30:ריאל מנצחת 3-1 את סביליה ומתחילה לברוח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏28/3/08.

1. oFiRzZz Member

לא מגיע לנ לזכות באליפות..
    ככה לא מתנגת קבוצה שרוצה לזכות.
    כמה נאיביות כמה ..

אגב ארתור,חתימה גדולה XD

2. xavi6 Member

למה יש בך תיסכול וכעס מודחק?

3. Raulito Madridista

אחרי המתנה שבטיס הביאה לנו אמש, אסור לפשל, חייבים לנצח את סביליה ולהגדיל את הפער בצמרת שוב ל-7 נקודות. כשאני רואה את הקבוצה של השבועות האחרונים, אני שואל את עצמי איפה האופי של שנה שעברה או תחילת העונה הנוכחית. ריאל הייתה שותפה להרבה משחקים דומים למשחק נגד וולנסיה, ובדר"כ אנחנו היינו המנצחים. הקבוצה לא משחקת טוב כבר הרבה זמן, אני מקווה ששוסטר מתחיל להבין את מקור הבעייה. אני מעולם לא הבנתי איך ה4-4-2 המוזר הזה הצליח בצורה כזו גדולה בחלק הראשון.
    אני רוצה לראות את השחקנים עולים עם אש בעיניים, עושים לחץ על כל המגרש ומנסים להבקיע מהשנייה הראשונה, ההיפך מהגישה ש'אנחנו קבוצה מאוד מוכשרת והגול יגיע מתישהו'. הגיע הזמן שננצח כבר את סביליה. היא קבוצה חזקה מאוד, אבל יש לה גם חסרונות. ההגנה לדוגמא גם כשהיא בהרכב מלא, מה שלא קורה היום, בינונית.
    אני דיי מודאג מהחלק האחורי שלנו. קאנוטה אומנם פחות כובש השנה, אבל פביאנו לא מפסיק להפציץ. ההגנה שלנו היא תופעה. יש משחקים שהכל הולך בסדר ואתה כבר חושב שיש שיפור, אבל אז שוב מישהו עושה טעות ואנחנו סופגים. מרסלו הוא חולשה מבחינה הגנתית, אבל אני מקווה שהוא לפחות ייתרום לחלק הקדמי, מה שאני בטוח שסרחיו ראמוס ייעשה, מצד שני הם יהיו חייבים לא להפקיר את ההגנה, יש לסביליה קיצוניים מצויינים. הגיע הזמן שדיארה יישתלט על העניינים במרכז המגרש ושיפסיק למסור ליריב.
    האללה מדריד

4. Sergio Ramos Member

ריאל מדריד vs סביליה

http://img256.imageshack.us/img256/9926/realmadrid1wd7.Xxx - http://img256.imageshack.us/img256/9601/sevilla1rj8.Xxx

שעה: 22:00
    איצטדיון סנטיאגו ברנבאו, מדריד.

אחד ממשחקי העונה עומדת לצאת לדרך. מצד שתי הקבוצות, ניצחון הוא בגדר חובה. שתיהם כזכור, על פי מצבן בטבלה, חייבות את הנקודות כמו אוויר לנשימה. מהצד המדרידאי, זו ריאל מדריד שמאבק האליפות שלה, איננו גמור והפער מהיריבה המושבעת נזיל מאוד. ומן העבר השני, הקבוצה מהאנדולוסיה, סביליה. גם היא כאמור, נמצאת במאבק קשה על כרטיס לצ'מפיונס וחימנז וחברים נואשים לנקודות.

