חח איזה כיף זה לבוא למשחק לשחק 5 דקות וללכת הביתה... ואני מתאר לעצמי שהמגרש יהיה "מפוצץ" (יש לזה שתי משמעויות.. תחליטו אתם) באוהדים... חח אני מתאר לעצמי חימום לפני זה... אבל הכי מצחיק יהיה אם בסופו של דבר יהיה גול.
החלטה טיפשית מצד ההתאחדות בספרד... לבוא לשחק פחות מ-5 דקות..באמת אני לא יודע בדיוק מה המרחק שצריכה ליסוע סודיאדד עד לברנביאו, אבל אני משער שהם לא אהבו את ההחלטה. מצחיק יהיה לראות משחק נפתח בדקות מתח, הגבהות בלתי נפסקות ומהירות...אם יהיה גול יהיה נחמד
בעיקרון, אני חושב שאם לא היו מפסיקים את המשחק אז היה נכבש גול, לאחד משני הצדדים, או לפחות היו מצבים טובים לכך.
אז שיחפשו את מחבלים אצלם בבית. יש פיתרון אחר? מר פרס צריך לארגן עוד איזשהו ארוע אחרי 5 הדקות האלה כדי לבדר את הקהל.
זוהי ההחלטה הטובה ביותר שאפשר היה לקבל, ואני שמח שוייר בחר בא. שני האפשרויות האחרות: קביעת תוצאת המשחק על 1-1 (נגד ריאל מדריד) או עריכת משחק חוזר (נגד ריאל סוסיאדאד). במובן הזה, להשלים את המשחק יהיה הדבר הכי הוגן לעשות. ולמעשה, זה גם יהיה מבדר מאוד. 6 דקות של כדורגל אינטסיבי, משהו שבטח הייתי רוצה לראות. אני גם מאמין שחלק לא קטן מהאוהדים שבאו אתמול לברנבאו ילכו גם למשחק המסקרן הזה - ואם לא, ימכרו את הכרטיסים בזול.
לריאל יש סיכוי לא קטן לכבוש שער ב-10 דקות מול ריאל סוסיאדד,למרות שאתמול הם הפתיעו אותי ביכולת המצויינת שלהם,הם ממש לא נראו כמו קבוצה תחתית... וניהט שחקן מדהים! דווקא צ'אבי פרייטו(תזכרו את השם) היה די בינוני באגף מול רוברטו קרלוס.אלקיזה וארמבורו היו מצויינים במרכז המגרש של הבאסקים,ובכלל ,ארמבורו מתחיל לחזור לכושר של לפני שנתיים,שבצוותה עם צ'אבי אלונסו הוביל את סוסיאדד למקום שני.מצד שני,חסרונו של קרפין בהחלט הורגש באגף. מסתמנת תופעה חדשה ומעודדת בסוסיאדד,בדומה ליריבה הבאקסית השנייה,בילבאו,גם סוסיאדד מתחילה לאט לאט מתחילה לייצר שחקנים עם פוטנצייל עצום ובכמויות.בשני האגפים של ההגנה ,חאבייר גרידו העלים לחלוטין את באקהם או פיגו,כנ"ל זוביורי בצד ימין,פיגו לא בא ממש לידי ביטוי כמו שבדר"כ... וצריך לזכור שגם גרידו וגם זוביורי עדיין לא הגיעו לגיל -20! מחמאות גם לשני הבלמים ,לאויז אלברטו ולאבקה. בסה"כ,המשחק הזה הוכיח סופית שלפחות 3\4 מהליגה הספרדית בנויה מקבוצות ברמה גבוהה מאוד. ולא להאמין שסוסיאדד היא בעצם קבוצת תחתית עליון.
