27:נצחונות לבארסה וריאל,3-2 לאתלטי על ויאריאל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏12/3/09.

1. guyholl Member

קאסרס לא פתח בסופו של דבר(קשה לזהות עם הסינים)? אני רואה את סילבניו בשמאל.

2. hai80 Member

אתלטיקו פירקו להם ת'צורה הגיע לאתלטיקו לנצח וטוב שהם ניצחו
    הצוללת הצהובה תטבע בסוף העונה ואתלטיקו תסיים במקום הרביעי במקרה הרע , במקרה הטוב היא תצליח לעקוף גם את סביליה הפוקסיונרים האלה

3. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון כל כך חשוב וכל כך מוצדק !!!!

אסור פשוט אסור שקבוצה מגעילה כמו ויאריאל תעלה שנה שניה ברציפות לאלופות, פשוט אסור...

אחד המשחקים היותר טובים שלנו בשנים האחרונות, לא יאמן לכמה מצבים הקבוצה הגיעה...

אם לא דייגו לופז, גם ב9-0 לא נראה לי שפלאגריני יתלונן

4. hai80 Member

סימאו יצא מטומטם בסיום אגוארו ככ רוצה לכבוש עושה כבר את המהלך למה אתה נדחף?!?! חבל
    גם פורלאן חבל שלא גמר עם 4-2 והיה עולה למקום השני אחרי אטו בהחלט מגיע לו נותן עונה מצויינת למרות ימבה החמצות שלו כמו נגד סביליה והפנדל

נקווה לעוד פירוקים כמו היום היום פשוט נהניתי לראות ת'משחק למרות שקיללתי לא מעט את השופט ואת השחקנים בגלל הלחץ שהם לא כובשים
    מזל שהבקענו את ה2-1 כ"כ מהר

אגב כמה כיף לראות את באנגה איזה שחקןןןןן כמה שאני אוהב את השחקן הזה שליטה כ"כ טובה בכדור , מסירות של אומן , חילוצים נקיים איזה תותחןןןןן חבל שהוא לא פותח במקום ראול גארסיה לפעמים שמשחק לפעמים בחוסר אחריות [היום כמה פעמים הוא עשה עבירות מטומטמות שאנחנו בפיגור? הרבה..]

נערך לאחרונה ב: ‏16/3/09
  5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מי שלא מסכים, שיבדוק את לוח המשחקים. ויאריאל, כמו שראינו אותה היום, תתפרק מול שתי הראשונות.
    איזה שער של סאלבה! :aaarse:

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק של בארסה הועבר לערוץ 5 הרגיל החל מהמחצית השנייה , הפעם מגיע הכבוד לערוץ הספורט.

7. RubberSoul Member

ואני זוכר שאמרו עוד שויאריאל לא עושה בונקרים ועוקצת...הקרב על ליגת האלופות מתחמם-ויאריאל,אתלטיקו,מלאגה ודפורטיבו בקרב על מקום אחד,כשאחת מהן תמצא את עצמה מחוץ לאירופה בכלל.סביליה אני כנראה בטוח שתסיים שלישית.

סוף סוף שער של בויאן,ידעתי שזה יבוא,ידעתי שהילד יבקיע.

8. guyholl Member

בוז'אן עם צמד :aaa021:
    אולי פפ יתחיל לתת לו קצת יותר דקות?

9. REAL MADRID Member

זה היה רק שאלה של זמן עד שהראשון ייכנס. אלמריה, כמו חלשה ואין לה מה למכור נגד ברצלונה. אני מתרשם לטובה מהשוער שלה, דיאגו אלבס שזאת רק שאלה של זמן עד שהוא יימכר לקבוצה טובה יותר. גם הלחימה של המגן הימני, ברונו, בהחלט מספקת. זה היה ברור שברגע שהראשון ייכנס אז גם השני יגיע ואני לא אופתע עם השלישי יגיע.

הפער חוזר ל-6 נקודות וריאל מדריד משלמת במחזורים האלה את איבוד הנקודות הגבוה בתחילת העונה. רק נס יכול לקחת מברצלונה את האליפות, אני מאמין בניסים ככה שכל עוד זה אפשרי מבחינה תיאורטית - אני מאמין.

אני מקווה שאלמריה לא תשפיל עצמה ותתגונן יותר טוב.

guyholl, עם כל הכבוד לצמד של בוז'אן היום - אני באופן אישי חושב שהמשחק שלו היום חלש מאוד. צמד השערים שלו הם שערים גם סילביניו יכול לכבוש במידה והיה בעמדה של בוז'אן, אתה היית נותן לסילביניו יותר דקות?.
    ברצלונה הייתה צריכה להשאיל את בוז'אן בינואר.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניסים שאתם יכולים לקוות להם אלה רק הרוטציות שגוארדיולה יעשה בהמשך העונה והשאלה באיזה משחקים.

