27:רביעייה קלילה לברסה,רוביניו מנצח את נאסטיק

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Pipe, Mar 16, 2007.

1. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מספיק כבר להתבכיין זה הסגנון משחק של ברצלונה 109 שנה .

אז היום זה בולט במיוחד בגלל שרקרה לא מנסה אפילו ללחוץ , וגם השער המהיר "תרם" להנעת הכדור המרובה הזו

2. riquelme1 Member

יש לך פיצול או משו?

הודעה מעלי התלוננת שנמאס לך מהמסירות אחורה האלה, ושאני מתלונן אתה אומר לי די להתלונן?

3. Raulito Madridista

לא מתאים לוולנסיה להפסידה ככה בקלות בבית, היא קבוצת בית מעולה,
    וולנסיה עושה לעצמה חיים קשים בכוח, היא יכלה לעלות למקום הראשון בטבלה באופן זמני, אולי להלחיץ טיפה יותר את ברצלונה שבאה רגועה מאוד למשחק הזה, לפתוח פער מהמקום הרביעי, מריאל מדריד וגם מגביע אופ"א. עד למחזור הנוכחי וולנסיה עם 31 נקודות מתוך 36, מאזן ביתי אדיר, היא הפסידה רק לריאל מדריד. חואקין שנכנס במחצית השנייה שוב היה לא כל-כך טוב, ויאה באמת איש המפתח בקבוצה הזו, והיום במשחק לא טוב שלו, אין נקודות. לא מובן למה ויסנטה לא היה בסגל למשחק? עדיין פצוע?
    ריאל יכולה לנצח ולעלות למקום השלישי על חשבונה, ובמידה ותיהיה מנצחת בין סראגוסה לאתלטיקו מדריד, וולנסיה תיהיה במרחק רק נקודה מגביע אופ"א. בכל מקרה, הפסד מפתיע מאוד שלה, היא יכלה להיות יותר חזק במאבק האליפות, וולנסיה לא מספיק יציבה השנה, כמו כל הצמרת הספרדית. אקס ריאל מדריד, מוניטיס מסנטאנדר, עזר לקבוצתו הקודמת. סנטאנדר הצעירה במקום שמוליך לאינטר-טוטו. גם היא הפתעה. שני הגולים של ראסינג זה סגירות לא טובות בהגנת וולנסיה.

ברצלונה עשתה את המלאכה בקלות מדיי לטעמי, השער הראשון של אטו שלדעתי זה גול שהשוער של רקראטיבו אשם בו, דיי שבר את רקראטיבו והוריד להם מהמוטיבציה, שער בהחלט מוקדם שעשה את המשחק קל מאוד עבור ברצלונה. זאמברוטה כבש שער יפה כמו שחקן התקפה ממש ואטו גם שיש לו משחק טוב מאוד כמובן כבש עוד שער. חבל, רקראטיבו יכלה להיכנס יותר חזק במאבק על גביע אופ"א, אבל עדיין, גם ההפסד הזה ועצם זה שברצלונה לא הזיעה לנצח את המשחק, לא מוריד מהעונה הנפלאה של הקבוצה הזו עד עתה, השיא היה ב3-0 שלהם עלינו בברנבאו. והקהל של רקראטיבו נפלא בהחלט. חבל שברצלונה פתחה פער בפיסגה.

הייתי בטוח שבטיס הולכת לנצח את מאיורקה, אבל בטיס דיי נעצרת אחרי תקופה טובה. מאיורקה מצליחה להציג יכולת טובה בניגוד לשבוע שעבר נגד סוסיאדד לה הפסידה בקלות. מאיורקה פותחת פער של 6 נקודות מהקו האדום, ועוברת את בטיס שיכולה אולי להסתבך קצת במידה וקבוצות התחתית יינצחו, היא תיהיה בפער של 2 נקודות בלבד מהקו האדום. רק דיברתי היום על אראנגו והוא כבש. השערים המהירים ממש של מאיורקה הרגו לבטיס את המשחק ואחרי ההלם הזה היה ברור שהם לא ייחזרו לדעתי. סוביס פתח על הספסל אבל נכנס מוקדם מאוד, אחרי 26 דקות, ולא עזר לבטיס.

