיקו מדריד, בשבועיים האחרונים מתחילה לצאת מהבוץ. היא פםתחה רע מאוד ומשהו לא עבד. בשתי המשחקים האחרונים האי מתחילה לצאת מהבוץ לפני שהאי תאחר את הרכבת. אגווארו כצפוי, בכושר נהדר. החלוץ הצעיר הפך השנה לשחקן הרכב ראשון אצל אגירה ואת הסחורה הוא מספק כמו שצריך. בשביל האדומים ממדריד זאת הזדמנות טובה להמשיך במומנט. אבל אתלטיקו כמו אתלטיקו ידוע בשל חוסר היציבות שלה והיא קבוצה לא צפויה בכלל. מבינת אוסאסונה, זה משחק חוץ קשה. אתלטיקו עולה על אוסאסונה בארסנל השחקנים שלה. אוסאונה נחלשה העונה וכמה שחקינם חשבוים וטובים עזבו אותה. לא רואה יותר מידי סיכוים לאוסאסונה, אתלטיקו בכושר טוב והיא בוודאי תרצה להמשיך את התנופה שלה, אוסאסונה כמו שאמרתי נחלשה העונה והאי מגיע למשחק חוץ קשה למידי וספק אם היא תעשה שם משהו

ויאריאל פשוט פנטסטית והתחלתי לפתח כלפיה חיבה. הצהובים נמצאים בכושר נהדר מלבד התבוסה לריאל מדריד היא ניצחה את כל המשחקים ובצדק כי מגיע לה. הקבוצה משחקת ביכולת טובה מאוד. רוסי, תומאסון, ובמיוחד פירס מעצבים את הקובצה כמו שצריך. הקבוצה משחקת כדורגל יפה וטוב, הרבה יצרתיות, כדורגל התקפי ובקיצור כדורגל למופת. בילבאו כמו בעונה שעברה מראה סימנים שגם העונה היא הולכת להיאבק בתחתית. 5 מתוך 15 נקודות זה לא הכי מרשים. היא תגיע כאנדרדוגית למדריגל ותנסה לסחוט איזה תיקו ואם יצ, אז ניצחון. בכל מקרה ויאריאל בתקופה טובה וקשה להאמין שדווקא בילבאו תצליח לעשות משהו מיוחד.

9. Dimitar Berbatov Member

ויאריאל הקבוצה הטובה בספרד כרגע.
    עם פירס, קוזרולה (שעושה רושם של שחקן נהדר ועובדה שהוא דחק החוצה את מאטיאס פרננדז), מאטיגול, רוסי שכובש בצרורות ואני באמת מקווה שהסעיף בחוזה שלו שאני עדיין לא הבנתי, באמת יצליח להחזיר את האיטלקי לאולד טראפורד, תומאסון וניהאט.
    קבוצה שאני אימצתי אליי בספרד כבר בעונות ריקלמה העליזות, קבוצה שכיף לראות.

10. Mehmet Member

מסכים.

מה שמדהים אצלם, זה שגם כשהם הובסו 5-0 מול ריאל מדריד, הם לא נראו גרוע... גם אז הם תקפו כל המשחק והיו מסוכנים מאוד, בניגוד לצפוי מקבוצה שמקבלת ככה בראש...

11. אלי מתחן Member

ברצלונה פשוט נראית טוב דווקא בתור קבוצה מאוזנת והיררכית.
    מסי בתפקיד רונאלדיניו כמוביל, הנרי חלוץ בתפקיד אטו והשאר משחקים תפקיד משני.
    אני לא מאמין שזה ייראה יותר טוב מזה כרונאלדיניו ואטו יחזרו.

12. King Kenny Member

כל הכבוד להנרי על השלושער, הוא כבר מתחיל להיות בכושר, ועזבו את זה שהשלושער היה נגד לבאנטה, אתם סתם מנסים להוריד מערכו של השלושער שלו.
    הגול של מסי היה יפה מאוד, אני פשוט מודהם מה הילד הזה (בשבילי הוא תמיד ישאר ילד) יכול לעשות כבר בגיל 20, אני חושב שאנחנו ברי מזל על שיצא לנו לראות אותו משחק.

