28:מסורת זו מסורת,הפסד לריאל בריאזור. תיקו לבארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Mar 13, 2008.

  1. Maccabi_Haifa Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    955
    Likes Received:
    210
    ועוד אני חשבתי שאני לא בסדר
    הקהל של בילבאו?!
    המשחק היה במגרש של בטיס ואת הבקבוק זרקו על השוער של בילבאו
     
  2. XabiAlonso Member

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Messages:
    2,834
    Likes Received:
    2
    שוב הרכב הזוי של שוסטר ושוב אנחנו משלמים על זה ביוקר ובמשחק קטסטרופלי.
    ריאל חייבת להתחזק בקיץ משמעותית בחלוץ שיחליף את ואן ניסטלרוי בצורה הולמת, ובקיצוני איכותי. (קווארסמה!).
     
  3. Mehmet Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    1,425
    Likes Received:
    0
    ולנסיה שוב נראית כמו כלום מול סביליה, והיא רק 5 נקודות מהקו האדום. הקבוצה הזו חייבת להתעורר! סביליה לעומת זאת ממשיכה את התקופה הטובה שלה בליגה עם ניצחון נאה בחוץ (אם כי לנצח במסטאייה השנה זה לא ממש אתגר).

    ריאל מדריד שיחקה בצורה מבישה מול לה קורוניה, וכנראה שהם חושבים שאליפות כבר שלהם.
     
  4. Spanish Weapon Member

    Joined:
    Aug 6, 2005
    Messages:
    3,542
    Likes Received:
    0
    ריאל ממשיכה בנדנדה היכולתית שלה, בתוספת של משחק הקרבה מצויין מצד דפורטיבו והקהל בריאזור
    וכל 3 הנק' נשארים אצל דפורטיבו ואולי נותנים עוד תקווה לתחרותיות מסויימת בצמרת הספרדית עד
    סוף העונה.

    כרגיל, כל שבועיים-שלושה ריאל מועדת ולאחר מכן מגדירים כל משחק קרב של בארסה כ"הזדמנות
    אחרונה" במאבק על האליפות, אז אני כבר עייפתי ולדעתי גם נצחון היום על אלמריה לא יקרב אותנו
    לאליפות, כי האליפות בספרד סגורה וחתומה.
    לא לוקחים אליפות כשהמאמן מהמר על הרכבים ושחקנים במשחקים כל כך חשובים ומתנהג כמו אחד
    שידוע לו שממילא יעזוב בסיום העונה אז אין לו מה להפסיד.

    כבר אמרתי שבארסה צריכה לשים לעצמה למטרה כרגע או את ליגת האלופות או את הליגה הספרדית
    ולא לחלק כוחות בשביל שתיהן כי אנחנו פשוט לא נצליח להתמודד עם 3 מפעלים שונים (ליגה,צ'מפיונס,
    גביע המלך) עם המסומם הזה על הקווים.
     
  5. xavi6 Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    7,893
    Likes Received:
    0
    זה כמו שאני אגיד לך שמסי היה גרוע, שצ'אבי לא עושה כלום במשחקים האחרונים ושבלי מארקז ההגנה שלנו נראת מעולה! זה תלוש מהמציאות, אתה כבר לא שווה תגובות בן, לפעמים אני לא מבין ושואל את עצמי עד מתי תפסיק לשחרר קלישאות שלא מחוברות למציאות.

    בכל אופן, לדעתי על הפגיעה בשוער מצדיקה הורדת כמה נקודות ואיזה עונש כספי לא קטן, שסביוס ישלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    אה כן, אל תטעו, הריאזור תמיד היה מבצר לריאל, אנחנו בלי דקו ובלי טורה בנוסף לרונלדיניו. שום 3 נקודות ושום בטיח, הפער ישאר 8.
     
    Last edited: Mar 16, 2008
  6. Mr.Eko Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    1,664
    Likes Received:
    0
    אופס טעות שלי בקשר להשלכת הבקבוק.... חשבתי שאלה כבר אוהדי בילבאו בגלל שהם ידועים בדברים הלא כל כך יפים שלהם. בכל מקרה סליחותיי לכל אוהדי בילבאו באשר הם....
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,618
    Likes Received:
    3,517
    Gender:
    Male
    מעבר ליכולת החלשה של וולנסיה, מדובר במנטאליות חלשה מאוד. הקבוצה של קומאן נשברת מהר מידיי. ההגנה גרועה מאוד, אין התקפה והמערך הזוי. דוד סילבה היה אמור השנה להפוך לאחד השחקנים הטובים בליגה וכולם רואים מה קורה איתו. חואקין יושב על הספסל כאשר אריזמנדי האפס עולה במקומו(אם כי מוזר מה שקורה לחואקין העונה, הוא גם בתקופת קיקה לא היה באנקר בהרכב) ואני לא מבין איך האידיוט ההולנדי עדיין עומד על הקווים. אם וולנסיה תיכנס למאבקי תחתית זו תיהיה נקודה שחורה מאוד, שקבוצה עם כזה סגל מידרדרת לשם. מצחיק שכאשר קיקה פוטר, וולנסיה הייתה במקום הרביעי ואולי לא הצליחה יותר מדיי, אבל המצב לא היה כזה נורא.. האיום הראשון של סביליה היה המצב הנייח, וממנו היא כבשה. שער אדיר של לואיס פביאנו שכבש צמד והעלה את מאזנו ל-22 שערים. הייתה לו גם הזדמנות נהדרת בפתיחה. בכל-אופן, סביליה ממשיכה להציג כדורגל מצויין וכפי שאתלטיקו וויאריאל נראות, סביליה תיהיה בצ'מפיונס בעונה הבאה.