ריאל מדריד-
    הקבוצה של שוסטר בתקופה גרועה מאוד – מתוך חמשת המשחקים האחרונים, ניצחה ריאל מדריד פעמיים ובשלושה משחקים הפסידה. אומרים שאין מי שתסכן את ריאל מדריד ותוכל לקרוא תיגר על האליפות, אז אומרים. בינתיים, משבוע לשבוע, הפער בין ריאל מדריד לברצלונה(הקבוצה היחידה אשר תוכל לגנוב ממדריד את התואר)הולך ומצתמק והליגה הספרדית ליגה שאינה צפויה. ניצחון היום, יגדיל את הפער ל7 נקודות מאחר שהיריבה המושבעת ברצלונה, הפסדיה אתמול 3-2 לבטיס.
    "סביליה היא קבוצה מחוברת בעלת אופי מועלה, אני מאמין שהיא לא תעשה לנו חיים קלים, בדיוק כמו שלא עשתה לנו חיים קלים במפגש הקודם. אנחנו בתקופה לא הכי טובה, וזה טבעי. בכל קבוצה יש עליות ומורדות, אך גם סביליה סובלת ממחסור ביציבות וידעה העונה תקופות לא טובות. הצמרת צמודה והפער נזיל מאוד, לכן נצטרך לתת מעצמנו את המיטב." אלו הם כמובן דבריו של ברנד שוסטר, כאשר התראיין ל'רדיו מארקה' אתמול. המאמן הגרמני לא נשמע ממש לחוץ, אך על פי דבריו, סביר להניח שהמשופם מבין את חומרת המצב, והפסד מחר עלול לגרום לזעזוע בקבוצה. כידוע, בשבועות האחרונים, ריאל התחילה לגמגם בכל הקשור למשחקי הבית שלה. אילו פעם נחשב הברנבאו למבצר אימתני בו היה בלתי-"אפשרי להוציא נקודות, היום זה קצת אבד וגם על זה דיבר שוסטר:"איבדנו מהרזומה שלנו במשחקי הבית. בשבוע שעבר זה התבטא רשמית במשחק מול ולנסיה בוא הפסדנו הפסד צורם. כרגע מה שמעניין אותנו, זה לחזור למסלול הניצחונות מכוון שזה הדבר החשוב ביותר לקראת מחר".

בעניין הסגל, איך לא, הפציעות ממשיכות. הפעם זהו(שוב)פפה שנפצע במשחק הנבחרת ולא האתמן יחד עם הקבוצה.ובעקבות כך, הברזילאי צפוי להיעדר. קאנברו, שהיה בספק רציני לקראת המשחק בסופו של דבר נמצא כשיר ויפתח בהרכב. כרגע ההתלבטות בהגנה היא האם לפתוח עם סרחיו בצד ימין(מה שיסלול את דרכו של מרסלו\טורס לעמדה השמאלית של ההגנה)שם נדרש יותר מאשר כבלם, או שמא, היינצה ישחק כמגן שמאלי, סרחיו יועבר לצידו של קאנא ומיגל טורס ישחק בצד ימין.(סביר להניח שהאופציה הראשונה היא זו שתתמש. הרי בסך-הכל, אני סבור ששוסטר יציב את סרחיו בצד ימין, העמדה שכשהוא לא בא, נראת כאיננה). – בהתקפה, למעט רודי שכבר פצוע תקופה ארוכה, מי שחזר לשורות המדים הלבים, הישרות לסגל הוא חאבייר סביולה. למעט זה כולם כשירים. אין ספק שבפניו של שוסטר עומדת התבלטות גדולה מאוד – מהקישור ועד עמדות החלוץ- בקישור, עומדת ההתבלטות בין דיארה לגאגו, ובחלק היותר קידמי, ההתבלטות האי בין רובן להיגוואין. ישנה גם אפשרות שאחד מגוטי\סניידר יפתח על הספסל וגם הפיפיטה וההולנדי יפתחו יחדיו בהרכב. הכל אפשרי.

הרכב משוער(ריאל מדריד): איקר; מרסלו\טורס, קאנברו, היינצה, ראמוס; גאגו\דיארה, גוטי, סניידר, רוביניו, רובן\היגוואין;ראול.

http://img237.imageshack.us/img237/963/pw802wa1ro0.Xxx
    רוצה לחזור למסלול הניצחונות. שוסטר.