13. Sergio Ramos Member

אתה ראית שמישהו הוריד מערכו? להפך, כולם החמיאו לו שהאו חוזר לכושר ומתחיל להתחבר לשאר הקבוצה.
    העיניינים רגועים בבארסה, אבל אפשר להגיד רגועים רק לבינתיים. הצרות האמיתיות יגעו כשאטו יחזור. רונלדיניו יחזור לעמדה שלו ואינייסטה ככל הנראה ירד לספסל. אבל אטו כשיחזור, הדילמה של רייקארד תחזור ובמיוחד לאחר שהנרי כבר מחובר אם כל הקבוצה בצורה פנטסטית.

14. King Kenny Member

ראיתי כאן הרבה תגובות כגון "כל הכבוד להנרי על השלושער, אבל נגדם אפילו אני הייתי מבקיע נגדם שלושער" אהמ דור אהמ.

15. Raulito Madridista

אני הייתי מעריץ גדול של תיירי הנרי בימיו בארסנל ואני האחרון שמזלזל בצרפתי המצויין הזה. רק ציינתי עובדה. ברצלונה הגיעה אתמול לכל-כך הרבה מצבים שאוי ואבוי להנרי אם הוא לא היה כובש אתמול יותר מגול. הנרי אתמול הבקיעה שלושער, אבל הוא עשה את זה מהרבה יותר מצבים.
    הנרי בינתיים בינוני בברצלונה והשלושער הזה אמור לשחרר אותו. לא מצפה שנראה ממנו את אותו קסם כמו בארסנל, הוא היה משאיר מאחור שניים-שלושה שחקנים ובועט לחיבור, אבל שנראה ממנו קצת יותר ממה שראינו עד עכשיו. הנרי הוא חלוץ שהאיכות האמיתית שלו היא בטכניקה ולא רק בהבקעה.

עכשיו בקשר למשחק של אלופת ספרד...
    אני מאוד מקווה שננצח ולא נמשיך לזייף בחוץ. חטאפה קבוצה שיותר מדיי מה למכור, אין לה(קנבארו צריך היום להראות לאוצ'ה שההתעוללות הייתה חד-פעמית[הוא הבקיע נגדנו שלושה שערים אשתקד, הוא גם כבש אחד במשחק הניצחון שלנו בדקה ה-90 על רקראטיבו משער של רוברטו קרלוס הגדול]).
    אני לא מצפה לתצוגה אדירה כמו שהראתה ברצלונה אתמול(למרות שהיא שיחקה נגד הקבוצה החלשה בליגה לדעתי), אבל מצפה לניצחון ול'קצת יותר' ממה שראינו נגד ויאדוליד ונגד בטיס.
    לא ניצחנו בקולוסיאום בשלושת העונות האחרונות ובעונה גרועה מאוד של חטאפה עד עתה, הגיע זמן לשים לזה סוף.
    מעניין יהיה לראות אם שוסטר יילך על מערך של 4-3-3. התפקוד של דרנתה במרכז המגרש מוזר מאוד. שוסטר עושה קצת יותר מדיי רוטציות, אני מניח שאם זו הייתה ברצלונה היריבה רוד היה משחק, אני לא אוהב את זה שההולנדי משחק רק מחצית מהמשחקים שלנו. אני האחרון שיתלונן על רובן ורוביניו באגפים(הציפיות שלי מההולנדי - בשמיים!!!!), אבל לדעתי ראול לא יצליח לספק את הסחורה כחלוץ חוד בודד, למרות שאני בטוח שאם הוא יגיע למצבים הוא יבקיע.
    ריאל מדריד משחקת כדורגל טוב בינתיים העונה, זו דעתי למרות שבזמן האחרון קצת פחות. המשחקים נגד אתלטיקו, ויאריאל וברמן היו מצויינים, השאר קצת פחות.
    אני שונא את הפעמים שברצלונה משחקת לפנינו, זה לא תורם לנו בכלל.
    כמו שאמרתי כבר, אנחנו ריאל מדריד וצריכים לנצח את כל הקבוצות בעולם בבית וגם כמעט את כולן בחוץ, בטח שאת חטאפה.
    שיהיה לנו בהצלחה, האללה מדריד!