33:סביליה בחוץ , קרב ראש-בראש בין בארסה לריאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, May 4, 2007.

1. Engel Del Madrid Member

בדיוק ידעתי ששכחתי לציין שחקן, עוד מישהו חוץ ממני שם לב שקנבארו מתחיל לחזור להיות צל של עצמו במונדיאל? פשוט חומה הבנאדם, נכון שראמוס שיחק טוב יותר ממנו (בגלל כמובן שזו קבוצתו לשעבר) אבל קנבארו היה מעולה ושיתק את קאנוטה. בקשר ל-2 שערים, את הגול של מארסקה גם שוער עם היכולות של קסיאס והגודל של קראוץ' לא היה עוצר, וצ'אבנטון.. בעיטה חופשית.

2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ואתה עוד לא ראית את ההצגה של אל הואסו גלטי שנקראת פיל בחנות חרסינה.

Last edited: May 7, 2007
  3. XabiAlonso Member

קנבארו מצליח להתעלות על עצמו במשחקים החשובים.

4. Dimitar Berbatov Member

איזה משחק מדהים! כדורגל ספרדי במיטבו. מצבים מצד לצד, משחק מהיר מאוד, מכות, אדומים, שופט ליצן וכמובן כדורגל מדהים ו-5 שערים. הנצחון של ריאל מוצדק לחלוטין. גם במחצית הראשונה היא לדעתי היתה טובה יותר מסביליה, אבל מארסקה עם שער מדהים הוריד את ריאל להפסקה בפיגור. כל הכבוד מגיע לקאפלו שעשה חילף מצוין. מאמן אחר היה מוצי אבמקום קאפלו או את דייארה או את אמרסון ומוותר על קשר אחורי אבל קאפלו עשה חילוף נכון מאוד, הוציא את ראול החלש והכניס את גוטי לשחק קדימה, מאחורי רוד. האמת גוטי הוא די כשרון מבוזבז. יש לו את יכולת מסירה מדהימה, אולי הטובה בעולם, אבל עדיין הוא לא הגיע לכלום בכדורגל וגם ל עשה יותר מידי בריאל למרות שציפו ממנו לגדולות. גוטי הוא שחקן מאוד לא יציב, אני לא אתפלא אם אחרי המשחק הזה הוא יתן משחק חלש נגד רקראטיבו, כי זה גוטי, או שאולי פתאום גוטי יתחיל למצות את כל הכשרון שלו וימשיך בכושר הנהדר הזה.

מי היה מאמין לפני חודשים שריאל תראה כל-כך טוב ותרוץ לאליפות? פתאום גוטי נראה מצוין ומחלק מסירות משוגעות, דייארה ואמרסון הם חומה בקישור האחורי וגם תומכים לא מעט בהתקפה, בקהאם מראה יכולת מצוינת, ראמוס וקנאברו במרכז ההגנה נהדרים וקנאברו מראה למה הוא אחד הבלמים הטובים בעולם וכמובן איך לא רוד ואן ניסטלרוי שהוא סקורר מדהים, נכס לכל קבוצה. רוד היה אחד מהמצטיינים אצל ריאל אתמול, התנועה שלו בשער הראשון נהדרת, תמיד מקום הנכון בזמן הנכון ולא סתם הוא הפיצ'יצ'י של הליגה לפחות כרגע.

סביליה האמת די אכזבה אותי. אולי אלה הפציעות של חסוס נבאס ואדריאנו שגרמו לרנאטו ופוארטה החלשים לשחק בצדדים, אולי בכלל הפציעונת של קאנוטה שהיה חלש ואולי בגלל עומס המשחקים. במחצית הראשונה סביליה עוד איכשהו שחקה סביר, הגיעה למצבים, שחקה דרך האגפים כמו שהיא יודעת וכבשה שער מדהים של מראסקה (מי היה מאמין שזה שערו הראשון העונה?). במחצית השנייה סביליה לא היתה על המגרש, ההגנה שלה היתה רעה מאוד, גוטי פרץ את ההגנה שלה פעם אחר פעם ונראה שחסרונו של נאברו ניכר מאוד. ובהתקפה קאנוטה היה חלש מאוד וגם קארז'קוב שעוד איכשהו היה הכי טוב אצל סביליה לא עזר.
    האמת אני לא חושב שסביליה כל-כך מאוכזבת מההפסד הזה, אני בטוח שהיא תסתפק במקום 2-3. צריך לזכור שהיא משחקת ב-3 מפעלים ושהמטרה העיקרית שלה היא זכייה בגביע אופ"א ולשחק בעונה הבאה בליגת האלופות וכרגע היא בגמר גביע אופ"א ובמקום 3 שמוביל לצ'מפיונס. אם כל הכבוד סביליה לא מסוגלת להתמודד על האליפות. סביליה מיצתה השנה מקסימום מהפוטנציאל שלה והיא לא יכולה יותר.

