דפורטיבו לה קורוניה העונה קבוצה חלשה מאוד. העובדה שהיא ניצחה אותנו בריאזור לא מפתיעה אף אחד, הרי לא ניצחנו שם 15 שנים ברציפות וברור לי לפחות שהיא לא הייתה קבוצה בכושר מדהים כמו בשנים 1999-2004 בכל העשור וחצי האחרונים. בכל אופן, בעונה שעברה הבסנו את לה קורוניה בברנבאו 4-0 ונקמנו בהם על ההפסד הכואב שלנו בריאזור. הפעם, אני מסתפק ב1-0 קטן שלנו. כל תוצאה פרו לניצחון תיהיה מבזה מאוד, כי מלה קורוניה הנוכחית לא נשאר שום דבר מאותה קבוצה מצליחה של השנים שציינתי. אם זו הקבוצה שחלילה תיפגע לנו בסיכוי לאליפות אז באמת לא מגיע לנו לזכות. במשחק נגד רקראטיבו ראינו כיצד טעות קטנה וטיפשית במקרה הזה של גאגו, יכולה להחזיר קבוצה שהייתה על הקרשים, עמוק לתוך המאבק על הנקודות. לא רוצה עוד דפיקות לב כמו עד השער של רוברטו קרלוס, אני רוצה משחק הגנתי יציב לשם שינוי וחבל לי שאיבן הלגרה לא משחק כבלם, למרות שעל טורס בחלק ההגנתי אני דיי סומך. יש משהו מאוד מוזר בואן ניסטלרוי. יש משחקים שהוא פשוט אדיר, כל פעולה ללקק את האצבעות, ויש משחקים כמו נגד רקראטיבו(למרות הנפדל שכבש), שנראה שאנחנו משחקים בפחות אחד. אני מקווה שרוד יגיע במצב-רוח טוב למשחק נגד דפור כי הוא המנייה הבטוחה היחידה שלנו לצערי. רוביניו לאט לאט הופך להיות שחקן יותר תכליתי. הוא סידר לנו פנדל בשבוע שעבר וכבש בעצמו וגם הצליח פחות או יותר בפעולות שלו באגף. אנחנו חייבים שהוא יהיה במיטבו כדי לא לסמוך על מצבים נייחים. אם רוביניו יהיה ביום טוב הכל יהיה יותר קל עבורינו. ראול עורך את ההופעה ה-605 שלו במדי ריאל מדריד. בהופעה ה-500 ב05\2004 הוא לא כבש וגם לא בהופעה ה-600, אולי הפעם כן, נקווה, שיעבור את סנטיאנה. המשחק המפחיד מאוד הוא סראגוסה בשבוע הבא, אבל חייבים קודם כל לנצח היום. האללה מדריד.
לפחות מעט טוב יצא מהתבוסה לחטאפה: נמנע מוקש פוטנציאלי בגלל זלזול ושאננות, וברצלונה תקרקף את תומכי המדרידיסטאס. כמו בשבוע הקודם, אני מרשה לעצמה אופטימיות קלה בסנטיאגו ברנבאו (דבר ממנו אין לי יותר מדי לקראת השבוע הבא ב"רומארדה"). ריאל מדריד נכנסת ליותר מדי בורות, ויגיע היום בו הם לא יצליחו לצת מאחד. דפורטיבו היא קבוצה אפורה, מרגיזה ומשעממת, שמסוגלת לחטוף יתרון ולהבין שצריך לשבת עליו עם בונקר. דור ניתן נכון את חולשתה של הקבוצה הזו העונה, אבל משחקים מולה נותרים מתסכלים בגלל אופייה. ולנסיה אמורה לנצח כדי להפריח כותרות של "ולנסיה עדיין חולמת" למשך 5 דקות, לא יותר מזה. סביליה - סראגוסה אמור להיות משחק מעניין, והוא יכול ללכת להרבה מאוד כיוונים בגלל תוצאות שיבואו לפניו. לטעמי, סראגוסה אמורה לבנות מאוד על התואר הבלתי רשמי של הקבוצה אשר תכריע את זהות האלופה. אמנם זה לא גביע בארון של המועדון, אבל בהחלט דבר שיזכר בהסטוריה והאוהדים אמורים להנות ממנו. אני מקווה מאוד להתעלות של הקבוצה מאראגון בשבועיים הקרובים, ונצחון בסביליה יכולה להיות רמפה טובה מאוד לקראת המשחק מול מדריד בשבוע הבא. בילבאו חייבים לנצח קבוצה שלא תבוא להלחם ולצאת מהברוך. המשחק של שאר הבאסקיות יהיה מותח וצמוד, ולפי דעתי סוסידאד לא תצליח לחטוף את נקודות החוץ. אני צופה נקודות גם ללבאנטה, אז זה יכול להיות המחזור שיסיים את הסיפור בתחתית.
זמברוטה התלונן היום בבוקר אצל הצוות הרפואי בכאבים בברך , הרופאים בדקו ועם החלטת רייקארד החליטו לא לסכן את האיטלקי והוא מחוץ לסגל , סילביניו הוזעק במקומו. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20070219a/gzambrotta.Xxx
אני לא מבין איך כל העניין הזה של המענקים שריאל מדריד תעביר למועדונים זה חוקי אבל... איזה מילה יש להתאחדות הספרדית כנגד מועדון הענק הזה? לא ספורטיבי במיוחד
אם עד עכשיו אנשים לא הבינו למה אנחנו לא סופרים את ולנסיה במירוץ לאליפות אז היום קיבל תשובה רישמי כאשר הקבוצה מפסידה בדרבי לויאריאל 2-3 . ויאה העלה ל 1-0 בדקה ה20 מפנדל , פורלאן השווה כעבור רבע שעה . 12 דקות לסיום מצא עצמו תומאסון לבד מול קאניזארס והכניע אותו ללא שום קושי , 4 דקות לסיום כל ולנסיה מחפשת את השיוויון אבל שוכחת שצריך לעשות הגנה , ופורלאן חוגג צמד . http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/mayo/36/7.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/mayo/36/8.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/mayo/36/9.Xxx בדקה ה90 צימצם מוראטי ל3-2. ועכשיו נדב יעקובי מספר שלא רק ריאל מדריד בעניין של הכסף , גם ברצלונה וגם קבוצות התחתית , אבל ממה שמצאתי בספרד דובר רק על ריאל
אני מדמיין את ההודעות של חלק מהאוהדים של בארסה: "במקום שריאל תשלם ללטאפה שתתאמץ עוד קצת, עם שילמו לשופטים", ומשהו בסגנון הזה.
עזוב , אל תצית פה ויכוח מיותר. אלה טעויות שיפוט , לא מאשים את ריאל בזה. גם בארסה העונה נעזרה לא מעט בטעויות שיפוט אז מה? להאשים בזה את ריאל? עזוב, אני מאמין שהאליפות תוכרע בסופו של עניין על היבטים מקצועיים.