33:סביליה בחוץ , קרב ראש-בראש בין בארסה לריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏4/5/07.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גביע אוופ"א מיועד בעיקר לקבוצות דרג ב' ובגלל זה הוא גביע אוופ"א ולא ליגת האלופות , ובגלל זה גם החשיפה שלהם שונה.

ומארסקה חוגג שער בכורה העונה בליגה , ועוד איזה שער http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

2. Raulito Madridista

תחושת תסכול אדירה שירדנו למחצית עם הפיגור המעצבן הזה שאני חושב שלא נצליח להפוך אותו כבר. היה אפשר למנוע את השער הזה, היה למארסקה את כל הזמן שבעולם לכוון את הכדור וזה היה באמת שער גדול, אך סביליה לא הייתה גדולה במחצית הזו. היה לנו מזל רע שבעיטה של ראול שהייה נכנסת נהדפה על ידי שחקן הגנה וחוץ מזה ומהבעיטה של אמרסון לא שיחקנו מספיק טוב. משהו תקוע בחלק הקדמי וקאפלו חייב להמר. גוטי במקום אמרסון, שמראה ניצוצת דווקא בהתקפה, אבל דיארה עדיף עליו.
    בתקופה הטובה שלנו לאחרונה לא התמודדנו אף פעם עם פיגור ואני כרגיל פסימי.
    אני מאוד מקווה שהעונה לא תיגמר אחרי המשחק הזה ומתפלל שנצליח לנצח את החלאות האלו.
    השיפוט של פרז בורול קטסטרופה, דני אלבס היה צריך להיות כבר מורחק, שחקן איגרוף ולא כדורגל, בועט ברגליים ולא בכדור, פשוט איכס, אם הייתי לידו הייתי מביא לו כזאת כאפה. מסכן רוביניו שמכסחים לו את הרגליים, רק שהוא לא ייפצע. הוא חייב יותר לנסות את האחד על אחד רק הוא יכול להביא לנו משהו.
    מה שעובד נגד בילבאו לא עובד נגד סביליה.
    בהצלחה לנו במחצית השנייה, אני גאה רק על הלחימה שלנו.
    האללה מדריד.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה דור , כשזה קורה נגדכם דניאל אלבס שחקן מגעיל ודוחה אבל כשזה לא נגדכם הוא שחקן מצויין...

ושלא תחשוב לא נכון , אני בדעה שלך , הוא שחקן מלוכלך אבל חבל שלוקח לך להבין את זה אחרי 33 מחזורים..

4. Raulito Madridista

חבל שזה מה שאתה חושב, שזה כאילו רק נגדינו. אני אמרתי עוד במשחק הראשון של סביליה נגד ריאל מדריד שראיתי אותו משחק שלם ואני בטוח שאמרתי את זה עוד כמה פעמים. השחקן הזה פשוט לא מסוגל לחטוף כדור בלי להוריד רגל. למה השופט מרחם עליו לעזאזל?
    כל הכישרון שלו לא שווה יותר מדיי בעיני שהוא כזה שחקן מלוכלך ועלוב. בדר"כ השיפוט נוטה קצת לטובת הקבוצה הביתית, איך הוא לא גמר את המחצית הזו עם צהוב? בכל אופן זה השיפוט בספרד, אין מה לעשות.
    הראל, העובדה שדניאל אלבס שחקן מלוכלך ומגעיל לא סוטרת את העובדה שיש לו גם כדורגל והוא מגן שתוקף נהדר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/07
  5. Bensh Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקוון הזה החליט שהוא רוצה להיות יותר גדול מרפא גררו.

סביליה חלשת אופי , גמרה את הסיפור שלה בנוגע לאליפות .

למרות שההפרש הוא 2 נק' הפער כעקרון הוא נקודה אחת בלבד כי במקרה של שיוויון נק' ריאל ראשונה בגלל ניצחון בבירנבאו ותיקו בקאמפ נואו .
    ולעומת זאת הגול של צ'באנטון בדקה ה94 אומר שבשיוויון נק' של ריאל וסביליה , סביליה תיהיה עדיפה בגלל שני שערי חוץ שנכבשו .

אבל כמו שרשמתי בכותרת , סביליה בחוץ , סביליה בלי אופי , חטפו את השיוויון ונשברו טוטאלית.
    גוטי עשה את ההבדל כמובן וכנראה שלקאפלו לוקח זמן לתת לשחקנים טובים לשחק (ראה מקרה רוביניו).

