5: מקסי כובש בתוספת הזמן, 2-2 בין ולנסיה לאתלטיקו.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏25/9/09.

1. JR-Riquelme Member

חוץ מלסיו פיקה זה הבלם הכי טוב מבחינה התקפית בעולם, בלי קשר בכלל לגולים שהוא כובש.

2. riquelme1 Member

זה לא רק בגלל הגול עכשיו, זה ההצטרפות שלו להתקפה, הטכניקה החוכמת משחק, אין בלמים כאלה, אולי לוסיו, אבל עדיין לא ברמה הזאת של פיקה.

בקשר לשיפוט, ראיתי, וזה גם ביזיון וולינגטון היה חייב לעוף מהמגרש, השיפוט בספרד הוא ביזיון, אבל רוב הפעמיים זה לטובת בארסה וריאל, וזה לא יעזור.

תגידו מה קורה לפפ בקשר לאיינסטה, השחקן הכי טוב שלו בעונה שעברה, הוא כבר החלים לפני שבועיים, דקה 76 ולא מכניס אותו? בכלל, נירא לי פפ כבר מעדיף את קייטה על הספרדי, הוא השתגע?

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/09
  3. REAL MADRID Member

ריאל סארגוסה - חטאפה

ריאל סארגוסה סומנה ע"י רבים ערב פתיחת הליגה כקבוצה אשר מסוגלת לרוץ בחלק העליון של הטבלה. לאחר ארבעה מחזורי ליגה, המצב אינו מאיר פנים במיוחד לקבוצה של מרסליניו גרסיה טורל. הקבוצה צברה בסה"כ 4 נקודות העונה ולמעשה מסיימת את חודש ספטמבר ללא אף ניצחון, הרי שניצחון הליגה הבודד של הקבוצה העונה הגיע במחזור הראשון - עוד באוגוסט - בו גברה הקבוצה 1-0 עד חטאפה. לזכותה של סארגוסה יאמר שביום חמישי, במשחק שנעל את מחזור אמצע-השבוע קטעה הקבוצה את רצף ההפסדים עם תיקו 1-1 מול ספורטינג גיחון, אבל אגווילאר טפיאס כבש לזכות סארגוסה. "באופן כללי, הקבוצה שיחקה טוב. נראנו טוב יותר מאשר גיחון לאורך המשחק ויצרנו הרבה מצבים מסוכנים. אני חושב שהיה משחק מאוד אינטנסיבי" סיכם מרסליניו את התיקו מול ספורטינג גיחון. כבר עם פתיחת העונה פקדה את הקבוצה מכה קשה כאשר החלוץ אוצ'ה נפצע במשחק נגד ולנסיה וייעדר במשך כמה חודשים, ישנו סיכוי שאף גמר את העונה. במקרה שכזה, לסארגוסה יינתן אישור מיוחד להחתים שחקן במקומו. מלבד אוצ'ה, אין לקבוצה היעדרויות מיוחדות ונראה שמרסליניו ייתן את הקרדיט לאותם אחד עשר שחקנים אשר סיימו בתיקו עם גיחון כאמור. מערך של 4-2-3-1 כאשר ארזמנדי, מלך שערי הקבוצה עד כה, פותח בחוד ונתמך ע"י חורחה לופז ופנאנט באגפים. חטאפה נמצאת בכושר טוב, אך סארגוסה יודעת שזאת יריבה שאפשר לעבור בעזרת הקהל הביתי.

הרכב משוער: קריזו, פילוד, אז'אלה, פאבון, פארדס, פונזיו, גאבי, פנאנט, אבל אגווילאר טפיאס, חורחה לופז ואריזמנדי.

חטאפה מגיעה ל'לה רומרדה' של סארגוסה עם המון אנרגיות ומוטיבציה לאחר הניצחון המרשים 3-1 על ולנסיה. העטלפים התארחו בקולוסאום הצנוע ועלו ליתרון משער של דויד ויאה, אך תצוגת כדורגל נהדרת של שחקני חטאפה בראשות מאנו ופדרו לאון הפכה את התוצאה וסידרה לחטאפה ניצחון ליגה שני שהעלה את מאזנה בליגה ל-6 נקודות (שני ניצחונות ושני הפסדים). למרות שהפסידה העונה כבר שני משחקים, חטאפה של מיצ'ל נראית טוב מאוד ומסתמנת כאחת הקבוצות המהנות ביותר לצפייה במשחקיהן. "ידענו שולנסיה קבוצה טובה ותגיע למספר מצבים, אך היה לנו אמונה בעצמו וידענו שנשחק טוב", אמר מיצ'ל שזכה למחמאות רבות על הניצחון, "חייבים לעבור משחק-משחק בלי להסתכל על היריבה, ועשינו זאת גם נגד ברצלונה (במשחק בו חטאפה פתחה נהדר אך לא ניצלה כראוי את ההזדמנויות והפסידה 2-0). ההבדל הוא שברצלונה הם מעולם אחר, אבל היי.. יש לנו משחק עכשיו נגד סארגוסה. המשחק הולך להיות קשה ואנחנו חייבים לבוא עם אותה מנטליות לקחת שלוש נקודות". כמו מרסליניו, נראה כי גם מיצ'ל ימשיך עם 11 השחקנים מהמחזור שעבר. חטאפה תזכה לחיזוק על הספסל אליו ישוב בואטנג שנעדר מהניצחון על ולנסיה, מנגד - דניאל פראחו נמצא עם נבחרת ספרד הצעירה במונדיאליטו וייעדר כמובן. שינוי בודד שעשוי להתרחש בהרכב חטאפה הוא בעמדת החלוץ כאשר רוברטו סולדאדו עשוי לשוב להרכב.

הרכב משוער: אוסטרי, מיגל טורס, 'קאטה' דיאז, ראפה, מאנה, קאסקרו, קלסטיני, גבילאן, אדריאן, מאנו ופדרו לאון.

4. JR-Riquelme Member

יש לי הרגשה שהוא פוחד מפציעה של אינייסטה... עדיף לשחק עם קייטה במשחקים האלה ולשמור את אינייסטה למקרים יותר חשובים.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב השיפוט השערוריתי הזה והפעם לשני הכיוונים.

6. Raulito Madridista

וואו, התוצאה של סביליה מרשימה. תוצאות כאלו מזכירות את הקבוצה הדורסת של חואנדה ראמוס מלפני שלוש עונות. חבל מבחינת בילבאו שהיא מתפרקת ככה לפני המשחק החשוב נגד וורדר ברמן. בילבאו הציגה דקות לא רעות בכלל בין ספיגת השער השני עד לגול של קאנוטה, אבל לא הצליחה להבקיע. סביליה מנגד הייתה שקטה ורגועה משער היתרון המהיר של רנאטו. דייגו קאפל בישל את השער השני לאלברו נגרדו והיה מעורב בשניים נוספים, ובמארקה בחרו בו כשחקן המצטיין. זה מאוד מעודד מבחינתו ואני מקווה שהוא ימשיך בהרכב הפותח, מגיע לו. חסוס נאבאס כובש וזה משמח, זה אירוע לא שכיח במיוחד.

ברצלונה, בידיוק כמו ריאל מדריד, לא עשתה כלום במחצית הראשונה, אבל היא הצליחה לרדת להפסקה ביתרון, שמנע ממנה לחץ מיותר בהמשך. השער היה מדהים - בישול פשוט ענק של מסי. השער של זלאטן מציב אותו צמוד לא רק למסי, אלא גם לרונאלדו וויאה בקרב על הפיצ'יצ'י. מה שברצלונה עשתה, בניגוד לריאל מדריד, זה להחזיק הרבה בכדור, והיא עשתה זאת 74% מהזמן - דבר לא רגיל יחסית למשחק חוץ, אפילו לא רגיל בשביל ברצלונה. ציפיתי שהכנסתו של ואלדו תשפיע לטובה על המשחק של מאלגה והיא תיהיה יותר מסוכנת, אבל זה לא קרה. אני מעדיף לא לדבר על השיפוט.

פיקה באמת קלאסה, הוא מריח שערים ויש לו את זה. אני חושב שגם לאיבן הלגרה היה מיקום פנטסטי במצבים הנייחים והוא ידע לסיים כמו שצריך גם בראש וגם ברגל. בעונת 03\2002 היו לו כמה שערי ניצחון חשובים, כשהזכור ביותר היה נגד ויאריאל במדריגל. הם בידיוק מאותו סגנון - בלמים טכנים(כמובן שהלגרה התחיל כקשר אחורי שהוסט לעמדה הזאת בשל בלמים כושלים אחרים שהיו בסגל, פרט להיירו), רק שפיקה בלם הרבה יותר טוב מן הסתם...

7. xavi6 Member

מי זה לוסיו בכלל?! אותו בלם זבל מביירן שאוהדיה התפללו שיעוף?! פיקה כולה שנה בכדורגל העולמי, עוד לא קרע זול נעליים. לאט לאט, לאט לאט.

נ.ב
    כואב לי על לוקה. מבחינתי המשחק נהרס באדום הלא מוצדק (צהוב, נטו), כי הוא צריך לשלם על המשחק הכסחני של שאר קבוצתו. ולחשוב שהוא יכל להיות חלק מכל זה היום. למה ליגה אנגלית לוקה, למה, מה היה רע לך פה בספרד...

8. JR-Riquelme Member

בן אדם עם טעם כל כך גרוע משלך, ויש לו חתימה של מנדייטה...
    תגיד לי איך יכול להיות דבר כזה? שים חתימה של איזה בראחה או משהו.

9. riquelme1 Member

פיקה כבר 4 שנים בכדורגל העולמי.

ועוד אדום שהוא ביזיון, עבירה של צהוב של לוקה מאחורה והשופט מוציא לו אדום, דני אלבס כרגע אם ההצגות המכוערות שלו מתגלגל 100 פעם וכולם חושבים שהוא גמר את העונה, והופ אחרי שנייה הוא חוזר כמו גדול, הוא עושה אתזה כלכך הרבה פעמיים, הגיע הזמן שהשופטים האידיוטים האלה ילמדו אתזה.

שיפוט ביזיון, ביזיון!

10. xavi6 Member

אני זוכר שאופיר (גו'באני אלבר) היה עם דמעות בעיניים בבית ספר כשהיינו מדברים על לוסיו.
    בראחה? עליו אתה מדבר? אחד השחקנים שלקחו את ולנסיה לאליפות אחרי שמנדייטה שלי ושאר הכוכבים עזבו? אתה כזה חסר מושג וצפוי שזה מעליב.

11. ValenciaCF Member

איזה מן דבר זה? 5 לייב מתחיל לשדר את ולנסיה נגד אתלטיקו ב23:30! חצי שעה אחרי שהוא מתחיל! מי שרוצה לינקים לסופקאסט או לצפייה ישירה יש לי, שיבקש.

12. hai80 Member

מישהו יכול להביא לי לינק טוב בבקשה לאתלטיקו ? תודה

דוד ויה, אגב אם תוכל להעלות את ההתקנה של הסופקאסט שלך אני אשמח כי לא יודע מה יש לשלי הוא לא עובד טוב

13. ValenciaCF Member

יש לי לינקים רק לסופקאסט, רוצה?

אחי, בשביל להוריד סופקאסט תרשום בגוגל Sopcast תוריד את הגירסא הכי חדשה 3.2.4, תתקין שכל האתרי אינטרנט סגורים ותיכנס לאתר myp2p שאתה בטח מכיר. אני יעלה את ההתקנה שלי אחרי המשחק אם אתה רוצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/9/09
  14. hai80 Member

תביא נקווה שיעבדו

15. ValenciaCF Member

קח, זה הכי טוב שיש !
    sop://broker1.sopcast.com:3912/30931