יכול להיות שראמוס ראה שבארסה הפסידה, וככה אולי הוא "הרשה לעצמו" להעלות הרכב משני ובעקבות זאת גם לאבד נקודות בליגה הספרדית ועדיין להישאר בתמונת האליפות, במקביל לשמירת השחקנים החשובים טריים לגביע אופ"א. נשמע לא ממש הגיוני, אבל שחושבים על זה בהחלט יש מצב שזה מה שקרה.
תראה, באמת שלא נראה לי הגיוני שהיגואין קיבל יותר מרוביניו, רוביניו הבקיע- מה היגואין עשה?! אני לא מחליט עליך, אבל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx
כל ספרד מדברת על השער של פביאנו אלר אבל בישראל, אפילו בפורום שלנו נאדה. נחכה לתקציר של נדב יעקבי או שאני אביא את הגירסה שלי קודם? הגירסה הרשמית של שחקני אטלטיקו: לא ראינו את גייה פראנקו שוכב פצוע ברחבת השוער, לכן המשכנו לשחק. אני לא מאמין שאפשר היה לא לראות, אבל אפשר היה לא להאמין כי מדובר בשחקן של הצוללת הצהובה. ראיתי אין סוף צלילות במהלך המשחק ואפשר להגיד שוייריאל שילמה ביוקר כי בדקה ה-90 הייתה עבירה על חוסה מארי ברחבה, אבל השופט כ"כ לא אהב לראות עוד צלילה מתורגלת היטב שהראה צהוב לחלוץ. מצד שני, היו שריקות לנבדל של החלוצים שלנו כשהיה קו אחד ושריקה לנבדל של אנטוניו לופס כשהוא היה 5 מטרים רחוק מלהיות בנבדל, הייתה עבירה על קון אגוארו ברחבה, תפיסה בחולצה שמנעה ממנו מצב של אחד על אחד. והיה עוד פיספוס של טורס מהנקודה הלבנה. אבל כאן השופט לא אשם.
אני לא מבין למה התאכזבתם מהיגואין... היגואין נתן משחק טוב יחסית ותרם לכל ההתקפות כמעט של ריאל ואפילו אפשר לומר בישל את השער השני לרוביניו, וכל זאת כאשר הוא משחק באגף שתפקידו הטבעי הוא בכלל חלוץ מרכזי....
נכון, אתה צודק בהכל אבל שכחת להגיד דבר אחד. הוא פירגן יותר מידי, הוא העדיף למסור למישהו מאשר להיות זה שמסתכן ובועט.
בעניין סביליה- אין ספק שהסגל הקיים יתקשה לעמוד בשלושה מסגרות- גביע, ליגה וגביע אופ"א. הסגל הקיים לא מספיק רחב וחזק ונראה שסביליה לא מוותרת על והליגה- וגם לא על אופ"א. אני לא יודע מה היא תעשה בגביע אבל למקרה זה מתאים הפתגם- "תפסת מרובה לא תפסת". אני צופה התמוטטות באופ"א- אולי אפילו מול טוטנהאם, בעוד בליגה אין להם סיכוי לגבור על בארסה ואף לא על מדריד- יש להם לוח משחקים קשה מדי. הטבלה בסוף העונה לדעתי: 1. בארסה 2. מדריד 3. סביליה 4. ולנסיה 5. סארגוסה ויסקה אל בארסה! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx