אוקיי זה עוד יותר גרוע,אני לא מבין למה ריאקארד מנסה כלכך הרבה פעמים מה שלא מצליח.זה כולל את ה3-4-3 שלו,הצבת רונלדיניו כחלוץ ומשחק עם ג'ולי שחוץ מלהחמיץ ולרוץ לא עושה יותר מדי
הסגל של ריאל לקראת המשחק מחר: קסיאס, קרלוס, ראמוס, קנאברו, דיארה, ראול, אמרסון, רוביניו, סיסיניו, מרסלו, דיאגו לופז, ואן ניסטלרוי, קסאנו, רייס, היגואיין, הלגרה, מחייה, מינאמברס, דה לה רד, טורס. http://www.realmadrid.com/addon/img/6b73d7288convocatoriap.Xxx
מחצית מאופסת ברומארדה אבל התחושה היא שייפלו עוד שערים, מחצית מאוד טובה. ברצלונה לא הופיעה למשחק בכלל, לא מובן לי למה סביולה לא קיבל מקום בהרכב, למה רונאלדיניו משחק חלוץ מרכזי? למה דווקא ג'ולי באמת כמו שאמר נדב יעקובי, בהרכב, ולמה הוא נהנה מהעמדה הטבעית שלו? למרות, שלשחק ברמה של מסי זה לא אמור לשנות האגף, משחקן ברמה הזו אתה מצפה לשליטה בכדור בשתי הרגליים, ולא רק ברגל אחת. ברצלונה לא איימה אפילו לא פעם אחת על המסגרת במצב ששווה להזדמנות של גול, חוץ מהבעיטה של מסי, שהשתחרר בפעם היחידה במשחק מדיוגו. סראגוסה נראית טוב מאוד והגיעה לשניים - שלושה מצבים של שערים. חוץ מזה היא שולטת במרכז השדה ונירטלה לחלוטין את דקו ואינייסטה, צ'אבי הוא היחיד שהגיע למשחק הזה משחקני ברצלונה שקשור לחלק הקדמי. זאמברוטה לא עבר את החצי פעם אחת. דלסאנדרו מציג יכולת טובה והוא מנהל את המשחק, ולא איימאר. דייגו הצליח לשתק עד עכשיו את מסי ועשה עליו עבודה טובה, הוא גם איים פעמיים על השער ותמך רבות בחלק הקדמי של סראגוסה. דייגו מיליטו קצת פחות במשחק וחבל. סרחיו גארסיה יכל להבקיע אבל במקום זה הוא ניסה להתחכם ולהקפיץ מעל וואלדז, שגם ככה היה בשער. חבל שסראגוסה לא מנצלת את המצבים, כי, התעוררות במשחק של ברצלונה תיהיה, זה בטוח. אני במקום רייקארד מכניס את סביולה ומוציא את ג'ולי, אם כי הוא לפחות ניסה, מה שרונאלדיניו לא כל-כך עשה. סראגוסה תשלם ביוקר לדעתי על ההחמצות הללו. אבל, באמת שתאווה לעיניים לראות את הקבוצה הזו. ככה צריכה להיראות קבוצה שהיא משחקת בבית. ללא רגשי נחיתות. סארגוסה תוקפת עם שני המגנים שלה, עם שחקן אחד ממרכש המגרש ועם עוד ארבעה שחקנים - 7 שחקנים באים בבית לתקוף את ברצלונה, אלופת אירופה היוצאת ואלופת ספרד! לא תראו את זה אצל הרבה קבוצות. הקבוצה הזו מאומנת היטב על ידי פרננדז, הכדור הולך בדיוק לאן שהוא צריך להגיע, מסירות חכמות של השחקנים, חילוצי כדור ופיזיות במרכז המגרש, כל השחקנים מגנים וכמעט כולם תוקפים, יציאה מהירה להתקפה ובעיקר, שליטה בכדור גם מול שלישייה של ברצלונה במרכז המגרש ואולי גם ארבע, מארקז משחק על החצי הפעם. סראגוסה הראתה פגמים בברצלונה ולשחקנים שלה היו שטחים מתים, מה שלא קורה בדר"כ. אני ממליץ לדלסאנדרו לשחק על אולגר. משם באמת יוכלו להגיע שערים. מקווה שהמחצית השנייה תיראה אותו דבר וסראגוסה תכבוש.
בארסה משחקת גרוע מאד במחצית הראשונה, ולא היה לה שום מצב מלבד הבעיטה של מסי לידיו של השוער. סראגוסה הייתה נהדרת, הגיעה למצבים, וסרגיו גרסיה, שעשה צחוק מקרלס פויול הוותיק, הוא מצטיין המחצית לדעתי. גם דיאלסנדרו היה מעולה. ההגנה הקטלונית חייבת להשתפר.
יאלה, כל מה שנשאר זה לריאל לא לפשל ויהיה לי סוף שבוע ענק (היה יכול להיות מושלם אבל ארסנל וחיפה קילקלו)
לא מובן לי החילוף האיטי מדיי של רייקארד שחיכה יותר מדיי, הוא ראה כבר במחצית שהקבוצה שלו לא מתפקדת, אז נכון, ברצלונה במחצית השנייה מבחינה התקפית השתפרה והגיעה לכמה חצאי מצבים, אבל זה עדיין לא זה, מה שהיה מגעיל בברצלונה זה שאף שחקן באמת לא השקיע חוץ מפויול וצ'אבי, כולם שיחקו באיטיות ובהליכה. סראגוסה נתנה משחק גדול וכבשה שער יפה. היא יכלה לחסוך לעצמה דפיקות לב בסיום, אם הייתה מנצלת עוד מצב אחד שהיה לה ובערך בדקה ה-70 עושה 2-0 והמשחק גמור. הפער בצמרת נשאר 5 נקודות ובאמת שריאל מדריד חייבת לנצל את זה וגם סביליה יכולה לעלות למקום הראשון. סראגוסה בינתיים במקום המוליך לליגת האלופות וצריך להצדיע לקבוצה הזו. איימאר היה האיש הפחות דומיננטי בסראגוסה. שער 19 לדייגו מיליטו. ושוב, שאפו לסראגוסה על ניצחון גדול ועל הדרך שהוא הושג. היא תקפה היום עם שבעה שחקנים ואת זה לא כל קבוצת כדורגל עושה. רייקארד הפסיד את המשחק בעצמו עם מערך טיפשי, ולא הבנתי למה סאביולה לא נכנס. גם מסי היה חלש היום.
שוב אנחנו מפסידים ולהגיד שאני מופתע? ממש לא. לא ברור לי למה סביולה לא עלה לשחק, החילוף של גודיונסון היה מאוחר מידי, שוב הקבוצה משחקת בצורה אנמית, אולגר נראה רע, בקיצור לא משחק שנרצה לזכור.
תוצאה מצוינת לכל האוהדים הנטרלים בכדורגל הספרדי. הנצחון של סראגוסה הערב על בארסה ברומאדה משאיר אותה עם 46 נקודות כאשר נצחון של סביליה יכול להוריד אותה למקום השני ונצחון של ריאל לקרב אותם עד למרחק של 2 נקודות בלבד מבארסה. בקשר למשחק עצמו, אין ספק שסראגוסה היתה הרבה יותר טובה מבארסה בכל פרמטר במגרש ואם גם היתה יותר מדויקת ויותר מרוכזת בחלק האחרון של המשחק היתה יכולה לגמור את הסיפור ומקדם יותר ולחסוך לעצמה את הלחץ והפאניקה מספיגת שער שויון. כל-כך מגיעה לסראגוסה הנצחון הזה וכל-כך מגיעה לה להיות בשנה הבאה בליגת האלופות. סראגוסה שחקה היום מצוין מהשוער, סזאר עד דייגו מיליטו. בהגנה ג'רארד פיקה היה מצוין מול האקסית שלו (ושלנו) . פיקה חיסה מצוין את מרכז ההגנה ביחד עם גבי מיליטו והיה הבולט בהגנה. אבל המצטיין של סראגוסה באמת בכל המשחק היה דלאסנדרו. הארגנטיני המצוין היה פעיל מאוד, ייצר המון מצבים, אם במיסרות וההרמות הנהדרות שלו ואם בבעיטות עונשים והמצב הנהדר שלו בפתיחת המשחק. דלאסנדרו הראה היום כמה כשרון יש לו. אני זוכר שדיברו עליו כמארדונה הבא, אין ספק שאם הוא יהיה יותר יציב ויראה