אין לדעת מה ייקרה בין ריאל סראגוסה לאתלטיקו מדריד, שתי קבוצות שמשחקות כל פעם באופן אחר, אתלטיקו בדר"כ טובה יותר בחוץ, אפשר לומר, בבית היא סתם לחוצה ומאבדת סתם נקודות, סראגוסה תתעודד בחזרתו של איימאר, היא תקווה שגם מיליטו יבקיע ויזכיר את הכושר של תחלית הוענה. הקישור של סראגוסה יותר טוב ויהיה לנו קרב אדיר עם הרבה שערים לדעתי, קרב בהחלט, אני חושב שהשתיים יהיו בגביע אופ"א, אבל אולי זה גם קרב למקום בליגת האלופות, אולי, שום דבר לא סגורף המנצחת מחר תתקרב יותר למקום הרביעי, אם ריאל מדריד לא תנצח, המנצחת במפגש הנוכחי תעפיל על חשבונה למקום הרביעי אני חושב. לאתלטיקו יש היתרון מבחינה התקפית בעמדת המגן השמאלי, פרנייה הוא כמו עוד קשר, השנה הוא לא כל-כך מזכיר את היכולת שלו, אבל הוא עדיין שחקן מסוכן. מעניין אם נראה טקטיקה מויקטור פרננדז, שבמידה והבלם פיקה יישחק, הוא אולי ייתחבר כקשר אחורי או כמו קנבארו במונדיאל, בלם שיוצא לחסל התקפות יותר רחוק מהשער. משחק שקול מאוד, אני הולך עם סראגוסה בעיקרון אבל אין לדעת. סראגוסה תלויה באיימאר בעיקר ובזאפאטר שעולה על סאלדס לדעתי ביכולת ההתקפית וההגנתית, לוקסאן שיישחק מולם מרשים אותי בזמן האחרון, רק חבל שמאניש לא משחק ולפי מה שהבנתי העונה שלו באתלטיקו מדריד לא תיחש כ"גדולה". סראגוסה קבוצה ביתית טובה יחסית, היא ניצחה בבית את סביליה לפי מה שזכור לי, אני הולך איתה בכל אופן.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

התלוננתי זה נכון , אבל להגיד שזה יותר גרוע מבונקר ?

כנראה שהמעריץ מספר 1 שלך הוא אלי גוטמן

http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/03/17/etoo.Xxx

פרשת אטו לא הסתיימה , אחרי כל גול אטו בדר"כ מחייך מאז הפרשה איתו הוא כבש שלושה (אחד מול בילבאו והיום צמד) ובאף אחד לא נראה ממנו חיוך...

Last edited: Mar 18, 2007
  5. Barcik Member

למרות כל המלל שנשפך על הסוגייה, נדמה לי עדיין שהסיבה המרכזית לעונה החלשה של ברצלונה היא פציעותיהם של מסי ובעיקר אטו. זה היה משחק חוץ קלאסי היישר מהעונה שעברה. חוסר עניין בלתי-מוסווה, יכולת בינונית, הרבה שעמום, נצחון מוחץ שבשום רגע לא הוטל בספק. גם אם רקראטיבו הייתה מבקיעה חמישייה, בארסה הייתה כובשת 18 גולים, בלי להתאמץ הרבה יותר או לספק עניין כלשהו במשחק. בהתחשב בהמשך לוח המשחקים, זוהי הסיבה שברצלונה אמורה לקחת את האליפות די בקלות (בייחוד אם שאר המתחרות ימשיכו לשחק ב"מי לא רוצה להיות אלופה?"), ועם 80 נקודות לפי דעתי.
    סילביניו פרט לבישול היה רע מאוד. אינייסטה איבד יותר מדי כדורים בסיבובים שלו, לא מתאים לו. מזל טוב לזאמבו על שער ראשון, שרוני המניאק ניסה לגנוב. אני מוכן להמר על אטו לפיצ'יצ'י בהנתן יחס מפתה מספיק (1:100 למשל). החדות חוזרת אליו, אפילו שהשוער סייע בשני השערים (בעיקר בשני). תוראם שב להראות טוב יותר עם שובי למסך הטלויזיה. אחלה ויקטור. דקו הכי טוב על המגרש היום, אולי עקב כך שרקאטיבו לא הציעה שום התנגדות במרכז המגרש.