    אם כבר מדברים על לואיס פביאנו, המספר שלו - 22 שערים ב-28 משחקים זה מדהים. את מספר השערים שכבש ואן ניסטלרוי בשנה שעברה הוא בטח יעבור. השחקן שכבש הכי הרבה שערים בעונה אחת בשנות האלפיים בליגה הספרדית היה רוי מקאיי - 29 שערים בעונת 03\2002. האם פביאנו יעבור את גבול 30 הגולים בעונה? האחרון שעשה זאת היה רונאלדו הגדול של ברצלונה, בעונת 97\1996.
    מלכי השערים של הליגה הספרדית בשנים האחרונות:
    http://img178.imageshack.us/img178/4136/13803021ot9.Xxx

    אני מקווה מאוד שאלמרייה תעשה לנו טובה היום. יש להם שחקנים טובים בחלק הקדמי וגם הגנה שקשה לשבור, בין הקורות נמצא אחד השוערים הטובים בליגה - דייגו אלבס שבוודאי לא יישאר בקבוצה הצנועה הזו בעונה הבאה. הלוואי שבסוף המשחק ארצה לשלוח פרחים לנגרדו, שבהחלט יכול להציק לטורהאם שבבארסה נראה רע מאוד, ולמיליטו שבוודאי ייתקשה עם הפיזיות שלו. ברצלונה בסגל חסר מאוד וניצחון שלה יכול לתת מוראל עצום להמשך הדרך. 5 נקודות זה כלום, בטח שיש עוד עשרה מחזורים לסוף.


     
    Last edited: Mar 16, 2008
  8. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    הלוואי שלכל קבוצה בפיירמרה תיהיה אוהדים כמו של בילבאו, יש לה את האוהדים הכי טוב בליגה ביחד עם סביליה.
     
  9. Mehmet Member

    Joined:
    Aug 23, 2006
    Messages:
    1,425
    Likes Received:
    0
    אני מסתכל בטבלת הפיצ'יצ'י של השנים האחרונות ונזכר בסאלבה... איזה חלוץ אדיר הוא היה...

    קצת מפוספס לטעמי...
     
  10. RubberSoul Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    4,187
    Likes Received:
    697
    הנרי בחוץ!
    ואלדס
    פויול,תוראם,מיליטו,אבידל
    אדמילסון
    צ'אבי גודיונסן
    בוז'אן אטו אינייסטה

    בMD כתבו שסילביניו פותח(חבל שלא),אבל באתר הרשמי כתוב אבידל.
     
    Last edited by a moderator: Mar 17, 2008
  11. Sergio Ramos Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    3,539
    Likes Received:
    0
    עושה רושם שהמסורת השלילית מהריאזור השפיע על השחקנים מנטלית. ולמרות זאת, קצת מביש לראות את ריאל מדריד בקושי מחבר שתי בפסים ומבקושי רב מגיע למצבים. צריך להעביר את המשחק הזה כאילו שלא היה. משחק משמים ביותר. עוד מתחילת החודש שעבר, ציינתי שמשהו במנטליות אבד לנו במעט. האופי, והחיברו הקבוצתי, שבעזרתו מחקנו פיגורים ללא הרבה קושי, לא ממש משחק תפקיד בזמן האחרון. האופי, המוטיבציה ושאר הדברים מסביב אבדו לנו בתקופה האחרונה. נקוה לצאת מהתקופה הרעה.

    2 שחקנים מיותרים לגמרי, שיחקו אתמול על המגרש - סולדאדו, דיארה. אינני מבין את ההצבה של הראשון בהרכב. הציפיה שלי ממנו לא הייתה גדולה וחזיתי שיהיה חלש. ככה זה ששחקן בקושי משחק. ובכל זאת, אני עדיין שואל, מדוע לא לפתוח עם היגוואין. ברצב הזה, הכלי הזה שיש לנו בידיים ישקול את נוחכתו בקבוצה. לא אתפלא אילולא המצב ימשיך כך, שהיגוואין יבקש לעזוב. הוא שחקן צעיר שחייב לקבל יותר דקות על מנת להתחשל. אילו נספור את כמות המצבים בהם שוסטר יכל(והיה חייב)להכניס\לפתוח בהרכב עם היגוואין, נקבל כמות דקות גדולה מאוד שנלקחה ממנו. הוא בטח עדיף על סולדאדו.

    אין ספק שללא שתי הבאנקרים שלנו,ואניסטלרוי וסרחיו, הקבוצה מורידה את הרמה שלה בכמות עצומה. כאשר רוד נפצע, אמרתי לעצמי בראש:"לא נורא, שבוע-שבועיים של מנוחה, אולי יחזירו את רוד לעצמו". אך התוודתי שלא כך זה. להולנדי אין תחליף מספיק הולם. שלושת החלוצים שעל הספסל כמעט ולא משחקים, אין מה לצפות מהם כאשר משחקים האלטרנטיבה דלילה מאוד.
    כך גם סרחיו ראמוס - מעבר לתרומה הקבוצה שלא בעמדת המגן, משהו באמת נראה כחסר כאשר איננו על במגרש. המחץ, המוטיבציה, הדירבון שמשדר לשאר החברה ושאר הדברים.. מאוד מקשים עלינו.



     
  12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    ירדן אני מקווה שאתה נהנה מהיכולת הפנטסטית של גודיונסן .
     
  13. RubberSoul Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    4,187
    Likes Received:
    697
    הגיע הזמן,הספסל טיפה האיר את הנרי,וצינן אותו.בישול טוב לאטו,2-1.שישמרו.
     
  14. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    ואני מקווה שאתה נהנה מתיירי.
     
  15. JR-Riquelme Member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    6,146
    Likes Received:
    285
    עזוב... הצעירים האלה עוד ילמדו למה תיירי הנרי זה תיירי הנרי