אין מה להתאכזב , נאברו גדל בבארסה הוא מכר את המשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
ובכל זאת,החמצת פנדל של גוטירס,ולהחזיק מעמד עד לדקה ה90..אבל עדין אסור לשכוח שזאת ברצלונה בקאמפ נואו..חבל
תודה לך דויד ויאה , 1-0 , דקה 26 . חולפות בדיוק 10 דקות , נאבס מוכשל ברחבה ,מארסקה בועט וקאניזארס בעצירה מדהימה .
מזל של אלופה לברצלונה. מאיורקה החמיצו פנדל ושיחקו לא רע בכלל, ברצלונה מצאה את הרשת משער עצמי ממש בדקות הסיום, וסגרה למעשה את סיפור האליפות. מאיורקה במרחק של 7 נקודות מהקו האדום, לפני המחזור הם היו בפער של 9, בכל מקרה, הקבוצה יכולה להיות מעודדת מאיך שהיא עמדה נגד אלופת אירופה היוצאת ואלופת ספרד הנכנסת ככל הנראה. זו לא פעם ראשונה שברצלונה ניצלת בנס מפנדלים, גם גראי מסנטאנדר החמיצה נגדה פנדל לפי מה שאמר אתמול נגד יעקובי בשידור. מזל שאתמול לא היה לריאל מדריד. * הפסד מאוד מיותר של סראגוסה לחימנאסטיק, יכלה להלחיץ את וולנסיה, הקבוצה הזו חסרת יציבות. נאסטיק מצמקת את הפער מחוף מבטחים ל6 נקודות ותיהיה לנו תחתית בוערת מתמיד. מי כבש לנאסטיק? פורטיו!!! הוא פורח! שער תשעי העונה. כל הכבוד לשחקן הזה, אני עוד זוכר את העונה הטובה שלו אצלינו ב03\2002. כמה חבל שקרלוס קיירוש הרג לשחקן הזה את הקריירה. גם סוסיאדד מנצחת במפתיע אצל בטיס. גם הבאסקים במרחק שני נצחונות מחוף מבטחים. הפסד מפתיע של בטיס שלאחרונה בתקופה לא טובה, היא במרחק של רק 4 נקודות מהקו האדום. גם סלטה ויגו מנצחת היום, לבאנטה נושרת למקום ה-18 אחרי הפסד לאתלטיקו מדריד, שנשארת במקום השישי, ולא נותנת לראסינג שניצחה אתמול, מתנות. אתלטיקו צריכה להיות בגביע אופ"א. הייתה לי תחושה שדווקא בדרבי סלטה תתעורר, האם זה המאמן החדש שהפיך חיים חדשים? ידעתי שבילבאו תנצח את אספניול. הקטלונים באו עייפים אחרי המשחק בגביע אופ"א ובילבאו במומנטום טוב מאוד. בליגה אין יותר מדיי על מה לשחק מבחינת אספניול. בליגה היא בהחלט כן גמרה את העונה, כמו אוססונה שסיימה בתיקו עם רקראטיבו, לה יש על מה להילחם נגד חטאפה שגם ניצחה. * וולנסיה צריכה את הנקודות כדי לדלג מעל סראגוסה ושוב לחזור למקום המוליך לליגת האלופות, לטעמי שום דבר עדיין לא נגמר למרות שבחוץ סביליה ממש לא מבריקה, יש לה חמישה הפסדים וחמישה תוצאות תיקו.
ולנסיה בדרך הבטוחה לניצחון ביתי על סביליה: היא מוליכה בינתיים (דקה 50 בערך) 0-2 על ולנסיה מצמד שערים של דויד ויאה (השני בפנדל) וסביליה בעשרה שחקנים עם הרחקתו של המגן הגרמני הינקל.
