30:ריאל מנצחת 3-1 את סביליה ומתחילה לברוח

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Mar 28, 2008.

1. Giallorossi Member

מדהים, מדהים, מדהים. אופן צבירת הנקודות של ריאל ובארסה בחודשים האחרונים הוא בקצב של קבוצות תחתית.

2. XabiAlonso Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    לבטיס! פשוט מגיע להם על המהפך האדיר!

מה יהיה עם ההגנה של ברצלונה?

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם המחצית הראשונה הראתה לעולם איך ברצלונה יכולה, המחצית השנייה הראתה כמה היא רוצה. עוד מהשנה שעברה טענתי שזה כבר לא זה, כשאת התלונות אני מפנה בעיקר לפרנק רייקארד. לא יכול להיות שכבר למעלה משנה הקבוצה נענשת בשל חטא היוהרה שלו.

כל הכבוד לבטיס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. JR-Riquelme Member

אין מילים...
    לא מגיע לברסה, הזילזול המבחיל הזה במחצית השנייה והראשונה אמר סופית שהתואר שייך למדרידאים, שמה לעשות עם כל הצער כן מגיע להם.

5. 亚历山大帕托 Member

גם לריאל לא מגיע. ויאריאל לאליפות!

6. XabiAlonso Member

למה לא מגיע? גם לנו מותר להפסיד מדי פעם.
    רק על פתיחת העונה המדהימה והתוצאות המרשימות, מגיע לריאל לזכות באליפות.

7. xavi6 Member

בויאן, עכשיו אתה מבין למה אמרתי והיתכוונתי כשאמרתי שאבידאל פשוט טיפש? לא אלגנטי? כי שחקן אלגנטי כמו מארקז היה מוציא אחוצה ברוגע, אבל שחקן לא אלגנטי, שחקן בפאניקה, ובקיצור-שחקן טיפש היה שם יד על שחקן שפשוט יותר מהיר ממנו, כשהמצב 2-1 לטובתך והקבוצה היריבה לוחצת. זה שחקן טיפש. למרות שאודונקור עשה הצגה לא קטנה, זה מגיע לנו, פשוט מגיע, כי יש לנו הגנה עם שמות, אבל בלי קבוצתיות, לא יודעים להיתארגן, לא יודעים להיות מאוחדים.

יותר מזה קצת קשה לי ליכתוב, אני לא מאוכזב אפילו, כי ידעתי שזה מה שיהיה אחרי ה-2 גולים שכבשנו, ראיתי איך אנחנו משחקים ידעתי שדבר קטן משנה את הכל ואנחנו מפסידים, אודונקור וסוביס הם גדולים, אז לא הופתעתי כלל. ואלדס מציל פנדל, אחרי פחות מ-30 שניות טורה מהמר על כדור גובה וחואניטו שם גולאסו.
    הלכתי לישון, אני יודע שאני לא אצליח, אולי מחר אני אוכל לכתוב תגובה של בנאדם.

8. 亚历山大帕托 Member

למי אכפת מתחילת העונה? לבארסה הגיע לנצח את בטיס בגלל 2:0 במחצית? בכל מקרה, כמו שאמרתי - האליפות תלך למי שלא רוצה הכי פחות, כי לא ריאל ולא בארסה לא מראות אופי של אלופות שמנצחות בקראנץ' טיים.

9. Mehmet Member

פשוט מדהים. אין מילים לתאר את החזרה ההירואית של בטיס מפיגור של שני שערים לניצחון, אבל עם כל הכבוד לבטיס, בארסה היא הסיפור של הערב. איזו הגנה זו לעזאזל? כמה פעמים ריאל נותנת ובארסה לא לוקחת?

שני משחקי הצמרת הנוספים של המחזור הופכים לחשובים במיוחד.
    אם ויאריאל תנצח בבית את אתלטיקו מדריד, היא תחלוף בטבלה על פני בארסה.
    אם ריאל מדריד לא תנצח מחר בבית את סביליה, עוד אפשר יהיה לומר שיש לבארסה סיכוי כלשהו. אבל בעונה כזו, קשה להאמין...

Last edited: Mar 30, 2008
  10. XabiAlonso Member

ויאריאל מוליכה 0-2 על פאתטיקו לקראת סיום המחצית הראשונה משערים של קאזורלה וניהאט!
    בינתיים, ויאריאל עולה למקום השני.

11. Riki Member

אני מקווה שריאל מחר תשכיל לקחת את המתנה הזאת ולא תצא לוזרית יותר מבארסה, כי זה כבר באמת קשה.

12. Mehmet Member

אימרו שלום לויאריאל, מתמודדת חדשה לעונה זו על כתר האליפות. מחר אני אהיה כולי עם סביליה במשחק מול ריאל מדריד, כדי שנוכל לראות מאבק משולש על התואר עד סוף העונה.
    אגב, לויאריאל יהיה יתרון מול בארסה במקרה של שוויון נקודות ביניהן, כי ניצחה אותה פעמיים.

ויאריאל תופסת את המקום השני בסטייל, כשהיא מעלימה לחלוטין את אתלטיקו מדריד. ניהאט עם משחק מצוין, וההגנה הצהובה העלימה לחלוטין את אגוארו.

13. ראול Member

חתימה אחת שווה הודעה שלמה.

ארתור, קופירייטר

14. Mr.Eko Member

קשה קשה לתאר את ההרגשה שעוברת בי עכשיו.....
    כל כך כואב לחטוף הפסד שכזה,פשוט לא יאומן...... שוב פעם הראנו שהמנטליות שלנו שווה לזבל,איפה המאמן שיחזיר את השחקנים לקרקע לעזאזל? איפה? ההגנה שלנו פשוט בושה,אבידאל היה כל כך גרוע בהגנה.... מה אתה עושה שטויות לעזאזל? תרחיק וזהו.... אבל כל הכבוד לבטיס שנלחמה עד הסוף וניצלה את היהירות שלנו. מה שעוד יותר מעצבן זה הניסיונות של הנרי לגמרו את המשחק ב"קלאסה",סעמק גמור את המשחק וזהו... יש את האימרה הזאת בכדורגל,כשאתה לא כובש אתה סופג,כל שחקן צריך לשנן לעצמו את זה טוב טוב לעצמו. אנחנו עדיין לא צריכים לוותר על האליפות בכללי אבל כמו שאנחנו נראים עדיף שנסיים את העונה הזו הכי מהר שאפשר + אולי ורק אולי להוציא משהו מליגת האלופות.

Last edited by a moderator: Mar 30, 2008
  15. Rudess Member

משנה לשנה אני ממש מתחיל לאהוב את הכדורגל של פלגריני בויאריאל. אני בהחלט אשמח אם ויאריאל תעשה השנה סנסציה ותצליח לקחת את האליפות משתי הקבוצות הגדולות והשבעות. נשארתי עד 2 בלילה כדי לראות את הצוללת הצהובה עושה צחוק מהקולצ'ונרוס, והיה שווה. זה היה הקינוח אחרי ההפסד של בארסה הפאתטית.