6. Bensh Member

כל מי שקופץ (או יקפוץ) ואומר עכשיו שברצלונה חזרה לעצמה, שימו לב טוב טוב - ברצלונה משחקת אותו דבר, רק עם רגל מסיימת. כשאטו היה בחוץ, לא היה מי שישים את הגול (בחיאת, גודיונסן מסוגל בכלל להבקיע את הגול הראשון של אטו? חכמת משחק פרופר), אז ברצלונה סיימה בתיקו תוך כדי הצגת משחק משעמם

7. Engel Del Madrid Member

לא יודע מה איתכם, אבל הגולים במחזור הזה של הליגה היו מדהימים עד עכשיו...
    הגול של אטו, הגול של דויד לופז מאוסאסונה, הגול של אזקיירו מאוסאסונה, הגול של מסי שבכלל היה מדהים.. הגול של מוניטיס גם היה יפה.. בקיצור - כל שער בונבון..

8. Pipe Member

החלטה טובה של השופט. עבירה הייתה, המגע הראשוני היה מחוץ לרחבה, והוא מנע מצב ודאי לכיבוש שער, קרי אדום. לשם שינוי, שיפוט טוב בספרד, לפחות ב10 דקות הראשונות. עכשיו חסר לריאל שלא תנצח את המשחק הזה. 10 שחקנים של נאסטיק בברנבאו החל מדקה 10.. יש גבול.

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי 11 שערים ב4 משחקים אתמול באה הנפילה הגדולה עם 6 שערים בארבע משחקים כאשר עוד שניים לפנינו (ריאל וסביליה).

בקרב על מקום 4 אולי מנצחת סארגוסה את אתלטיקו מדריד 1-0 משער של דייגו מיליטו .

דפור של אוואט מנצחת 1-0 את חטאפה החלשה עם שער מדהים של באראגאן
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/marzo/30/34.Xxxhttp://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2007/marzo/30/35.Xxx

ויאריאל מתקשה לנצח את סוסידאד (1-1) , אספניול שחגגה על חיפה סיימה באותה תוצאה מול לבאנטה .

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שלא מגיע להם , אלמלא האדום בדקה העשירית וקצת ריכוז של חלוץ נסטיק ואפשר היה להוציא פה משהו , פראיירים , וכמה מזל יש לריאל שיש לה שחקן אחד חכם כמו רוביניו ולא כמו כולם חמורים שרק מנסים בכוח.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההיייייייי גנבו לנו את השידור של סבייליה

12. Raulito Madridista

משחק זוועתי מאוד שלנו, במחצית הראשונה לא היינו קיימים בכלל, בושה שנגד עשרה שחקנים, בבית, נגד אחת הקבוצות החלשות בליגה עם ההגנה הגרועה ביותר בספרד(זה שהם בתקופה טובה לא מעניין אף אחד, הם עדיין אחת הקבוצות החלשות בספרדת אם לא החלשה ביותר פרט לסוסיאדד, וריאל לא אמורה להתקשות נגדה, אבל עם ריאל השנה הכל יכול לקרות), לא הצלחנו לאיים בכלל על השער פרט לנגיחה של ראול שזכורה לי. קאפלו העלה הרכב מאוד מפגר שמסתכלים על ז. כמובן שצריך לבוא בטענות איך רוביניו לא קיבל צ'אנס ואני מקווה שהיום קאפלו הבין שהוא טעה, באמת הגיע הזמן, הוא חייב לשחק רוביניו, חייב. קאפלו פתח עם ארבעה שחקני התקפה, אבל אף אחד מהם לא יכול באמת לארגן את המצב, היגואין לא צריך לשחק בימין, ראול לא יכול לעשות הרבה באגף, רוד זה רוד והמשחק שלו הפעם מאוד הרגיז אותי, וקאסנו היה חלש היום ובכלל מרגע שחזר לשחק הוא לא חד ואי אפשר להציב אותו באגף, הוא לא כמו בתקופה הטובה שלו בקריירה ברומא.

