מה רצית שבתור קפטן נמני יעמוד בצד ויסתכל איך מרביצים למוסא ?! באשר להשוואות בין הניצחון בדרבי הראשון לאחרון ... כל ניצחון בדרבי לכאן או לכאן הוא מתוק . לא משנה איך למה,וכמה . במיוחד שאתה בפיגור,ואתה חוזר בשביל לנצח .
נמני צדק בתגובה שלו.. בתור קפטן ,כמה שזה נשמע מצחיק..הוא עשה את הדבר הנכון.. ולדעתי הגיע לאוהד הזה את המכה שהוא קיבל ממוסא..כי בכל זאת הוא הפריע למשחק הלוהט ביותר בארץ.. שתי הצדדים היו מחוממים ומוסא היה עצבני בגלל איך שהקבוצה נראית ומהתסכול נתן לאוהב את המכה..ואני בטוח שהוא לא התכוון לתת לו מכה חזקה שכזו..פשוט יצא ככה כי האוהד ניסה לברוח ומוסא קפץ גבוה מדי..
דיי ליפות את הדברים. התגובה של מוסה הייתה טפשית ודבילית, מילא הוא היה רק תופס את האוהד כדי שלמשטרה יהיה יותר קל לתפוס אותו אבל כזאת כניסה? בחייכם. גם עם נמני, עם כל הכבוד לכך שהשחקנים הרביצו לו אנשי ההנהלה לא הרביצו לו, ולכן המעשה שלו לא נכון והוא היה צריך לקבל אדום. אני הגנתי לא מעט פעמים על נמני אבל במקרה הזה הוא היה צריך לקבל עונש.
עם כל זה שהוא יצא להגן על שחקן שלו קפטן צריך להוות דוגמא הוא יכל ללכת ולהגן עליו, מה שהרבה שחקנים של מכבי עשו הוא הלך ופשוט חילק מכות לשחקנים ומנהל הקבוצה סלח לי זה לא נקרא להוות דוגמא
אז האדום מפריע לכם? נכון היה צריך לקבל אדום. ומה אז? הזמן שנותר למשחק היה 5 דקות והאדום לא היה משפיע על כלום. תפסיקו להתעכב על קטנות.
הקטע של החמש דקות זה לא מה שחשוב נמני התנהג בצורה שקפטן לא צריך להתנהג ומה שהכי חשוב זה שמול העינים של השופט הוא מנסה להכות את הרשקוביץ אבל לשופטים בארץ אין ביצים להוציא אותו באדום
נמני היה צריך לקבל אדום, קנס כספי והרחקה לכמה משחקים. איך לא מעמידים את נמני לדין, מה הם עיוורים, לא ראו שהוא חילק כאפות חופשי, לא בדיוק מוסיף להתאחדות המקרה הזה.
משחק טוב מאוד של האדומים. מכבי ת"א לא הגיע למשחק וכך גם הקפטן שלה, אבי נימני שנותן עונה מצויינת. מכבי ת"א מושפלת ע"י היריבה העירונית, ועכשיו ת"א אדומה (לפחות עד הדרבי הבא) .
וזה יכול לקבל תפנית שאוהדי הפועל ממש לא רוצים שיקרה: ההנעלה עוד יכולה לחשוב שהיא פעלה נכון העונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx 3:1 היה אז. רייס אז כבש ת'גול למכבי. זה לא רק אתמול. במשך כל העונה. השחקן היחיד של הפעול שתמיד היה טוב.
נו מה אתה רציני? אתה בא להגיד שמכבי ת"א היא לא יריבה של מכבי חיפה? שטויות במיץ. אתה לא שווה אפילו תגובה על השטויות שאמרת. אבל למה להגיד שטויות ? חצי מהאנשים בארגון הם בכלל עברו את ה-18, חלקם אפילו בני 21, 22, 23, אתה מתכוון אולי לגוש שעכשיו נוצר בג' שבאמתג זה גם לא מוצא חן בעייני בכלל (והרוב משם בכלל לא מקופים), שמה שרק עושה פילוג בין 11 ל-12, אבל אם אתה מתכוון לחברי הארגון, תאמין לי שלחצי מהם אכפת ועוד איך אכפת מהקבוצה, ויש שם הרבה שכבר הרבה שנים בכדורגל. ואני אומר את זה בתור אחד שלא אחד התומכים הגדולים של הארגון.
עזוב, הם לא מבינים את המושג "יריבות ספורטיבית". ברור שזו לא יריבות עירונית של שנים, ברור שזו לא יריבות פוליטית כמו בקלאסיקו או יריבות שנוצרת מכל מיני סיבות כמו בין מנצ'סטר לליברפול, וכו' וכו'.. אבל אם בין שתי הקבוצות הגדולות ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי מבחינת הישגים לא תהיה יריבות ספורטיבית, אז בין מי כן?
התגובה של מוסא ונימני הייתה מוגזמת אבל מצד שני אני שמח שהאוהד הזה חטף בושידו בפנים. סך הכל מוסא היה עושה בשכל אם הוא היה תופס אותו ביד וזורק אותו לידיים של אחד השוטרים[שדרך אגב כרגיל עשו עבודה מצויינת-תודה רבה],נימני מצידו סך הכל הגן על מוסא אחרי שכולם ניסו לתפוס אותו ולהרביץ לו אבל הסטירה אחר כך לחבר הנהלה של הפועל[או מי שזה לא יהיה] הייתה מיותרת. בכל מקרה אני מקווה ששניהם לא יספגו עונשים כבדים אלא משהו סמלי ומקווה שהאוהד של הפועל ישב בכלא כי דווקא פה צריך לתת מכה מקדימה כדי שלא יקרו מקרים כאלה. בקשר לנושא של חיפה-מכבי לא היה לי כח לקרוא את הכל אבל אני רק אגיד שיש לנו יריבות ארוכה נגד מכבי תל אביב,מאז ומתמיד אני מוצא את עצמי יותר לחוץ במשחקים נגדם[שטראובר הזין הזה תמיד היה טוב נגדנו] ותמיד מתווכח עם אוהדי מכבי.