ואיך אפשר שבלי להתייחס לשיפוט השערוריתי של פורז (?). החלטות תמוהות במחצית הראשונה שבה נתן למשחק לרוץ יותר מידי ולא שלף כררטיסים שצריך. אדום טיפשי לרוביניו שלפני זה עוד לא היה לו צהוב ועוד הרבה מאוד החלטות "קטנות" טיפשיות. פורז לא הצליח לשלוט במשחק הזה, אבל עדיין אנחנו כבר התרגלנו לזה ואפילו למדנו לאהוב את זה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

אני מאוד שמח על הנצחון הזה של ריאל. עכשיו יש לנו קרב ראש בראש בין שתי אימפריות גדולות ואני מקווה שריאל תזכה באליפות למרות שהראש אומר בארסה הרבה בגלל לוח המשחקים הקל מאוד.

5. ManUtd Fan Member

על פעם שאני רואה משחק מהליגה הספרדית, אני כל פעם מחדש מצטער שאני לא רואה יותר את הליגה הזאת. איזה משחק מצוין היה אתמול, פשוט הכול היה אתמול - משחק קצבי, שערים מדהימים, מכות ובקיצור, מה לא היה שם. ברשתוכם, אני אתייחס לשער של מראסקה - מדהים!!! מסכים עם נדב יעקובי במקרה הזה, כמו השער של זידאן בגמר ליגת האלופות נגד באייר לברקוזן. איזה שער נדיר.

לגבי גוטי, הוא לא שחקן של הרכב פותח. הוא שחקן שצריך לעלות מהספסל, ואז לשנות את כל המשחק של ריאל, כמו שראינו אתמול נגד סביליה, עם מסירות לא מהעולם הזה, אבל כשהוא עולה בהרכב הוא לא מוצא את עצמו ברוב הפעמים. דניאל אלבס מבחינה התקפית הוא מצוין, מבחינה הגנתית - הוא לא יודע מה זה להוציא כדור משחקן בלי לכסח אותו.

אגב, לא ברור לי למה להוציא צהוב לשחקן על הורדת חולצה, על אף שיש לו גופייה מתחת. זה חוק מפגר לאללה, אבל שתי צהובים תוך שנייה? נו באמת, איזה שטויות. אני זוכר שקרלוס טבז נגד טוטנהאם הוריד חולצה, חגג עם הקהל (שאני מתכוון חגג עם הקהל, אני מתכוון ממש חגג עם הקהל, לא נתנו לו לנשום שם) והור קיבל רק צהוב. השיפוט של היום...

מקווה בשביל רוד ובקהאם שריאל תיקח את האליפות.

6. REAL MADRID Member

אני לא חושב שגוטי זה אחד שטוב רק כשהוא עולה מהספסל, גוטי יהיה מצוין אם קאפלו יגיד לו "אתה תנהל את המשחק", אם הוא אומר את זה במחצית או לפני המשחק אין פה שום הבדל.
    הבעיה הבאה של גוטי היא החוסר ריספקט מצד רבים מאוהדינו, שבכל פעם שהוא טועה צועקים שצריך להוציא אותו.

אבל עכשיו כשאני מסתכל על זה, גוטי הוא השחקן שהוא הכי אוהד של הקבוצה, הוא התייבש על הספסל בשנים האחרונות ונשאר, כולם היו מודעים ליכולת שלו ולא פעם ריאל קיבלה הצעות עליו אך הוא העדיף להישאר ויותר מזה, בשנים האחרונות בהן ריאל הייתה על הפנים, גוטי היה השחקן היציב ביותר.

סרט הקפטן עושה טוב לבחור!

נ.ב: מישהו מוכן להסביר לי למה הפרשנים בארץ לא מפסיקים לדבר שטויות על ריאל ועל כל הליגה הספרדית, למה אני צריך לראות את אחד הפרשנים (שכחתי את השם..) אומר שבקהאם הוביל את ריאל לניצחון על סביליה אתמול כשלמעשה הוא היה בין הגרועים אצל ריאל. אבל זה עוד בסדר, למה אני צריך לראות את רוני בראון מדבר על הליגה הספרדית ואומר: "ריאל מדריד מתקרבת לברצלונה אך ההפרש שערים של ברצלונה הרבה יותר וטוב משל ריאל וזה נותן לה עוד נקודה".. אני לא מאשים את בראון כי ברור לי שהוא הקריא מה שכתוב לו, אני מאוכזב מהאיש שכתב את זה בלי לתת לכל אדם נורלמי לבדוק אם הוא לא מוציא את בראון טיפש פה..