במחצית השנייה המשחק התעורר יותר והצלחנו כמובן להשיג את השער המיוחל, איזה יופי שרוביניו היה זה שכבש, סוף סוף. במחצית הראשונה הקבוצה שיחקה כל הזמן דרך האמצע מה שלא היה מובן לי בכלל, גוטי ניסה כל פעם להכניס כדורים אבל זה לא עבד על ההגנה הצפופה של נאסטיק, גם בנחיתות מספרית, שרוביניו נכנס, ראינו משחק אגפים וחוץ מהשער מספר מצבים נוספים, איזה יפה היה המהלך של רוביניו שהוא בעט לקורה, בהחלט יכל להיות שער נפלא.
    לדעתי היה צריך להכניס גם את מרסלו הרבה לפני כן. סאלגדו לא תרם כמעט כלום בהתקפה(חוץ מהבישול נקרא לזה ככה, בשער השני, העצמי בסופו של דבר), אולם בהגנה היה יציב יחסית. טורס ניסה לתמוף באגף אבל רואים שאין לו יכולת התקפית.

משהו מאוד לא מובן לי קרה היום במשחק. ראשית, השחקנים לא בועטים מרחוק! זה שיטה לפצח בונקר, להתחיל לבעוט קצת לשער! כל שחקן קיבל את הכדור וניסה לתת עוד מסירה, עוד מסירה, עוד להניע, ודיי, נמאס, תאיימו על השער כבר, גוטי בעיקר היה זה ש"פחד לבעוט", גם ראול יכל לאיים על השער קצת יותר מרחוק. היה לו מצב טוב מול השוער אבל הוא החמיץ דיי ברשלנות לדעתי, אבל אהבתי את המצב השני שהוא "אירגן" לעצמו אחרי שהטעה שחקן אבל בעט לא משהו והשוער הדף ללא קשיים, ביזארי הציל את נאסטיק מעוד שלושה גולים במחצית השנייה.
    חוץ מזה, המחצית השנייה הייתה שכונה, כמו אצלי בבית ספר לכדורגל, כולם עולים להתהתקפה ואין סדר, כולם אגואיסטים ולא מוסרים, ממש שכונה זה היה, היו מצבים של חמישה שחקני התקפה שלנו על שלישיית הגנה של נאסטיק, מצבים שלא נגמרו אפילו בבעיטה לשער!!

אז כן לפחות ניצחנו ואנחנו במקום השלישי ונחזיק אצבעות לסלטה ויגו עכשיו, אני לא מאמין שאפשר לזכות באליפות, וביכולת החלשה שהצגנו היום, אין במה להתגאות כל-כך, אולם לא איבדנו נקודות בבית וסוף סוף ניצחון!!!
    מקווה שהרווחנו את רוביניו בהרכב עד לתום העונה, וצריך לראות מי יהי השחקן השני באגף לצידו, רייס ובקהאם פצועים, אני בעד לתת למרסלו את ההזדמנות, אבל כנראה במחזור הבא עם החזרה של גאגו, נראה שלישייה במרכז המגרש. לפחות שרוביניו ייפתח בחוד, אפשר לנסות לשחק בלי רוד ועם ראול בשפיץ, קאפלו צריך להחליט. אי אפשר שנעלה לשחק עם קשר התקפי אמיתי בלבד. מי שכן היה מעולה היום ולא ציינתי אותו הוא דיארה, המצטיין שלי פרט לרוביניו. חטף המון כדורים!

