28:שלישייה לריאל על אלמריה,שישייה לבארסה על מאלגה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Mar 19, 2009.

1. Sergio Ramos Member

ריאל מדריד VS אלמרייה

http://up42.siz.co.il/up3/dyqt2loknjrm.Xxx - http://up47.siz.co.il/up1/uojdnytkotym.Xxx

18:00, סנטיאגו ברנבאו,, שידור ישיר בספורט 5

אחרי התבוסה באנפילד, ריאל מדריד בשבוע שעבר עשתה את זה בצורה אמנם קשה, אך לבסוף מספקת. המשחקים בין ריאל מדריד לאתלטיקו בילבאו בסאן ממס מאז ומתמדי היו מלווים באווירה חמה מצד הקהל הבאסקי, משחק אגרסיבי ואינספור שליפות כרטיסים בצדק מצד השופט. בשבוע שעבר זה נגמר בתוצאה 5-2 לריאל, שהמשיכה את שושלת הניצחונות שלה על האריות מביסקיה, והיום בערב היא מאחרת אצלה את אלמרייה, של לא אחר מהוגו סאנצ'ס מאמנה, אגדת העבר של הבלאנקוס. נותרו 10 משחקים לתום העונה, הפער מברצלונה שומר על הסטטוס שלו מהשבוע שעבר ועומד על 6 נקודות בלבד. כל משחק מעתה ואילך עבור ריאל מדירד וגם עבוא ברצלונה, נחשב ללא פחות מגמר ומשחק שעשוי לחרוץ גורל לכאן או לכאן; קאנברו שלא שיחק בשבוע שעבר עקב עומד שב אל כר הדשא וייפתח בהרכב לצד פפה, כמו גם פרננדו גאגו שלא שותף מול בילבוא עקב הרחקה וחוזר היום לסגל. בגזרת הפצועים, מיצ'ל סאלגדו האו השחקן היחיד שלא יעמוד היום לרשות חואנדה ראמוס, ואילו קודינה, דרנתה, חאבי גרסיה, פאובר וגוטי בחוץ בשל החלטה מקצועית.

הרכב משוער: קסיאס; היינצה, פפה, קאנברו, ראמוס; לאס, גאגו\סניידר, רובן; היגוואין, ראול, הונטלאר.

מנגד, אלמרייה הלא כ"כ יציבה העונה, נמצאת במקום ה-12 עם 31 נקודות, שתי נקודות פחות מספורטינג שמעליה מחפשץ בעזרת מאמנה המסתגל אולי להצוציא תוצאה טובה בסנטיאגו ברנבאו. ה-סיפור המרגש של המשחק,ה או חזרתו של הוגו סאנצ'ס, אגדת העבר של ריאל מדריד חוזר לעמוד בברנבאו, הפעם על קווי המאמן של הקבוצה היריבה. הוגו שהתראיין לתקשורת רמז שהוא לא פוסל אימון של ריאל מדריד בעתיד, אבל היון הראש אך ורק במשחק של קבוצתו, וסנטימנטים לא יהיו. עד עתה השיג 4 נצחונות עם קבוצתו החדשה, 3 תוצאות תיקו, ו4 הפסדים. במחזור שעבר היא אירחה את ברצלונה לה הפסידה 2-0 מצמד של בוז'אן, מה שהוריד אותה מקום אחד במורד בטבלת הליגה. הרכב השחקנים יישאר אותו הדברמהשבוע שעבר, מלבד שינוי אחד מאולץ - אלברו נגרדו, גם כן אקס משריד, קיבל צהוב חמישי מול הקאטלונים ולא יטול חלק. את מקומו בעמדת החלוץ יתפוס פאבלו פיאטי הצעיר הארגנטינאי.

הרכב משוער: דייגו אלבס; מאנה, פייראנו, אקסיטה, ברונו; קרוסאט, חואניטו, איריני, אורטיז; אוצ'ה, פיאטי.

