אני יודע שזה קצת אאוט אוף דה בלו, אבל וייץ עזב את ערוץ הספורט לפני כמה שנים ויורם ארבל החליף אותו כשדר הבכיר של הערוץ, אבל לפני שנה בערך הוא חזר. אני זוכר אותו בבירור משדר את יונייטד מול רומא ברבע גמר ליגת האלופות בעונה שעברה.
יום שבת ב22:00 שידורה של ריאל מול דפור מובטח מכיוון שהחברה שמשדרת את המשחק היא לה סקסטה שלה אין בעיות לשדר מחוץ לספרד. בשעה 20:00 ביום ראשון פורסם בלוח השידורים של ערוץ הספורט שהמשחק של ברצלונה ישודר , אבל כמו שלמדנו מהמשחק מול ויאריאל , והדרבי של מדריד בתחילת העונה כשלא מדובר בלה סקקסטה שום דבר לא בטוח בשידורים.
מחר אמורים להיות משודרים שלושת המשחקים(סביליהו-0ולנסיה בלייב) אבל כלום לא בטוח השנה לגבי השידורים בספרד.
20:00 , 5 פלוס , ברצלונה - אלמריה 18:00 , 5 פלוס , ריאל - דפורטיבו 22:00 , 5 פלוס לייב , סביליה - ולנסיה
כצפוי , המשחק של ריאל מדריד כנראה לא ישודר . 3 דקות אחרי השעה 6 וכבר 8 דקות שיש הודעה למטה שמיד נעבור לשידור הישיר.
לעזאזל איתם ולעזאזל עם כול ספרד והסיכסוך המטומטם הזה !!!!!!!!!11111111 נמאס לי לראות את דנה ברגר ונמאס כבר מהקפיטליזם המזוין הזה שמונע ממני לראות את הקבוצה שלי ... למה בספורט 5 לא מפרטים יותר מה קורה שם ?!?