http://www.marca.com/marcador/rfsh/liga0607/1a/jornada27/fotos/fotos_partido_09/05.Xxx

ציונים:

קסיאס - 6
    סאלגדו - 6
    קנבארו - 6
    הלגרה - 6
    טורס - 6.5
    דיארה - 8
    גוטי - 6
    ראול - 6.5
    היגואין - 6
    קאסנו - 5.5 : כולם יודעים שאני אוהב את השחקן הזה אבל הוא לא היה טוב פשוט.
    רוד - 6

מחליפים:

רוביניו - 8.5
    מרסלו - 5.5
    דה לה רד -

* לפחות שהפועל מקבלים בראש ריאל מנצחים פעם אחת.

13. Barcik Member

המחזור הזה מקרב את הכדורגל העולמי לאסון קטן אבל טרגי, כאשר אתלטיק בילבאו עדיין מתחת לקו האדום ומסרבת להתאושש. אמנם סלטה הפסידה גם כן, ובלי הרבה כדורגל (איזו עבירה ברוטאלית של קאנוביו! חבל שבספרד לא נוקטים אף פעם בעונשים קשים), אך לפחות זה היה לסביליה. בילבאו הובסה בבית, שוב. אני כמובן אמשיך להיות אופטימיסט בכל הקשור לתקוותיי ואאמין שבילבאו תשרוד (על חשבון לבאנטה), אבל זה נראה קרוב מאי-פעם. כל זה כאשר עוד נותרו להם משחקים מול ולנסיה, סביליה, ריאל מדריד וסראגוסה. במחזור האחרון, אגב, לבאנטה מתארחת בקתדרלה. פוטנציאל להיות אחד המשחקים המרתקים (מבחינת הסיפור ההיקפי) העונה בליגה.

14. Dimitar Berbatov Member

קצת (הרבה) באיחור, לכן הגיב בקצרה אבל המשחקים של המחזור ה-27:

נצחון קליל לבארסה על רקראטיבו בחוץ, אולי קליל מדי. השער המוקדם של סמואל אטו שנבע מטעות של השוער וכל ההגנה של רקרה שחלמה, שבר את רקראטיבו והוציא ממנה את כל המוטיבציה שבא איתה למשחק. מאז אותו שער ראינו שליטה מוחלטת של בארסה ובעיקר הנעת כדור ומצד שני רקראטיבו שמאפשרת לה להניע את הכדור בקלות ולא לוחצת או מנסה להגיע למצבים. אני מאוד התאכזבתי מרקראטיבו, לא ציפיתי ממנה שתנצח את בארסה אבל שלפחות תשחק כדורגל, מלבד כמה דקות טובות במחצית השנייה שהיתה כולה ג'ארבג' טיים לא ראינו כלום מרקראטיבו שנכנעה לבארסה כבר מהפתיחה. ההפסד הזה מוציא את הקבוצה סופית מהמאבק על מקום בגביע אופ"א בשנה הבאה, לא שאף אחד ציפה מהעולה החדשה להגיע לכאלה מקומות.
    בארסה יכולה להיות מרוצה בעיקר מסמואל אטו שמתחיל לחזור לכושר. צמד של החלוץ הקמורוני המצוין שאולי יכניס אותו לכושר לקראת המשחקים הכל-כך חשובים של העונה. למרות השערים בכל המשחק לא ראיתי את אטו פעם אחת מחייך, נראה לי שהפרשה עדיין לא נגמרה ועדיין משפיעה עליו. הנצחון הזה של בארסה מותיר אותה במקום הראשון רק עקב הפרש שערים פנימי וגם מגדיל את הפער מהמקום ה-3 שם נמצאת ריאל מדריד.