הייתה יכולת בכלל לא רעה בסך הכל, אבל היינו חלשים מאוד בשטח המכריע. רוב המשחק התנהל ממש כמו כדורסל, כל כולו סביב הרחבה של מיורקה. זאת בזכות לחץ אדיר, ואין ספק שרייקארד הצליח בכך ובנקודה זו העדרו של רונאלדיניו אף סייע. המסירה האחרונה הייתה ברוב המקרים רעה מדי, וזה היה ההבדל בין נצחון קליל לדפיקות לב. בסופו של דבר, אכן "מזל" של אלופים, אבל המשחק הזה היה אמור להית שלנו בכל מקרה. משחק טוב מאוד לדקו, שהיה פעיל ודחף המון. מסי חייב לקבל כאפה במהרה, ואטו מפוזר מדי. מקווה שהשטות של מנוחה לרונאלדיניו תפסק פה. לא ברור לי מדוע דווקא עכשיו קיקה החליט שולנסיה מתחילה להוציא תפוקה מהשקעת 25 מיליון היורו, אבל חואקין בהחלט משתפר (לפחות לפי תפוקה) ממשחק למשחק בהרכב.
ויאה עם ה1-0 http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/abril/30/38.Xxx ויאה עם ה2-0 http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/abril/30/42.Xxx הפנדל שקאניזארס מציל http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/abril/30/40.Xxx הינקל מכשיל את ויאה בתוך הרחבה וכשהוא אחרון הוא רואה אדום , ליאני תלמד http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/abril/30/41.Xxx מהגול הראשון סביליה לא הייתה כל כך במשחק וזה היה ברור לאיזה כיוון הולך המשחק , ואם לא החמצות שהייתי קורא להם זלזול מסויים של ויאה וחואקין זה היה נגמר בתבוסה .
לא הספקתי עדיין להגיב כאן על כל משחקי המחזור, אז אני אעשה זאת בקצרה: הפסד שגומר לריאל את החלומות על האליפות. ואולי באמת לא מגיע לריאל את האליפות. ריאל של השנה היא הקבוצה הכי לא יציבה בליגה. רק לפני שבוע הם נתנו משחק גדול נגד אוסאסונה ועכשיו הם מתפרקים נגד ראסינג. זה לא שסאנטנדר נתנה משחק גדול פשוט ריאל לא ניצלה את המצבים שהיא קיבלה, בעיקר במחצית הראשונה. היגוואין היה השחקן הכי טוב לדעתי על המגרש. הוא נתן משחק נהדר, הגיע להרבה מצבים ורואים אצלו שיפור עצום מאז שהגיע לריאל. מרסלו קיבל את הצ/אנס מקאפלו בהרכב ונתן משחק סביר, היה טוב בהגנה וגם בחלק ההתקפי כאשר עלה למעלה. לדעתי קאפלו חייב לתת לו יותר צ'אנסים. חבל לי על ריאל. באמת האמנתי שהאי יכולה לקחת את האליפות מבארסה. לדעתי ריאל היא היחידה שיכלה לקחת את האליםות מבארסה היות וסביליה משחקת ב-3 מפעלים וולנסיה לא בכושר הכי טוב בעולם. ראסינג לא נתנה משחק גדול, ממש לא. המחצית הראשונה שלה היתה חלשה מאוד מלבד כמה פעולות של מוניטיס שהיה טוב מאוד. זיגיץ' לא היה משהו במחצית הראשונה אבל השתפר בשנייה וסחט פנדל מוצדק (!) מקנאברו הטיפש שהוביל לנצחון של ראסינג. הנצחון הזה של ראסינג מקרב אותה למקום בגביע אופ"א בשנה הבאה, ובאמת מגיע לי, היא אחת הקבוצות המהנות והטובות בליגה. מזל של אלופים. בארסה ללא רונאלדיניו נתנה משחק סביר, הניע כדור יפה לחצה את מאיורקה אבל אל היה מי שיביא את הפס הנכון בזמן