את אותה יכולת שהראה היום גם במשחקים אחרים הוא ייהיה שחקן גדול. הנצחון הזה של סראגוסה כאמור מעלה אותה למקם ה-4 שמוביל בסיום העונה לליגת האלופות. אין ספק שמגיעה לסראגוסה להיות במקום הזה. יש הלה קבוצה מצוינת עם שחקנים נהדרים. אני מאמין שעכשיו עם העומס שיהיה לולנסיה עם הפציעות והמשחקים בליגת האלופות סראגוסה תוכל תפוס את המקום האחרון למוקדמות ליגת האלופות. אבל אם כל הכבוד לסראגוסה גם לבארסה יש חלק בהפסד הזה וחלק גדול. בארסה שחקה איום ונורא, יש כאלה שיגידו שההפסד הוא באשמתו של רייקארד (וזה נכון) אבל גם ללשחקנים יש חלק בהפסד. כמו שדור אמר, מלסד פויול וצ'איב באמת אף אחד לא נלחם בבארסה. דקו שחזר מפציעה לא היה משהו בכלל וראו שהוא רק חזר מפציעה. אבל מי שבאמת היום חלשים ואכזבו הם צ'איב ואינייסטה שהיו לא טובים בעיקר אינייסטה שלפני המשחק היה בכושר מצוין ובמשחק הזה היה חלש מאוד. כמה מילים על ג'ולי. ג'ולי היה רע מאוד, סוף סוף הואמ מקבל צ'אנס מרייקארד ובמקום לקחת אותו בשתי ידיים ולהראות לרייקארד שהוא שווה מקום בהרכב (מה שהוא לא שווה) הוא היה חלש מאוד. ועשיו הגענו לאשם הבלעדי לדעתי ולדעת רבים, רייקארד. רייקארד בהעלה מערך כושל לחלוטין, שם את פויול מגן ימני ואת אולגר כמגן שמאלי שלשניהם זה תפקיד שחדש להם (לפויול לא ממש הוא כבר שיחק שם אבל הוא עדיף כבלם). גם בהתקפה רייקארד במקום לפתוח עם חלוץ חוד אמיתי שעיחק למעשה ללא חלוץ חוד ואין פלא שבארסה לא כבשה. גם החילף שרייקארד עשה היה מאוחר מדיי, במקום לעשות אותו במחצית הוא חיכה וחיכהה. בארסה יכול לצאת מהמשחק מאוד מאוכזבת אבל עכשיו מחכים לה משחקים לא יות מדי קשים, היא חייבת לנצח את כולם אם היא רוצה לקחת אליפות והיא לא צריכה לקחת את ההפסד הזה כל-כך ללב. יש עוד 9 מחזורים וגם לא בטוח בכל לשאחרי המחזור הזה הם יהיו במקום השני (אל תזלזלו בסאנטנדר). עריכה: ועוד חדשות טובות לסראגוסה, בילבאו עולה ליתרון 1-0 איזה שער מדהים של גאבילנדו! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
משחק עצוב ואפרורי להחריד של בארסה. לא מובן לי למה רייקארד לא עלה מלכתחילה משחק עם גודיונסן/סביולה (רצוי סביולה, גודי הוכיח היום שכל קשר בינו לבין חלוץ מרכזי הוא מקרי בהחלט) ועם מסי ורונאלדיניו בכנפיים ששם הם מתבטאים הכי טוב. סה"כ אני לא ממש מאוכזב, זה ידוע שהשנה בארסה לא קבוצת החוץ הכי טובה בספרד, וזה בלשון המעטה, ככה שהפסד ברומרדה לא כזה נוראי בהנחה שרוב הגדולות איבדו/יאבדו שם נקודות.
רייקארד פשוט מטומטם, אין לי מילה אחרת. מטומטם מטומטם מטומטם מה הוא מנסה להשיג כשהוא עולה עם 3 שחקני התקפה כשאף אחד מהם הוא לא חלוץ? מה הוא עיוור?
טוב מה ציפית שהחלוצים שלו הם מסי וגודיונסן?הפסד מעצבן שלנו ולא בטענות לשחקנים אלה לריקארד שכל יום מביא מפגר אחר עם הפבות שחקנים מטומטמות.