4: קאניזרס מציל את ולנסיה,אתלטיקו מנצחת את סביליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י EL Capitan, ‏21/9/06.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאטו יחגוג מאה משחקים בברצלונה ופויול 300 , רוברטו קרלוס יחגוג 500 !
    http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2006/09/1158982506.Xxx

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה גוטי פתח... גם קאסנו ורייס פתחו, מה הרכב והמערך של ריאל ?

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/06
  3. dani12 Member

קאסיאס,קרלוס, קנבארו, ראמוס, סיסיניו, דיארה, אמרסון, גוטי, קסאנו, רייס ואן ניסטלרוי
    בקהאם רוביניו ראול רק על הספסל.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה המערך ? מוזר ששתי הקיצונים השמאליים פותחים יחד , מי משחק אז בימין(כי מה שאני רואה אין שם אף אחד) ?

סאמאק עם הבטיס האלה . מישהו יכול להסביר לי איפה אסונסאו שיבעט בעיטה חופשית כמו שצריך סוף סוף.

סיסיניו מצטרף לבעיות של ריאל באגף הימני ,נפצע ומוחלף על ידי ראול בראבו.

קאפלו למד משהו מרייקארד , ריאל מדריד מניעה כדור בסבלנות לא ממהרת יותר מדי אבל כשמגיעים 20 מטר מהשער של בטיס כל שחקן רוצה לגמור את זה לבד.

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/06
  5. דקו Member

אז סיכום המחצית
    קאפלו משחק במערך מאוד מוזר
    עם רייס בימין
    אמרסון ודיארה ביחד בקישור
    וגוטי משחק מקדימה להן
    ובשמאל אין אפחד
    מוזר מאוד כי לדעתי קסאנו צריך להיות שם
    אבל הוא חוזר לשם רק כאשר ריאל בהגנה ונמצא תמיד ליד ואן...
    ריאל פתחה טוב תמשחק תקפה והצליחה להכניס מראשו של דיארה
    אבל בטיס אחרי כמה זמן ניכנסה למשחק
    ומגיעה לכמה הזדמניות
    הכי מפתיע אותי בבטיס זה מלודנו הקשר הצ'ילנאי שבא השנה
    לוקח בחלקים של המשחק תאחריות אליו
    לגבי המחצית השניה
    קאפלו צריך להפסיק עם השטיות ולשים מישהו בשמאל
    גם מול ליון היתה אותו בעיה והכי מוזר גם היום שיש לו
    שני שחקני שיכולים לשחק בשמאל נמצאים על המגרש
    והם לא משחקים בעמדה שלהם
    בטיס עם תמשיך לשחק כמו ששיחקה בסוף מחצית השניה
    תכניס תגול שהיא מחפשת
    ועוד משהו מוזר סיסיניו נפצע באופן מוזר שכדור נבעט אליו
    וקאפלו הכניס את ראול בראבו כמגן ימיני???
    שיש לו את ראמוס שיכול לשחק שם המהלך הזה מוזר מאוד לדעתי

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/06
  6. XabiAlonso Member

יש חשש לקרע ברצועה הצולבת בברכו הימנית של סיסיניו!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

במלא הוא לא בתוכניות של קאפלו.
    http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2006/09/1159048421.Xxx
    נצחון חשוב היום לריאל במשחק מאוד קשה ונוקשה. לקראת הסוף בטיס שיחקה כבר מלוכלך ורק בדקה ה94 נאנו ראה את האדום ,

אגב , הזימון של סאביולה הוא רק בגלל מחלה של סנטי אזקרו , ולא בגלל שרייקארד חושב עליו למשחקים גדולים.

נערך לאחרונה ב: ‏24/9/06
  8. MHFC Member

http://www.realmadrid.com/addon/img/1605b26cicinholesionado288p.Xxx

אני מקווה מאוד שזה לא חמור למרות שסיסיניו לא בתוכניות של קאפלו לעתיד.

דיארה עם שער בכורה בריאל מדריד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

9. eman Member

דווקא עכשיו הוא נכנס חזק לתכניות של קאפלו...במשחקים האחרונים קאפלו ראה כמה הוא מוסיף ובגלל זה הוא המשיך לשחק איתו.

אני מקווה שהפציעה תתברר כפחות חמורה ממה שחשבו ולא נצטרך לרכז את המאמצים בינואר לקניית מגן ימני במקומו.

10. EL Capitan Member

אני את המשחק לא ראיתי, כי יצאתי אתמול בערב. ראול אכן לא פתח ב11, וכך גם לא בקהאם (בפעם השניה ברציפות). רייס ובעיקר גוטי הנהיגו את ריאל החדשה אתמול, אבל לפי ה'אס' זאת עדיין ריאל סולידית ולא יותר מזה. גם קאפלו לא יצא מגדרו אחרי הניצחון (בניגוד למארקה), ואמר שהקבוצה משתפרת. בכל מקרה, עם קאפלו על הקווים ודאבל פיבוט שכזה- זה לא רע בכלל, וריאל תיקח נקודה אחר נקודה, ולכו תדעו.

מה שאותי הפתיע היה, שקאפלו, בדיוק כמוני, היה רוצה לנסות להוציא מגוטי את מה שטמון בו, וכנראה גם הוא ראה בו את הניצוצות של שחקן כדורגל פשוט מצוין בעונה שעברה. קאפלו אמר לאחר המשחק, שגוטי "יכול להמציא את הכדורגל", ומזה מתפרש שאם זה היה תלוי בו, וככל הנראה אם לא היו גם שחקנים בריאל כמו ראול, שמהווים רק מעמסה ונטל על הקבוצה, ריאל הייתה נבנית על גוטי וגם רייס, שדווקא תיפקד מצוין בצד ימין לפי מה שאומרים.

