36 : נצחון 3-1 לריאל , 1-0 מותח לברסה,רוני הורחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י rivaldo, ‏25/5/07.

1. XabiAlonso Member

ריאל הייתה מנצחת את המשחק הזה בכל מקרה, עם או בלי עזרה של השופט.
    בגול הראשון של ריאל לזכותו של שופט ניתן לומר, שהוא יכל לחשוב שהכדור פגע בראשו של אנדרדה.
    כמו שאמרתי, ריאל הייתה מנצחת בכל מקרה. בקהאם נתן משחק פשוט פנומנלי.

עוד 180 דקות לאליפות!
    HALA MADRID

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו פה ראה את הפרק של סאות'פארק עם סקוט טנרמן, שקרטמן מבשל מאכל מההורים המתים שלו, נותן לו לאכול את זה, ואז כשהוא מספר לו מה הוא אכל הוא מלקק בהנאה את הדמעות שלו? אז ככה אני עם ההודעות של Bundy. פשוט קורא אותן בהנאה. כל כך כיף כל שבוע לקרוא את גלוני הבכיינות, יללנות, תסכול וחוסר אונים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx תודה אחי, אם אפשר עוד פעמיים בשלושת השבועות הקרובים אני אשמח.
    מזל שיש פה את Spanish Weapon שמראה שאפשר גם לאהוד את הקטלונים וגם להיות ריאליים (מכירים את זה שאתם רושמים משפט ופתאום רואים איזה כפל משמעות מטורף? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx)

לגבי ולנסיה- זונות! עכשיו אתם נזכרים להפסיד??? כל כולי אוהד מחר את סביליה, כדי שתגמור סופית את סיפור ליגת האלופות של סרגוסה ותשאיר אותה שבוע הבא לשחק נגדנו על... רק על כבוד כנראה.

לגבי ריאל מדריד- כולם יכולים להגיד מה שהם רוצים, אני ראיתי היום, כמו בשבועות האחרונים, קבוצה שנלחמת, קבוצה ששוטפת את הדשא עם הנאת כדור מרהיבה פשוט, קבוצה עם התקפה פשוט קטלנית, אבל כאן גם הביקורת שלי: במקום לקרוע את דפור אחרי השער הראשון, ריאל ניסתה לשחק יפה ולא יעיל, כאילו שהאליפות כבר הובטחה. דקה אחרי שספגנו את השוויון (נו כאילו שהיה ספק באשר לאם נספוג או לא) מיד השחקנים דהרו לכבוש את היתרון מחדש ועשו זאת תוך דקה (ראול אתה המלך שלי!). צריכים לשחק ככה לפחות עד יתרון של שניים-שלושה שערים! המצטיינים שלי הם בקהאם ורוביניו בכנפיים, שעשו את המשחק. עכשיו מנוחה מהליגה לטובת הנבחרות לקראת ה-מבחן האמיתי שלנו העונה ברומארדה. מקווה לסגל מלא ובריא אחרי הנבחרות.

לגבי ברצלונה- דקה 2 כבר 0-1. לא מפתיע. ככה צריכים לשחק כשמגיעים מחזורי ההכרעה. ספק נבדל בשער של רונאלדיניו במסירה האחרונה, אבל א' במצב כזה נורא קל לקוון לראות אז אני סומך עליו, ו-ב' בספק היתרון להתקפה. ג' כמו ריאל, גם ברסה לא זקוקה לטעויות שיפוט על מנת לנצח, כי היא מתעלה על היריבה שלה בהרבה וראויה לניצחון כאן בינתיים. סעמק חטאפה, בטוח שהם קיבלו את הכסף מראש? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

לגבי שגיא כהן- ראית כדורגל ספרדי ב-5 שנים האחרונות? בעצם, את המשחק עצמו ראית? כל כך הרבה גיבובי שטויות על ראול, היגואין, גאגו ואחרים, כמו גם תוספת של בישול ל-RVN בגול הראשון (הכדור חזר מהמגן על הקו) ותוספת בישול לראול בגול השלישי. שגיא מבין מאוד בתחומים אחרים בכדורגל, ואומרים שאם לא יודעים עדיף לא לדבר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/5/07
  3. אלי מתחן Member

עכשיו נדב יעקובי בעוד ציטוט גאוני : "עדיין רק 0-1 מההברקה של רונאלדיניו"
    אם ככה השחקן הכי מבריק בעולם זה פיליפו אינזאגי.