2. Raulito Madridista

פרדי קאנוטה, לפחות מבחינת מספרים, לא רחוק מלהזכיר את העונה הטובה שלו מלפני שנתיים, אז התמודד על מלכות השערים בייחד עם רוד ואן ניסטלרוי ואחרים. קאנוטה שכבש אתמול שלושער, מצא את הרשת העונה 15 פעמים(השער השני של קאנוטה היה פנטסטי דרך-אגב, לאלו שפיספסו - חסוס נאבאס דהר באגף, הרים מעולה וקאנוטה בעד פנימה בחצי מספרת שטוחה). ואילו לואיס פביאנו, הבקיע רק 40% משעריו של קאנוטה - שישה בלבד. אין ספק שלואיס פביאנו הוא אחד ההבדלים בין סביליה של שנה שעברה שדרסה בחלק מהמשחקים, לבין סביליה של השנה שקצת מתקשה לעשות זאת. הקבוצה מגיעה לפחות מצבים, אבל גם הסיומת של השחקנים פחות טובה.

אני שמח גם על הניצחון של ויאריאל, אני רוצה שהמאבק על הצ'מפיונס יהיה מאוד צמוד. היה ברור מהתחלה שבילבאו לא תוכל להפריע יותר מידי. סאנטי קאסורלה עשה את ההבדל. ויאריאל צריכה לדעת לנצח משחקים כאשר היא לא משכנעת. גונזאלו רודריגז פתח על הספסל ואני מקווה שהוא יחזור להרכב בשבוע הבא. לא נעים מה שקורה איתו, כל הזמן פציעות.

עוד חמש דקות יתחיל המשחק של ריאל מדריד נגד אלמרייה. לאלו שלא יכולים להתאפק עד לשריקת הפתיחה - היגואין שוב פותח על הספסל. סניידר ממשיך לשחק על חשבונו של גאגו שחזר מפציעה, מרסלו ממשיך בהרכב, וקנבארו חזר להרכב על חשבונו של מצלדר.
    ההרכב המלא - קסיאס; ראמוס, קנבארו, פפה, היינצה; לאס, סניידר, מרסלו, רובן; ראול והונטלאר

Last edited: Mar 23, 2009
  3. Raulito Madridista

http://estaticos.marca.com/deporte/futbol/primera-division/2008-2009/fotos_directo/jornada_28/rma_alm/05.Xxx
    השער המצויין שלו הוריד מהלחץ.

עוד משחק שלא נזכור יותר מידי. התוצאה יפה, שלישייה ללא ספיגה, צימקנו את הפער מברצלונה לשלוש נקודות לפחות זמנית(מחזיקים אצבעות ומתפללים לנס ממאלגה), הצייד ממשיך לחורר רשתות והוא בכושר מצויין, אבל בכל-זאת אני לא מספיק שמח מהניצחון. היו כמה דברים שהפריעו לי: הקבוצה משחקת כדורגל מתסכל. חוסר דיוק וחוסר יצירתיות בהמון דקות, לא הנענו את הכדור מספיק, ואני מצפה ליותר, בטח כשהמשחק בבית והיריבה היא אלמרייה. הדבר השני שהפריע לי זה אי-שיתופו של היגואין - אני מקווה שאין שם סכסוך בין חואנדה ראמוס לגונזו, אולי השחקן המצטיין שלנו העונה, ומגיע לו לפתוח בהרכב ללא ספק, על חשבונו מרסלו למשל(למרות השער הפנטסטי שלו). היגואין כל הזמן היה בקלוז-אפ של המצלמה, למי ששם לב, בדומה להוגו סאנצ'ז, שאני אאחל לו בהצלחה במשחקים אחרים. החילוף של לאס לדעתי היה במקום, הגיע הזמן שינוח. נקודה אחרונה שלא אהבתי - ראול שיחק כקשר אחורי משום מה ברבע השעה האחרונה. ראול היה בינוני היום, והמהלך שלו שאהבתי הוא הניסיון לעבור שני שחקנים(את הראשון הוא השאיר מאחור, והשני כבר חטף לו; רובן הפעם היה בתפקיד זה שלא מקבל את הכדור, בניגוד גמור לבדרך-כלל). אני רוצה לציין את סניידר, שעדיין ממשיך לבעוט גבוה ולא למסגרת, אבל המסירה שלו לרובן במהלך שהוביל לשער השלישי, הייתה נהדרת. אני רוצה שימשיך לפתוח בהרכב לסיכום - אני לא מאמין שעם הכדורגל הזה אפשר לזכות באליפות, כי המשחקים הקשים עוד לפנינו. האללה מדריד ובהצלחה למאלגה!

