למה זה תמיד קורה לנו למה ?!?!? אנחנו מפרפרים את ההגנה ושולטים ללא עוררי ןבמשחק ומובילים ואז בא השוויון ואנחנו נעלמים למה?! הבעיה המנטלית שלנו פשוט מעוררת רחמים איך שאנחנו סופגים גול השחקנים מספיקים לשחק ממש חבל צריך לקוות לגול שלנו כדי שנתעורר שוב וננצח את המשחק.
פספוס אדיר...במקום לעשות 2-0 יורדים למחצית בפיגור שלא נראה לי שנצא ממנו...ההגנה פשוט בושה,ביזיון רק בגלל שאין לי כח לבכות על זה אני לא ארחיב...בחיים לא ראיתי את הקבוצה חסרת אונים כמו השנה....עומדת להיות עונה ארוכהההה וקשהההה
למה זה תמיד קורה לנו למה ?!?!? אנחנו מפרפרים את ההגנה ושולטים ללא עוררי ןבמשחק ומובילים ואז בא השוויון ואנחנו נעלמים למה?! הבעיה המנטלית שלנו פשוט מעוררת רחמים איך שאנחנו סופגים גול השחקנים מספיקים לשחק ממש חבל צריך לקוות לגול שלנו כדי שנתעורר שוב וננצח את המשחק.
חצי שני מרהיב של ריאל (בדיוק ראיתי עכשיו שידור חוזר). WOW. כל הכוכבים רוקדים על המגרש, הקהל מתחבר ונהנה, ולמרות פה ושם חריקות בהגנה, אפשר לומר שזו ריאל מדריד הגדולה שכל חובב כדורגל חיכה לראות מאז שבנו ת'גלקטיקוס בקיץ. הלוואי שנראה את ריאל ברוב משחקיה שוטפת ככה ת'מגרש, נהנית ומשחקת כדורגל יצירתי, כי בנו קבוצה גם בשביל השואו לקהל, לאו דווקא ניצחונות והישגים. יודע, כולה טנריפה, וכולה לה קורוניה, וכולה ציריך, וכולה אספניול, וריאל עדיין לא נתקלה ביריבה גדולה, אבל זה דווקא טוב לגבש הרכב ולצבור ביטחון לקראת המשחקים הגדולים. פרז הוא הדבר הטוב ביותר שיכל לקרות לריאל אחרי המופלת בעונה שעברה. וטוב לראות שראול עדיין שחקן חשוב ברוטציה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בנזמה, כל מילה מיותרת.
איזה מאמן פחדן ועלוב הוא אונארי אמארי, מוציא את באנגה ומכניס את מאדורו הכלומניק, המאמן הזה לא יציב לעולם את ולנסיה כקבוצה גדולה, פחדן. מחצית שנייה משעממת משהו, ולנסיה פשוט נרדמה, מה יהיה אם דוויד סילבה, הבן אדם לא פוגע כבר 3 משחקים ברצף?
יששששש, יששששש, אני כל כך שמח על הגול הזה של מקסי, לא מגיע לולנסיה לנצח פה, משחק זוועתי שלה במחצית השנייה, במקום לתקוף ולחפש את השלישי והרביעי הם משחקים כמו קבוצה קטנה שבאה לשמור על התוצאה. אונאי אמארי שוב מוכיח שהוא מאמן אידיוט, שמוציא את באנגה שחקן שיכול להחזיק לו בכדור ולהעביר את המשחק, ובמקום זה הוא מכניס גולם כמו מאדורו שהיה חלש להחריד נגד חטאפה, פעם שנייה ברצף שולנסיה סופגת בדקה ה90. ולנסיה קבוצה כל כך חסרת אופי, אם שחקנים בלי אופי, מגיע לקבוצה הזאת לספוג על המחצית השנייה המזעזעת שלה, אונאי אמארי הביתה!