זה הבעיה... שיש 6 דקות ועד ששחקני ריאל יכנסו למשחק תגיע שירקת הסיום... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx אני כבר לא יודע נגד מי זה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
רשמים מסיקור המחזור: עושה רושם של משחק מעניין ב"סאן ממס". אתלטיקו בהחלט יכולה להרגיש מקופחת לאחר שנכבש מולה שער מנבדל ולא נשרק לטובתה פנדל/שניים. מצד שני, נראה שהבאסקים דווקא הצליחו לסגור היטב את ההתקפה של אתלטיקו. בכלל, החלק הקדמי שלהם לא מספיק חד בתקופה האחרונה - בגלל פרננדו טורס. אני לא ממש מרוצה מהאופן שבו הוא נראה לאחרונה - הוא התחיל לעשות שטויות, ולהשתעשע במצבים חשובים במקום להיות חד, ממוקד ויעיל - כמו בספק פנדל, כאשר ניסה להקפיץ מעל ארנזוביה. לטובתו, אני מקווה שהוא יעבור בקיץ לקבוצה גדולה, בה הוא לא ירגיש ככוכב-על מסופק אלא ככשרון מתפתח ענק. ואגב, YYY, עם כל הכבוד להצלה המדהימה באמת של לאו פראנקו, איזה הדיפה כפולה מדהימה של קרלוס קאמני מהפנדל! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx פשוט שוער ענק, הקמרוני הזה, ואני בספק שלא נראה אותו בקבוצת צמרת אירופית בעונה שעברה (אלא אם אספניול יצליחו להגיע לליגת האלופות). מה שהוא עושה כל שבוע פשוט מדהים - ובראשון - כזו פצצה מ- 5 מטר. הצלת העונה. שיתוף הפעולה בין אדו לאוליביירה בבטיס פשוט עולה על כל הציפיות. שני השערים של בטיס ביום ראשון נבעו ממהלך משולב בין השניים, ולא בפעם הראשונה של העונה. השניים פשוט מדהימים. אוליביירה תמיד יודע לחפש את אדו בא מאחור לפינה הרחוקה, ואדו מחליף איתו מקומות באופן מושלם. אני לא חושב שיש אוהד בטיס שציפה לכל כך הרבה משני שחקני רכש שהגיעו בקיץ האחרון. סביב הצמד הזה נבנתה קבוצה איכותית שמחזיקה את בטיס בצמרת. אדו בכלל מדהים אותי. אחרי כמה עונות של פריצות בקישור של סלטה, הוא פשוט הפך לחומה. אני מעדיף אותו בהרבה בקישור של בארסה על פני אדו של ארסנל. אולי היה צריך ללכת על זה כשהייתה הזדמנות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx ומנגד, סנטאנדר שוקעת סוף סוף למקומה הטבעי. עכשיו רק נותר שמיורקה תפנה לקנטברים מקום מתחת לקו-האדום. עוד קבוצה שוקעת היא לבאנטה חביבתי, שצריכה איזה נצחון למוראל. שבוע הבא הם מארחים את אלבסטה, וזו נראית לי כמו הזדמנות מצויינת להחזיר את סרחיו, מאנצ'ב ואטיין לכושר. ריקלמה, עם עוד שני בישולים היום, מוכיח אולי שהוא שחקן מוגבל - אבל ללא ספק המבשל הטוב בליגה. מה שהוא עושה מאחורי שני חלוצים בינוניים פלוס פשוט מדהים. ודפורטיבו, שאולי שוקעת, אבל תמיד דואגת שיהיה מעניין איפה שהיא נמצאת. אם רק פאבלו אמו יפסיק לעשות שטויות, אולי הם גם יקחו כמה נקודות חשובות. האירועים השליליים של השבוע: נהמות כלפי סמואל אטו ב"קרלוס בלמונטה", וזריקת חפצים על אוסקר בפומפלונה. זה ממש לא חדש. הרי עד שנות ה- 80 סוסיאדאד לא הביאה שחקנים זרים, ורק בעונה שעברה נחת שם שחקן ספרדי ראשון שאינו באסקי. הקאנטרות הבאסקיות הן באופן מסורתי הפוריות ביותר בספרד.
ולמרות זאת, אם אני לא טועה יש לה מספר שחקנים שעברו את ה-29/30 כמו מספר השחקנים שעדיין לא הגיעו לגיל 25 באייאקס... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
לבאנטה היא קבוצה שאני אישית שונא.קבוצה דלת אמצעיים עם תקציב עלוב של 6 מיליון אירו. הצלחה שלהם בתחילת העונה הייתה מקרית לגמרי.מה שכן,יש להם התקפה לא רעה בכלל עם מאנצ'ב סרחיו גרסיה והאחד התגליות בספרד-פליס אטיין הקיצוני הימני המעולה. חוץ מריברה שבעבר שיחק בריאל מדריד ואולי נאצ'ו שהגיע ממאלגה,הקישור שלהם לא מתאים לליגה ראשונה... גם ההגנה דיי עלובה,למרות הרכש- מילאבי ,הבלם השוודישהגיע מסלטיק וואיאן הרט,המגן שהגיע מלידס. בסה"כ לאבנטה היא קבוצה ששווה מתחת למקום ה-10 בסיום השנה.
לא כל קבוצה היא עשירה כמו ריאל מדריד או צ'לסי... ראיתי את סיכום המחזור היום בספורט חמש..., משחק מעורר רחמים של ריאל מדריד ורונאלדו במיוחד (חוץ מהגול הנחמד שלו...). אבל ראיתם את ההגנה של סנטאנדר? כמו גבינה מחוררת! בכל הגולים אשמה ההגנה אחרי משחק נהדר (אולי כמעט...) של דודו אוואט.
מחר יערך ה'משחק' המסקרן בין ריאל סוסיאדאד לריאל מדריד - 7 הדקות החסרות באותו המשחק המפורסם שהופסק בשל התרעה על פצצה בסנטיאגו ברנבאו. אותי מעניין משהו - אם הקבוצות מחוייבות לעלות את אותם ההרכבים שהיו בעת הפסקת המשחק, מדוע מותר ללושמברגו לשבת על הספסל?