אני לא מבין את הקטע עם ההגנה של ריאל - קנבארו והלגרה משחקים באמצע, ראמוס יכול לשחק גם בימין, סלגאדו משחק בימין ומרסלו למיטב הבנתי בשמאל, כך שצריך לפתוח בלי סלגאדו ועם מרסלו בשמאל, וראמוס בימין.
כנראה שקאפלו מתכנן לעלות עם ראמוס בשמאל וסלגאדו בימין , אבל עם יחליט לעלות עם מרסלו אז ראמוס ישחק בימין
לא יצא לי עדיין להגיב על המשחק הזה. בגדול, הכל נאמר. עוד גמר, עוד משחק שחייבים לנצח בו, אך בניגוד לשלושת המשחקים האחרונים, צפוייה לנו מוקש אדיר. סנטאנדר היא קבוצה נהדרת, שנבנתה בחוכמה, השחקנים הצעירים הביאו את הקבוצה הזו למרחק נגיעה מגביע אופ"א. ואני עוד חשבתי בתחילת העונה שהיא תאבק המון בתחתית, אפילו יותר גרוע מאשר מה שהיה עם יוסי בניון ועם ראסינג בשלושת העונות האחרונות. זיגיץ ומוניטיס שחקנים מצויינים. מוניטיס כבר ניצח אותנו עם סנטאנדר בעונת האליפות האחרונה שלנו באותו מגרש, בסרדינרו. אני מאוד חושש לקראת המשחק הזה, אבל חייבים לנצח, והמשחק המעולה נגד אוססונה העלה לי את המוראל ואת האמונה בקבוצה. בכל ההזדמנויות שהיו לנו לנצל את העובדה שאנו משחקים מוקדם, או אפשרות להעפיל ל מקום הראשון בטבלה, או אפשרות לצמק את הפער מברצלונה לממש ממש מזערי, בכולן נכשלנו(סלטה, לבאנטה, ויאריאל, רקראטיבו, דפורטיבו). מקווה שהיום יהיה אחרת ומה שנותר הוא לאחל בהצלחה. רוביניו שחקן המפתח שלי כמו תמיד. מה שמפליא אותי זוהי חזרתו של גאגו להרכב. הרי אמרסון היה מעולה נגד אוססונה והפגין אולי את היכולת הכי טובה שלו בריאל מדריד מתחילת העונה ונתן את המשחק הכי טוב שלו. אם גם אחרי משחק היראוי שכזה, שכלל גם בישול מפתיע, אמרסון מסופסל, אז אין לו יותר מדיי מה לחפש אצלינו. גאגו שחקן לא ממש יציב. לא כמו גוטי, אבל הוא נותן שני משחקים טובים ואז שניים חלשים. מקווה שזה לא ייקרה. רק שלא נראה את סאלגדו באגף ימין. מקווה שראול ייכבוש את שערו ה-186 וישתווה לסנטיאנה. האללה מדריד רק תנצחו רק.
סביליה,בניגוד לברסה,מצפה למשחקים לא קלים בכלל. בנוגע למחזור הנ"ל,המסטאיה יתפוצף מרוב אוהדים.משחק גדול מצפה בספרד. סביליה תנצח,במשחקים גדולים היא יודעת לתת את הפייט הנכון
אני סקפטי לגבי הסיכויים שלה , לפי מה שהראל פרסם פה , סביליה מגיעה למשחק ללא 4 שחקני מפתח - קאנוטה , אלבס (ככל הנראה לא ישחק) , פוארטה ופביאנו. הקבוצה נמצאת בעומס משחקים מטורף בין הליגה לאופ"א , גם ולנסיה מגיעה אחרי עומס לא קטן בליגת האלופות אבל לנוכח החסרונות של סביליה והפצועים אני חושב שלולנסיה יש יתרון ויותר מקל. שוב, כמו שאמרתי כאן מקודם , קיקה פלורז חייב לנצח את סביליה כדי לבסס את עצמו במקום לליגת האלופות בהנחה שסראגוסה תאבד בפיחואן נקודות.
בסופו של דבר מה שיפריד בין סרגוסה לולנסיה יהיה המשחק בינהם במסטאייה, ולדעתי ולנסיה תבוא פייבוריטית. אבל זאת ולנסיה, אי אפשר לדעת. אחרי ההפסד לבילבאו נעשתי מעט סקפטי
בשורה משמחת לאוהדי ריאל מדריד - מרסלו פותח בהרכב הראשון לראשונה, במקום מיצ'ל סאלגדו. שאר ההרכב זהה לאותם 11 שניצחו את אוססונה בברנבאו במחזור הקודם 2-0. רוביניו ומרסלו ייפתחו באותו אגף מעניין לראות את שיתוף הפעולה. אמרסון נישאר בהרכב וגאגו על הספסל למרות השמועות. קסיאס; ראמוס, קנבארו, הלגרה, מרסלו; אמרסון, דיארה, רוביניו, היגואין; ראול וואן ניסטלרוי. שיהיה בהצלחה!!!! האללה מדריד!!! חייבים לעשות את זה!!!! http://www.realmadrid.co.il/spaw/photos/racing1_1.Xxx פותח בהרכב לראשונה. מרסלו.