סביליה-
    הקבוצה של מנולו חימנז עוברת עונה די מבולבלת אפשר לומר. זה התחיל עוד שם בתחילת העונה, כאשר פוארטה המגן המשאלי, לקה בהתקף לב ולאחר כמה ימים נפטר. ההשפעה המנטלית שלאחר מכן, הורגשה. אז אולי זה לא הדבר שגורם לסביליה המעורערת לחוסר היציבות והגמגומים, אך זה בהחלט חלק בלתי-נפרד מהעונה הלא ממש טובה שחווה סביליה. האמנם, בחודשיים האחרונים, הרבה בזכות לא אחר מלואיס פביאנו, הצליחה סביליה לטפס ולהשאיר לאחרות בטבלה שמתחתיה קצת אבק. כרגע, היא נמצאת במאבק קשה על המקום הרביעי. בשבוע שעבר, כחלק מהמאבק, הפסידה סביליה לאתלטיקו .מדריד בתוצאה 2-1 הפסד שקצת ערער את הביטחון ונתן ליריבה(אתלטיקו)דחיפה על פני האנדולוסים. אז עם בטיס נתנה מתנה לריאל מדריד כאשר ניצחה את בארסה, ויאריאל, מנצחת את אתלטיקו מדריד ומחלקת לסביליה גם כן מתנה.סביליה נמצאת במקום השישי, שמלפניה, ניצבת ראיסנג שעם כל הקשיים מזדחלת לה עמוק בצמרת וגם היא נלחמת על כרטיס לליגת האלופות. "אנחנו במומנט שלילי, בדיוק כמו היריבה ריאל מדריד. הנקודות חשובות כמובן, ונשקיעה מאמצים רבים בכדי להשיגם. ניתנה לנו הזדמנות לצמק את הפערים, נצטרך לקחת אותה בשתי ידיים. קל זה לא יהיה כמובן, למרות המשבר שעוברת ריאל מדריד, היא עדיין קבוצה נוקשת ומחוברת היטב." אומר לואיס חימנז.

כידוע, אחד המלפפונים המים ביותר לקראת הקיץ, הוא לואיס פביאנו, שאגב, עולה לא מעט בכותרות ונחשב למטרה של שוסטר לקראת העונה הבאה. הבחור הברזילאי שמחוזר על ידי לא מעט כלי תקשורת, התראיין לפני ימים ספורים, וכך נשמעו דבריו: "כשהייתי ילד, תמיד חלמתי להגיע למועדונים הכי גדולים באירופה. להגיע למועדון כמו ריאל מדריד, זה הגשמת חלום מבחינתי. כרגע אני בסביליה ואשחק בא עד סוף העונה. אחרי זה, אני פנוי להצעות." לואיס גם דיבר על מצב משפחתו שלא רוצה להמשיך לחיות בעיר סביליה אך על זה אין צורך להרחיב. אין ספק שהרבה מההתקפה של סביליה היום, תלויה בברזילאי.
    ההגנה היא החלק החלש ביותר בסביליה העונה. אז עם זה לא מספיק, היום תגיע סביליה למשחק כאשר היא חבולה עוד יותר מבחינה הגנתית- אסקודה, ודרגו הסרבי, שתיהם פצועים ולא נכללו בסגל למשחק. בעקבות כך, זומן בלם קבוצת המשנה, דוד פירייטו – בלם בן 25 שמזומן לראשונה לקבוצה הבוגרת. כרגע, עומדת התלבטות בפני חימנז בין פדריטו פאציו לפירייטו – מי יפתח לצד מוסקורה הקולמביאני. עוד אחד שיעדר הוא מרסקה שהורחק לארבעה משחקים לאחר שנגח בפרצופו של קון אגוארו. למעט הם, כל הסגל של סביליה כשיר. קייטה, שהיה בספק קליל מאוד לאחר שמתח שריר באימון, יפתח בהרכב לצידו של פאולוסן.

הרכב משוער(סביליה):פאלופ; אדיראנו, מוסקורה,פירייטו\פאציו, אלבס; קאפל, נאבס, פאולוסן, קייטה; קאנוטה, פביאנו.

http://img407.imageshack.us/img407/2342/luisfabiano354x215es1ux8.Xxx
    הרבה תלוי באיש הזה. פביאנו.