7. George Best Member

הרבה זמן לא ראיתי משחק שלם של כדורגל ספרדי, חבל שהמשחק בין ריאל לסביליה לא נמשך עוד 900 דקות(טוב נו על מי אני עובד, תוך חצי שעה זה קסיאס נגד פלופ, כל היתר מורחקים),
    גוטי עם מסירות אדירות, ואיך לא:
    ruud ruud ruud ruud
    איזה סקורר, איזו תנועה בשער הראשון, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

8. Wave Member

איזה שיפוט עלוב , אפילו שופטי הליגה האנגלית היו מתביישים בתצוגת שיפוט שכזו (ותאמינו לי שרמת השיפוט באנגליה נמוכה מאוד) על מה לעזאזל האדום לרוביניו ? לא ידעתי שאפשר להוציא אדום לשחקן שמתחמם
    גוטי היה מבריק מרגע שנכנס, גמר את המשחק ב3 מסירות פשוט פנטסטיות שחתכו לסביליה את ההגנה, את הפיניש של רוד אני כבר מכיר והעונה גם אוהדי הליגה הספרדית למדו להכיר, בינתיים הוא מלך השערים ואני מקווה שהוא גם יסיים בתור מלך השערים.

9. Engel Del Madrid Member

במילה אחת . גוטי גוטי גוטי גוטי ואלף פעם גוטי.
    ולפי דעתי, הגאונות במסירות שלו מכפילות את של רונאלדיניו או של ג'רארד וקאקא, אבל מה שכמובן לא הופך אותו לרמה של שחקן כמוהם היא השינוי האדיר שעובר עליו ממשחק למשחק. כשהוא יושב על הספסל ועולה כמחליף, הוא סופרמן, כשהוא פותח, הוא קלארק אם להמשיך את הדימוי.

כל הכבוד לרוביניו, כל הכבוד למארסקה, ובמיוחד לאיקר, שהציל בעיטה קשה מאוד של דני אלבס.

וכל הכבוד ל2 הקבוצות על משחק מהנה מאוד, אבל הכי חשוב.. תודה לקבוצה הזאת שגורמת לי אושר גם כשהיא גורמת לי לבכות!

10. Gooner Member

גוטי עם מסירות שלא היו מביישות אפילו את ברקוביץ'...http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.משחק מטורף!

11. Jose Mourinho Member

שיבטלו כבר את החוק האידיוטי הזה של שליפת כרטיס שמורידים חולצה בחגיגת שער. זה יכול לדפוק לקבוצות מאמץ של משחק שלם ומכריע. אינטר כמעט הפסידה דרבי העונה בגלל החוק המאוד מיותר הזה.

לגבי ריאל מדריד, ניצחון ענק במשחק ענק. עכשיו זה קרב ראש בראש עד הסוף בין ברסה לריאל, ריאל היא הפייבוריט שלי בספרד, מאחל להם בהצלחה.
    ולגבי גוטי, אני את שלי כבר אמרתי עליו. יכולות הדריבל והמסירה שלו הם מהרמה הגבוהה ביותר שיש בכדורגל העולמי, למרות שהוא לא הצליח למצות את הפוטנציאל שלו לאורך השנים.
    דייויד בקהאם פשוט מצויין מאז הסיכסוך המתוקשר עם קאפלו, כנראה שהזעזוע הזה עשה לו רק טוב.

ד"א נדב יעקובי שכח את מאיקון במשוואה שלו לגבי עמדת המגן הימני בנבחרת ברזיל. הולכת להיות תחרות קשה בין השלושה האלה על המקום בהרכב, לא זוכר עוד דבר כזה בעבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/5/07
  12. Hala Madrid! Member

אל תשכחו את ההחמצה האיומה של דניאל אלבס שעוד היה שוויון, שער שהיה שובר את ריאל מבחינה מנטלית.

13. George Best Member

לא צריך לדעת חוקים, תסתמך על ההגיון הפשוט:
    נראה לך הגיוני למשל ששחקן שמתחמם מקלל כל המשחק את הקוונים והוא ימשיך להתחמם לו בשקט בצד?ואם הוא יכנס למגרש וירביץ לשחקן יריב, הוא לא יקבל אדום?אם מאמנים, מנהלים ועוזרים מורחקים, מן הסתם ששחקני ספסל יורחקו.זה שהם מתחממים לא נותן להם את הפריבילגיה לעשות כרצונם כאילו הם בשכונה.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הייתם עוקבים אחרי השיפוט בספרד לא הייתם מדברים ככה , ובגלל זה אתם לא שומעים הרבה על השופטים במשחק היום מצופי הכדורגל הספרדי בדיון הזה .