7. Bensh Member

מדהים איך שגוטי נהפך פתאום לשחקן הטוב בתבל... נו מילא

8. Raulito Madridista

אם רונאלדיניו היה נותן משחק כזה עם שני בישולים התקשורת הייתה יותר מתלהבת, תאמין לי, הרי מי שנתן משחק גדול הוא רק גוטי.

לגוטי יש המון תכונות שליליות והרבה מינוסים: חוסר יציבות שזו התכונה השלישית הכי גדולה. הוא חלש מאוד בקטע ההגנתי, משחק ראש לוקה בחסר, לא שחקן מהיר, הסיומת שהייתה לו לפני כמה שנים נעלמה לו, יש לו פיוז קצר והוא באיזשהו מקום פוטנציאל מבוזבז.
    אבל וזה אבל גדול, ביכולת המסירה שלו הוא לא נופל מאף אחד, גם לא מרונאלדיניו.

* יכול להיות שמה שעוד גרם ליכולת הנהדרת של גוטי, מעבר לזה שהוא עלה מהספסל אחרי תקופה שלא שיחק, עובדה נוספת היא שהוא שיחק ממש כקשר התקפי מתחת לחלוץ והיה כל הזמן קרוב לשער של היריבה. הוא לא שיחק בתפקיד הזה בריאל מדריד הרבה פעמים בשנים האחרונות, הוא יותר נוסה בתפקיד ה-50\50 מה שלא מתאים לו כי בחלק ההגנתי הוא לוקה בחסר הוא בעיקר עושה פאולים ולא תורם כלום בהגנה.

Last edited: May 8, 2007
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זכרון קצר דור ? יממה לפני רונאלדיניו בישל שני בישולים דומים משהו והוביל את ברצלונה לנצחון .

10. Barcik Member

בקהאם היה המצטיין על המגרש פרט לגוטי וראמוס, ובכלל הבן-אדם נותן עונה מעולה. למעשה, דעתי הלא-פופולרית היא שהוא היום ביכולת הטובה בקריירה שלו, הבחור פשוט משתפר מעונה לעונה. במנצ'סטר הוא היה סתם שחקן שהרים כדורים טוב, כיום הוא קשר דומיננטי עם השפעה עצומה על המשחק.

11. Bensh Member

ההבדל הוא שרונאלדיניו כבר הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות ביותר, וגוטי לעומתו... רוח רפאים 90 אחוז מהזמן
    זה למה מפריעות לי תגובות בנוסח "גוטי שחקן גדול" על כל הוריאציות השונות שלה

12. REAL MADRID Member

אני מסכים איתך שבקהאם נותן עונה טובה אבל נגד סביליה הוא היה פשוט חלש. לא סתם היגואיין כבר התחמם בשביל להחליף אותו אבל האדום של רוביניו שינה את התוכניות של קאפלו.

בקהאם איבד לא מעט כדורים שגרמו לריאל להגיע למצבים לא נעימים.

אל תראה אותי בתור "שונא בקהאם" כי אני מחבב אותו מאוד, נגד סביליה הוא פשוט היה חלש לטעמי.

13. Dimitar Berbatov Member

בקאהם ממש לא היא חלש נגד סביליה. הוא פשוט פחות בלט מהמשחקים האחרונים שבהם היה מעורב בכל מהלך טוב של ריאל. אבל גם ככה הוא נתן משחק טוב, אמנם לא כמו במשחקים האחרונים אבל הוא עדיין היה טוב, השקיע אנרגיות גדולות, עשה הגנה והיו לו גם כמה הרמות מאוד מסוכנות שכמעט נכנסו פנימה.
    לדעתי בקאהם צריך לחזור בו מההחלטה לשחק בלוס אנג'לס גלאקסי ולהשאר בריאל. עד שהוא נותן עונה כזאת טובה הוא עוזב? לא מובן לי. נכון שאז היו לו בעיות עם קאפלו אבל עכשיו הכל הסתדר ולדעתי הוא צריך לחזור בו כי יש לו עוד שנה-שנתיים לתת בטופ העולמי.

ובקשר לגוטי, כבר אמרתי שחקן מוכשר מאוד שעדיין לא הוכיח את עצמו. הוא מאוד לא יציב וכדי להפוך לשחקן מוביל בריאל מדריד הוא חייב להיות הרבה יותר יציב כי את הכשרון יש לו. ועוד נקודה חשובה היא שגוטי חייב לשחק יותר קדימה, לא קשר 50/50. לגוטי אין את היכולות ההגנתיות, קאפלו חייב לשחרר אותו למשימות התקפיות בלבד. ריאל צריכה לשחק עם גוטי מאחורי רוד וככה גוטי יביא הרבה יותר תועלת כי ראינו איך זה עבד ב-40 דקות נגד סביליה.