הפתעה גדולה מאוד ההפסד של ולנסיה במסטאייה לראסינג סאנטנדר. ולנסיה היא אחת הקבוצות הביתיות הטובות בעולם, מאוד הופתעתי לראות את הצ'ה מפסידים בבית, ועוד דווקא לראסינג שאין לה על מה להלחם ממש העונה. בעקבות ההפסד ולנסיה מדרדרת למקום ה-4 על חשבון ריאל מדריד ומתרחקת מסביליה ובארסה בפסגה. ולנסיה של השנה מאוד לא יציבה, יש לה משחקים אדירים ומיד אחר כך באופן מפתעי משחקים קטסטרופלים שאתה לא מאמין שזאת אותה קבוצה. מבחינת ולנסיה אין שום תירוצים, גם ללא ויסנטה ולנסיה היתה חייבת לנצח את ראסינג או לפחות לא להפסיד, גם חסרונו של אז'אלה לא תירוץ, אם כל הכבוד להתקפה של ראסינג. לדעתי קיקה עשה טעת שלא עלה עם חואקין והעדיף במקומו את סילבה, למרות שחואקין היה חלש כמחליף לדעתי אם הוא היה פותח, התוצאה היתה שונה.
    בקיצור ההפסד הזה מרחיק את ולנסיה מאוד מהמקום הראשון ופוגע קשות בסיכוייה לזכות באליפות. במחזור הבא ולנסיה תפגוש את אספניול במוז'וניאק למשחק שהוא על החיים ועל המוות, כל דבר מלבד נצחון וקיקה יכול לנגיד יפה שלום לחלום האליפות.

נצחון סופר חשוב לסראגוסה בברמודה על אתלטיקו מדריד. הנצחון הזה של סראגוסה מעלה אותה למקום ה-5 וכמעט מבטיח לה סופית מקום בשנה הבאה בגביע אופ"א וגם אפילו לאוהדים האופטימים של סראגוסה מקום בין 4 הראשונות שמוביל לליגת האלופות. לא ראיתי את המשחק, אבל לפי התקציר הגיע לסראגוסה הנצחון. השער של דייגו מיליטו היה נהדר, מסירה נהדרת של סלאדס על 30 מטר העמידה את הארגנטיני מול השוער אחרי שהטעה בצור נהדרת את המגן שלו. עוברת על מיליטו וסראגוסה עד עכשיו עונה מצוינת, כבר 18 שערים יש לארגנטיני, שני רק לפרדיק קאנוטה התואר הפיצ'יצ'י.
    אתלטי של השנה ושל השנים האחרונות מאוד לא יציבה, אתלטי ידעה שאם היא באמת רוצה להאבק על מקום בליגת האלופות היא חייבת לנצח את המשחק בברמודה, אבל אתלטי לא היתה מדויקת בכלל ליד השער ולא כבשה למרות שהגיע ללא מעט מצבים. אתלטי עשיו רחוקה 4 נקודות מולנסיה ה-4 ו-3 נקודות מסראגוסה, וכננראה שהקבוצה לא תשחק גם בעונה הבאה בליגת האלופות, עכשיו נותר לה להבטיח את מקומה בגביע אופ"א.

