נו בחייאת אתה רוצה להגיד לי שאף שופט לא ראה את הנגיעה?הראש היה קילומטר מהיד הוא הושיט את היד לעבר הכדור ואף תגובה מהשופט.כמה שיפוט כבר יכול להיות כל כך גרוע? לפחות יהיה תירוץ טוב לאובדן האליפות.
רגע, אתה מצפה שואן ניסטלרוי יתחרט על השער? שיבוא לשפוט ויגיד לו שהשער נכבש עם היד? תאמין לי שאם היה מדובר במסי,רונאלדיניו,אטו או כל אחד אחר מברצלונה,זה היה נגמר בחגיגה של השחקן על אף שהוא יודע שהוא כבש עם היד. הויכוחים מיותרים
לא מאשים את ריאל בזה שהשופטים נותנים לה מתנות, אני רק רומז שההשתתפות שלה במאבק האליפות הוא מקרי בהחלט.
ריאל קיבלה עוד מתנה משמיים ופה אני לא רואה את דפורטיבו נותנת פייט איכשהו. לה קורוניה של העונה היא לא קורוניה עלובה, חלשה, משעממת, עקרה. כל קשר בין הקבוצה הזאת לבין הבקעת שערים הוא מקרי בהחלט ואם ריאל מדריד תספוג ולו שער אחד מול יריבה חלשה שכזאת.... מאחל להם שהאליפות תהיה בקטאלוניה...
אני מרגיש רע עם הגול הזה, מקווה מאוד שריאל תשים עוד אחד במחצית השניה. בכל מקרה לדעתי הגיע גם אדום לדפורטיבו במכות והדחיפות שנתנו שם לגאגו. השיפוט נוראי, בכל מקום, וחייבים לעשות עם זה משהו.
אוהדי ברצלונה, שימו לב שתמיד יש לכם תלונות. לא היה גול חוקי שלנו, נכון, אז מה, אף פעם השופטים לא טעו לטובת ברצלונה? מספיק לעסוק בזה, באמת. היתרון מאוד מגעיל שלנו לפי דעתי. עזבו את זה שהשער לא חוקי(מיותרת מאוד נגיעת היד הזו, ההתאחדות יכולה לצפות בקלטת המשחק וכמו שביטלו לבקהאם צהוב שלא היה, כבר הרחיקו שחקנים על שטויות כאלו, הוא ייחסר לנו מאוד נגד סראגוסה במידה וירחיקו אותו), הנעת הכדור שלנו לא תכליתית בכלל, אני מריח זילזול של השחקנים. הנעת כדור לאורך ולרוחב אבל לא היינו חדים בשליש האחרון של המגרש. בנוסף לעובדה שכבשנו הרבה שערים במשחקים האחרונים, אנחנו גם סופגים וההגנה שלנו לא מספיק יציבה. בקהאם מנסה לדחוף קדימה(הגבהה יפה שלו ברגל שמאל דווקא בגול שלנו), אך הוא צריך לעשות זאת יותר. הוא לא חייב כל מתפרצת ישר למסור את הכדור וגם נמאס מהמסירות הללו אחורה. רוביניו חד מאוד היום אך לא מספיק תכליתי. שחקני דפור מכסחים לו את הרגלים, כאשר הכחסן הברוטלי הישיר - דה גוזמן הקנדי שאת השער היחיד שלו בליגה הספרדית הבקיע איך לא, נגדינו לפני שנתיים במשחק בריאזור. אנחנו הרבה יותר טובים מדפור, שרואים למה ההתקפה שלה הכי חלשה בליגה, השחקנים מפחדים שהכדור אצלהם. מי שמרשים אותי בקישור הוא דיארה. גאגו עושה פעולות נכונות והוא גם הפתיע אותי עם כמה פסים נאים בחלק הקדמי, אבל בהגנה עושה שטויות. מזל שההרחקה המטופשת של קנבארו "הליצן" לא הסתיימה בשער של לה קורוניה אז אפשר לצחוק על זה. הוא לא במשחק. אני מקווה שקאפלו יעיר את השחקנים במחצית לטעמי אנחנו יותר מדיי ישנונים ורדודים. צריך להבקיע את השער השני ולסגור עניין. וולנסיה מפסידה במדריגל 3-2 לויאריאל שפיגרה מפנדל של ויאה אבל חזרה בענק עם צמד של פורלהאן שכבש את הראשון והשלישי ושער של תומאסון. ויאריאל בכושר נהדר והיא זמנית עוברת את אתלטיקו מדריד. סראגוסה במידה ותנצח את סביליה מחר בחוץ למרות שזו משימה קשה מאוד עדיין יכולה לפלל למקום בליגת האלופות, למרות שצריך לזכור, שיש לה את ריאל מדריד על הראש וזה משחק מאוד קשה לשני הצדדים. וולנסיה יצאה סופית מהמירוץ לאליפות ושוב הפגינה חוסר יציבות לאורך תקופה, היא הגיעה למשחק עם 4 נצחונות רצופים. הקבוצה של קיקה תצטרך לשמור על המקום הרביעי.
נכון שהגול בבירור עם היד , נכון שהשופט טעה . אבל לא זה היה מונע מריאל ניצחון היום , דפור עלובה בכל פעם שריאל תרצה להבקיע היא תצליח. ואני לא מבין ממה מתענג שגיא כהן על המשחק של ריאל , בדיוק כמו שאני שיחקתי בפיפות הישנות , הכל דרך הגבהות .