מאטה פשוט גרוע!!!!!!! גרוע!!!!!! כל הקבוצה גרועה נישבר לי כבר מהתוצאות האחרונות נישבר לי !!!!!! שונא ת'מאמן הזה שיעוף הוא ביחד עם מדורו שלו ודלבר המעפן הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי נמאסס איזה תיסכול כבר איזה ?!!?!?! איזה תיסכוללללללל !????????????? אין לה אופי אין לה! אופי של לוזרית ! פשוט לוזרית! ולדויד וייה אין מה להתלונן הפעם שלא התבכיין הוא איבד את הכדור בחצי של אתלטיקו שהוביל לשער! ושוב פעם! נגיחה אחורה הפעם של אלקסיס שכל השחקנים מאחוריו מגיע למאקסי ובסוף זה נכנס! מה יהייה עם הנגיחות האלה מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה !!! מאטה גרוע וסילבה סביר ! יאללה מה יש להם !?!?? מאטה המון איבודי כדור נופל ברגעים חשובים סמוך לרחבה מזה הדבר הזה מזהההההה ? כמה הזמדונויות היו במחצית השנייה כמההההההההההההההההההההה יא רבאקקקקקקקקק כמהההההההה למה זה קורה למהההההההההההההההההההההההההההההההה
אוףףףףףף נו באלי לבכות נישבע לכם דיייי איזה משחקים גרועיםםםם בזמן האחרון !!!! תיקו מול ליל דקה 86 ! תיקו מול גיחון דקה 86 ! הפסד מביש לחטאפה! ותיקו מול אתלטיקו דקה 92 !!!!!!! יא רבאקקקקקק אף אחד לא מסתכל על מקסי אף אחד?! רבאקבארק ניגמרת לי הסלבנות כבר מהמאמן !!!!
לוזרים זה לא מילה, זה כבר פעם שנייה ברצף שזה קורה, ולנסיה גם הובילה נגד גיחון וקיבלה גול בדקה ה-90, וגם נגד ליל הם ספגו בדקה ה85 בערך. אין לקבוצה הזאת אופי, פשוט ככה, הם משחקים מחצית אחת כובשים שער, ובמחצית השנייה מנסים להעביר את הזמן במקום לחפש את השער השלישי והרביעי, זה קבוצה בלי אופי, אונאי אמארי גם מאמן בלי אופי, רואים את זה בעבודה שלו ובחילופים הפחדניים שלו, במקום שיוציא את סילבה המחריד ויכניס את זיגיץ' ויגמור את הסיפור, הוא מכניס את מאדורו ומוציא את באנגה השחקן הכי טוב שלו על המגרש. ככה ולנסיה לא תגיע לשום מקום, זה גם הסיבה שהיא לא הגיעה גם בעונה שעברה. אתלטיקו אין מה לחדש, הבעיות כבר ידועות, הכניסה של מקסי הוסיפה המון, וחבל לי שסימאו הוחלף ולא הלמלם חוראדו, בסדר, הם ינצחו בסוף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx השמועות אומרות הנשיא כבר רוצה לפטר אותו, אם כל הכבוד הבן אדם לא ראוי לאמן את ולנסה וזה הוכח כבר בשנה שעברה, הביקורת של וייה למרות שטען שזה לא על אמארי זה על אמארי בלבד, המאמן הזה לא יכול לאמן קבוצה גדולה, בטח לא כמו ולנסיה.
אחי מי יוציא את סילבה ויכניס את זיגיץ' שאתה מוביל 2-1 ואתלטיקו לוחצת בלי סוף? סילבה החזיק קצת בכדור ואם אני לא טועה הוא בישל את השער לוייה, לא באנגה. שיעיף עכשיו את אמארי עכשיו !! אני מחשיב את המשחק הזה כהפסד! יצאנו בלי כלום מהמשחק הזה!!!!!! בליייייייי כלוםםםםם !!!!!! אני כל כך שונא את המדורו הזה ואת אמארי כל כך שונא אותם!! אני רוצה לראות מחר מה יש לו להגיד על המשחק האפס הלוזר הזה!!!!
לא יודע מה איתך אבל מבחינתי יצאתם בזול. כל המחצית השניה שלטנו, מחצית ראשונה עד הגול שלכם שלטנו בסה"כ היה משחק דיי שקול עם יתרון לאתלטיקו ועם המון החמצות אבל המון החמצות שהיינו חייבים לכבוש יצאתם ממש בזול ואתה צריך להגיד תודה בכלל שנגמר בתיקו ולא הפסד שלכם למרות שהשווינו רק בדקה ה92 השוויון היה חייב לבוא.
אני כל כך שמחתי לא רק בגלל התיקו ושלא הפסדנו אלא בגלל שפשוט היום לא הגיע לנו להפסיד ויותר מזה לא הגיע לולנסיה לנצח...לא יכול להיות שנחמיץ כל כך הרבה פעמים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx