רונאלדיניו יחמיץ את המשחק של ברצלונה היום נגד סביליה http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_243434_CAS.Xxx הברזילאי המצויין לא יישחק היום נגד סביליה עקב מתיחה בשריר התאומים, כך טוענת התקשורת הספרדית(בספרד יש הטוענים שרייקארד העדיף לתת לו מנוחה ולא לשתפו ולהוריד ממנו את הלחץ בגלל הביקורות הרבות שהוא מקבל לאחרונה שלא בצדק). רונאלדיניו כבש שישה שערים בשישה משחקים נגד סביליה מאז הגיע לברצלונה בעונת 04\2003. במקומו צפוי לשחק אינייסטה בייחד עם מסי ותיירי הנרי בחלק הקדמי.
מקווה שלצמים בינינו היה קל! מכה קשה לבארסה , חיסרונו של רונלדיניו הוא מכה קשה להתקפה של בארסה. כאן עכשיו זאת תההי עוד הזדמנות לדוס סאנטוס שעל פי טעמי הולך לקבל את ההזדמנות של חייו ולפתוח במשחק כל כך חשוב. זה יהיה אסון נוראי במקרה שלא ישודר משחק כזה, זו תהיה בושה אחת גדולה. לא יתכן שלא ישדרו משחק כזה ונפספס מפגש כה גדול בגלל סיכסוך מפגר. אני מקווה מאוד שבהיתאחדות הספרדית יקחו את הדברים בחשיבות רבה, וכולנו נהנה בערב כדורגל גדול ולא נאלץ לרתוח מזעם בזמן שהספוקאסט מסרב לשדר.
רקרא חסרת ניצחון העונה, ופתיחת העונה במיצדה היא די צולעת, היא סובלת מפציעות שעלולות למשיך את הבצורת שלה. הכוכב הראשי של הקבוצה סינמה פונגול, לא צפוי לשחק בגלל פציעה ; רוסו עוד שחקן התקפה חשוב, יעדר גם בשל פציעה וגם המגן השמאלי, מויאה יעדר בשל פציעה. לאספניול יש ניצחון אחד מתוך 3 משחקים, וגם היא פתחה עונה לא בצורה, הכי טובה. דה לה פנייה חשוב לקבוצה והוא נעדר כרגע נעדר בשל פציעה, הקבוצה בלעדיו לא שווה הרבה ורואים שחסרונו כה ברור. אני חושב שזה משחק שווה על הנייר, אך נותן יתר סיכוים לאספניול שתצליח לנצל את חוסר המחץ בהתפה של היריב ותנצח את המשחק הזה.
למה כולם חושבים שאינייסטה עדיף על ג'ובאני בהתקפה? הנה למעוניינים העדיפות בהתקפה: רונאלדיניו מסי אטו הנרי ג'ובאני בויאן גודיונסן אזקרו אם אחד לא,הבא אחריו.יש בזה יתרון,כי כולם יכולים לשחק בשמאל/ימין/אמצע.
אנייסטה לבסוף פותח בהרכב במקומו של רונאלדניו. כל יתר ההרכב זהה לזה שפתח בניצחון על ליון ביום רביעי. יאללה בארסה!
אין לי מושג מה עבר לפראנקי בראש,אבל הוא מעדיף את אינייסטה משתי סיבות(חוץ מזה שרוני לא בסגל): א.ג'ובאני הוא לא משחק כשמאלי טבעי ב.בויאן לא יפתח,אין לו ניסיון
רציתי להודות על כול העידכונים ועל הסיקורים של המשחקים ! לפי דעתי איניאסטה הוא שחקן גדול והוא מחליף ראוי לרונאלדיניו. מי שלא יודע המשחק משודר בספורט 5 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
לדעתי צריך להכניס את ג'ובאני במקום טורה.יכול להיות שזה מהל נועז אפילו נועז מדי אבל בסוג משחק כזהשסביליה שולחת כדורים ארוכים לעבר קנוטה וצריך שחקנים טכנים כדי לשבור את הצפיפות שסבילךיה מיצרת במרכז אין טעם להשאיר שחקן כמו יא יא על מגרש וג'ובאני הוא הפתרון הכי טוב לטעמי.
אספניול ממשיכה בפתיחת העונה הגרוע שלה והם מפסידים 2-1 לרקרטיבו. לגבי טורה אני חושב שהוא שחקן מעולה וגם במשחק עכשיו נגד סביליה הוא משחק לא רע בכלל (בנתאיים). עדכון מהמשחק של ברצלונה - סביליה: 2-0 לברצלונה משערים של מסי.
מסכים איתך שנדב יעקובי צריך לקבל כדור בראש, בעצם צרור. אבל, אני מבקש לקום ולהריע לשחקן הטוב בעולם - ליונל מסי.
לא משחק מדהים שלנו, שוב, אך לבסוף הגיעו השערים ושלוש הנקודות החשובות כל כך. מסי במשחק מצויין, וכאשר אנחנו משחקים מבלי רונאלדניו ואטו, החשיבות שלו להתקפה שלנו רק עולה. כמו במשחק ביום רביעי, כמעט כל התקפה עוברת דרכו, הוא זה שמצליח לפצח את ההגנה של היריבה וגם הפעם עשה זאת. הנרי עדיין חלוד, אך נראה שהוא מתחיל לחזור לעצמו, והיום הוא היה קרוב מאוד לכבוש שער נוסף. דקו וטורה כהרגלם במרכז המגרש היו מדהימים, ונשאר רק לקוות לניצחון נוסף ביום רביעי מול סארגוסה, אשר ייתן קצת שקט למועדון.