31:מי שמחמיץ-סופג 2-0 לויאריאל על ברסה,2-1 לריאל

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Apr 21, 2007.

1. Engel Del Madrid Member

זה כל התענוג..

2. Barcik Member

ההחמצות, ניחא. האופן שבו בארסה לא הצליחה להתאושש מהפיגור הוא החלק הרע באמת מהמשחק. קיוויתי והאמנתי שדווקא אספקט זה במשחק השתנה, אבל התבדתי. אחרי השער של פירס הגיעו דווקא הדקות הטובות ביותר של ויאריאל, כאשר ברצלונה פשוט המומה עדיין. התרגלנו בעבר במצבים אלה לראות את המיטב מברצלונה, אבל האמונה והבטחון האלה עדיין לא שבו. למעשה, גודיונסן היה טוב יותר מרונאלדיניו, אטו ומסי ב- 20 הדקות האחרונות, ולמרות שמדובר באחד ממשחקיו המוצלחים יותר של האיסלנדי זה מצב מאדיג ביותר.

חוזרים לחישובי הנקודות. אחרי ריאל מדריד היו לברצלונה 3 משחקי מוקש, מהם ניתן לתת 2 ועדיין להיות בטוחים לגבי האליפות. אז 2 כבר ניתנו, וכעת נותרה מטרה ברורה. ברצלונה העונה מפשלת בכמעט כל המשחקים הגדולים, וגם לי כבר אין מנוס מלהסכים באופן חלקי לפחות עם תאוריית הלוזריות. בדר"כ עושים את החישובים האלה עם הנחה פסימית למדי של לכל הפחות 30%-40% מהנקודות, אבל סיכויי ההצלחה של בארסה במשחקים חשובים העונה נמוכים הרבה יותר. רבאק, זה הזמן. לא רוצה לחשוב אפילו על איבוד נקודות עד אז. ברצלונה עדיין לא הפסידה נקודות לקבוצות תחתית עם התקפה הגיונית, וזה לא יקרה בסאן-סבסטיאן גם כן. שלושה מחזורים בהן ריאל מדריד וסביליה מחוייבות לאבד נקודות (משחק ראש בראש), ויתכן שיותר מפעם אחת. פעם אחת העונה, צריך להראות שפה זה ברצלונה. נצחון בקלדרון בתסריט אופטימי שכזה יעשה את העבודה, והאליפות.

3. Raulito Madridista

למרות ההפסד אתמול של ברצלונה ששימח אותי מאוד, זה דיי הפתיע אותי לנוכח הקבוצה הבינונית מאוד של ויאריאל השנה שלמעשה כבר גמרה את העונה, סיפור האליפות עדיין בידיים שלה ואני עדיין מאמין שהיא תזכה בו. ברצלונה השנה מפשלת בעיקר במשחקי החוץ שלה, כי בבית המאזן שלה מעולה והכי טוב בליגה הספרדית, בקאמפ נואו היא לא הפסידה אפילו לא פעם אחת, גם לא לאתלטיקו מדריד שאוהבת לנצח בקאמפ נואו. ברצלונה עם 19 נקודות בלבד במשחקי החוץ, וכבר שישה הפסדים יש לה העונה. איבוד הנקודות של ברצלונה נגד ויאריאל(אולי סוף סוף היא תתחיל לצאת לדרך חדשה ותגמור את העונה עם טעם טוב יותר, אני שמח שפירס כבש, אולי השער הבודד שלו בויאריאל השנה, בעונה הבאה הוא יועיל לקבוצה יותר), היה לא צפוי, אבל כך גם היה איבוד הנקודות של ריאל מדריד נגד סנטאנדר, כך שהכל עדיין בידיים של ברצלונה בכל מקרה בנוסף להיתרון. ההחמצות הרבות של ברצלונה זה דבר לא חדש, אבל סמואל אטו בהחלט איבד קצת מהחדות שלו וברצלונה צריכה אותו מנצל מצבים יותר טוב לקראת המשך הדרך. לפי מה שהבנתי היה קו שבירה בברצלונה אחרי הפיגור וזה באמת סימן רע. בכל אופן, רונאלדיניו שחזר לשחק היה טוב לפי מה שהבנתי ויש לי תחושה שהוא הולך לתת סיום עונה טוב מאוד.

סביליה למרות הכושר הטוב שלה, אם מסתכלים על שני המשחקים האחרונים, היא עדיין לא תזכה באליפות לטעמי. אתלטיק בילבאו אולי נלחמת על חייה, אבל במשחקי החוץ ובכלל בילבאו השנה קבוצה פשוט לא טובה. הניצחון הזה בכלל לא היה מפתיע, אבל הוא החזיר את הצבע לפנים של חניכיו של ראמוס, אחרי השלושה משחקים ללא ניצחון. פוארטה שכבש היה טוב מאוד, וסוף סוף סביליה משחקת טוב גם ששני שנאבאס לא בשיאו. פביאנו הראה שהוא מסוגל להבקיע ולא כמו בדר"כ, כאשר קאנוטה היה חסר, לסביליה לא היו את התשובות בהתקפה. בילבאו עדיין יכולה להיות מרוצה שהיא מעל הקו האדום והמלחמה תיהיה עד הסוף.