התרגלנו לגועל הזה .

ולגבי האדום של ררוביניו , זה שני צהובים בתוך דקה וחצי (לפי האס) , עדיין לא ברור לי למה . אבל אני מתאר לעצמי שאחד על ההורדת חולצה והשני אולי על ההליכה לקהל , למרות שגם זה נשמע דבילי אבל בספרד הכל אפשרי.

אם גם הפעם יבטלו לבקאהם את הצהוב , סגרו את הליגה , תנו לריאל אליפות וסאלאמת .

15. Barcik Member

איזה פרטידאזו. כדורגל ספרדי במיטבו - טכניקה עילאית, מסירות זהב, שופטים ליצנים והמון מורבו. משחק ענק שבסופו של דבר מסנן את הטוענות לכתר מהגדולות באמת. משחק כלל לא רע של סביליה, אבל פשוט לא היה להם מענה לגוטי. המסירה לגול של רוביניו הייתה מהממת, וגם לשתיים האחרות לא חסר כלום. ואן-ניסטלרוי עדיין שם יותר מדי צמדים, אבל בהחלט תורם די והותר בחצי השני של העונה. גם בקהאם במשחק נהדר, השחקן הזה פשוט משתבח עם הזמן. כל הכבוד לסביליה, שמחזיקים קבוצה מעולה ותרמו את חלקם השווה למשחק היום. העונה הזו עדיין לא בשבילם, אבל מקווה שידעו להמשיך להתבגר ויתנו פייט אמיתי עוד יותר על התואר בעונה הבאה. הקבוצה שלהם אמורה להשאר דומה, שכן אף שחקן לא מחוזר במיוחד פרט לאלבס, וזוהי אבידה עליה הם מסוגלים להתגבר.

עוד לא הגבתי על בארסה, אז:
    ידוע מזמן שברצלונה לא מסוגלת לקחת יריבות נחותות כל כך ברצינות. האדישות הייתה אופיינית מאוד, וצפוייה. למעשה, אחרי חצי שעה ראשונה רעה במיוחד המשחק נהיה טוב יותר מהציפיות שלי.

סמואל אטו ברמת ריכוז ירודה במיוחד מאז שחזר. כל הבעיטות שלו הולכות לאמצע השער והוא לרוב כלל לא מנסה לכוון. קל לפטור זאת בטענת המחמיצנות שלו, אך זה מתעלם מעשרות שערים אותם הבקיע עם פס חזק ומדוייק לפינה. עדיין, המשחק איתו נראה כל כך הרבה יותר טוב מאשר עם סביולה או גודי. אנשים כרגיל גם התלוננו על הצבתו בשמאל, אך שוב זה הניב הרבה מאוד פירות. זה לא נראה טוב במיוחד, אני גם לא בטוח שלא היה מושג יותר במצב הטבעי, אבל בשורה התחתונה כמה וכמה מצבים נוצרו מפריצות של אטו בשמאל, מתנועה אלכסונית שלו לאמצע, ובעיקר ממסירות פז של רונאלדיניו מעמדת הרכז. התגעגתי לראות את הברזילאי עומד כך מאחורי חוליית ההתקפה ומפטם אותם במסירות, סוף סוף זה קרה. ממש כמו בעונה שעברה.
    פרט לשני אלה: אינייסטה ושאבי במשחק טוב, למרות שהיה חסר לי הדקו. אי-אפשר להוציא למסי כדור מהרגל. פויול ממשיך להיות שחקן העונה עם כמה ניקוי כדור בתזמון מופלא. ג'יו פעיל מאוד. הפתיע אותי שזאמברוטה לא עלה כלל, אך כנראה שדני צודק בנושא: הוא הופקד לשמור על השחקן המסוכן היחיד של הבאסקים.

עכשיו זה ראש בראש, לבארסה ולמדריד לוח משחקים קל למדי עם מוקש אמיתי אחד, 1.5 (בגלל מאזן פנימי) נקודות הפרש. גם המורבו הספרדי משתלב היטב בסיפור, כאשר אספניול תפתח רגליים לריאל מדריד ונאסטיק תסייע לברצלונה במחזור האחרון. האם אתלטיקו מדריד תעשה אותו הדבר? ואל תשכחו כמובן את השמועות על מזוודות כסף שעתידות לצוץ כמו בכל שנה. הכל יכול לקרות.