קצת 'סטטיסטיקות':
    בשלושת המשחקים האחרונים, ניצחה סביליה את ריאל מדריד. 2 משחקים בביתה, ואחד בברנבאו. שתיים מהמשחקים, היו במסגרת הסופר-קאפ הספרדי בוא סביליה ניצחה את ריאל מדריד בשני המפגשים. המשחק האחרון בין השניים, התקיים בסאנצ'אז פיחואן, שם ניצחה סביליה 2-0. בעונה שעברה ניצחה ריאל מדריד את סביליה פעם אחת, וכנ"ל השניה. בעונת 05\06 ניצחה סביליה את ריאל מדריד 4-3 לאחר קרב דרמטי. באותה עונה ניצחה ריאל מדריד 4-2 את סביליה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/08
  5. XabiAlonso Member

לפי ה- AS, רובן יקבל מקום בהרכב על חשבונו של רוביניו המאכזב.
    קנבארו יפתח לצידו של היינצה במרכז ההגנה, כאשר ראמוס ישחק מגן ימני, והמסננת מרסלו בצד שמאל.
    דיארה בטח יקבל מקום בהרכב מקום על חשבון גאגו הנהדר, בכדי להוסיף קשיחות למרכז השדה.
    סיכוי לא רע שנראה את היגואין פותח בהרכב בהתקפה לצידם של ראול ורובן.

HALA MADRID

6. Sergio Ramos Member

להגיד שאני אופטימי לקראת המשחק היום יהיה שקר עלוב. קשה להיות אופטימי בשל העובדה שבתקופה האחרונה שוסטר איבד שליטה בקבוצה, ויותר מכך, היכולת הקבוצתית באופן כללי הורידה הילוך כבר תקופה ארוכה. מדובר היום בסביליה, אחת הקבוצות שאני יותר שונא לפגושם. את שלושת המשחקים האחרונים מול האנדולוסים הפסדנו. שיטת המשחק הקשה שלה עבדה מלינו שלושה. לצפף את האמצע, לגרור אותנו למשחק אגרסיבי ולגרום לנו לשחק לידיה ולנצל את החולשה הידוע בחלק האחורי ויעקוץ. חשוב ששוסטר יכין את החניכים שלו היטב למשחק שכזה. סביליה קבוצה מאוד מסודרת וטקטית. היא מתבססת על מרכז שדה חזק מאוד שבנוי מפאולוסן שמשחק את הדפנסיבי וקייטה שמשחק יותר כקשר 50\50. שתי קיצוניים מהירים וטכניים ושתי חלוצים סופר אלגנטיים בחלק הקידמי.

אנחנו תלוים רבות בחלק האחורי. אין מקום לפשל במשחקים כאלה. כשהראש לא עובד, כלום לא עובד בגוף. ככה זה גם אצלינו. עם ההגנה תראה רע וחדירה, זה יגרום לקריסה כללית בכל הקבוצה. לכן, למעט מרסלו שהוא החולייה החלשה ברביעייה, שממנו אני לא מצפה שלא יעשה טעויות, אני מקווה שלא יהיו פשלות.
    בהתקפה, אני מקווה שרוביניו לא יסופסל. למרות שנמצא בתקופה לא טובה, עדיין אין צורך להוריד שחקן שכזה לספסל. שוסטר יצטרך להחליט בין היגוואין לרובן.

7. Red Left Winger Member

כבר כמה שנים טובות ויאריאל היא הקבוצה המועדפת עליי בספרד וכמה שמחתי לאור התוצאות האחרונות.
    היום בערב אני עם סביליה, הפסד של ריאל והפער הוא 3 נקודות כשלריאל יש עוד משחק מול ברצלונה.
    עם קצת מזל, האלופה השנה תהיה הצוללת הצהובה, שללא ספק מציגה את הכדורגל היפה ביותר העונה בספרד.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתי קבוצוות עם תוצאות היום.