סראגוסה מנצחת את סלטה ויגו, אבל בחוץ היא לא משיגה מספיק נקודות והיא לא תגיע לליגת האלופות לדעתי, וולנסיה קבוצה יותר טובה ממנה. לא משחקת טוב יותר, אבל וולנסיה יודעת להשיג נקודות גם שהיא לא טובה בניגוד לסראגוסה, שמפשלת בחוץ ללא הפסקה. סלטה לא קבוצה שיכולה להפריע לסראגוסה שמשחקת נהדרת בבית, היא תחפש את הנקודות במקום אחר, אבל בהחלט יש שיפור בקבוצה הזו שאני מקווה שנראה אותה בליגה גם בשנה הבאה.

אתלטיקו מדריד יורה בעצמה. לאתלטיקו לא מגיע להגיע לאירופה אחרי התצוגות העלובות שלה לאחרונה. סוסיאדד קבוצה חלשה מאוד, היא אחת משתי הקבוצות החלשות בליגה. לא ייתכן שאתלטיקו תפסיד בכזו אדישות במשחק כזה, ולא משנה אם אתלטיקו הייתה טובה יותר. סוסיאדד חוזרת למאבק על ההישארות בליגה, איזה יופי. אני מקווה שלבאנטה תרד, לא מחבב אותם. רקראטיבו ניצחה את סנטאנדר במשחק מעולה עם שישה שערים, והיא רחוקה נקודה אחת בלבד מאתלטיקו מדריד, שאם היא לא תגיע לגביע אופ"א אולי לא צריך לתת לאגירה את המפתחות לעונה הבאה.

על המשחק של ריאל מדריד ווולנסיה אני אגיב בהמשך...

4. Raulito Madridista

לגבי המשחק שלנו נגד וולנסיה, אני מאוד מרוצה מהניצחון.

http://img264.imageshack.us/img264/7079/90628316ru9.Xxx
    חלוץ גדול

אני פחות שמח שהגול הגיע ממצב נייח ואת שאר המצבים להבקיע החמצנו חוץ מהגול האדיר של רוד(איזו התקפה של כדורגל, מזכיר את הימים היפים, מיגל טורס הרים כמו שחקן גדול, ואהבתי את הפסים לפניכן, הסיומת הייתה גדולה גם כן). החמצנו מצבים כמו הסיום של ראול אחרי מהלך טוב, רק חבל שהבעיטה לא הייתה יותר מתוחכמת, היגואין החמיץ מצב טוב וגם רוביניו, אבל לא נורא. ריאל מדריד עשתה לחץ נכון על המגרש ולא נתנתה לוולנסיה להניע כדור, לוולנסיה היה קשה גם ככה עם אלבלדה שמוגבל מבחינה התקפית וגם אלביול. אחרי השער הייתה ירידה במשחק וזה דבר שקורה לנו הרבה מאוד פעמים. יפה שהפעם ידענו להשיב בגול אחרי המהלך המדהים של חואקין שהשאיר את מיגל טורס, מגן דיי מהיר יחסית, מאחוריו, בקלות. חואקין משתפר מאוד ומבשל עוד שער למורו שכרגיל סיים כמו גדול. לטעמי מגיעות תשבוחות לקנבארו על משחק מעולה שפרט למהלך אחד טוב של ויאה שבעט והכדור פגע בסילבה, קנבארו הצליח לנטרל את אחד החלוצים הטובים בעולם כיום. החילופים של קאפלו הפעם הגיעו בדיוק בזמן. היה מקום להוצאתם של היגואין וגאגו. גאגו היה טוב אבל דיארה היה מעולה והצליח לנטרל את הקישור של וולנסיה. בקהאם בישל באומנות את השער לראמוס, מדהים השחקן הזה, סרחיו ראמוס. גם למרות שמוראטי תפס אותו הוא הצליח לנגוח מדוייק, כדור בלתי ניתן לעצירה, כמו שקרה בקלאסיקו שלמרות שפויול משך אותו, ראמוס הצליח להבקיע. הייתי רוצה לראות את בקהאם בהרכב באגף ימין במקום היגואין. רוביניו היה פחות טוב בריאל מדריד אבל לא חשוב, הקבוצה עשתה צעד חשוב ושיפרה עוד דברים במשחק שלה. כמובן שיש עוד דברים לתקן. אם קאפלו ממשיך באותו קו מבחינתי שיישאר, רק עכשיו אולי מתחילים לקצור את הפירות של כל השחקנים שרכשנו ושל העונה הזו. אולי אליפות לא תיהיה לנו, אבל אנחנו עשינו שדרוג ואנחנו קבוצה טובה יותר. זה לקח יותר מדיי זמן אבל זה הגיע, עדיף מאוחר מאשר אף פעם. וחבל שראול במשחקו ה-600 בריאל מדריד לא הצליח להבקיע. בכל מקרה, קפיטן זה קפיטן. איקר היה במקום כמו תמיד.
    מקווה שנשיג את המקום השני כי את האליפות אני באמת לא מאמין שניקח.

Last edited: Apr 23, 2007
  5. Quique_Flores Member

דור, אני לא צריך לספר לך איזה עומס של משחקים יש על ויאה, היה לי ברור שעם העייפות שלו הוא לא יסחוב במשחק הזה, אז בוא לא ניסחף, זה הרבה יותר ויאה מאשר קנבארו. אם וייה בא עירני למשחק ולא אחרי 30756435 משחקים שבהם הוא משחק 90 דקות, אז אין לי ספק שהוא היה לפחות כובש שער, וגם מהתל ומתעלל בקנבארו על הדרך.