הספרדיות בליגת האלופות יום שלישי: רומא-ר.מדריד ספורט 5+,21:40 יום רביעי: *סלטיק-ברצלונה ספורט 5+ גולד 21:40 פנרבחצ'ה-סביליה ערוץ הקיבוץ,ספורט 5+לייב *עקב העברת המשחק בין ארסנל ומילאן לערוץ 2,המשבצת של ספורט 5 ריקה,ובלוח השידורים של ספורט 5 לא מופיע בגולד המשחק,אבל בספורט 5 מופיע ערב הכדורסל בשידור חוזר. עידכונים בקרוב.
שידור המשחק בין בארסה לסלטיק מתבטל,ולא ישודר לא בספורט 5 ולא בספורט 5+ גולד.לא יודע מה הסיבה,אבל זו באמת סחיטת כסף תמורת כלום.בושה.
אז איפה ישודר היום בסופו של דבר בארסה סלטיק?ערוץ 2(משולב)?ערוץ 5?גולד?או שהוא בכלל לא?.כל אחד אומר אחרת ואני מתחיל להשתגע אז אם מישהו יכול להביא לי תשובה אני אודה לו מאוד.
סלטיק - בארסה: - פריצות מערוץ 2. - אתר ערוץ הספורט. - לינקים באינטרנט. ליון - מנצ'סטר יונייטד: - ספורט 5+ ארסנל - מילאן: - ערוץ 2. סביליה - פנרבחצ'ה: - פריצות באולפן המשולב של ערוץ הספורט [5+ לייב]. האולפן המשולב של ערוץ הספורט: * אני לא בטוח אם הוא נותן פריצות גם לסלטיק - ברצלונה ולארסנל - מילאן. אגב, במהלך השבוע יהיו שידורם של המשחקים שמשודרים בערוץ 2.
הוא יתן פריצות,כי הם משדרים גם באינטרנט.לא חושב שיש לך בעיה להפטר מ11 שקלים שנכללים בחשבון הפלאפון...
אין לי בעיה גם להפטר מ80 שקל (50 לערוצי לייב וגולד ו30 לערוצי ספורט 1 וספורט2) אבל הכל עניין של עיקרון !!