אם הוא יעשה את זה במשחקים קשים כמו למשל בטיס בחוץ ותכף יבואו הרצף של סביליה וולנסיה .

אם היינו משאילים את בוז'אן איזה חלוץ יהיה לנו מחליף ? הטעות של פפ שהוא לא נתן לו לשחק יותר מדי.
    ולמה להוציא אותו ?!?! אוף לפעמים המאמן הזה כזה מעצבןןןןןןןןןןןן

11. xavi6 Member

סלח לי ארז, אבל אל תתעסק בדברים שאין לך מושג בהם. זה שהקבוצה שלך פועלת בצורה דפוקה עם חלוצים צעירים, זה לא אומר שהדרך שלה נכונה.

אתה מאשים את בויאן במשחק רע. קודם כל-לא ראיתי אותך מאשים את מסי במשחק רע. חלוץ תלוי בשחקנים מסביבו שיספקו לו כדורים. ראית את השלישיה הקידמית ואת הקישור מייצרים לבויאן הזדמנות? כשהוא קיבל כדור הוא היה עם הגב, ורחוק כמעט 30-40 מטר, לבד מול 3 שחקנים מאחוריו. מה ציפית שהוא יסחב את ההתקפה לבד? אפילו אטו לא סוחב לבד את ההתקפה, חוץ ממסי ואיניסטה אף שחקן לא יכול ליצור מצבים לבדו. כשההתקפה עבדה, וסיפקה לבויאן כדורים מסוכנים-הוא תרגם אותם לשערים, וזה העבודה שלו ובזה הוא טוב. ועוד כמה טוב.

אם היינו משאילים את הילד הזה, לא היינו היום אלופים, ואם אי פעם נשאיל את הילד הזה אני אכתיר את הנהלת ברסה להנהלה הכי מפגרת שיש בעולם הכדורגל. הדשא של השכן לא יותר ירוק, אני רוצה שהוא יגדל קרוב אלי. תודה על העצה, אבל לא תודה. הלוואי והוא ישאר עד יומו האחרון כשחקן כדורגל בברסה, זה החלום הכי רטוב שלי כיום.

12. REAL MADRID Member

ירדן, לא באתי בכוונה לכתוב כמה שחקני ברצלונה חלשים. ראיתי שגיאהול מהלל את בוז'אן ורציתי קצת לצנן אותו. הכל תלוי באיך אתה מגדיר את התפקיד שלו. אתה רואה אותו כחלוץ רחבה שעומד על הקורה ודוחק את הכדור פנימה סטייל רוד ואן ניסטלרוי או חלוץ חוד שיוזם גם בעצמו סטייל טורס ואטו.

אמרתי לך במסנג'ר. בוז'אן יסיים את הקריירה בנומנסיה במקרה הטוב ובגיחון במקרה הרע.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בוז'אן ימשיך לקבל דקות הוא יסיים את הקרירה אך ורק בברצלונה.
    ראינו שנה שעברה מה הוא שווה ,הוא היה הרבה יותר טוב והרבה יותר מועיל מהנרי גם כשחקן אגף. כנראה שהשנה הנרי למד לשחק באגף והבין מה רוצים ממנו.

אבל בשביל להרוויח את בוז'אן צריך לתת לו לשחק וזה בדיוק מה שלא קורה , אם פפ ימשיך להתעלם ממנו ויעשה אותו רק שחקן גביע או שחקן למשחקים לא חשובים באלופות הכשרון האדיר שלו יתבזבבז והוא יגמור כמו פורטיו ונגראדו.

14. REAL MADRID Member

נגרדו? הבחור משחק במועדון חלש כמו אלמריה וכבש העונה לא מעט שערים. אין סרט שבעולם בו נגרדו נשאר בלאמריה לאחר הקיץ הקרוב, תג המחיר שלו אמנם גבוה יחסית (15 מיליון יורו) אך אני משוכנע שהוא בדרך לולנסיה במקום דויד ויאה שכנראה יעזוב בקיץ.

