אי אפשר להחזיק מעמד בקצב הזה משחק שלם. ועדיין, בארסה לא הגיעה למצב אחד, הסגירה של ולנסיה פנטסטית, ודווקא ולנסיה במתפרצות יותר מסוכנת. פיאטי וג'ונאס במגרש, אפשר לגמור את זה. כל כך מעצבן, אבל קשה, קשה נגד הכניסות לעומק האלה של ססק.
ולנסיה לא מרוכזת ב 2 דקות וברצלונה מקבלת 2 מצבים שבסופם פברגאס משווה ל 2-2 זה רק אני או שוייה לא עושה כלום חוץ מלעמוד בצד?
קונוס במקום דוד וייה וברצלונה יוצאת עם 3 נק' מהמשחק הזה... ולנסיה משלמת את מחיר ההחמצות שהיה ברור שבמחצית השניה ברצלונה תגיע למצבים שלה ודווקא עד לשער של פברגאס ברצלונה לא היתה במשחק ולא סיכנה את השער אבל מאז הגיעה לכמות מצבים שהיתה צריכה להספיק לה למהפך
מזל גדול לולנסיה בסוף, השחקנים נפלו מהרגליים אחרי מאמץ אדיר כל המשחק, עדיין תוצאה הוגנת, 2-2. מחצית ראשונה שליטה של ולנסיה ועם סולדאדו היה מכניס את ההחמצה האיומה שלו, אני מאמין שולנסיה היו מנצחים, בארסה לא הייתה מסוכנת במחצית השנייה למעט הסוף, אבל ססק פברגאס עם הכניסות לעומק מספר אחד בעולם, קשה מאוד לעמוד בזה. אחד המשחקים הטובים שראיתי בספרד בשנים האחרונות ללא ספק. חבל היה צ'אנס לולנסיה לברוח קצת לבארסה וריאל, אבל עדיין אחרי המחזור הרביעי היא מעליהם. ואבר באנגה...התגעגענו למשחקים האלה. גאון, קוסם, מדהים.
אני מאוד מאוכזב באמת שהייתה לנו הזדמנות מצוינת לעשות את זה סוף סוף. לדעתי החילוף של מתיאו היה קצת הזוי ומישהו יודע על מה האדום של אלבה?
שאפו ענק לולנסיה. אותי יותר הפתיעה המחצית השנייה האמת, חשבתי שבארסה יישכבו עליהם אבל עדיין היה להם כוח והם המשיכו בלחץ על כל המגרש אפילו בדקות הסיום. הראייה הכי טובה היא שהמחצית הסתיימה באחזקת כדור 55-45, והמשחק כולו ב-56-44, מספרים לא נורמליים בכלל שמדובר בבארסה. חבל על ההחמצה של סולדאדו, ולנסיה היו בהחלט יכולים לקחת את המשחק הזה אם הוא היה מבקיע, והאמת שהיו לו עוד כמה החלטות לא טובות בהתקפות מתפרצות שיכלו להפוך לשערים קלים לולי איבודי כדור שלומיאליים.
באנגה שחקן מטומטם ובחיים לא היה לו מעבר לסיבובים יפים באמצע. הגיעו שתי פנדלים למסי, אבל ניחא, אנחנו לא מדריד. לא נבכה שהדשא לא טוב ושהשופט נגדנו. שתגיע כבר אליפות אפריקה ותיקח מאיתנו את קייטע.
ולנסיה יכולה להרגיש כל כך מאוכזבת ומתוסכלת...החמצאות נוראיות של סולדאדו היו יכולות לגמור את הסיפור בארסה אומנם השיגה את ה-2:2 בדקה ה-77 והיתה יכולה גם להשיג ניצחון\ כי זו עדיין ברצלונה בואו נזכור אבל העובדה שהעטלפים עצרו את בארסה על מינימום של המינימום של ההזדמנויות ברוב רובו של המשחק ראויה להערכה, חבל שמהעבר השני הם לא הצליחו להשכיל לגמור את המשחק. משחק מעולה של מאתיו ובאנגה.
עוד מישהו שחשבתי שהיה נפלא הוא ויקטור רואיז. הוא נתן משחק פשוט ענק, ויחד איתו גם רמי שלא הפסיק להציק למסי- אבל הספרדי באמת שיחק בקלאסה ואלגנטיות.
למיסי הגיעו 2 פנדלים, אבידאל היה רע מאוד, פויול לא בקושר ועושה טעיות...ובארסא לא היו מספיק טובים כדי להכריע את המשחק כמו תמיד.. לא נורא הליגה עוד ארוכה.. ההכי חשוב שעדיין ריאל מדריד מתחת ברצלונה בטבלה.. כי רק אחת משתי הקבוצות האלה תזכה באליפות
כן אה? מתי בשנה האחרונה ראית משחק של ולנסיה חוץ מאלו נגד ברצלונה (אני לא מצפה מאוהדי הבלאוגרנה לראות משחקים של קבוצות אחרות, מן תכונה כזאת שנמצאת אצל רוב האוהדים שלכם.. אולי תפתיע אותי?)? והאם ראית את המשחק היום? כי זה נראה שלא. באנגה היה השחקן הכי טוב אצלנו היום, החזיק אתכם בביצים איך שנקרא. תנסה לבדוק כמה כדורים הוא חילץ, כמה מסר (ואיך) ואז תחזור ותגיד אם הוא רק יודע לעשות סיבובים יפים במגרש.
הוא רואה ידידי, יותר מימה שאתה חושב, הוא גם אוהד נבחרת ארגנטינה ככה שגם במדי הנבחרת הוא רואה. אבל הוא פשוט לא סובל אותו, למה? לא יודע, תראה וויכוחים שלי איתו מ2007, מהנגיעה הראשונה שראיתי מבאנגה אמרתי שמדובר בגאון עוד בשנים השחורות של קומאן האיום ועד להשאלה לאתלטיקו. באנגה גאון, שחקן ברמה הכי גבוה שיש, היום הוא נתן כמו שאמרתי משחק שנותנים הגדולים ביותר. היכולת שלו לשמור על הכדור, עם הטכניקה הנדירה שלו היא בלתי נתפסת. אבל הוא היום הוא חילץ אין ספור כדורים, נלחם, עצר את מסי כמה פעמיים ועוד סיבב אותו על המקום. הפעולה האחרונה עוד דרושה שיפור, אבל זה עם הזמן.