ריאל שיחקה קטסטרופה במחצית הראשונה לעיני הקהל הביתי בברנבאו, ולא ניצלה את ההרחקה של שחקן חימנאסטיק. ריאל של הימים הגדולים היתה מובילה כבר 3-0 במחצית נגד קבוצה כמו חימנאסטיק ועוד עם 10 שחקנים. למזלה של ריאל ואוהדיה קאפלו התעשט על עצמו והכניס את רוביניו והברזילאי המצוין החזיר לו. רוביניו איים על השער מכל מצב, חדר לאמצע הרבה, ועשה כאב ראש ענק להגנה של העולה החדשה. כמה אירוני שמכל ההזדמנויות הנדרות של ריאל דווקא המצב של רוביניו שהגיע ממסירה/בעיטה שהגיע מואן ניסטלרוי נכנס. ריאל חייבת לעשות שינויים אם היא רוצה לרוץ לאליפות, כמו שהיא משחקת היום היא יכולה לחלום על אליפות, לאו דווקא בעמדת המאמן. הנצחון הזה של ריאל מקרב אותה מרחק 5 נקודות מסביליה ובארסה בפסגה.
    מבחינת חימנאסטיק רואים שפורטיו היה חסר מאוד, מלך השערים של הקטאלונים הותיר חור עצום בהתקפה, אולי איתו חימנאסטיק יכלה לחטוף איזה גול ולגנוב נקודות מריאל. ההפסד הזה מוריד את חימנאסטיק ליגה, אני לא רואה איך הם יצליחו להשאר בליגה, הם במרחק 7 נקודות כרגע מהמקום שבו נשארים ליגה ולחימנאסטיק פשוט אין את הכלים.

נצחון ביתי חשוב מאוד לאנדלוסים על סלטה ברמון סאנצ'ז פיחואן. סביליה היתה הרבה יותר מסלטה, הגיע ליותר מצבים וגם בסופו של דבר ניצחה. סביליה לא נלחצה מהנצחון של בארסה וריאל ששיחקו לפניה, באה כמו גדולה ונצחה משוכה לא קלה בדמותה של סלטה. סביליה נצמדת לבארסה בצמרת והיא עם אותו מספר נקודות שלה. כמה מילים על אלכסנדר קרז'רקוב. החלוץ הרוסי המצוין שהגיע בפגרה מפתיע אותי לטובה. קרז'רקוב לא מפסיק לכבוש ומגלה יכולת מצוינת, ללא ספק רכש נהדר לסביליה. החיבור שלו עם קאנוטה הוא פשטו נהדר וסוף סוף יש לסביליה פארטנר ראוי לחלוץ נבחרת מאלי.
    סלטה היתה חלשה מאוד כהרגלה, תוצאה של 4-0 היתה הרבה יותר משקפת את המשחק, סלטה לא הגיע להזדמנויות והיתה חלשה מאוד בהגנה. אם מה שזכורים מסלטה במשחק הזה זאת העבירה הברוטלית והמכוערת של קאנוביו, אז מצבה רעה מאוד. ומצבה באמת רעה מאוד, רק בזכות הייכולת החלשה של בילבאו סלט עדיין מעל לקו האדום, כרגע סלטה במרחק של נקודה אחת בלבד מהקו האדום ומצבה רעה מאוד.

כמה מילים על התחתית הבוערת: אחרי המשחק במדריגל ביום החמישי, אני יכול לקבוע שסוסיאדד לא תשאר העונה בליגה. הבאסקים במרחק 9 נקודות מהמקום שבו נשארים בליגה וזה יהיה בלתי אפשרי מבחינתה להשאר בליגה.
    עוד קבוצה באסקית שמאוד מאכזבת זאת בילבאו שהפסידה לאוסאסונה 3-0, בילבאו היתה חלשה מאוד ואוסאסונה שטפה את המגרש וצריך לתת לה קרדיט, השער האחרון של המגן היה פשוט נהדר. אבל מנגד בילבאו פשוט לא הופיעה למשחק, ועכשיו אחרי ההפסד הזה היא מתחת לקו האדוםומצבה בכי רע. אני מאמין שבילבאו בסופו של דבר תרד, אבל הכל יכול לקרות.
    הנצחון של מאיורקה על הטיס השאיר את הקבוצה בליגה. מאיורקה היתה הרבה יותר טובה מבטיס וכנראה גם רצתה יותר. עכשיו מאיורקה רחוקה 6 נקודות מהקו האדום ופתאם בטיס של פרננדז נראת כקבוצה שיכולה לרדת, האנדלוסים כרגע במרחק 5 נקודות מהקו האדום אבל למרת זאת אני מאמין שהם ישארו בליגה בגלל שהם פשוט קבוצה הרבה יותר טובה משאר הקבוצות.