4. Bensh Member

כל כך אידיוטי שדווקא אחרי כל הכיסוחים והמשחק האלים של שחקני חטאפה, דוווקא רונאלדיניו מקבל את האדום
    אולי אם השופט האוויל היה חושב להרגיע את הנינג'ות האלה שההתחפשו לשחקני כדורגל, רונאלדיניו לא היה צריך לעשות אתז ה בעצמו

5. Riki Member

יאללה תריצו את השורות, שופטים מושחטים, לא הגיע לו אדום וכו'.
    ריאל נתנה כסף לשופטים, תהיו בטוחים בזה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מגיע למכוער הזה אדום.

בראבו לרונאלדיניו שעושה שטות ומפקיר את חבריו עם עשרה שחקנים, כל הכבוד. השחקן שכל הקאמפ נואו סומך עליו מאכזב וממש דופק את הקבוצה שלו. איזה אידיוט.

7. Bensh Member

הגיע לו אדום ועוד איך, אבל מה לעשות שאם הוא לא היה עושה את זה, השופט היה ממשיך לשתוק ולתת לשחקני חטאפה לשבור רגליים

8. Chievo Member

לא הגיע לו אדום!!!!!! את לא רצינית נכון??!!!

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יאומן איך כל משחק קל הולך לקשה. ייתרון מוקדם שהיה אמור להספיק לשניים -שלושה שערים, ועוד משחק עם ניצחון. עכשיו זה רק 1:0, אנחנו ב 10 שחקנים ורק צריך לקוות שמקרה בטיס לא יחזור שוב. חייבים לכבוש את השני, כי בשלב מסויים של המשחק הזה אנחנו נספוג, זה ברור כשמש.

10. Riki Member

ציניות חמוד, ציניות !! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx חוצפן אחד

11. XabiAlonso Member

למען ההגינות חייבים לציין שהשחקן של חטאפה היה צריך לקבל צהוב, אם כי זה עדיין לא מצדיק את התגובה האידיוטית של רונאלדיניו.
    צריך לזכור שבארסה עדיין מובילה למרות היותה בעשרה שחקנים.
    VAMOS GETAFE!!!!!!

12. Orc in Yellow Member

לדעתי זה היה אבי מלר לא ?

13. אלי מתחן Member

צודק טעות שלי, התרגלתי לשידורי רונאלדיניו מהשנים האחרונות.

14. Spanish Weapon Member

עד עכשיו שיפוט ביזיוני של השופט.
    ספרתי לפחות 3 צהובים שחטאפה הייתה צריכה לקבל ולא קיבלה,
    רונאלדיניו אשם באדום שקיבל , גם השחקן של חטאפה היה צריך לראות לפחות צהוב,
    רונאלדיניו יחסר מאוד מול אספניול אבל מסי כבר הוכיח שכשרונאלדיניו לא בנמצא הוא ממקסם
    את היכולות שלו אז אני סומך עליו.

15. M_T_A Member

לא הגיע פה שום אדום. אולי התגובה של רונאלדיניו לא ספורטיבית אבל אין שום סיבה להרחיק אותו ולפגוע בקבוצה בצורה כ"כ משמעותית. לא הרבה שחקנים היום מבליגים על הכיסוח הזה שהוא עבר ע"י שחקן חטאפה. זה מקסימום צהוב. חטאפה לא באה לשחק כדורגל, היא באה לכסח. פשוט מגעיל.
    ומלר הזה כבר חצי שעה עושה לרונאלדיניו רצח אופי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/5/07