בקשר לשני משחקים נוספים -

וולנסיה הצליחה לנצח סוף-סוף, את ראסינג סנטאנדר בחוץ, משער של חואן מאטה המחליף, בדקה ה-77. וולנסיה הראתה אופי כשניצחה למרות ששיחקה מהדקה ה-48 בעשרה שחקנים, אחרי ההרחקה של ראול אלביול. עם התיקו של לה קורוניה ובהנחה שמאלגה תפסיד לצערי בקאמפ-נואו, וולנסיה עולה למקום השישי וזה חשוב מאוד. אני מקווה שהמשחק הזה יוציא את הקבוצה לדרך חדשה, הגיע הזמן.

שער דרמטי בדקות האחרונות של משחק התחתית בין אוססונה לאספניול, כאשר בדקה ה-92 כבש נקונהאם את שער הניצחון עבור המארחת והעלה אותה מעל הקו האדום.

4. xavi6 Member

מרסלו לא כזה גרוע, אה? כל מה שצריך זה לתת להם הזדמנות, קצת אמונה. הוא מספיק לכם כרגע, אני לא אומר שהוא יספיק למשחקים הגדולים אבל היי, מי יודע? כרגע הוא בסדר, הוא השחקן הכי טוב שאתם יכולים לשחק איתו באגף שמאל.
    משחק גרוע של ריאל ומנצחים 3-0. מזכיר לי את העונה המקוללת לפני שנתיים.

תודה לך צ'אבי.

5. guyholl Member

איזה קונצרט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx . אונמם זה נגד הקונוסים ממאלגה, אבל זה עדיין קונצרט. רק חסר לי שער של בוז'אן וזה יהיה מושלם.

6. George Best Member

אתם בטח תתנפלו עלי, אבל בליגה הספרדית יש קבוצות שפשוט מביישות את הליגה.
    גם ריאל בעונה חלשה דורסת, לא יאמן.

7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל התוצאות לרעתנו...

הכי חשוב שהקבוצה תעשה את העבודה ואת מה שהיא צריכה וזה לצאת עם 3 נק' ממאיורקה, לא חשוב איך העיקר בסיום לצאת עם 3 נק'.

8. xavi6 Member

לא אריאל, פשוט מציניו את האנגלופילים שמידי פעם מגיחים לביקור ובמקום לפרגן אומרים שהיריבות חלשות ושהליגה זוועתית. תהנו בליגה שלכם, אנחנו מהליגה שלנו.

9. REAL MADRID Member

אריאל אין שום סיבה שנתנפל עליך אבל אם אלו הדעות שלך אז אני ל מבין למה בכלל נכנסת לדיון הזה. אתה נהנה מהליגה האנגלית? fine.
    מה אם אני אגיד לך שאני נהנה מהקבוצות האלה שלפי דעתך מביישות את הליגה הספרדית?. הקבוצות ההן את אותן קבוצות שמספקות לנו הפתעות ומאבקים בלתי צפויים, אלו אותן קבוצות שרק לפני שנתיים הכריעו גורל של האליפות המותחת ביותר בעשור האחרון בעולם. אלו אותן קבוצות שריתקו למסכים גם אנגלופילים כמוך לצפות בהן קובעות את גורל האליפות.

אני נהנה מאוד מהליגה הספרדית ואף קבוצה 'מביישת' ככל שתהיה לא יכולה לפגוע בזה.

לילה טוב, ויוה אספניה והאלה מדריד!

