תעשה לי טובה, אתה מביא לי פה תירוצים של ילד בן 4 ו-3 חודשים. עשו עליו הטעיה חכמה, בישביל זה הוא בלם והוא בברצלונה, שיעצור את ההטעיות החכמות האלה. אני רוצה לראות שההטעיה החכמה הזאת מצליחה על מלדיני, או על מארקז, או על טורה(של ארסנל) או על טרי וקרבליו וכו' וכו'. מיליטו עדיין לא ברמה שלהם עם כל הצער שבדבר. אה כן, הצהוב הראשון, סתם נו, כולם מקפחים אותנו, טוראהם נותן מרפקים על ימין ועל שמאל והשחקנים עושים הצגות, כל השופטים שאנחנו מפסידים איתם נהפכים לאוהדי מדריד. דיי נו, מספיק עם השטויות האלה, הגיע הזמן שניקח אחריות ונפסיק ללכת לשופטים על כל הפסד.
אבל הפעם השופט באמת דפק אותנו , הצהוב לפויול מוצדק ? הצהוב לאינייסטה מוצדק ? השופט שלף כרטיסים בסיטונאות שהיה עניין של זמן עד שיבוא האדום.
השופט באמת דפק אותנו עם ההרחקה של מיליטו,הצהוב השני באמת היה מוצדק אבל בראשון בכלל לא הייתה עבירה,סתם הצגה של השחקן שלהם..... אבל בדוגרי לא חסרים מקרים העונה שהשופטים הלכו איתנו.
שנה אחת לטובתנו,אבל גם 109 שנה לרעתנו(לא לשכוח את תקופת פראנקו). --------------------- באדמילסון היה צריך ללכת בינואר,ובמקומו כבר בינואר לבוא שחקן אחר. הפציעות הרסו את מה שהיה ממנו לפני המונדיאל.
כה, בוא נילך 800 שנה אחורה. חלס לתרץ, מה שהיה עם פרנקו היה שיתהפך בקברו כל עוד היו יכול. בשנים האחרונות לא דופקים אותנו ולא בטיח. אתה אוהד של ברסה, אז אתה תראה פנדל שלא היה ולא נברא על ראול אתה תצרח, אבל תפספס הרבה פנדלים שלו היו ולא נבראו על אטו. בנוגע לאדמילסון-הוא פספס את המונדיאל בגלל ברצלונה אם אינני טועה. אני צריך לברר יות פרטים אבל לפי מה שאני זוכר מכמה אוהדים שדיברו על זה-אנחנו חייבים לו הרבה, יותר מידי. ואם זה נכון-כמה אנשים פספסו מונדיאל לטובת ברסה? נכון, אתמול הוא היה קטסטרופה, גם גודי היה חלש, אטו היה נוראי למרות הגול, בויאן היה אחלה בחלה, איניסטה טוב, צ'אבי נחמד, אבל מישהו באמת היתעלה על עצמו? אולי מבט לכיוון הנרי, אבל חוץ ממנו אף אחד לא היתעלה. ברגעים כאלה מסי לא היה צריך בכלל להיתעלות, הוא היה משחק והיינו כובשים שם עוד אחד או שניים, כי לו קוראים מסי ולשני בויאן\איניסטה(בתור קיצוני)\אטו\הנרי.
בשביל זה הוא אנושי ולא רובוט אל תגזים... אתה לא יכול לצפות מכל שחקן בברצלונה להישאר נקי מטעויות לאורך כל הקריירה
אני יכול לצפות ממנו לא לעשות טעויות של טירון. גם אם הוא מטעה אותך, התפקיד שלך זה לשמור עליו. אגב, למה למיליטו מותר שיהיו טעויות ולאדמילסון לא? או שלרונלדיניו נחכה עד סוף העולם ולא משנה כמה יסריח את הדשא?
אדמילסון זה לא טעות כל 22 מחזורים, אדמילסון זה סוס מת שאין לו מה לחפש ברמות הגבוהות ביותר כבר שנה וחצי. רונאלדיניו? כי הוא רונאלדיניו
ביבלאו הוכרזה כמנצחת במשחק מול בטיס שפוצץ בדקה ה69. בטיס תספוג עונש של כ9000 יורו ושלושה משחקי רדיוס . 33 הדקות הושלמו כאשר המשחק שחוק באיצטדיונה של חטאפה.
בוא נתחיל בזה שהוא בקושי שיחק בזמן שאתה מתאר, ושהפציעות שהיו לו, שבגללן שהוא החמיץ את המונדיאל היו כתוצאה מהחלטת הרופאים בברסה ששלחו אותו לרופאי נבחרת ברזיל אעלק במצב "מעולה". מעבר לכך, אתה נותן לי טענה "כי רונלדיניו זה רונלדיניו" מה זה השטויות האלה? אני יביא את רומריו לברצלונה, יכניס אותו במקום בויאן ויגיד "כי רומאריו זה רומאריו". אתה רוצה שמות או שחקנים טובים? כי אני רוצה שחקנים טובים, לא שמות, ראינו מה קורה כשיש שמות שמשחקים כי קוראים להם ככה וככה ולא ככה וככה. הם נופלים, וקשה. נ.ב אתה שוכח את הימים הטובים של אדמילסון, אבל מיתעקש לזכור את של רונלדיניו. למה אדמילסון צריך להיות בסגל לדעתי? כי אדמילסון זה אדמילסון. אדמילסון ידע לשתק את קאקה כשאף קשר אחורי לא ידע, והוא ידע לעשות מלאמפרד נכה כשאף אחד לא העז. הוא הועיל לא פחות מרונלדיניו בעונת הדאבל.