ואגב, רוביניו אתמול- כלל לא שותף. חחח פשוט מדהים איך אני קולע בול בכמעט כל תחזית שלי לפני תחילת העונה בנוגע לריאל.

עכשיו, בנוגע לבטיס- הראל, אסונסאו עדיין פצוע, ובמילא לא שווה יותר מדי. חאבו לא טיפש, ולא יתן לו מקום בהרכב על חשבון ריברה או ווגל. גם מיגל אנחל עדיף עליו. ומלדונאדו, אגב, ספרדי.

היום, כמובן, המנה העיקרית של המחזור.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע מה בילבלו במוח באס ,אבל אגף ימין לא היה בכלל לריאל במיוחד אחרי הפציעה של סיסניו שהיה עולה להתקפות באגף הזה.
    רייס תמיד נמשך לאמצע והיו הרבה פעמים שהיו רואים אותו נכנס לרגליים של קאסנו בשמאל ,וואן ניסטלרוי סבל מהנעת הכדור של ריאל וכל הזמן בא לאמצע לגעת קצת בכדור (והצהוב שהוא קיבל היה צלילה באמצע המגרש , גם בקאהם צלל פעם אחת וראה צהוב וזה היה בטוח הרחבה).

12. EL Capitan Member

זה ברור, שרייס ימשוך לאמצע, כי הוא שמאלי. אם קאפלו תיפקד אותו בצד ימין, אולי זה מה שהוא בדיוק רצה. ואולי זה היה רק למשחק הספציפי הזה, ככה שאולי אין מקום להסיק מסקנות (אסור לשכוח- מיצ'ל פצוע, ורק בגלל זה סיסיניו תופקד כמגן ימני).

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועובדה שלמרות שרייס היה מהבולט בשורות ריאל הוא הוחלף על ידי בקאהם , כי הוא לא מילא אחר ההוראות של קאפלו , בקושי הוא היה בצד ימין והרבה התקפות של בטיס התחילו משם כי לא היה כיסוי באגף הזה

14. EL Capitan Member

טוב, אני לא ראיתי את המשחק, ככה שאני לא ממש יכול לענות לך זה. אולי יכול להיות, שקאפלו הכניס את בקהאם רק כדי לשמור על התוצאה, וכדי שאף אחד לא יעשה רעש בגלל אי שיתופו של בקהאם בגלל סיבה מקצועית נטו?

בכל מקרה, נעבור לפרטידאזו השני, שיהיה לנו היום. סייטארידיס מתכונן למשחק סטייל פורטו בליגת האלופות: "תנצח הקבוצה, שתעשה הכי פחות טעויות". חואנדה ראמוס, לעומתו, שחזר חזק לקדמת הבמה אחרי השנה וחצי האחרונות: "יהיה משחק יפהפה בין שתי קבוצו, שנמצאות בפורמה". אגירה, במשחק כה חשוב, כנראה לא יוותר על הכשרון של אגוורו, ויתן לו לשחק משריקת הפתיחה. אצל סביליה, דויד פצוע, ולכן ההתלבטות של חואנדה היא בעמדת המגן השמאלי, שם פוארטה או דראגוטינוביץ' ימלאו את החלל החסר. גם לואיס פביאנו לא ישחק בגלל פציעה, וללא שבאנטון, שעדיין פצוע, סביליה תשאר ללא חלוץ על הספסל.

הרכבים משוערים:

אתלטי- לאו פרנקו; סייטארידיס, פאבלו, פראה, אנטוניו לופז; מקסי, קוסטיניה, לוקסין, פטרוב; אגוורו וטורס.

סביליה- פאלופ; אלבס, חאבי נבארו, אסקודה, דראגוטינוביץ'\פוארטה; חסוס נבאס, פאולסן, רנאטו, אדריאנו; קפה וקאנוטה.

ומשפט אחרון בנוגע לפרטידאזו השני, לפי המארקה דוד סילבה יפתח בהרכב, אבל ביחד עם וייה. כלומר, מורו מחוץ ל11, כפי שהוא היה גם נגד בטיס במחזור הפתיחה.

הרכבים משוערים:

בארסה- ולדס; זמברוטה, פויול, מרקס, ג'יו; אדמילסון, צ'אבי, דקו; מסי, רונאלדיניו ואטו.

ולנסיה- קאניזארס; מיגל, אביול\נבארו, אג'אלה, מורטי; אנגולו\חואקין, אלבלדה, אדו, ויסנטה; סילבה\וייה ומורו\וייה.

15. EL Capitan Member

מורו מסביר מי יהיו שחקני המפתח של ולנסיה היום בראיון ל'אס', כשהוא אומר על ויסנטה וחואקין, שהם כמו "ברכה" בשבילו ובשביל ולנסיה. למה? "בסופו של דבר, הסוד הוא הסוד הישן- מי שמרווח יותר המשחק, מנצח". וזה ברור, ככל שויסנטה וחואקין יצליחו לפתוח ולרווח יותר את ההגנה של בארסה, לרביעיה ההתקפית, ובעיקר סקוררים מחוננים כמו וייה ומורו (וברור שאוהדי ולנסיה רוצים לראות את הרביעיה המדוברת גם היום, עם כל הכבוד לדוד סילבה ואנגולו), יהיו הרבה יותר הזדמנויות לעקוץ את בארסה. לכן, לויסנטה וחואקין, אולי שני הקיצונים הטובים בעולם (כל אחד בצד שלו), יהיה תפקיד חשוב מאד מאד היום נגד בארסה.