10. riquelme1 Member

אני מסכים איתך, העונה יש קבוצות בליגה שפשוט מביישות את הליגה, זה לא היה בעונה שעברה, וגם לא לפני שנתיים. רק שתבינו מאלגה קבוצה במקום ה-6 בליגה, מקום שמוביל לגביע אופ''א בעונה הבאה, וראינו היום כמה חלשה היא, ריאל מדריד בלי להתאמץ ועם משחק פושר, מנצחת 3-0 את אלמריה. בקיצר, אני מסכים עם האנגלופיל לצערי הרב, קבוצה במקום ה6 בספרד, אסור שתראה ככה.

אל תשווה ביכלל, אל תשווה לליגה המופלאה של לפני שנתיים, לליגה המזעזעת של העונה.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק כמה שעות לפני המשחק של בארסה , ךיברפול פירקה 5-0 את אסטוון וילה החמישית שנאבקת על מקום בליגת האלופות.

12. George Best Member

תגובה כ"כ צפויה ושגויה.
    אתה ראית את המשחק?
    4 שערים ממצב נייח, 2 פנדלים שלא היו + שער מבישול של ריינה.
    דווקא וילה היא זו שיצרה מהלכים ראויים יותר, הרבה זמן שלא ראיתי תוצאה משקרת מזו.

גם אתלטיקו קבוצה שנלחמת על הצ'מפיונס וגם היא חטפה שישייה העונה, אמרתי שהיא לא רלוונטית?

כל שבוע קבוצות בספרד חוטפות חמישיות ושישיות, זה נהיה שגרתי.
    אתם יכולים להתפאר ולהגיד שזה בגלל חוזק של הקבוצה המנצחת, אני חושב שיש בליגה יותר מדי קבוצות מבזות.
    ריאל בעונה סופר בינונית עם יחס שערים נהדר וכובשת כל משחק כאילו אין מחר בעוד בצ'מפיונס, ולא רק בנוק-אאוט היא התקשתה בצורה בלתי רגילה, כנ"ל אתלטיקו.

הכי קל בעולם להגיד "מה אתה רוצה, תחזור לפורום האנגלי", רק תסבירו לי מה הקשר?
    ירדן, מתי אמרתי שהליגה זוועתית?
    פשוט יש יותר מדי קבוצות מבזות עם חלק אחורי פשוט מביך, אני רואה מדי שבוע את סיכום המחזור ולא מאמין שאשכרה שחקני הגנה כאלה משחקים בליגה השנייה בחוזקה בתבל.

13. RubberSoul Member

בספרד לא מתמקדים בעיקר בהגנה,כמו באנגליה.
    בספרד מתמקדים בלתקוף ולתקוף,ולא איך לא לספוג שערים.
    בגלל זה האנגלים מצליחים יותר באירופה,כי הם לא סופגים הרבה.

14. Mr.Eko Member

חברה מספיק לרמות את עצמכם,העונה ההגנה של רוב הקבוצות בליגה היא באמת לא הגנה ובאמת הקבוצות נחלשו,וקבוצות חלשות ומביכות יותר עלו לצמרת הגבוהה. אבל בכל זאת אני מעדיף לצפות בליגה הזאת מאשר לראות את צ'לסי,ליברפול או אני יודע מעיפות כל כדור קדימה ומסתגרות ורק מחפשות לעקוץ כל הזמן.(ואני לא מתכוון לכל הקבוצות בליגה האנגלית... יש כמה שהן דווקא ממש אהובות עליי). כל אחד והשריטה שלו.

15. riquelme1 Member

בולשיט. ההגנות האיטלקיות הם הכי טובות בעולם מאז ומעולם, ואנחנו רואים את הכשלונות שלהם בשנים האחרונות. הסיפור זה לא ההגנות, זה הקבוצות מרכז טבלה ומטה שהם פשוט מביכות, משהו שלא היה בעונה שעברה ולפני שנתיים. עובדה שהקבוצות אפילו לא כובשות, אתמול מאלגה לא כבשה, וגם ריאל מדריד לא כבשה, זה לא רק ההגנות.