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080330/ligajvn16.Xxx

סנטאנדר עם 3-0 במונז'ואיק על אספניול הלא יציבה,ורסינג משתווה לאתלטיקו במקום הרביעי עם 50 נקודות ..

http://www.elmundodeportivo.es/Xxx/20080330/ligjvnddd16.Xxx

מאיורקה עם 3-0 במסטאייה אחרי שחשבנו שהנה ולנסיה חוזרת

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/08
  9. Raulito Madridista

פורסמו ההרכבים למשחק שייחל בעוד כרבע שעה:

http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0708/roma4.Xxx

שוסטר החליט לספסל את רוביניו ובמקומו יעלה אריאן רובן. גונזלו היגואין יישחק לצידו של ראול בחלק הקדמי. גאגו ממשיך בהרכב ודיארה על הספסל. היינצה משחק כבלם במקום פפה והמגן השמאלי הוא מרסלו.
    ריאל מדריד: קסיאס; ראמוס, היינצה, קנבארו, מרסלו; גאגו סניידר, גוטי; רובן, היגואין וראול;

מנולו חימנז החליט להשאיר את חסוס נאבאס על הספסל בעקבות כאבים שחש הספרדי בחימום לקראת המשחק. אדריאנו יישחק כקשר ימני. המגן הצעיר קרספו חוזר להרכב לאחר הרבה מאוד זמן. הבלם מקבוצת המשנה, דוד פרייטו מועדף על פני פאציו.
    סביליה: פאלופ; אלבס, פרייטו, מוסקורה, קרספו; פאולסן, קייטה, אדריאנו, קאפל; קאנוטה ופביאנו

----------------

האללה מדריד!

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/08
  10. Jose Mourinho Member

איזה שער אדיר של ראול, בדיוק כמו בימים הגדולים.

11. riquelme1 Member

לסביליה העונה פשוט אין הגנה, לא היתי מתלהב מהשלישייה של ריאל.

ואינה ולנסיה חוזרת לסורה, שוב 3-0 ותבוסה ביתית, העונה המבסטאייה הוא המגרש הכי קל בספרד. וכן זה כולל גם את הסיאוטד דה ולנסיה של לבאנטה. הניצחונות על ברצלונה וריאל לא הרשימו אותי, קומאן חייב ללכת הביתה, לולנסיה יש סגל שחקנים של מקום 1-4, והיא עדין בסכנת ירידה.

הליגה השנה פשוט מאכזבת, אחרי עונה אדירה כמו העונה שעברה, אנחנו מקבלים עונה חלשה של הליגה הספרדית, אולי החלשה ביותר שאני צפיתי בה(מאז 1999).

12. אלי מתחן Member

מה חלש בעונה הזאת? יש לך כל כך הרבה משחקי כדורגל מדהימים.

13. Mehmet Member

העונה אין הרגשה של מאבק בצמרת עד הסוף, כמו שהיה אשתקד. מבחינת משחקי כדורגל וגולים מדהימים, לא חסר, אבל מאבק לצערנו לא ממש יש, אפילו בתחתית יש כבר שתי קבוצות עם רגל וחצי בסגונדה, והמאבק הוא רק על לא להיות היורדת השלישית.

ולגבי משחקי היום, ריאל מדריד עשתה את המוטל עליה מול סביליה, שלא ממש היתה במגרש היום, ופספסה הזדמנות לצמק את הפער מאתלטיקו מדריד ולברוח לאספניול.
    ולנסיה חוזרת לסורה, ולדעתי הם פשוט תפסו שבוע מדהים בשבוע שעבר, וזה עבר להם.

14. RubberSoul Member

הכי טוב להתעדכן בסגונדה המעניינת שחצי ליגה מועמדת לעלייה,וחצי ליגה(כולל כמה מהנ"ל) מועמדת לירידה(יש מצב שנה הבאה חימנסטיק נגד בארסה ב' בסגונדה ב'),ושם מלך השערים ממוקם במקום האחרון בטבלת הליגה(חרז).
    אגב,נומאנסיה,מלאגה וספורטינג עם רגל וחצי בפרימיירה,הראשונות כבר כמעט בטוחות(10 נק' מהמקום הראשון לשלישי,2 מהשלישי לרביעי).
    מעניין,לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/3/08
  15. אלי מתחן Member

האמת שלא ממש, כמו שלא מעניין (אותי לפחות) לראות משחק של אלמריה מול חטאפה.