רונאלדניו הגיב בצורה דבילית, ועל זה מגיע לו אדום חד משמעי. זה שהוא התנהג בטפשות והשאיר את הקבוצה ב 10 שחקנים לא אמור להוות שיקול עבור השופט אם להרחיק אותו או לא.
לדעתי לא יקרה שום דבר נורא אם ההתאחדות תבהיר לרונאלדיניו שעל התנהגות בלתי-ספורטיבית שכזו - בעיטה לביצים אחרי שהכדור לא שם, עונש הוא הרחקה אפילו לשני משחקים. כמה שערים יש לדייגו פורלאן העונה? איזה קטלני היום!
גם ברצלונה משחקת חזק, והשופט לא נותן צהובים משני הצדדים. מי שישווה בין המקרים של רונאלדיניו לבין סתם פאול תוך כדי משחק צריך לצאת שנייה מהמסיכה של אוהד ברצלונה ולהסתכל באובייקטיביות. ואם אין הרבה שחקנים שיבליגו על מה שעשו להם, אז אף אחד מהם לא יסיים את המשחק. בשום מקום על בעיטה לביצים של שחקן לא מקבלים טפיחה מהשופט וסוכריה.
טוב, אני חוזר בי, אחרי שראיתי עוד הילוכים חוזרים נראה שהגיע לרונאלדיניו אדום. בהתחלה זה נראה כמו סתם העפת רגל לכיוון השחקן אבל עכשיו אחרי שראיתי שהבעיטה חזרה על עצמה פעמיים וכוונה אל המקום שהיא כוונה אליו זה כבר משהו אחר.. בכל מקרה העבירות של שחקני חטאפה שלא חוקיות גם בג'ודו חייבות להיפסק והשופט צריך לעשות משהו גם בקשר לזה
אפילו מלר קורא להם נינג'ות, ובחיי שאני בהלם שהם עדיין עם 11 שחקנים ומסי? כושר מנהיגות מדהים. איך הוא השתלט על משחק ההתקפה ברגע שרונאלדיניו יצא... מדהים
לפי השינוי בפשנות של מלר במחצית השנייה אני נוטה לחשוב שהוא ניצל את המחצית כדי לקרוא כאן קצת בפורום, "נינג'ות מה אתם עושים פה?"... אין כמו מלר בעולם!
רייקארד פשוט מוכרח להכניס את אינייסטה ומוטה, ואם אפשר על חשבון צ'אבי המכוסח והמותש ואדמילסון האנמי להחריד וכל הכבוד לאולגר שהציל גול בטוח!
אנדרס ענק, פשוט ענק אחד השחקנים האהובים עלי כיום, כל תנועה שלו תאווה לעיניים - אלגנטיות כזאת לא נראתה מאז גווארדיולה
לא מתאים לחטאפה. קבוצה שבשבועות האחרונים ובכלל הרגילה אותנו לראות כדורגל התקפי ואטרקטיבי שיחקה היום רק 15 דקות באותו האופן, כב-75 הדקות הראשונות היה נדמה שלא ברנד שוסטר עומד על הקוים אלא אייל לחמן. היה מגעיל לראות את הכניסות, אבל השופט הוציא המון צהובים ולא היה לו הרבה מה לעשות מעבר לזה. הוא לא יכול להוציא אדום על עבירה של צהוב רק כדי להפסיק את המשחק הברוטאלי. ברבע השעה האחרונה אני חושב שכל יושבי הקאמפ נואו איבדו זמן רב מחייהם, אבל ואלדז ובעיקר אולגר משאירים את החלום חי, נושם ובועט. החיבוקים בסיום המשחק בקהל העידו על כך שלא היה קל, אבל 0-1 קטנים כאלה בשיניים זה בדיוק המתכון לאליפות. מחר אני אעודד את סביליה וכבר הסברתי קודם למה. איזה מתח בספרד, לא יאמן! עדכון שמגיע אלינו זה עתה: בוריס טוען באזניי שבמחזור הבא ריאל תשחק לפני ברצלונה.
אז זה הלך קשה מאוד, קשה מאוד אפילו אבל לבסוף לקחנו את 3 הנקודות וזה מה שחשוב. שוב משחק שהיה אמור להיות לנו קל, הפך לקשה אך לבסוף עשינו את המוטל עלינו, והשארנו את חלום האליפות, לפחות לביינתיים חי וקיים.
אני לא יודע איך יש לכם חשק בכלל לדבר על כדורגל. אני מרגיש שהכדורגל לא שווה כלום אם שחקן לא מכבד שחקן אחר ומוכן לחסל לו את הקריירה, או חס וחלילה לגרום לו לנכות, בשביל עוד כמה לירות. זה היה משחק כדורגל מה שהיה שם? אין דבר שיותר מעצבן אותי מלשמוע אנשים שלא מבינים בכדורגל אומרים "22 מפגרים רצים אחרי כדור". אבל ראבאק, הסתכלתי על המשחק היום, זה אפילו גרוע מזה. זה מסוג המשחקים שמחריבים את הענף, שגורמים לצופים הפחות נלהבים (כאלה שסתם דפדפו בטלויזיה ונתקעו על המשחק) לסלוד מהכדורגל.
או אה, כשראיתי את הכדור של חטאפה מתגלגל לו סמוך לקו השער של ברצלונה חשבתי שהתחת המדרידאי הגיע גם למדשאות הקמפ נואו ולא בפעם הראשונה. משחק שעם הרבה עזרה מואלדס ומקריות של אולגר שהסתיים בנצחון קטן אבל ענק. שבוע הבא מול אספניול בלי רונאלדיניו ואדמילסון, אני לא מקל ראש באספניול , כמו שידעו לעשות צרות לריאל בברנבאו עם חצי הרכב , על אותו עקרון הם יכולים לעשות בעיות ליריבה העירונית שלהם.