15. REAL MADRID Member

ציפיתי מולנסיה להרבה יותר. ידעתי שבלי חואקין, מיגל, אנגולו וכמובן דויד ויאה זה יהיה קשה לנצח את רקראטיבו אך ציפיתי שהקבוצה תשכיל לעשות זאת ותחזור למאבק על הכרטיסים לליגת האלופות. דויד סילבה החמיץ יותר מידי והאופטימיות שהוא שידר בסיום המשחק ממש לא ברורה לי, הוא צריך להיות מרוצה מהניצחון של אתלטיקו על ויאריאל שאמנם מגביר את הצפיפות בקרב על המקומות לליגת האלופות אך מנע מויאריאל לברוח. השחקן הטוב ביותר במשחק של ולנסיה היה דווקא פאבלו שנכנס כמחליף, הכניסה שלו למשחק שינתה את המשחק עבור ולנסיה. כבר בדקה הראשונה שלו במשחק הוא שלח כדור רוחב נהדר שהיה צריך להסתיים ברשת. בסופו של דבר הוא גם כבש את שער השיוויון שהציל במקצת את הכבוד הרמוס של הקבוצה. ויסנטה גם היה לא רע למרות שלא השאיר חותם על המשחק של הקבוצה. הגנת ולנסיה הייתה בדיחה ומרצ'נה הותיר אותה בעשרה שחקנים, בכלל, המשחק שלו היה מאוד מפוזר ומגושם. סתם כי בלי אני רוצה לציין לטובה גם את פרננדו מוריינטס שכמו פאבלו נכנס כמחליף ונתן משחק טוב בדקות ששיחק. אצל רקראטיבו יש לציין לטובה את כובש השער קאמונייס אך גם את קולונגה ואיטור שהחזיקו ביחד את משחק ההגנה המפזור ביותר של ולנסיה.

הטוב: פאבלו. הרע: דויד סילבה (כמה בנאדם יכול להחמיץ?)

יצאתי מרוצה מאוד מהמשחק שלנו נגד בילבאו. ידעתי שהולך להיות משחק קשה אבל לא תיארתי לעצמי שהוא יכול להיות כ"כ אלים, אני מרוצה מהלחימה של השחקנים שלא התביישו להחזיר לבאסקים באותו מטבע ושלחו לא מעט מרפקים. קשה למצוא שחקנים שהיו גרועים אתמול מלבד פאובר המחליף והיינצה. מגיעות להיינצה מחמאות על צמד השערים שלו אבל מבחינה הגנתית המשחק שלו היה נוראי, הוא שלח מרפקים במהלך קרנות למול העיניים של השופט והפיל שחקנים סתם, אני אוהב ששחקנים נלחמים ושולחם מרפקים מאחוריי העיניים של השופט, לעשות את זה בפנים של השופט זאת טיפשות, והיינצה הוא פשוט טיפש. לא בא לי להרחיב על המשחק שלו. המצטיין שלי במשחק הוא לאסנה דיארה שהמשחק אתמול היה בדיוק בשבילו, פיזי, מהיר ומלא אמוציות. הופעה מרשימה מאוד של לאס שניצח בכל דו קרב על הכדור אליו נקלע והיה שותף מלא בניהול המשחק שלנו. השליטה שלו בכדור על שטח קטן מזכירה לי את זו של זידאן. שחקן נוסף שהתבלט הוא הונטלאר שעשה שלו כחלוץ רחבה טיפוסי וכבש צמד. הפריע לי הזלזול של ההולנדי לקראת הסוף שמנע ממנו לסיים את המשחק עם שלושער ואולי יותר, אבל איך אני יכול לבוא בתלונות לשחקן שלוקח כדור בפתיחת המחצית השנייה ושולח אותו מהמקום לרשת - סוף סוף יש לנו שחקן התקפי עם חשיבה יצירתית. אהבתי גם את הלחימה ואת העובדה שהוא לא התבייש לשלוח מרפקים כשצריך. ראול, מרסלו, מצלדר, פפה, ראמוס, קסיאס והיגוואין היו גם הם לא רעים בכלל. השניים האחרונים משורותינו שאני רוצה לדבר עליהם הם סניידר ורובן, ווסלי עדיין לא חזר לכושר של העונה שעברה אבל הוא בהחלט בכיוון, משחק מצוין שלו כקשר אמצע ולמרות שאני נותן לו מכות על מספר פעולות טיפשיות ומוסכנות באזור הרחבה שלנו (כמו המספרת למשל) אני בהחלט מרוצה ממנו ויותר מרוצה מהדרך בה הוא מחליף את גאגו. אם חואנדה ראמוס ייתן לו את חולצת ההרכב גם בשבוע הבא הוא רק ילך ויישתפר. המסירה שלו לרובן בשער הראשון = אמנות. רובן במשחק טוב, כבש שער, בישל אחד ושיחק הרבה יותר קבוצתי, עשה בדיוק מה שציפיתי ממנו לעשות באנפילד.

הטוב: לאס. הרע: פאובר מרסק לפפה את האצבעות כמו טמבל.

על המשחק של מאלגה-סביליה, אתלטיקו-ויאריאל ואלמריה-ברצלונה אני אכתוב יותר מאוחר.