36 : נצחון 3-1 לריאל , 1-0 מותח לברסה,רוני הורחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏25/5/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה חדש בזה ומה מפתיע בזה ?

רונאלדיניו דביל כל העונה מכסחים אותו בצורה כזו והוא מבליג למה עכשיו במחזורים הכי קריטים הוא נזכר להגיב.
    ההתאחדות הספר(מדריד)ית תשעה אותו בטוח לשני משחקים ויותר , אבל הצרות של ברצלונה לא נגמרות כאן .
    אדמילסון (שזה פחות נורא) ואטו (שזה מאוד מאוד מאוד נורא) ספגו את הצהוב החמישי שלהם שימנע מהם לשחק בעוד שבועעיים בדרבי מול אספניול , אני מניח שעל הצהוב של אטו בארסה תערער אבל מעניין מה יעשו לגביו.

ועוד בשיא חוצפתו מגיע שוסטר למסיבת העיתונאים וטוען שהשופט היה עם בארסה , כנראה שככה מקבלים מקום על הקווים בבירנבאו .

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/07
  2. Engel Del Madrid Member

למה לעזאזל בקהאם קיבל אתמול צהוב ?!
    ובאנדי , אם אתה בהלם איך חטאפה נשארו ב11 שחקנים אני פי בהלם איך דפור נשארו עם 5 שחקנים . אני כלב אם ברצלונה לא שילמה לדפור שישברו לשחקנים תרגליים ..
    ומי זה השופט הליצן הזה? הוא איבד את המשחק פשוט לא הייתה שליטה.

3. Bensh Member

בלתי אפשרי להשוות בין המשחק האלים של חטאפה למשחק החזק של דפור

4. REAL MADRID Member

אני אוהד ריאל היחיד שחושב שהפגרה באה בזמן כל כך גרוע ויכולה להרוס לריאל את המומנטום וגרוע מכך, אני אוהד ריאל היחיד שפוחד פחד מוות מהמשחק נגד סארגוסה ולא סופר את אספניול שיעשו את העבודה?

5. ManUtd Fan Member

מגיע כל הכבוד לריאל שהפגנה אופי דקה אחרי שער הספיגה. בקהאם מדהים אותי תמיד מחדש, יעקובי אמר שקאפלו אמר שהוא מצטער מאוד שהוא לא נלחם יותר על בקהאם. גם אני מצטער על זה, שחקן מדהים, ההרמות שלו פשוט פנטסטיות, וכמה אני רוצה שזה יהיה הוא שיכבוש את שער האליפות לטובת ריאל.

שגיא כהן מעצבן אותי. כמה שטויות הוא מוציא מהפה, כן, ראו שחקן נהדר, אבל מה הקשר שלו לשער של ואן-ניסטלרוי? יש מלא הילוכים חוזרים, והוא לא מתקן את עצמו ואומר שזאת הייתה טעות של קולוצ'יני (אם אני לא טועה) ולמעשה היה זה הוא שמסר את הכדור לואן ניסטלרוי.

אחרי העונה הזאת, נותר לי להצטער שאין משחק קובע בין שתי הקבוצות במחזור האחרון, אם רק זה היה...

6. אלי מתחן Member

אז היה סיכוי שהוא היה נגמר בתיקו ואז פנדלים.
    דווקא יצא מעולה, כל קבוצה חייבת לנצח את כל המשחקים.

7. Engel Del Madrid Member

ממש לא בלתי אפשרי חביבי ..
    אה ורגע, שחקני חטאפה בכל זאת קיבלו כסף?!

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור , קיבלו כסף אם לא לנצח לשבור רגליים .

אוסאסונה בורחת מהתחתית הבוערת היום אחרי שמנצחת 2-0 את סוסידאד (למרבה הפלא , סולדאדו לא כבש) .
    סלטה ויגו מנצחת את בטיס 2-1 (ומסבכת אותה) משער בדקה ה94 של באיאנו מפנדל .
    בילבאו מנצחת גם היא 1-0 ופותחת 4 נק' מהקו האדום , חם בתחתית לא פחות מהצמרת .