בינתיים מוניטיס מפרפר את שחקני ריאל , אבל אם זה לא יסתיים בגול הפאשיסטים האלה ידעו לתת את הגול שיגמור את המשחק
מחצית לא רעה בכלל שלנו, רק שיישאר ככה ונעפיל למקום הראשון, גם אם זה זמנית. הרבה זמן לא ראיתי הנעת כדור טובה שלנו. אנחנו עומדים נכון על המשחק ואיקר אומנם הדף כדור פה ובעיטה שם, אבל משחק ההגנה יציב מאוד לעומת בדר"כ. מרסלו שקיבל את הצ'אנס עושה עבודה לא רעה חוץ מפעם אחת ששכח לסגור בזמן ולא הצליח להגיע לסגור את החור שהוא יצר באגף שמאל. סרחיו ראמוס צריך להיזהר מספיגת צהוב שני והשופט למזלינו ריחם עליו, כאשר ראמוס עשה עבירה ששווה כרטיס, כאשר יש לו כבר אחד. אני אוהב את הצורה שהשחקנים משחקים, גם אם זה לא המשחק הכי טוב שלנו העונה מבחינת הזדמנויות לכיבוש. מזל שהצלחנו לנצל את הטעות החמורה של סנטאנדר בהגנה ולכבוש. אני לא מבין למה נדב יעקובי לא הזכיר שראול השתווה לקרלוס סנטיאנה וכבש 186 שערים בליגה הספרדית. שמח שדווקא הוא כבש, הוא בכלל לא רע, הוא משתתף במשחק המסירות ועושה הגנה. יכלנו לראות קצת יותר מרוביניו ומרסלו וציפיתי לקצת יותר אבל לא נורא. לפי מה שראיתי השוער שלהם בינוני מאוד, וצריך לבעוט מרחוק, למרות שאין לנו יותר מדיי שחקנים שיודעים להפציץ מרחוק. אין טעם לשנות שום דבר במחצית. אני אהבתי מאוד את הניסיון של דיארה, כמעט וזה נכנס, ואן ניסטלרוי איחר בשנייה לכדור. אני אוהב מאוד את התרומה של היגואין למשחק, למרות שאם הוא היה יותר חד במהלך לקראת תום המחצית הוא היה שולח כדור רוחב ורוד גומר עניין. רוד מצא את הרשת העונה בעיקר בחוץ, 12 שערים יש לו מחוץ לברנבאו. גם אמרסון ודיארה עומדים כמו שצריך. בקיצור רק שיישאר ככה, עדיף להבקיע את השני ולהיות יותר חדים במסירה האחרונה בהתקפה, שהכדור ימשיך לנוע מהר ושהקבוצה תמשיך לעשות תנועה גם ללא כדור. השחקן הכי מסוכן הוא מוניטיס, אבל לפחות יש למרסלו מהירות שנותנת לו אפשרות לנצח בחלק מהמצ'אפים. מבחינת משחק הראש ההגנה שלנו יציבה ולכן זיגיץ' פחות קריטי רק אני חושש ממצב נייחים. מקווה שנשמור על ההיתרון האללה מדריד! http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/04/14/racingmadrid2.Xxx שער 186 כמו סנטיאנה!!! Raul Gonzalez Blanco
דור למה אתה לא מזכיר את היגוואין שנותר משחק גדול! רק חסר שהוא גם יכבוש וזה יהיה המשחק הטוב ביותר שלו בריאל העונה.
נתון שקצת ידאיג את אוהדי ריאל , ראסינג סנטאנדר נמצאת במקום הראשון בכיבוש שערים בין הדקות 61-75 ו75-90 . בשני פרקים הללו לקבוצה יש 10 שערים , הקבוצה הפוריה ביותר בליגה בדקות אלו. אבל כפי שזה נראה עכשיו הם איבדו כוחות במחצית הראשונה ,ועכשיו הם עייפים ולא נראה שהם ישוו.
לא היה פנדל של דיארה על סקאלוני. לגבי המשחק, כמו מול ברצלונה, ריאל שוב יוצאים פראיירים, אסור לקבוצה שרצה לאליפות לא לנצח במשחקים כאלה.
THE END לוזרים השופט בן זונה וסליחה על המילה הבוטה. במקום להבקיע את השני ממצב מעולה של היגואין שנתן משחק גדול, אנחנו מפסידים את המשחק ומאבדים את הסיכוי לזכות בתואר. המקום בליגת האלופות בסכנה. למרות שהיו דקות שהנענו את הכדור מעולה במחצית השנייה זה בעיקר היה חושך. מקווה שהפציעה של היגואין לא רצינית. לטעמי לא היה מקום להכניס את מחייה ולהוציא את רוביניו אלא ההיפך להוסיף חלוץ כדי להכריע את המשחק הרי קאפלו לא יכל לדעת שזה מה שייקרה. היה מקום להכניס את גוטי לפניכן. תודה רבה לשחקנים על הלחימה ועל המחצית השנייה הטובה. אי אפשר לשחק נגד 12. 4 עונות ללא תואר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx שבור.
ממש לא צר לי על ריאל היום , נכון הפנדל הראשון לא היה לדעתי אבל אין מאושר ממני על ההפסד של ריאל היום. נצחון מחר של בארסה סותם את הגולל על שאיפות האליפות של ריאל. ניקולה זיגיץ' מוכיח היום עד כמה הוא שחקן דומיננטי בליגה הזאת, "מרחם" על קנאברו כי אני מתאר לעצמי שחוץ מתפיסה כמו שהייתה ברחבה שהביאה לפנדל , אין שום דרך אחרת לעצור את הענק הסרבי הזה.