הנכון. היא גם הגיעה לכמה מצבים נהדרים אבל סאביולה ומסי ההחמיצו ברשלונות. אפרופו מסי נראה שהוא קצת תפס תחת. למרות היכולת הנהדרת שלו מישהו צריך להעיר אותו, אתמול הוא היה חלש. ג'ולי מילא את תפקידו של רונאלדיניו בסדר אבל הוא לא רונאלדיניו והוא אף פעם לא יהיה. בארסה מתקרבת עוד צעד לעבר האליפות. ריאל רחוקה ממנה כבר 5 נקודות וסביליה שהפסידה רחוקה ממנה כבר 4 נקודות. לבארסה יש גם את הלוח משחקים הקל ביותר, מלבד אתלטי לא מחכים לה משחקים קשים. כשמנגד לסביליה מחכים משחקים קשים וגם לריאל. אולי איכשהו ולנסיה תצליח להשתחל לה לפסגה, למרות שזה יהיה קשה, אבל בנתים היא הקבוצה שמשחקת את הכדורגל הכי טוב מלבד בארסה והיא גם זאת שמנצחת. מאיורקה נתנה משחק טוב מאוד אבל היא היתה חייבת לכבוש את הפנדל שנבעט גרוע ביותר ואת זה גם ג'ורקרה היה עוצר. מאיורקה הגיע גם לעוד כמה מצבים לא רעים. למרות ההפסד מצבה בתחתית לא רע בכלל, היא רחוקה 7 נקודות מלבאנטה ולי נארה שבסופו של דבר היא תשאר בליגה. נצחון חשוב וגדול מאוד לולנסיה על סביליה במסטאייה. סביליה פתחה באחד ההרכבים המוזרים ביותר שלבהעונה עם חלוץ אחד, לואיס פביאנו, וללא קארז'קוב, קאנוטה וללא עוד כמה שחקני הגנה חשובים. אני באמת לא מבין את חואנדה ראמוס, זה כאילו הוא אומר שהוא לא רוצה לזכות באליפות ושהוא מתרכז בגביע אופ"א ומבחינתי זאת טעות קשה. גם אם כזה הרכב סביליה שיחקה לא רע בכלל, קבלה פנדל שקאניזרס עצר (זה מה שקורה כאשר קאנוטה לא במגרש) אבל חוץ מזה לא הגיע לשום מצב. סביליה מתרחקת מבארסה עד כדי 4 נקודות ולא נראה לי שהיא תצליח לזכות באליפות. אין לה סגל רחב כמו שיש לבארסה, היא משחקת בשלושה מפעלים ויהיה לה קשה מאוד ככה לזכות באליפות. וגם קשה לי להודות בזה אבל בארסה קבוצה טובה יותר מסביליה. ולנסיה היתה חייבת לנצח והיא עשתה את זה. היא עלתה למקוםה-4 (קיקה צריך לשלוח זר פרחים לפורטיו) על חשבון סראגוסה וההיא גם לא אמרה עדין את המילה האחרונה במאבק האליפות. שבוע הבא מחכה לה משחק מעניין מאוד נגד ריאל מדריד בברנבאו, משחק של הצהרת כוונות. אם הם רוצים אליפות הם חייבים לנצח ולהוציא גם את ריאל סופית ממאבק האליפות. ואם נחזור למשחק עצמו וייה כרגיל היה מדהים עם שני שערים וכמה מהלכים מדהימים. מבחינתי הוא השחקן הכי טוב בספרד השנה ובין הטובים בעולם. כל הכבוד לולנסיה על הנצחון הזה. התחתית בוערת. סוסיאדד ונאסטיק שסומנו כבר כיורדות בטוחות מנצחות את בטיס וסראגוסה בתאמה וחוזרות לתמונה. סלטה מנצחת את דפור בדרבי של גסיליה בבכורה של סטויצ'קוב על הקווים. כמו שחשבתי, הפיטורים של ואסקז המינוי של סטויצ'קוב הכניס בשחקנים תורה והם מתחילים להראות את מה שהם יודעים. לדעתי הם בסוף ישארו בליגה הרבה בזכות הנצחון אתמול של אתלטיקו מדריד על לבאנטה, נצחון שהחזיר את סלטה למקום ה-17. אם על האליפות אין לנו מאבק אז לפחות על ההישארות בליגה יש לנו מאבק, ועוד איזה מאבק!