9. Raulito Madridista

תוצאות דיי מפתיעות של קבוצות התחתית במחזור הזה.
    ראשית נתחיל עם סלטה ויגו שסוף סוף מנצחת יריבה מהתחתית והיא גוברת על בטיס ורושמת את הניצחון השלישי בלבד שלה העונה בבית. מבחינת סלטה ויגו היא חייבת ניצחון במחזור הבא כדי להמשיך לחלום על הישארות בליגה, זה יהיה לה קשה מאוד להשיג את התוצאה הזו נגד אתלטיקו מדריד שיש לה על מה לשחק(היא מובילה כרגע על נאסטיק שירדה כבר ליגה, אבל היא במאבק צמוד עם ויאריאל על המקום השישי). מבחינת בטיס היא צריכה לנצח את אוססונה שאין לה על מה לשחק, בבית והיא תבטיח את ההישארות. הכרטיס האדום של קאפי ממש בתום המחצית הראשונה הרס לבטיס שכבר הוליכה. בדקה האחרונה היא הפסידה את המשחק אחרי פנדל של באיינו שנתן הוא עונה טובה.
    לבאנטה הפתיעה אותי עם הניצחון על סנטאנדר בחוץ שלא ניצחה מאז הניצחון על ריאל מדריד לפני פחות או יותר חודש וחצי. לבאנטה צריכה נקודה בשני המחזורים האחרונים, היא שיחקה אותה בקטע הזה, יהיה לה קשה נגד וולנסיה במחזור הבא, היא תצטרך להתאמץ' נגד בילבאו בסאן ממס במחזור האחרון. בילבאו שהפתיעה אותי עם הניצחון על מאיורקה שקצת בנסיגה, אמורה גם היא להישאר בליגה. סוסיאדד שהפסידה לאוססונה וכנראה גם סלטה, אמרו שלום.
    אספניול אחרי ההתבוסה המשפילה נגד חטאפה, הצליחה לחזור לנצח והיא הרסה לרקראטיבו את התוכניות על גביע אופ"א. לא הבנתי עדיין אם קבוצה תסיים במקום השביעי אם היא תשחק בגביע אופ"א, בכל מקרה למקום השישי רקראטיבו כבר לא תגיע אבל בכל מקרה עונה מצויינת יש לה.

במשחק בהמשך, עוד שעה, תארח סביליה שרוצה לנצח כמו שתי המוליכות ולהישאר במאבק האליפות עד השנייה האחרונה, את סראגוסה שרוצה להבטיח את המקום בגביע אופ"א. המאמן של סביליה, חואנדה ראמוס, משאיר בחוץ את החלוץ שבאנטון ואייטור אוסיו ודוד. בסראגוסה מקומו של דלסאנדרו בהרכב באגף שמאל בספק, אנחל לאפיטה הכישרון הצעיר מועמד להחליפו(שום פציעה או משהו כזה). זאפאטר ייפתח לצידו של ג'ררארד פיקה הספרדי הצעיר במערך הדאבל פיבוט. דייגו מיליטו בהתקפה ואיימאר באגף ימין כרגיל.

10. Joao Moutinho Member

עשה לי טובה, שחקני בארסה כיסחו לא פחות משחקני חטאפה (גם מבחינת "איכות" עבירות), אני לא מבין מדוע אוהדי בארסה מלינים על כך ובמיוחד על האדום המוצדק לגמרי לרונאלדיניו.

11. Spanish Weapon Member

אתה ראית את המשחק? כי לפי התגובה שלך עושה רושם שלא.
    מהשער של בארסה התחילה מסכת עבירות וכיסוחים מצד חטאפה שלוותה באפטיות
    מוחלטת מצד השופט.
    הכיסוחים של בארסה (המאוד מאוד מאוד מועטים אגב יחס לכיסוחי חטאפה) הגיעו כשכבר
    אי אפשר היה לסבול את המשך המשחק הברוטלי של חטאפה וחוסר האכפתיות מצד השופט.

האחרונה שאפשר לבוא אליה בטענות בכל הקשור למשחק מלוכלך ובלתי ספורטיבי אתמול היא
    בארסה.

12. Joao Moutinho Member

לא, לא ראיתי את המשחק, אני סתם ממציא דברים.

לא ציפיתי מאוהדי בארסה להגיב אחרת, אני חושב שכמות ואיכות העבירות היו מאוזנות, שחקני בארסה בראשות דקו כיסחו את שחקני חטאפה כמו ששחקני חטאפה כיסחו את שחקני בארסה, לא פעם ולא פעמיים שחקני חטאפה הופלו אל הדשא בעבירות גסות של שחקני בארסה.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא דיבר על האדום של רונאלדיניו אין ספק שהוא מוצדק , אבל לרגע נראה שעל הקוים של חטאפה נמצא אייל לחמן .

14. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

משהו לא ברור קורה בליגה. אין השעיות על הכרטיסים של המחזור הקודם. אצלנו פביאנו אלר שהורחק לפני שבוע שיחק 90 דקות כאילו כלום.
    ועוד אצלנו, טורס ממשיך לקחת פנדלים.

15. Riki Member

נו ברור, לא שילמנו להם לשחק שם קלאס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/07